fatih kısaparmak balon baskılı balon Beşiktaşlılar Kahrolacak!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşlılar Kahrolacak!!

Erhan KARACA
04-09-2010, 21:33
Beşiktaş kulübü Mustafa Denizli ile 1 yıl sözleşme imzaladı.

Mustafa Denizli`nin 1 yıl için 4 milyon 100 bin TL ücret alacağı öğrenildi.

Resmi Sitede yapılan açıklamaya göre;

Değerli teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Yönetim Kurulumuz’un açıklamasıdır;

“Teknik Direktörümüz Sayın Mustafa Denizli’nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmış, 1 Haziran 2010 - 1 Haziran 2011 yılını kapsayan yeni sözleşme imzalanmıştır.

Futbol yönetimi hususunda her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden Yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, Futbol A Takımımız’ın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir.

Sayın Mustafa Denizli hocamızın görevinde kendisine başarılar diler, kararımızın Beşiktaş’a ve Türk Futbolu’na hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle, hocamıza kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,”

ALmi´
04-09-2010, 21:47
Niye kahrolalım ?
Hayırlı olsun, iyi oldu bu.

crownless king
04-09-2010, 21:49
niye çifte kupa sahibi yaptı bjk yi :D

Fırat
04-09-2010, 21:55
Hayırlı olmaması dileklerimle..

Erhan KARACA
04-10-2010, 00:33
Bu adamın oyun anlayışını seven kaç tane beşiktaşlı var? tamam şampiyon yaptı eyvAllah yapacakta belkide ama göze hoş gelen futbol yok bu sene.. gençlere önem yok.. ohoo daha ne olacak?

Hakan Özkan
04-10-2010, 09:10
Erhan kardeş trabzonspor lusun ama haklısın:)

Erhan KARACA
04-10-2010, 12:44
Hakan abi ne kadar beşiktaşlı oldugumu tahmin edemezsin (:

hipermuhafazakar
04-10-2010, 13:18
Beşiktaşın bu seneki konumu iyi değilki, hem şampiyonlar liginde Türkiye kupasında büyük hüsran yaşadı..bende acele etmişler, zaten kim gelseydi beşiktaşa bu seneki durumundan farklı yapamazdı. zaten beşiktaş taraftarı sabırsız eğer kötü sonuçlar alınırsa Demirören İnönüde stadına çok hasret kalır :)

.:Ay_Yıldız:.
04-10-2010, 13:23
Bu sene Şampiyonluğa oynuyor. Şükredin. Biz Rijkaard'larla uğraşıyoruz.

ALmi´
04-10-2010, 13:31
Beşiktaşın bu seneki konumu iyi değilki, hem şampiyonlar liginde Türkiye kupasında büyük hüsran yaşadı..bende acele etmişler, zaten kim gelseydi beşiktaşa bu seneki durumundan farklı yapamazdı. zaten beşiktaş taraftarı sabırsız eğer kötü sonuçlar alınırsa Demirören İnönüde stadına çok hasret kalır :)

Beşiktaşın durumu iyi değil diyor ya :)
Puan tablosuna bakın efendim. Ayrıca son birkaç haftadr gs ile Beşiktaşın maçlarına da göz atın.Hangi tarafın daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

Birde sabırsız olduğumuzu söylemişsiniz. Kaç sene şampiyon olmadığımızı ama desteklemeye hiç ara vermediğimizi unuttunuz heralde. Bizim tepkimiz Demiröreneydi. Geldiği yıldan beri çok kötü yönetilir oldu bu takım. Sadece 1 yıl şampiyon olduk 6 yıldan sonra. Hak etmemiş miydi sizce ?

Bizim sabrımıza laf yok, lütfen :)

Erhan KARACA
04-10-2010, 13:35
hipermuhafazakar yani laf vardır şöyle başlar dinime küfreden diye.. abi senin Gs ne yapıyor.. ben denizli başarısız demiyorum futbolu göze hoş gelmiyor diyorum.. nerde Luce 100. yıldaki maçları izlemenin zevki nerde denizli'nin maçlarını izleme zevki.. beşiktaş sezonda 34 maç yapıyorsa bunun en fazla 14'ü zevkli geçiyor 20 maç vasat ve altı.. luce zamanında yenilsen de maçtan zevk alırdın.. futbolda puan önemli oldugu kadar zevk de önemli..

ALmi´
04-10-2010, 13:36
Denizlinin de kalmasının doğru olduğunu şu sebepten düşünüyorum. Türkiyede Ertuğrul Sağlam dışında tecrübeli , teknik adam yok. Denizli ise kötünün iyisi diyelim. Yani giderse yerine gelebilecek düzgün bir teknik direktör yok.

Erhan KARACA
04-10-2010, 13:57
Her şey Türk Teknik adam değildir... Alt yapıya önem veren biri gelsin Yeminle israilli olsa bile razıyım yahu.. yok abi şu alt yapının her maçını fırsat buldukça izliyordum Bjk Tv varken.. ama yok abi yok göz görmez akıl görür.. Türk teknik adam olarak sergen denenmeliydi..