Orijinalini görmek için tıklayınız : ben mehmet :)
mehmetby
07-26-2011, 03:18
merhaba dostlarım.
ben mehmet 41 yaşındayım.izmir de yaşıyorum.4 yıldır çok nadir görülen bir kanser ile mücadele ediyorum.CASTLEMAN kanseriyim.[lenfoma kanserinin bir türü.] 1 yıl önce kardeşimden ilik nakli oldum.çok şükür şu an için iyiyim.
aranıza katılmaktan dolayı çok mutlu oldum.
herkese sevgiler saygılar.
Öncelikle büyük geçmiş olsun Mehmet Bey. Allah size ve hepimize sağlık-sıhhat versin. Aramıza hoşgeldiniz.
Muhteşem
07-26-2011, 03:21
Geçmiş olsun, sağlıklı olmanızı diliyorum. Hoşgeldiniz, bende yeni sayılırım.
Mehmet bey foruma hoşgeldin ..
geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin... morelini hiç bozmamaya çalış en büyük ilaçtır...
Geçmiş olsun mehmet abi aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle :)
rengâhenk
07-26-2011, 04:31
Hosgelmissiniz.
Diliyorum Sizin icin vakitlerinizi kiymetli kilacak bir adim olur uyeliginiz.
Rabbim en kisa zamanda sihhatinize kavusmayi nasib eder insallah.
Özgür Çağrı
07-26-2011, 04:34
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
hoşgeldiniz mehmet abi :)
Mehmet bey hoşgeldiniz Allah iyilik sıhhat versin.
Bilal Baştan
07-26-2011, 05:02
Geçmiş olsun Mehmey bey Rabbim acil şifalar versin. Hoşgeldiniz.
İntifada
07-26-2011, 05:31
hoşgeldin mehmet abi aramıza...
Esirgeyen ve bağışlayan Rabbim şafi sıfatıyla tecelli ederde tez vakitte şifana kavuşursun inşallah...
Akıncı hayırlı günler diler...
Mehmet Abi hoşgelmişsiniz, sefa getirmişsiniz.
Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah..
Hüdavendigâr
07-26-2011, 12:17
hoşgeldin abi
Rabbim acil şifalar versin.
Terennüm
07-26-2011, 12:49
öncelikle hastalığınızdan dolayı rabbim şifa versin..size tavsiyem imkanınız varsa bediüzaman saidi nursinin hastalar risalesini okumanızdır..tekrardan geçmiş olsun der aramıza hoşgeldiniz..
ALLAH uzun ömür ve şifalar ihsan etsin ; ben size peygamber efendimiz'in 2 hadisi şefiri ile maral'i ruhaniyenize sunmak istiyorum : emin olun her insan sizin gibi ; belkide bizim haberimiz yok :
İlaçların en iyisi Kur’an-ı kerimdir.
Fatiha her derde devadır.
AkTR2011
07-26-2011, 22:30
Valla ben de a k p a r t i . g e n . t r 'den geldim bakalım dedim yorumlar var mı diye pek yokmuş. Yoksa sitemizin temasından size de yollayacaktım. Bizden pek farkı yok bu sitenin (:
Hüdaverdi
07-26-2011, 22:36
Valla ben de a k p a r t i . g e n . t r 'den geldim bakalım dedim yorumlar var mı diye pek yokmuş. Yoksa sitemizin temasından size de yollayacaktım. Bizden pek farkı yok bu sitenin (:Bugün sessiz sakin olduğuna bakma sen hareketlidir bizim forum zaten en büyük ak forum burası.Sen o forumu kapat ordakilerle birlikte gelin buraya.
Hoşgeldiniz mehmet bey...
Ahmet Yasin
07-26-2011, 23:20
Hoş geldiniz aramıza Mehmet abi RABBİm şifalar versin.Yeğenimde lenfomaydı (hodgkin lenfoma) 2 sene önce ilik nakli oldu hamdolsun şimdi sağlığı iyi Bu kanser illettinden çok çektik ALLAH düşmanımın başına bile vermesin.
Size Moral lazım moraliniz bozulmasın.Forum bir aile Ailemize hoşgeldiniz:gül::saygılar:
AkTR2011
07-26-2011, 23:54
Bugün sessiz sakin olduğuna bakma sen hareketlidir bizim forum zaten en büyük ak forum burası.Sen o forumu kapat ordakilerle birlikte gelin buraya.
Komiksin (: Benim bir yere gittiğim yok da ilgilenemem artık. Çalışıyorum ben. Bakayım dedim eğer kapatacak olursak o forumun temasını taslaklar yollarım editöre.
Hüdaverdi
07-27-2011, 00:06
Hee öyle pis komiğimdir.Kalsın temamız iyidir bizim.
Yıldırım
07-27-2011, 00:07
Hoşgeldiniz.Büyük geçmiş olsun.
EpiVaTeS
07-27-2011, 13:52
Hoşgeldiniz...
mehmetby
08-02-2011, 01:05
allah hepinizden razı olsun.hepinize çok teşekkür ederim.
hoşgeldiniz foruma..
Allah acil şifalar versin tez zamanda sizlere...
forumda aktf olun ki moralin yüksek kalsın sürekli....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.