Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük
Düzceliler'in sabrı taştı: "Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük"
Düzce Üniversitesi ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın organize ettiği ve tüm sivil toplum kuruluşlarının da desteklediği 'Şehitlere Saygı ve Terörü Kınama' mitingi düzenlendi.
Mitinge katılanların ellerinde taşıdıkları pankartlardan en dikkat çekici olan ise "Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul ve 83 Kerkük" yazılı olan pankarttı.
Aynı pankart Beşiktaş'ın Liverpool maçında da tribünlerde açılmıştı...
http://img139.imageshack.us/img139/561/nnnnnnnfr7.png
Düzce Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen mitinge üniversite öğrencileri yanı sıra rektör ve dekanlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 6 bin civarında bir katılımın olduğu miting Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Üniversite gençleri Gençlerin Atatürk'e cevabını hep bir ağızdan okudular. Teröre lanet yağan sloganlarda gençler, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez," sloganını hep bir ağızdan söyledi.
10-26-2007, 12:21
de bakam hade...
Ngereklinsan
10-26-2007, 12:24
Evet dün derste Hukuk hocası söylemişti ve çok etkilenmiştim. 81 Düzce , 82 Musul ve 83 Kerkük güzel slogan mesajı alan almıştır
Provoke bir pankart hiç gereği yok kimsenin topraklarında gözümüz yok, girdiğimiz yerlere savaş değil barış ve huzur götürmek için gireriz.
loneliness
10-26-2007, 12:45
Tabii ki şimdilik bu pankartın halk arasında benimsenmesi sıksık kullanılması yabancı ülkelerde ülkemizi zor duruma düşürebilir... Haklı duırumdan haksız duruma düşeriz.. Her zaman dediğim gibi hislerimizi düşüncelerimizi dışa vurmayalım..Bırakalım kendi içimizde kalsınlar... ;) ;) ;) ;) ;)
kesinlikle katılıyorum çünkü o zaman ırakın toprak bütünlüğüne birşey yapmayacağız problemimiz terörle dediğimizde kimse bize inanmaz ;)
Onlybullet34
10-26-2007, 13:51
Güzel olur hatta müthiş 82 Musul 83 Kerkük .Ama Türkmen kardeşlerimizin duyguları önemli.Türk Askerini yanlarında görmeleri halinde çok sevinecekler çünkü dikkatli bakın plana Irağı 3 bölecekler Şii,Sünni,Kürt..Şuan Kerkük'e Musul'a Kürtler yerleşiyor amaç 3'e bölünmede ; Kerkük Kürtlerin baş şehirleri olacak.Kerkük'ü Musul'u Kürt şehri yapacaklar beyler !!! ..SİZ BUNU KABUL EDİYORMUSUNUZ ??? Ben kabul etmiyorum !!! Özümüzdür Kerkük,Musul unutmayalım.Bizler Oğuzdan geliyoruz.
Provoke bir pankart hiç gereği yok kimsenin topraklarında gözümüz yok, girdiğimiz yerlere savaş değil barış ve huzur götürmek için gireriz.
doğru sawaşa ne gerek ..biz barış istiyoruz
EpiVaTeS
10-26-2007, 14:53
bizim kerkük musulu Türk toprağı yapmak gibi bir derdimiz yok amacımız PKK köpekleri ve onların sahibleriyle yoksa kimsenin toprağında gözümüz yok yukarıda arkadaşlarımızın da dediği gibi ortalığı provoke etmeyin... LÜTFEN.....
Onlybullet34
10-26-2007, 15:56
bizim kerkük musulu Türk toprağı yapmak gibi bir derdimiz yok amacımız PKK köpekleri ve onların sahibleriyle yoksa kimsenin toprağında gözümüz yok yukarıda arkadaşlarımızın da dediği gibi ortalığı provoke etmeyin... LÜTFEN.....
Kerkük ve Musul zaten Türk toprağı arkadaşım.
Referandum yapılacak ve Kerkük'te 600 Bin Kişi Referanduma Katılamayacak ..Peki neden biliyormusun ??
orası bizim kendi topraklarımız zaten.. yıllarca hüküm sürdüğümüz ve halen türklerin yaşadığı yaşamaya çalıştığı şehirler... yıllarca ilgisiz kalınmış ve türk vatandaşlarımız kürtleşmiş benliğini kaybetmiş...
selahattin_ay
10-27-2007, 07:15
arkadaslar operasyon sonrasi olabilecek bir ihtimal bence bunu ballandira ballandira anlatmayalim zaten olabilecek bir baska senaryo da amerika nin butun pisligini uzerimize almak
onun icin ben bu konuda provakasyon olmamasi taraftariyim ha gonlumden haykiriyorum ben de bu slogani ama sadece gonlumden..
bekleyelim derim arkadaslar
bekleyelim..
kardesim lutfen verdigimiz haberde kaynak belirtilelim..jonathan kardesim dikkat edebilir misin bu konuya?bu konuda hassas oldugunu biliyorum ben zaten ama sanirim gozunden kacmis..
simdiden tesekkurler
arkadaslar operasyon sonrasi olabilecek bir ihtimal bence bunu ballandira ballandira anlatmayalim zaten olabilecek bir baska senaryo da amerika nin butun pisligini uzerimize almak
onun icin ben bu konuda provakasyon olmamasi taraftariyim ha gonlumden haykiriyorum ben de bu slogani ama sadece gonlumden..
bekleyelim derim arkadaslar
bekleyelim..
kardesim lutfen verdigimiz haberde kaynak belirtilelim..jonathan kardesim dikkat edebilir misin bu konuya?bu konuda hassas oldugunu biliyorum ben zaten ama sanirim gozunden kacmis..
simdiden tesekkurler
bu işin ne provakosyonu kaldı nede sömürüsü, 8 askerimizden 2 kuru resimden başka haber alamıyoruz. ya biz içimizdeki gücün frkında değiliz yada bu abd bizi gerçekten ürkütmüş.bu canlar bu kadar ucuz mu? israil 2 asker için 2 ülke işgal etmedimi? o zaman neredeydi bu dünya kamuoyu.ben hükümetimi eleştirebiliyorsam oyumu kullandığım insanları eleştire biliyorsam bu siyasi olgunluktan kaynaklanır, benim hükümetim ırağa girmek istemiyor diye benimde aynı fikirde olmam gerekmez.
kaynak konusnda özür dilerim konuda ki resmi kaynak olarak gördüğümden kaynak belirtmedim
bence bizim haber almamız değil ordunun ve ailelerinin haber alması önemli....şuan etrafıma bakıyorum bu durumun bir adım sonrası galeyan....ve bu çok tehlikeli....eline bayrak alan sokağa çıkıyor....tamam protesto edeceğiz kızacağız ama artık suyunu çıkarmaya başladılar....
bence bizim haber almamız değil ordunun ve ailelerinin haber alması önemli....şuan etrafıma bakıyorum bu durumun bir adım sonrası galeyan....ve bu çok tehlikeli....eline bayrak alan sokağa çıkıyor....tamam protesto edeceğiz kızacağız ama artık suyunu çıkarmaya başladılar....
pireyi deve eden boyalı basın birşeyleri bize unutturmaya çalışıyor... hani 1 Türk dünyaya bedeldi.. sokaklara dökülenlerin samimiyetinde şüpe duyuyorum herkez gösteriş pşinde nitekim işyerine astığımız Türk bayrağımız çalındı bunu çalan adamda sokakta elinde bayrak terör lanetleyecek
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.