fatih kısaparmak balon baskılı balon Benzine 8 kuruş zam - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzine 8 kuruş zam

Susmak
03-12-2008, 23:56
Benzine 8 kuruş zam

ANKARA (A.A)

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 8 YKr arttı.

Edinilen bilgiye göre, bugünden geçerli yeni ayarlama ile Ankara ve İzmir'de OPET, PO ve Shell bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,19 YTL'den 3,27 YTL'ye yükseldi.

İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, söz konusu dağıtım firmalarının bayilerinde 3,20 YTL'den 3,28 YTL'ye çıktı.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Bazı dağıtım şirketlerinin Ankara, İstanbul ve İzmir'de geçerli 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatı önceki fiyatlarla karşılaştırmalı (litre/YTL) şöyle:

12.03.2008

Hürriyet

ceyhanli
03-13-2008, 00:05
eeeeee

Susmak
03-13-2008, 00:11
eeeeee
Beyenmedinmi ?,istersen 8 kurus daha koysunlar ;)

mavera
03-13-2008, 01:11
eeeeee
Beyenmedinmi ?,istersen 8 kurus daha koysunlar ;)

Birincisi begenemedin mi ? olacak, ikincisi sen herhalde benzin disinda fazla zam bulamiyorsunki benzine cok takmissin, hayrola taksici filan misin 8)

YavuzSultanSelim
03-13-2008, 01:13
Petrol ürünlerinin neye göre zam yapılmadığını bile bilmiyorsun daha...

ceyhanli
03-13-2008, 17:22
benzinin varil fiyatının 30 dolardan 120 dolara çıktığı düşünülürse... o kadarda abartı rakam değil. ama tabikide daha düşük olmasını bekleriz.

mavera
03-13-2008, 17:33
Bu basligi acan arkadasin zihniyetini öne sürmek icin söyle bir ekleme yapmak istiyorum arkadaslar..
Dün itibariyla yasadigim ülkede benzine hatri sayilir bir zam yapilmistir kücük bir arastirma yapinca diger ab ülkelerindede zam yapildigini saptadim ama amaci bagciyi dövmek olan bu arkadasimiz uluslararasi piyasalardaki duruma göre zamlanan benzin fiyatlarini bile hükümetten biliyor!..

Beritan
03-13-2008, 17:35
ya tek benzinemi herşeye ne kadar zam yapılmış haberiniz varmı bu gidişle bu memleketin hali yaman...
bide emekli maaşını indirmeyi düşünüyolarmış bu millet neyle geçinecek valla bu kadar zammı resmen kınıyorum

Gönülden
03-13-2008, 17:55
ya tek benzinemi herşeye ne kadar zam yapılmış haberiniz varmı bu gidişle bu memleketin hali yaman...
bide emekli maaşını indirmeyi düşünüyolarmış bu millet neyle geçinecek valla bu kadar zammı resmen kınıyorum
Petrol fiyatları artınca haliyle bundan bizde etkilendik.Ama bahsettiğiniz emekli maaşları 2028 de sigorta girişi yapacak olan vatandaşlar için geçerli hatırlatmak isterim....

Beritan
03-13-2008, 17:59
Petrol fiyatları artınca haliyle bundan bizde etkilendik.Ama bahsettiğiniz emekli maaşları 2028 de sigorta girişi yapacak olan vatandaşlar için geçerli hatırlatmak isterim....

hadi onu geçtik ama yapılan zamlara hiç dikkat ediyomusunuz...herşeyin fiyatı uçmuş

mavera
03-13-2008, 18:03

hadi onu geçtik ama yapılan zamlara hiç dikkat ediyomusunuz...herşeyin fiyatı uçmuş

hersey derken? önceki fiyatlari neydiki birde sakin meyve, sebze nin fiyati pahallasti deme daha mevsimi gelmedi, gelince ucuzlar 8)

ceyhanli
03-13-2008, 18:48

valla kardeşim çoğu kişi 40 yaşını bulmadan emekli oldu bu adamlar çalışıp üretmek yerine çalışanlar bu adamları besledi ve de üstelik bu insanların çoğu prim ödemeden emekli maaşı yanında 2. bir iş daha yaptı. sosyal sigortalar kurumu bu ve benzeri yanlış uygulamalar yüzünden çöktü. bi zahmet düzenlemeler olsun artık.

ceyhanli
03-13-2008, 18:49

mesela?

Hüdaverdi
03-13-2008, 19:20
Dünyanın her yerinde zam söz konusu ama zamlardan faturalardan bıkan bana ulaşsın.
Türkmenistan'a yerleşmeyyi planlıyorum herşey bedava orada :D

mavera
03-13-2008, 19:24
Dünyanın her yerinde zam söz konusu ama zamlardan faturalardan bıkan bana ulaşsın.

Hava, su bedava mi? yok bedava ise daha ne ister bu bicare gönül ;)

maviinsan
03-13-2008, 19:26

Türkmenistanda su,elektrik ve doğalgaz bedava.1 depo benzin ise 1 dolar.Hatta yeni yaptıkları düzenleme ile benzini bir yere kadar bedava veiyorlar.Türkmenistan tam yaşanılcak yer aslında.Dinin uyar,dilin uyar .... :D :D

mavera
03-13-2008, 19:30

Türkmenistanda su,elektrik ve doğalgaz bedava.1 depo benzin ise 1 dolar.Hatta yeni yaptıkları düzenleme ile benzini bir yere kadar bedava veiyorlar.Türkmenistan tam yaşanılcak yer aslında.Dinin uyar,dilin uyar .... :D :D

Abicim her evin alti petrol, dogalgaz kayniyor birakta bedava olsun 8)..ya herseyi iyi hosta havasi bana uymaz simdi soguktur oralar o verdikleri benzinle en fazla isiniriz..
o degilde oradaki benzin istasyonlari ne is yapiyordur, adamlar isyan ediyordur herhalde :D :D

Hüdaverdi
03-13-2008, 19:34
devlet kendi malını dağıtıyor kim isyan etsin :D
valla gidicem (valla dedik töbe haşa)
ama gitsem keşke :-\

yasinarslanpay
03-13-2008, 19:40
TABI GELİR KARDEŞİM HÜKÜMETİN PROBLEMİMİ BU MEMBASI BİZDE DEĞİLKİ BENZİN İN DÜNYAYA PİYASALARINDA YÜKSELİYOR MECBUREN OTOMATİKMAN BİZDEDE YÜKSELİYOR AAA BU KONU HÜKÜMETLE ALAKALI DEĞİL

Beritan
03-15-2008, 19:45

meselası varmı bir markete git diycem ama ne yeri nede zamanı şimdi bunları tartışacak zaman değil
mesela?