fatih kısaparmak balon baskılı balon Bilim adamları ve Hz Muhammed - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilim adamları ve Hz Muhammed

özgürtutsak
05-13-2008, 19:12
GEOERHE BERNARD SHOW
''Modern dünyanın liderliğini Hz.Muhammed gibi bir insan üstlenmiş olsa,dünyanın bütün problemlerini çözümler ve ihtiyaç duyulan barış ve saadeti tesis eder.’’
ENCYCLOPEDİA BRİTANNİCA
''Hz Muhammed Peygamberlerin ve dini liderlerin içinde en başarılı olandır.’’
GEOERHE BERNARD SHOW
''İnsanın büyüklüğü hangi ölçü ile ölçülürse ölçülsün,Hz Muhammed’den daha büyük bir insan gelmeyecek.’’
LAMARTİNE
''Hz Muhammed,filozof,hatip,resul,kanun yapıcı,savaşçı,fikirlerin fatihi,rasyonel inançların ve sembollere yer vermeyen bir dinin ihya edicisi,20 adet kara imparatorluğunun kurucusudur.İnsan yüceliğinin bütün standartları dikkate alındığında,O’ndan daha büyük bir insan var mıdır? Diye sorabilirsiniz?’’
ANNİE BESANT
''Bu yüce Peygamberin hayatını inceleyen ve O’nun karakterini ve etrafındakileri nasıl yetiştirdiğini ve nasıl yaşadığını bilenlerin;insanın üstünlüğünü temsil eden bu Zat’a karşı derin bir hürmetten başka bir şey hissetmeleri mümkün değildir.Onun hakkında kendi görüşüme göre malum olan pek çok şey söyleyebilirim;Ancak,kendi hakkında okuduğum her satırda,O’na karşı daha fazla hayranlık ve hürmet duyuyorum.’’
GEOERHE BERNARD SHOW
''Ben Hz Muhammed'in hayatını bütün yönleriyle araştırdım.Hz Muhammed Hristiyanlığa karşı çıkan biri olmaktan çok ötede,bütün insanlığın kurtarıcısı ilan edilmelidir.''
TOLSTOY
''Muhammed’in barbar,kan dökücü insanların vahşi geleneklerini,sayısız ilerlemelere dönüştürmesinden başka bir şöhrete ihtiyacı yoktur:O’nun zeka ve hikmetli dini,dünyayı hakimiyeti altına alacaktır.’’
VOLTAİRE
''Muhammed büyük bir insandı;erdem ve mükemmellik örneği ile büyük insanlar yetiştirdi.Hikmetli bir kanun yapıcı,adil bir yönetici,münzevi bir Peygamberdi.Dünyanın o ana kadar benzerini görmediği bir devrimi gerçekleştirdi.’’

LüGaT
05-13-2008, 19:17
Bir de benden:

“İnsanlar,her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir.Diğer bütün söz
ler,O’nun karşısında boş sözlerdir” Thomas Carlyle

Hakikatin ışığı kapanmış olsa bile gözleri kamaştırmaya muktedir. Paylaşım için teşekkürler :-*

özgürtutsak
05-13-2008, 19:19
Bir de benden:

“İnsanlar,her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir.Diğer bütün söz
ler,O’nun karşısında boş sözlerdir” Thomas Carlyle

Hakikatin ışığı kapanmış olsa bile gözleri kamaştırmaya muktedir. Paylaşım için teşekkürler :-*

rica edrim.ekeleme yaptığın için teşekkürler

Kafes
05-13-2008, 22:33
Allah razi olsun ikinizden de cok guzel paylasim ++

Kırık_Çocuk
05-16-2008, 00:15
bikaç başarısız denemeden sonra güzel paylaşımlarla seni görmek mutluluk verici :)

tayyipleyiz
05-16-2008, 00:27
Harika paylaşım beğeni hakeder nitelikte ...+1 :)

ENGİNEER
05-16-2008, 00:28
"Kurani her cihetle tetkik ettim. Her kelimesinde büyük bir hikmet gördüm. Bunun misli ve beseriyeti idare edecek hicbir eser yoktur ve gelemez."
Otto Von Bismarc

(Bismarc deyip geçmeyin çünkü Almanların tarihinde ki en büyük liderlerden biridir.Belkide en büyüğü...)

Kırık_Çocuk
05-16-2008, 00:30
En büyük Adolf Hitler hhhihi :P

özgürtutsak
05-16-2008, 00:43
''Muhammed büyük bir insandı;erdem ve mükemmellik örneği ile büyük insanlar yetiştirdi.Hikmetli bir kanun yapıcı,adil bir yönetici,münzevi bir Peygamberdi.Dünyanın o ana kadar benzerini görmediği bir devrimi gerçekleştirdi.r17;r17;
Voltaire

Büyük İslâm Peygamberi Yüce Yaratıcır17;nın katına çıkıp onunla buluşmuştur. Ben Miracr17;a bütün kalbimle inanıyorum.
Fyodor Mikhailoviç Dostoyevski (Meşhur Rus Yazar)

r0;Hiç kimse Hz. Muhammedr17;in prensiplerinden daha ileri bir adım atamaz. Avrupar17;ya nasip olan bütün başarılara rağmen bizim bütün kanunlarımız, İslâm medeniyetine bakarak çok ek******. Biz Avrupa milletleri, büyük medenî imkânlarımıza rağmen, Hz. Muhammedr17;in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız.r1;
Johann Wolfgang von Goethe (Alman Şair ve Yazar)

Muhammed, hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır.
Lev Nikolayeviç Tolstoy (Büyük Rus Yazar)

bir kaç ekleme

Berika
05-16-2008, 00:48
Teşekkürler hepinize... gerçekten çok güzel ve anlamlı..

Kırık_Çocuk
05-16-2008, 21:06
Büyük İslâm Peygamberi Yüce Yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur. Ben Miraca bütün kalbimle inanıyorum.

üstad ne konuşacağını biliyor yahu :)

özgürtutsak
05-16-2008, 21:18
Büyük İslâm Peygamberi Yüce Yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur. Ben Miraca bütün kalbimle inanıyorum.

üstad ne konuşacağını biliyor yahu :)

o zaman sen de üstattan yararlan

Sukut-u Hayal
05-16-2008, 21:21
Paylasim icin tesekkurler :-* +

özgürtutsak
05-16-2008, 21:22
Paylasim icin tesekkurler :-* +

saolun.rica ederim...

RDönmezs
05-18-2008, 15:27
Çok güzel paylaşım kardeş ellerine sağlık..

Neşe
05-18-2008, 15:29
çok güzel bi paylasım teşekkürler........ :-*

Kırık_Çocuk
05-18-2008, 15:33
Paylaşımcı hoca Parayı almadınmı paylaşsak :) :D 18 oldu :)

merve
05-18-2008, 15:35
Efendimizi anlatmaya kelimeler yetmiyor..

Paylaşımın çok güzel Allah razı olsun..

+1

aşk-ı ilahi
05-18-2008, 15:49
"ya Muhammed(s.a.v) sana muasir olmadığımdan son derece müteessirim...beşeriyet senin gibi mümtaz bir kudreti bir defa görmüş.....daha görmeyecektir...senin huzurunda eğilmek ve seni tanımak isterdim..."

BİSMARK

bir tanede ben eklemek istedim...

allah razı olsun güzel paylaşımdı...

özgürtutsak
05-18-2008, 15:51

parayı aldım metal gel de paylaşalım :D

özgürtutsak
05-18-2008, 15:52
"ya Muhammed(s.a.v) sana muasir olmadığımdan son derece müteessirim...beşeriyet senin gibi mümtaz bir kudreti bir defa görmüş.....daha görmeyecektir...senin huzurunda eğilmek ve seni tanımak isterdim..."

BİSMARK

bir tanede ben eklemek istedim...

allah razı olsun güzel paylaşımdı...

katkılarınızdan dolayı teşekkürler.Allah razı olsun.

Kırık_Çocuk
05-18-2008, 16:01

parayı aldım metal gel de paylaşalım :D

Ebü Saîd (R.a) anlatıyor: "Resülullah (S.a.v) buyurdular ki: "Kimin yanında fazla hayvan varsa, onu hayvanı olmayana versin. Kimin de fazla azığı varsa onu azığı olmayana versin."

ee bunu zaman uygularsak bana ne düşüyor hihi :)

özgürtutsak
05-18-2008, 16:02
sana bir tane eşşek düşüyor

Kırık_Çocuk
05-18-2008, 16:06

hihihihi :P
Neyse konuyu dağıtmayalım (eşşeği sat parayı yolla.com)

aşk-ı ilahi
05-18-2008, 16:07

hihihihi :P
Neyse konuyu dağıtmayalım (eşşeği sat parayı yolla.com)

bana düşmez belki ama....

bu güzel konuda bu muhabbeti yapmasanız....