Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir tek ERBAKAN tespit etmişti...
Bir tek ERBAKAN tespit etmişti...
25 Şubat 2008 09:33
Eski istihbaratçı "Ortadoğu'da sözde Kürt Devleti'nin oluşumu yönündeki faaliyetlerini fark eden tek liderin Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olduğunu ifade etti"
Orakoğlu, ABD ve İsrail'in örtülü operasyonlarla Ortadoğu'da sözde Kürt Devleti'nin oluşumu yönündeki faaliyetlerini fark eden tek liderin Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olduğunu ifade etti.28 Şubat sürecinde Batı Çalışma Grubu’nu deşifre edince ekibiyle birlikte tasfiye edilen Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, bugün Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi hava ve kara harekâtına neden olan Kuzey Irak’taki terörist yapılanmanın Çekiç Güç’e dayandığını söyledi.
Sadece Erbakan karşı çıktı
Türkiye’nin, Çekiç Güç'ün Türkiye'ye ve Ortadoğu'ya yerleşmesinin arka perdesini okuyamadığını, ABD ve İsrail'in örtülü operasyonlarla Ortadoğu'da sözde Kürt Devleti'nin oluşumu yönündeki faaliyetlerini bir bakıma desteklediğini söyleyen Orakoğlu, gerçeği okuyan tek liderin Erbakan olduğunu şöyle ifade ediyor:“Çekiç Güç'ün Türkiye'de konuşlanmasına karşı çıkan ender parti liderlerinden biri Necmettin Erbakan'dı. Erbakan, Çekiç Güç'ün Türkiye topraklarında, Türkiye aleyhine faaliyetler içinde bulunduğunu her platformda dile getiriyordu. Erbakan, RefahYol Koalisyon Hükümeti kurulup Başbakan olduğunda, yapılan anlaşmalar gereği Çekiç Güç'ün tüm faaliyetlerinden haberdar olmak maksadıyla "radarlı gözaltı uygulaması" dâhil bazı tedbirler alınması gerektiğinin üzerinde ısrarla durdu. Erbakan, Çekiç Güç'ün PKK terörüne şemsiye görevi yaptığını açıklayarak, kendi hükümeti döneminde Çekiç Güç'ün süresinin uzatılmasının bazı şartların yerine getirilmesine bağladı” diyor
BİR TEK ERBAKAN TEHLİKEYİ GÖRDÜ!
Derin yapıların dünya çapında çok derin konjonktürel hesapları olduğunu söyleyen Orakoğlu, Saddam Hüseyin’e Kuveyt'in işgal ettirilmesi, yüz binlerce Peşmerge’nin Türkiye sınırına yığdırılması ve BM kararıyla Çekiç Güç’ün Türkiye topraklarına konuşlandırılmasının Büyük Ortadoğu Planı’nın parçası olduğunu kaydetti. Refahyol’a kadar hiçbir hükümetin Çekiç Güç tehlikesini doğru okuyamadığını söyleyen Orakoğlu, ABD ve İsrail'in örtülü operasyonlarla Ortadoğu'da sözde Kürt Devleti'nin oluşumu yönündeki faaliyetlerini fark eden tek liderin Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olduğunu ifade etti.
ERBAKAN, AMERİKA’DAN NE İSTEDİ?
Dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın Çekiç Güç'ün Türkiye'deki görev süresinin beş ay daha uzatılması karşılığında Amerika'ya sürdüğü ön şartlar şunlardı:
*Kuzey Irak'ta Zaho ve Atrus kampları boşaltılacak. (Bu kamplar sözde BM denetiminde gösterilmesine rağmen fiilen PKK'nın emrinde birer anarşi merkezleriydi.)
*Çekiç Güç hiçbir suret ve şekilde PKK'ya destek sağlamayacak. (Daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK kamplarına yapacağı harekâtları Çekiç Güç önceden PKK'lılara bildiriyor ve kaçmalarını sağlıyordu.
*Günde 50-60 sefer alçak ve uzun mesafeli uçuşlar yapan Çekiç Güç'e bağlı jetler, bundan böyle sabah ve akşam birer sefer yapacaklar, bunun dışındaki bütün uçuşlar kaldırılacak.
*Çekiç Güç'e ve sivil yardım örgütlerine ait araçlara getirilen çantalar ve sandıklar Türkiye tarafından açılacak ve kontrole tabi tutulacak. (Bugüne kadar arama yapılmadığı için ilaç ve gıda yardımı adı altında PKK'ya silah ve mühimmat taşındığı istihbaratı ve tespitleri vardı.)
*Kuzey Irak'ta, Çekiç Güç dışında "Sivil ve gönüllü yardım kuruluşları" adı altında, Türkiye aleyhinde faaliyet yapan bütün kişi ve kuruluşların yıkıcı ve bölücü davranışlarından Çekiç Güç sorumlu tutulacak ve bu kuruluşlardan, Türkiye'nin istemedikleri bölgeden çıkarılacak,
*Irak'a uygulanan ambargo kaldırılacak.
*Kerkük Yumurtalık petrol boru hattı derhal açılacak ve Türkiye'ye en az 200 bin varil petrol verilecek.
*Türkiye savaş ve ambargodan dolayı uğradığı zararlara karşılık tazminat alacak.
*Zaho'daki BM kampına ABD, İngiltere, Fransa yetkililerinin sayısı kadar Türk subay ve uzmanları gönderilecek ve Çekiç Güç'ün faaliyetleri kontrol altına alınarak Türkiye'ye rapor sunulacak.
*Türkiye'ye daha önce satılan ama kasıtlı olarak teslimi yapılmayan firkateyn, füze ve diğer teknolojik malzemeler derhal gönderilmeye başlanacak.
*Bu şartlara riayet edilmediği takdirde Türkiye, Bakanlar Kurulu Kararı ile Çekiç Güç'ün faaliyetlerini istediği anda durduracak.
Kaynak: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=309284
Bu haber 1382 defa o
TÜRK EVLADI
02-25-2008, 16:50
[i][b]Erbakan'ın bu ülkede ki en zeki insanlardan biri olduğu tartışılmaz ama ilk farkedenin o olduğunu söylemek bence yanlış...
hocamın zekili tartışılmaz ;)
aknesill
02-26-2008, 21:22
BENİM ANLAMADIĞIM; TAYYİP ERDOĞAN ABD İLE GÖRÜŞÜNCE TESLİMİYETÇİ VE YAHUDİ OLUYOR; AMA ERBAKAN İSTEYİNCE ZEKİ OOLUYOR..BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR..
BENİM ANLAMADIĞIM; TAYYİP ERDOĞAN ABD İLE GÖRÜŞÜNCE TESLİMİYETÇİ VE YAHUDİ OLUYOR; AMA ERBAKAN İSTEYİNCE ZEKİ OOLUYOR..BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR..
görüsmek baska,abd nin her dedigini yapmak baska carpitmayalim olayi,Erbakan hoca her Amerika ziyaretlerinde Musevileri de ziyaretetmedi ve ödül almadi yahudi kulübünden ;)
mehmed_akif
02-26-2008, 22:45
eee tabiki hoca çok akıllı yoksa bu kadar engellenir miydi ki?
TÜRK EVLADI
02-27-2008, 16:02
görüsmek baska,abd nin her dedigini yapmak baska carpitmayalim olayi,Erbakan hoca her Amerika ziyaretlerinde Musevileri de ziyaretetmedi ve ödül almadi yahudi kulübünden ;)
[i][b]Senin bu dediğine göre Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz ABD'nin her dediğini yapmış oluyor öyle mi?
Düşünüyorumda...
1 Mart tezkeresi vardı bir tane...
Onu geçirmeyen kimdi?
Yada Kuzey Irak'a operasyonu yaparken Amerika'ya kafa tutarcasına hareket eden kimdi?
Türkiye'nin tarihinde ilk defa Yahudi lobilerinin en büyüklerinden biri tarafından kötü gösterildiğini ve kurulduğumuz günden bu yana Ermeni soykırımını yanımayan Yahudi localarından birinin birden bire soykırımı tanıdığını söylesem sana!!!
Bilmeden konuştuğunuz o kadar belli ki...
[i][b]Senin bu dediğine göre Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz ABD'nin her dediğini yapmış oluyor öyle mi?
Düşünüyorumda...
Onu geçirmeyen kimdi?
TBMM gecmedi Tayyip Erdogana Ragmen amma velakin Bakanlik karari ile gecti arastirsan iyi olur gir TBMM sitesine Görürsün ;)
Yada Kuzey Irak'a operasyonu yaparken Amerika'ya kafa tutarcasına hareket eden kimdi?
Kafa tutarak mi ? ;D, karsiliginda ne verdi gini de ;)
Türkiye'nin tarihinde ilk defa Yahudi lobilerinin en büyüklerinden biri tarafından kötü gösterildiğini ve kurulduğumuz günden bu yana Ermeni soykırımını yanımayan Yahudi localarından birinin birden bire soykırımı tanıdığını söylesem sana!!!
Yahudi Lobisinden aldigi Ödüllere ne oldu?,Babacan basta olmak üzere Bilderberg üyeligi?
Bildikleriniz bukadarsa yazziklar olsun (Egitim Bakani) ;)
aknesill
02-27-2008, 17:14
beni kötü kötü konuşturacaksınız...tayyip erdoğan en azından gittiği yerlerde tokat yemedi..öyle bir babayiğit de doğmadı daha...kıl çadırlardan kovulmadı..
yaşına hürmet ediyoruz erbakanın da foyalarını dökmüyoruz..dua edin siz tayyip erdoğana ki kodese tıktırmadı..
daha da uzatmayın ..hade..
beni kötü kötü konuşturacaksınız...tayyip erdoğan en azından gittiği yerlerde tokat yemedi..öyle bir babayiğit de doğmadı daha...kıl çadırlardan kovulmadı..
yaşına hürmet ediyoruz erbakanın da foyalarını dökmüyoruz..dua edin siz tayyip erdoğana ki kodese tıktırmadı..
daha da uzatmayın ..hade..
Erbakan Hoca nerede Tokat yemis?,Tayyip erdogan nerede yememis Buyur konusalim,Babayigitlik Disari da kükreyip sonradan ise kuzuya dönmek ile olmuyor icerde ne isen Disari dada öyle olacaksin,Erbakan asaygimiz dan foyalarini ortaya dökmüyoruz diyorsun?,icinde kalmasin kardesim konus konus da görelim ,bakarsin ikna edersin beni ;)
aknesill
02-27-2008, 17:27
seni ikna gibi bir derdim yok öncelikle bunu bilesin..erbakanın nereden kovulduğunu,onun şahsında milletce nasıl rezil olduğumuzu arşivlere bak ya da google a kaddafi ve erbakan ya çıksın ortaya...
bişey diyimmi ben bu konularda artık sıkıldım milli görüş milli görüştür...ak parti ak partidir...bu zaman bölünme zamanı değildir tartışılması gereken daha önemli ve gerekli konular var yani burda kendi kendimize düşersek tabiki karşıt görüşleri sevindiririz...bize burda birlik olmak düşer
seni ikna gibi bir derdim yok öncelikle bunu bilesin..erbakanın nereden kovulduğunu,onun şahsında milletce nasıl rezil olduğumuzu arşivlere bak ya da google a kaddafi ve erbakan ya çıksın ortaya...
Erbakan Hoca Kovulmadi Sadece Kaddafi Terbiyesizlik etti ve cevabini aldi,ezberlediginizu sadece bumu var?,siz tayyip erdoganin gaflarina bakin Erbakan hoca nin basina gelen deve de kulak kalir
aknesill
02-27-2008, 17:38
ezberlediğim değil yaşadıklarım var....
sayesinde başörtülü üniversite okuyamadım..çıktı kürsülere rektörler selam duracak dedi,vakitsiz öttü en hafif tabirle...onun zamanına kadar herkes özgürdü.....
28 şubatta "korku dağları bürüdü" kendilerinde..
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
koltuk sevdalılarını asla affetmeyeceğim....koltuğu ve korktuğu için inançlarını arkaya itenleri de!!!
sayesinde başörtülü üniversite okuyamadım..çıktı kürsülere rektörler selam duracak dedi,vakitsiz öttü en hafif tabirle...onun zamanına kadar herkes özgürdü.....
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
koltuk sevdalılarını asla affetmeyeceğim....koltuğu ve korktuğu için inançlarını arkaya itenleri de!!!
canım sen ne diyosun ya o yaştaki i hocaya zamansız öttü demek sana yakışıyomu
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
o Hoca ki senin gibiler okula gidebilsin diye kac partisini feda etti istersen ögrende gel,refah partisini kapatilma sebebi neden olan neydi diye ,eger bilgin olsaydi böyle cahilze konusmazdin, bunun adi nankörlüktür
Bildiginiz bukadarsa yazziklar olsun(Akp Egitim bakani)
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
Bu tür ironik yıkılmaları sayın erbakan hocanın zihnindeki yapılaşma ile örtüştürmek etik olmadığını düşünüyorum her şart kendi döneminde kendince eylem ve faaliyetlerde bulunur o anki güçlü ve dinamik olan otoriter zihniyet yükselen islami sentezin önüne geçmek için elbette erbakan hocayı kullanmışıtır 28 şubatın soğuk yaşanmasına karar önceden verilmişti bunun aracı olarak sayın erbakanı kullanmışlardır yalnız bu sürecte kendisine düşen bu tuzaklardan sıyrılacak siyaseti de üretememesi bu gün ak partiye önçü bir fikir olarak miras kalmıştır yani hiç bir yaşanan olumsuz olayda olsa boşuna değildir, fikirlerimiz birbirimizin sevdiklerine karşı daha saygılı olmayı gerektiriyorsa bunu hayata geçirelim sevgilerimle
yalçın abi sana katılıyorum herkes karşısındakine saygılı davranmalı
aknesill
02-27-2008, 17:54
o insanların orada bulunma sebebi ve yaptıkları vaadler benim huzurumu korumaktı...
KİMSE KUSURA BAKMASIN...
çok fazla hoşgörülüyüz...
benim liderime ve bana kafir diyecekler;ben onlara cevap veremeyeceğim!!!! SEÇİM ZAMANI BAŞIMDAKİ BAŞÖRTÜME BİLE HAKARET EDEN SPLİLER VARDI AK PARTİ BROŞÜRÜ DAĞITTIM DİYE..
başbakan ne dedi:
""bir yanağıma tokat at,diğerini çevireyim; BİZDE ÖYLE YANAK YOK!!!!!"""
o insanların orada bulunma sebebi ve yaptıkları vaadler benim huzurumu korumaktı...
KİMSE KUSURA BAKMASIN...
çok fazla hoşgörülüyüz...
benim liderime ve bana kafir diyecekler;ben onlara cevap veremeyeceğim!!!! SEÇİM ZAMANI BAŞIMDAKİ BAŞÖRTÜME BİLE HAKARET EDEN SPLİLER VARDI AK PARTİ BROŞÜRÜ DAĞITTIM DİYE..
başbakan ne dedi:
""bir yanağıma tokat at,diğerini çevireyim; BİZDE ÖYLE YANAK YOK!!!!!"""
sen nere yaşıyosun?
RDönmezs
02-27-2008, 17:56
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
Burada hak veriyom yersiz çıktı bitirdi herşeyi..
tayyipleyiz
02-27-2008, 17:58
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
Bizim kötü gördüklerimiz iyi olan şeylere gebe olabilir.
Erbakan Hocanın bilerek bir kötülük yapmayacağıda kesindir. Belli ki yasakçı zihniyet böle bir boşluk arıyordu ve islam imajına zarar vermek için de bunu kullandı.
Kaldı ki korku dağları büyüdü tabiri de gerçekçi değil. Birileri korksa ve korkmayada devam etse şimdiki adımlar nasıl atılabilirdi...
affetmiyorum...
affetmeyeceğim!!!!!!!!!!
Bu tür ironik yıkılmaları sayın erbakan hocanın zihnindeki yapılaşma ile örtüştürmek etik olmadığını düşünüyorum her şart kendi döneminde kendince eylem ve faaliyetlerde bulunur o anki güçlü ve dinamik olan otoriter zihniyet yükselen islami sentezin önüne geçmek için elbette erbakan hocayı kullanmışıtır 28 şubatın soğuk yaşanmasına karar önceden verilmişti bunun aracı olarak sayın erbakanı kullanmışlardır yalnız bu sürecte kendisine düşen bu tuzaklardan sıyrılacak siyaseti de üretememesi bu gün ak partiye önçü bir fikir olarak miras kalmıştır yani hiç bir yaşanan olumsuz olayda olsa boşuna değildir, fikirlerimiz birbirimizin sevdiklerine karşı daha saygılı olmayı gerektiriyorsa bunu hayata geçirelim sevgilerimle
yalçın abi sana katılıyorum herkes karşısındakine saygılı davranmalı
Bakışları ile öteleri rasatlama vaziyeti bu düstürda olduğunu düşünüyorum ,yapacaklarımızı karşılaştırdıklarımı ve eleştirdiklerimiz ile karartmaya gerek yok geçmişe takılıp geleçeği geçmişe hipotek verme yerine söylem ve sahip olduklarımız ile insan kazanmanın sanatına erme ufkuna talip olmak gerekir
Bana kattıklarınız yanında bana katılmanız askıda kalır çok naziksiniz teşekkürler ;)
hocam siz daha naziksiniz lütfen ben bunu hak etmiyorum :D
TÜRK EVLADI
02-27-2008, 18:18
Düşünüyorumda...
Onu geçirmeyen kimdi?
TBMM gecmedi Tayyip Erdogana Ragmen amma velakin Bakanlik karari ile gecti arastirsan iyi olur gir TBMM sitesine Görürsün ;)
Yahudi Lobisinden aldigi Ödüllere ne oldu?,Babacan basta olmak üzere Bilderberg üyeligi?
[i][b]Öncelikle böyle ciddi konularda şu şapşal smileyleri kullanma çünkü çok rezil duruyor...
1 Mart tezkeresi formalite icabı meclise getirilmiş ve AKP milletvekilelrinin büyük kesiminin de reddiyle tezkere geçmemiştir!
Yani Tayyip Erdoğan'ın o tezkereyi candan yürekten isteyerek meclise getirdiğini sanıyosan senin o koca beyninin kapasitesine yazık!
Sonra bide şu Irak'a girme meselesi var!
Tayyip Erdoğan ne vermiş?
Daha 1 ay önce ''inceldiği yerden kopar'' şeklinde konuşarak ABD'yi tehdit eden ve bu kararlı duruşla Amerika'yı PKK'dan vazgeçmek zorundan bırakan bizzat Başbakan'dır!
Şu Yahudi lobilerinden alınan ödüllerinde formalite icabı alındığını bilemeyecek kadar cahil misin?
Ne yapsın adamlar!
Ödülleri atsınlar mı?
Bir kaç olaya takılmak yerine icraatlere bakın!
Erbakan'ın, yaptığı açıklamalarla ve İslam'ın hoşgörü kültürünü unutarak karşı tarafa yaptığı dayatmacı siyaseti nedeniyle 97'de başörtüsünü yasaklattırdı ise bugün tekrar üniversitelere sokan Tayyip Erdoğan'dır...
Sen önce Erbakan'ın kayıp trilyonlarından haber ver!!!
Eğer dinine, ülkene, milli benliğine bu kadar hizmet eden bir adama iftira atmak bu kadar kolaysa suratınıza tüküreyim! (Kolerado:) çayır ve otlaklardan sorumlu devlet bakanı)
mehmed_akif
02-28-2008, 00:44
Düşünüyorumda...
Onu geçirmeyen kimdi?
[i][b]Öncelikle böyle ciddi konularda şu şapşal smileyleri kullanma çünkü çok rezil duruyor...
1 Mart tezkeresi formalite icabı meclise getirilmiş ve AKP milletvekilelrinin büyük kesiminin de reddiyle tezkere geçmemiştir!
Yani Tayyip Erdoğan'ın o tezkereyi candan yürekten isteyerek meclise getirdiğini sanıyosan senin o koca beyninin kapasitesine yazık!
Daha 1 ay önce ''inceldiği yerden kopar'' şeklinde konuşarak ABD'yi tehdit eden ve bu kararlı duruşla Amerika'yı PKK'dan vazgeçmek zorundan bırakan bizzat Başbakan'dır!
Şu Yahudi lobilerinden alınan ödüllerinde formalite icabı alındığını bilemeyecek kadar cahil misin?
Ne yapsın adamlar!
Ödülleri atsınlar mı?
Bir kaç olaya takılmak yerine icraatlere bakın!
Erbakan'ın, yaptığı açıklamalarla ve İslam'ın hoşgörü kültürünü unutarak karşı tarafa yaptığı dayatmacı siyaseti nedeniyle 97'de başörtüsünü yasaklattırdı ise bugün tekrar üniversitelere sokan Tayyip Erdoğan'dır...
Sen önce Erbakan'ın kayıp trilyonlarından haber ver!!!
Eğer dinine, ülkene, milli benliğine bu kadar hizmet eden bir adama iftira atmak bu kadar kolaysa suratınıza tüküreyim! (Kolerado:) çayır ve otlaklardan sorumlu devlet bakanı)
kardeş saydıklarınız şeyleri sayın başbakan yaptığı için formalite icabı diyorsunuz.başka biri yapmış olsaydı nasıl yazacağınızı tahmin ediyorum.bak kardeş önyargılarımızı bir tarafa bırakıp objektif olalım.
diyorsunuz ki erbakandan dolayı başörtüsü 1997 yasaklandı.hayır efendim başörtüsü 1998 de mesut yılmaz hükümetinin teklifi ve onayı ile yasaklanmıştır.araştırabilirsiniz bunu.bundan ve daha birçok nedenden dolayı da mesut yılmaz üstün cesaret ödülü almıştı CFR den.sayın başbakan da bu ödülü almıştı acaba hangi cesaretinden dolayı?
sonra medyanın erbakanın para vurgunu yaptığı yönündeki palavralarına kanmışsınız ki, ben bunu size yakıştıramadım.o vurgun gerçekten olmuşsa ki, olmadı; bu davadan birçok AKP milletvekilli de sorumlu sayın cumhurbaşkanımız da tabiki onlara ne diyeceksiniz peki?buna bakarsanız sayın başbakan da kendi yakınlarına bir çok ihaleyi usülsüzce veriyor.buna da bir diyeceğiniz de vardır sanırım..
şu da varki teskereyi sayın başbakan kendisi özellikle savunmuştu geçmesi için.hatta hatırlarsanız milletvekillerini kızılcahamam da toplamıştı bunun için.ama şükürler olsun ki sayın bülent arınç ın milli görüş kökenli milletvekilleri üzerindeki etkili sözleri onların ret oyu vermelerine neden olmuştu böylece geçmemişti teskere.hatta bundan dolayı bülent arınç ın meclis başkanlığı bile alınmak istenmişti hatırlarsanız..
Düşünüyorumda...
Onu geçirmeyen kimdi?
tekr: TBMM gecmedi Tayyip Erdogana Ragmen amma velakin Bakanlik karari ile gecti arastirsan iyi olur gir TBMM sitesine Görürsün ;)
Daha 1 ay önce ''inceldiği yerden kopar'' şeklinde konuşarak ABD'yi tehdit eden ve bu kararlı duruşla Amerika'yı PKK'dan vazgeçmek zorundan bırakan bizzat Başbakan'dır! Amerika korktugu icinmi yardim ediyor ???, kaba bir söz var derler ki Dönde arkani Görem ;),yani kendi silahini bile üretemeyen hatta herseferinde taviz vermekten geri Türbayan Ülkenin ve Basnbakanindan mi korkacaklar :-\,Sanirim Basbakanimizdan korktuklari icin Askerlerimizin basina Cuval gesirdiler ???
Ne yapsın adamlar!
Ödülleri atsınlar mı? almasi degilde,vermeleri Düsündürücü degilmi?
Bir kaç olaya takılmak yerine icraatlere bakın! nerede ??,bir takim göstermelik izraatlar mi?
Erbakan'ın, yaptığı açıklamalarla ve İslam'ın hoşgörü kültürünü unutarak karşı tarafa yaptığı dayatmacı siyaseti nedeniyle 97'de başörtüsünü yasaklattırdı ise bugün tekrar üniversitelere sokan Tayyip Erdoğan'dır... kim erbakan yasaklatti ?, ancak buna cahil insanlkar inaniyor :-\
Sen önce Erbakan'ın kayıp trilyonlarından haber ver!!! sadece erbakanmi,sen önce Abdullah güle bak,dokunulmazligi olmasaydi kendisi de yargilaniyordu onun sayesinde kivirdi,hem bu iddaya kargalar güler :-\
Eğer dinine, ülkene, milli benliğine bu kadar hizmet eden bir adama iftira atmak bu kadar kolaysa suratınıza tüküreyim! (Kolerado:) çayır ve otlaklardan sorumlu devlet bakanı) Ispatlamayan serefsizdir (Bülent arinc)
TÜRK EVLADI
02-28-2008, 14:57
[i][b]Erbakan'ın şu anda mahkum edildiğini biliyorum şerefsiz arkadaş!
Dolayısıyla hesabını veremediği bir trilyon davası var ve bunu açıklayamadıktan sonra sizin Tayyip Erdoğan'a hakaret etme hakkınız yok!
Erbakan'ın tepeden inmeci politikası yüzünden karşı taraf Başörtüsünü yasaklama imkanı buldu!
Rezilliğin daniskası...
Bu arada site yöneticilerimiz sözüm size!
Gidin bakalım Milli Görüş forumunda Necmetin Erbakan'a hakaret edin!
Gidin Ülkücülerin sitelerinde Türkeş'e hakaret edin!
Deniz Baykal'a ve diğerlerine...
Anında saldırırlar ve asla söz söyletmezler ama adam kaç mesajdır Başbakan'a haddi olmayan laflar ediyor kimsenin umurunda değil...
Olmaz böyle...
RDönmezs
02-28-2008, 15:06
Dolayısıyla hesabını veremediği bir trilyon davası var ve bunu açıklayamadıktan sonra sizin Tayyip Erdoğan'a hakaret etme hakkınız yok!
Erbakan'ın tepeden inmeci politikası yüzünden karşı taraf Başörtüsünü yasaklama imkanı buldu!
Rezilliğin daniskası...
Anında saldırırlar ve asla söz söyletmezler ama adam kaç mesajdır Başbakan'a haddi olmayan laflar ediyor kimsenin umurunda değil...
Olmaz böyle...
Evet burda haklısın o forumlara çok girerim ikinci mesajda süresiz banlanıyorum..
ama burda uyarı alıyorlar uyarı almasınlar direk banlayınız bunların yazdıklarını okuyan arkadaşlar ise "acaba mı" diyor ve kuşkuya düşüyor bunlar piyon uzaklaştırın buradan..
aknesill
02-28-2008, 17:17
[i]Erbakan'ın şu anda mahkum edildiğini biliyorum şerefsiz arkadaş!
Rezilliğin daniskası...
Olmaz böyle...
Evet burda haklısın o forumlara çok girerim ikinci mesajda süresiz banlanıyorum..
ama burda uyarı alıyorlar uyarı almasınlar direk banlayınız bunların yazdıklarını okuyan arkadaşlar ise "acaba mı" diyor ve kuşkuya düşüyor bunlar piyon uzaklaştırın buradan..
zamanında bizi de engellediler o sitelerde..ama bizim onları banlamamıza falan gerek yok arkadaşlar..kimse üç beş provakatör yüzünden acaba mı demez ak parti için emin olun...haaa bu arada azılı splilere sorayım..sizin akpgerçekleri falan diye bi siteniz vardı..orada [b]bedava incil ve misyonerlik reklamı vardı..hala duruyor mu?ne zamandır girmedim de...bi haber verin hele...
RDönmezs
02-28-2008, 17:24
[i]Erbakan'ın şu anda mahkum edildiğini biliyorum şerefsiz arkadaş!
Rezilliğin daniskası...
Olmaz böyle...
zamanında bizi de engellediler o sitelerde..ama bizim onları banlamamıza falan gerek yok arkadaşlar..kimse üç beş provakatör yüzünden acaba mı demez ak parti için emin olun...haaa bu arada azılı splilere sorayım..sizin akpgerçekleri falan diye bi siteniz vardı..orada [b]bedava incil ve misyonerlik reklamı vardı..hala duruyor mu?ne zamandır girmedim de...bi haber verin hele...
Derler acaba diyen çok AK PARTİ'li gördüm çok yetersiz kalıyorlar bilgili olamıyorlar böyle 2 kendini bilmez piyonun laflarını görüncede yelkenler fora..
aknesill
02-28-2008, 17:34
dostum onlar ak partili değildir,sadece oy vermişlerdir..ak partili olmak ayrıca bir duruş gerektirir...bizim alnımız açık evelallah..cevap veremeyeceğimiz ve savunamayacağımız tek bir icraatimiz olmadı şimdiye dek..olsaydı ak partili olmazdım zaten!!!
Rezilliğin daniskası...
Olmaz böyle...
serefsiz yakistirmasini size iade ediyorum ve yönetimi göreve sagiriyorum,elestirdigim dogrudur amma hakaret yoktur Bunu da ispatlamayan serefsizdir (Bülent arinc),insan biraz haddini bilmeli :-\
TÜRK EVLADI
02-28-2008, 23:57
[i][b]Herkes kendi karakterinin farkındadır!
Bir insana iftira atmanın günahınıda milli görüşçü olarak benden iyi bilmen lazım!
Ama sizin yüzde 1-2'lerde sürünmenizin sebebi bu zaten...
Erbakan çok ileri görüşlüydü...
Bir ziyaretten ülkeye dönüşünde şöyle bir açıklama yaptı. "Duyumlarıma göre,yeni hükümeti ben kuracağım"
ve 2 gün sonra darbe olur :)
ceyhanli
02-29-2008, 00:14
Erbakan çok ileri görüşlüydü...
Bir ziyaretten ülkeye dönüşünde şöyle bir açıklama yaptı. "Duyumlarıma göre,yeni hükümeti ben kuracağım"
ve 2 gün sonra darbe olur :)
ne kulak varmış be :D:D
Bir insana iftira atmanın günahınıda milli görüşçü olarak benden iyi bilmen lazım!
Iftira atan sizsiniz sözlerinize Dikkat edin ,eger akilli insan olsaydiniz Hak ve adaletin sayilarla belirlenmeyecegini bilirdiniz,Saadet Partisinin arkasinda Kartel Medyasi, siyonistler ve akp nin oylarinin Horoz dövüsüyle komik Muhalefet Cehape yoktu,Akp ve Chp nin oylarini Bilincli olarak yüksek gösteren ve bununla Milletin verecegi oylari sadece ve sadece bu iki partiye yönlendiren Medya yoktu,Bu kartel Medyasinin Planlari sadece 1995 Seciminde Tutmadi Refah Partisinin oylarini Düsük gösteren Kartel Medyasinin oyunu o Secimlerde Tutmadi ve Refah Partisi yüzde 21 oy aldi,Havuz Systemini ,D8 i ,ve Basörtü sorununu ortadan kaldirmak istedigi icin önce Milletvekili Transferi yaparak sadece Dyp nin Milletvekilini Transfer ederek,yikmaya salistilar,baktilar olmuyor,Partiyi kapattilar ve yine baktilar ki Birdahaki Secimden Yüzde 50 lerle gelecek,Ecevit hükümetine Apo yu yakalamayi nasip ettiler yani teslim ettiler,bununla birlikte Partimizin oy patlatmasini engelediler,baktilar ki yine Partimiz sirve ye yüksellmekte diger partimizi Fazilet Partisini Kapatmakla kalmadilar,Tayyip erdogan a arkadaslari ile Parti den ayrilarak son darbe yi vurduklarini saniyorlar Allah in izniyle oyunlaru tutmayacak, tabiki bunlar önceden planlanmis oyunlardi,Tayyip erdogan Belediye baskanligini kazandiginde Erbakan Hoca ya ilk sorduklari soru Istifa etmeyi düsünüyormusunuz sorusu ve Medyada tayyibin genel baskani olabilirligini Gündeme getirerek Milletin kafasina bu düsünceyi cokmus oldular,ve bu plani uygulama vakti yaklastiginda Tayyip erdogani sasma sebep den dolayi hapse attilar, ve bircok gazete önceden gündeminde bu Ceytani plani gündemine aldilar örnek,: o dönemin yazisi buyrun http://www.milliyet.com.tr/1998/09/24/
ceyhanli
02-29-2008, 19:25
Iftira atan sizsiniz sözlerinize Dikkat edin ,eger akilli insan olsaydiniz Hak ve adaletin sayilarla belirlenmeyecegini bilirdiniz,Saadet Partisinin arkasinda Kartel Medyasi, siyonistler ve akp nin oylarinin Horoz dövüsüyle komik Muhalefet Cehape yoktu,Akp ve Chp nin oylarini Bilincli olarak yüksek gösteren ve bununla Milletin verecegi oylari sadece ve sadece bu iki partiye yönlendiren Medya yoktu,Bu kartel Medyasinin Planlari sadece 1995 Seciminde Tutmadi Refah Partisinin oylarini Düsük gösteren Kartel Medyasinin oyunu o Secimlerde Tutmadi ve Refah Partisi yüzde 21 oy aldi,Havuz Systemini ,D8 i ,ve Basörtü sorununu ortadan kaldirmak istedigi icin önce Milletvekili Transferi yaparak sadece Dyp nin Milletvekilini Transfer ederek,yikmaya salistilar,baktilar olmuyor,Partiyi kapattilar ve yine baktilar ki Birdahaki Secimden Yüzde 50 lerle gelecek,Ecevit hükümetine Apo yu yakalamayi nasip ettiler yani teslim ettiler,bununla birlikte Partimizin oy patlatmasini engelediler,baktilar ki yine Partimiz sirve ye yüksellmekte diger partimizi Fazilet Partisini Kapatmakla kalmadilar,Tayyip erdogan a arkadaslari ile Parti den ayrilarak son darbe yi vurduklarini saniyorlar Allah in izniyle oyunlaru tutmayacak, tabiki bunlar önceden planlanmis oyunlardi,Tayyip erdogan Belediye baskanligini kazandiginde Erbakan Hoca ya ilk sorduklari soru Istifa etmeyi düsünüyormusunuz sorusu ve Medyada tayyibin genel baskani olabilirligini Gündeme getirerek Milletin kafasina bu düsünceyi cokmus oldular,ve bu plani uygulama vakti yaklastiginda Tayyip erdogani sasma sebep den dolayi hapse attilar, ve bircok gazete önceden gündeminde bu Ceytani plani gündemine aldilar örnek,: o dönemin yazisi buyrun http://www.milliyet.com.tr/1998/09/24/
ya bu saçma yazıyı okumadım ama milliyetten alıntı alarak karakterini ortaya koyuyorsun. bir milli görüşçü hiç haber 5 ve milli gazeteden başka basın yayın organı kullanırmı. bu nasıl milli görüşçülük heleki sizin baş düşmanınız olan gazetelerden birini hiç okurmu. ama düşmanımın düşmanı dostumdur karaktersizliğini sergiledin şuan. yazık. fikir ve dava karmaşası içerisindesin. içine girdiğin bunalım sonucunda nereye sarılacağını şaşırmışsın. çok yazık. bide aç Türkiye Gazetesi köşe yazarlarını oku biraz...
ya bu saçma yazıyı okumadım ama milliyetten alıntı alarak karakterini ortaya koyuyorsun. bir milli görüşçü hiç haber 5 ve milli gazeteden başka basın yayın organı kullanırmı. bu nasıl milli görüşçülük heleki sizin baş düşmanınız olan gazetelerden birini hiç okurmu. ama düşmanımın düşmanı dostumdur karaktersizliğini sergiledin şuan. yazık. fikir ve dava karmaşası içerisindesin. içine girdiğin bunalım sonucunda nereye sarılacağını şaşırmışsın. çok yazık. bide aç Türkiye Gazetesi köşe yazarlarını oku biraz...
Aynen dedigin gibi okumamissin ,eger yazimi okusaydin Anlardin neden ekledigimi ,onun icin diyorum ki Oku da Gel Kardesim,Ben Okuyanlarla ilgilenim :-\
TÜRK EVLADI
02-29-2008, 19:30
[i][b]Gerçekten çok zavallı bir adamsın ama sana çok sevdiğim ablamın hatrına laf etmicem artık...
[i][b]Gerçekten çok zavallı bir adamsın ama sana .ok sevdiğim ablamın hatrına laf etmicem artık...
emre sakin ol ;)..durum nedir bir anlayalim, Su siyonistlerin hakkindan bir Erbakan hoca gelecekti ama abd olayi cözdü ve 28 subati piyasaya sürdü degil mi susmak 8)
TÜRK EVLADI
02-29-2008, 19:40
[i][b]Abi baştan oku bu arkadaşın yazdıklarını...
Hep hakaret ve iftira var...
Benide mecburen hakaret ettirmek zorunda bıraktı...
ceyhanli
02-29-2008, 19:41
sen bizim gönderdiklerimiz okusan şimdiye kadar adam olmuştun ama bulunduğun seviye(sizlik)de gitmekde ısrar ediyorsun. yapacak bişey yok sana. ama önce hangi görüşü savunduğunu ii tespit et milli görüşümü siyonizmimi? siyonsitlerin gazetelerinden alıntı haberler yayınlıyorsun ben siyonist gazetelerini okumam.
[i][b]Abi baştan oku bu arkadaşın yazdıklarını...
Hep hakaret ve iftira var...
Benide mecburen hakaret ettirmek zorunda bıraktı...
kardesim ne olursa olsun hakaret hic birseye cözüm degildir..herkes kendi yansimasini buraya aktarir eger ortada bir hakaret ve iftira varsa o kisinin kisiligini yansitir..
Kardesim unutmayalim ki ortada bir basari varsa bunu cekemeyenler olacaktir onun icin bunlari göze alip, hazirlikli olmaliyiz yoksa hakliyken, haksiz cikar onlarin ekmegine yag süreriz..
arkadasi tanimiyorum, mesajlarinida okumadim ama zamanla niyetini daha iyi sekilde anlayacagiz halis niyetliyse bunu yansitir yok amaci tereciye tere satmaksa digerleri gibi geldigi gibi gider güzel kardesim ;)
sen bizim gönderdiklerimiz okusan şimdiye kadar adam olmuştun ama bulunduğun seviye(sizlik)de gitmekde ısrar ediyorsun. yapacak bişey yok sana. ama önce hangi görüşü savunduğunu ii tespit et milli görüşümü siyonizmimi? siyonsitlerin gazetelerinden alıntı haberler yayınlıyorsun ben siyonist gazetelerini okumam.
onlar öyledir ali kardesim..kartel medyasi derler kaynak gösterirler, din düsmani derler secim zamani kanaltürkte boy gösterirler sonrada niyetimizi okuyorsunuz derler..
biz diyoruz ki önce samimiyet yoksa niyet okumacilik gibi bir amacimiz yok gidersiniz eminönünde iki güvercine niyet okuculugu yaptirabilirsiniz ;)
TÜRK EVLADI
02-29-2008, 19:51
Tamam o zaman söylediklerimdem özür diliyorum ama bi daha hakaret etmez inş...
ben o gazete küpürünü neden ekledigimi anlamayacak kadar cahilsen ne diyeyim onun icin aciklayayim istersen.
tarih,24.09.1998
Hukuk yollarını tüketmek
FP üzerinde bulutlar
Recep Tayyip Erdoğan, "seçilme hakkını" yitirdi.
Yargıtay'ın kararını tartışmayacağız.
Yargıya saygı, hukuk devletinin esasıdır.
Adalete, siyaset karıştırmaktan kaçınmalıyız.
Ancak...
Durumu netleştirmek bakımından belirtelim ki, Recep Tayyip Erdoğan ilkbaharda yapılacak yerel seçimlere kadar - büyük olasılıkla - İstanbul Belediye Başkanlığı görevini sürdürecektir.
Şöyle ki:
Hukuk yollarını tüketmek
Erdoğan'ın avukatları, şimdi "tashih - i karar" isteğiyle, kararın alındığı Yargıtay 8. Dairesi'ne, 15 gün içinde başvuracaklardır.
Bu süre, sonuna kadar kullanılır.
Normalde, 8. Daire, kararını ancak 2 ay içinde verebilir.
Kararında ısrarlı olursa...
Bu kez, tashih - i karar için, Yargıtay Genel Kurulu toplanır.
Bunun da süreci, - normal olarak - birkaç aydır...
Ardından...
Karar kesinleşince, İçişleri Bakanı, Danıştay'a başvurarak, Tayyip Erdoğan'ın görevden alınmasını isteyecektir.
Danıştay'ın toplanması ve karar alması da, birkaç ay sürer.
Bu arada, 18 Nisan 1999 Yerel Seçimler tarihine varılır.
Bilenmiş bir Tayyip Erdoğan, diğer siyasi partiler için, çok daha çekinilmesi gereken bir güçtür.
FP'nin ezici bir sonuç alması için varını yoğunu ortaya koyacaktır.
Bilecektir ki...
O'nu, ömür boyu seçilme hakkından yoksun bırakacak pranga, sadece, FP, Meclis'e çok kuvvetli girerse kırılabilir.
Yanlış oyun
Bir de, siyaset satrancındaki yanlış oyuna işaret edelim.
Siyasetin doruklarında, FP'yi bölme planı yapılmıştı...
Recep Tayyip Erdoğan ismi, iyice cilalanıp parlatılacaktı.
Fazilet Partisi'nin başına geçerse, bu partiyi - neredeyse - tek başına iktidara taşıyacağı havası estirilecekti.
Erbakan, elbette buna razı olmayacaktı.
Erdoğan, peşine 40 - 50 milletvekili takarak, FP'den kopacaktı.
Yeni bir parti kuracaktı.
Anavatan - DSP - DTP hükümeti, böylece, CHP desteğine mahkum olmaktan kurtulacaktı.
Çünkü...
Artık, DYP ve FP Meclis oyları toplamına, CHP eklendiğinde, çoğunluğu oluşturmayacaktı.
Bütün bunlar, elbette varsayımdı.
Hayali siyaset şatosu, dünkü Yargıtay kakarıyla çöktü.
Başkalarının ayağını kaydırmaya dönük heaplar yerine, bu hesap sahiplerinin kendileri siyaset zeminine sağlam basmalılar.
Başarılarıyla iktidar olmalılar.
İkilem
Öte yandan...
Yargıtay'ın kararıyla oluşan Fazilet Partisi yeni coğrafyasını, gözlemekte fayda var.
Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilme hakkını yitirmesi, aslında, Erdoğan tarzı bir politika çizgisinin kırılması mıdır?
Yani...
Fazilet Partisi'ndeki gençlerin, şahinlerin, önleri kesilmiş mi oluyor?
Böyle düşünmenin nedenleri şöyle:
"Recep Tayyip Erdoğan, Fazilet Partisi içindeki gençlerin ve daha atak politikanın lideriydi...
Erdoğan, Genel Başkan olursa, FP oylarının - onu cilalamak isteyenlerin iddia ettiği gibi 5 - 6 puan birden değil ama - birkaç puan artacağı... FP'nin taze kanla daha bir hareketleneceği düşünülebilirdi.
Şimdi, o hareket başsız kalınca dağılabilir.
Ayrıca...
Recep Tayyip Erdoğan'ın başına gelenler, onun çizgisinde olanları belki de yıldıracaktır."
Ayetullah Erbakan
Buna karşın...
Tam tersi de düşünülebilir.
Tayyip Erdoğan'ın FP'ye lider olması, zaten mümkün değildi.
Çünkü...
Necmettin Erbakan, FP camiasında, sadece, bir parti genel başkanı ya da doğal lider değil, Ayetullah gibidir.
Mutlak otoritesi vardır.
Sözünden çıkılmaz.
Zaten...
Recep Tayyip Erdoğan, vitrinde biraz fazla görünmeye başlayınca, Erbakan patlama yapmıştı.
Erdoğan'ı ve O'nu izleyenleri, hizaya sokmak için işareti vermişti.
Hukuk ve demokrasi
Konunun, demokrasi boyutuna da işaret etmekte yarar var.
Siyaset hiç belli olmaz.
Demokrasi tarihinde gördüğümüz pek çok siyasi yasak kararları değişti.
Hem de, Anayasa'yla konulmuş olanlar bile...
Keşke, o talihsiz konuşmayı yapmasaydı.
Üstelik...
FP'nin başında dolaşan başka kara bulutlar da var.
Bir trilyon liranın hesabının araştırılması ve sorulması, FP'nin liderinden dişli yöneticilerine kadar, başka isimlerin de başlarını çok ağrıtacak.
Yazara E-Posta: g.civaoglu@milliyet.com.tr
Güneri civaoglu
ve o dönem yazdigi gerceklesmistir, anlayacaginiz önceden belirlenmis tayyip erdogan in Parti kurarak parti yi bölecegi :-\,Plan buymus,Tayyip erdogan fazilet partisinden ayrilmadan önce yazisiyla gündeme getirdigi icin ekledim
TÜRK EVLADI
02-29-2008, 19:58
[i][b]Hala hakaret ediyor adam!
Erbakan sana hakaret etmyi öğretmiş demek ki...
kardes kartel medyasina neden inaniyorsun :D :D..yok ben ne gibi bir sakinca var onu anlamadim..erdogan yeni bir parti kuramaz mi, faziletin gidisatini, politiksini begenmeyip kendine bir yol haritasi cizemez mi yoksa saltanatin devamini bekleyip bir ihtimal bize sira gelir mi diyecekti!..
Bu arada Fatih Erbakan siyaset arenasinda görünmeye baslamis hadi hayirli olsun 2. Erbakan dönemi resmi olmasada fiili olarak basladi herhalde :)
[i][b]Hala hakaret ediyor adam!
Erbakan sana hakaret etmyi öğretmiş demek ki...
nerede hakaret ?, eklede görelim o hakaret kabul ettigin cümleyi
kardes kartel medyasina neden inaniyorsun :D :D..yok ben ne gibi bir sakinca var onu anlamadim..erdogan yeni bir parti kuramaz mi, faziletin gidisatini, politiksini begenmeyip kendine bir yol haritasi cizemez mi yoksa saltanatin devamini bekleyip bir ihtimal bize sira gelir mi diyecekti!..
Bu arada Fatih Erbakan siyaset arenasinda görünmeye baslamis hadi hayirli olsun 2. Erbakan dönemi resmi olmasada fiili olarak basladi herhalde :)
Tuhaf olan Parti kurmasi degilde,bunun begenmediginiz benim de hic sevmedigim gazetede önceden yer almasi ???
Tuhaf olan Parti kurmasi degilde,bunun begenmediginiz benim de hic sevmedigim gazetede önceden yer almasi ???
ben hala daha anlamadim bu gayet normaldir gazeteci oldugum icin bilirim onlarin istihbaratlari saglamdir bir sekilde ögrenmisler bunda ne gibi bir gariplik varki yok ayni haberi vakit yada milli gazete verse sorun olmayacak miydi?
bence cok ufak seylere takiliyorsunuz onun icinde hep ufak seylerle tatmin oluyorsunuz simdi yüzde 2 ye neden tamah ettiginizi daha iyi anlayabiliyorum kardesim ;)
ben hala daha anlamadim bu gayet normaldir gazeteci oldugum icin bilirim onlarin istihbaratlari saglamdir bir sekilde ögrenmisler bunda ne gibi bir gariplik varki yok ayni haberi vakit yada milli gazete verse sorun olmayacak miydi?
bence cok ufak seylere takiliyorsunuz onun icinde hep ufak seylerle tatmin oluyorsunuz simdi yüzde 2 ye neden tamah ettiginizi daha iyi anlayabiliyorum kardesim ;)
Bu Milli görüsü bölme planin önceden planlandigini bildigim icin ve onun icin Tayyip erdogan a parti kurdurduklari icin bunun bilgisinde oldugum icin neden saadet partisini yüzde 2 ye tah ettigini anlaya biliyorum ;)
Bu Milli görüsü bölme planin önceden planlandigini bildigim icin ve onun icin Tayyip erdogan a parti kurdurduklari icin bunun bilgisinde oldugum icin neden saadet partisini yüzde 2 ye tah ettigini anlaya biliyorum ;)
peki kardesim sana birsey sormak istiyorum fazilet partisi kongresinde gül baskan secilseydi simdi durum ne olurdu?? bu arada milli görüsü bölmek ne demektir hani milli görüs ayakta duruyordu yoksa erbakan hocanin deyimiyle cürük yumurtalar gidince milli görüs yerler bir mi oldu..
nasil oluyor bu is bana aciklar misin?
ceyhanli
02-29-2008, 20:18
bana senmi cahilsin diyosun gülerim sana... ezberlediği 3 sözden başka bişey bilmeyen o söyledikleri sözlerde ağzına tıkıldığı halde hala inat eden insana gülerim ben. sen daha neyi savunduğunu bilmiyosun karavana atıyosun bişey tutarsa diye. atmaya devam et bakim.
peki kardesim sana birsey sormak istiyorum fazilet partisi kongresinde gül baskan secilseydi simdi durum ne olurdu?? bu arada milli görüsü bölmek ne demektir hani milli görüs ayakta duruyordu yoksa erbakan hocanin deyimiyle cürük yumurtalar gidince milli görüs yerler bir mi oldu..
nasil oluyor bu is bana aciklar misin?
Bu Bölme Planlarin farkinda olduklari icin Abdullah gül secilmedi,yine yikilmadi Milli görüs sadece Millet chp mi akp mi ikilemi icinde olduklari icin emanet oylari geri dönmedi halbuki aralarinda fark yoook ikiside faizzi,amerikanci bilderbergci ;)
ceyhanli
02-29-2008, 20:48
bak sana önceki bir yerde bi soru sordum ona cevap vermedin tekrar sorayım. öncelikle Recep Tayyip Erdoğan faiz dünya gerçeğidir cümlesini tek başına alıp kullanmak kalitesizliğin daniskası. eğer başbakan faiz haram değil helaldir deseydi amenna dinen çok sakat bir duruma düşerdi. ama faiz dünya gerçeğidir; faiz şuan için tüm dünyada yaygın. yalanmı dünyada faiz yokmu. insanlar yanlış olmasına rağmen faize alıp faize vermiyomu? deki bu sözde hatalı sizin dedğiniz doğru. siz iktidarken nie faizi türkiyeden kaldırmadınız bankaları kapatmadınız. siz nie bu ülkeden faizi söküp atmadınız. sizin zamanınızda bankalar çalışmıyormuydu. nie bişey yapmadınız?
degil mi akp ile chp horoz kavgasian tutustu millet kandi güzelim saadet arada güme gitti :D..kardes biz narkozluyuz ne anlatsan bos, biz okuldan kacanlariz o yüzden erbakan hocayi anlayip idrak edemedik!..
sende haklisin sonucta ortada bir hezimet, bir basarisizlik var o halde calinan minareye kilif uydurmak lazim..neden cikip halk bizi ciddiye almadi o yüzden boyumuzun ölcüsünü gösterdi denilmiyorda yok emanet oylar filan gibi söylemlerde bulunuluyor anlamiyorum..
baskanlari bile emanetci olan partinin oylarinin emanet olmadigini bana kim garanti edecek peki güzel kardesim ;)
ceyhanli
02-29-2008, 20:51
yaw hocam boş boş konuşuyo ne diyecen işte. kibirden kendi hatalarını göremiyorlarki.
yaw hocam boş boş konuşuyo ne diyecen işte. kibirden kendi hatalarını göremiyorlarki.
insanlar konusa konusa anlasir kardesim..söyle bir konusalim bakalim bos mu, dolu mu ;)
ceyhanli
02-29-2008, 21:24
sen gelmden öncede konuşuyodu dolu konuştuğunu görmedim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.