Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz da Gülelim
Biraz da Gülelim
23-06-2008 09:31
Milli maç sırasında galip gelmenin sevinci ile Türk bayrakları sallayan çete üyeleri acaba darbe mi istedi?
Atatürk Lisesinde okuyan tüm çocuklara erken teşhis koyulmalı,ağaç yaş iken kesilmeli...
Genelkurmay başkanı Milli maçı izler iken Ay-Yıldızlı forma giymiş.Acaba yeni bir plan mı?
Evlerine Türk bayrağı açanların sayısı her geçen gün artıyor.Çete üyeleri üstüne Mustafa Kemal posterleri ile evlerini donatıyor...Kesin Engellenmeli...
Facebook denilen sitede Atatürkçü gruplar milyonları buluyor.Bu gericilik engellenmeli...
Ergenlik çağına giren gençleri gözetim altına almalı bunlar ileride ''Ekon'' da olabilir...
Msn profillerine Atatürk resmi koyanları tespit ettik.Akp'yi göreve davet ediyoruz...
3 Gazete,5 haber sitesi Akp ve Abd alehine haber yaptı.Din elden gidiyor!
Ulusal kanalın binasından,2 Türk bayrağı 5 Atatürk posteri ele geçirildi.Acaba darbe hazırlığımı?
Öğrencilerine Mustafa Kemal'i öven cümleler kuran öğretmenler çoğalıyor,çete işi bu çete...
Mustafa Kemal'i sevmiyorum diyen İngiliz mandacısına hala ödül verilmedi.Nobel'e çağrı!
Genç siviller sokakta 22 Atatürkçüyü deşifre etmelerine rağmen Fethullah kollukları müdahale yapmadı.Kınıyoruz...
Bir ilkokul'da “Türküm, doğruyum...” andını okurken bir küçük öğrencinin yüksek ses ile andı okuduğu saptandı.Küçük öğrencinin ergenekon çetesi ile bağlantısı araştırılıyor...
Yeni Çağ gazetesinin bir haberinde tam 6 defa ''Atatürk'' sözcüğü geçtiğini saptadık.Rica ediyoruz alın içeri...
Bir lise öğrencisinin çantasın da Mustafa Kemal arması saptandı.Çantanın içinde ''Nutuk'' olabilir.Derhal müdahale edilmeli...
Ergenekon mahallesin de 5 gencin yürür iken aynı anda adımlar atıldığı gözlenildi.Bu açıkça darbe tehlikesi!
Cem Karaca'nın ''Raptiye Rap Rap'' şarkısını dinleyenleri yakaladık.Alenen darbe girişimi
Haber15
Ben şahsen çok güldüm...Ben darbeciyim ama ergenekondan degil biz arkadaşlarla kendimiz bir çete kurduk..:D
tayyipleyiz
06-23-2008, 13:29
Ben şahsen çok güldüm...Ben darbeciyim ama ergenekondan degil biz arkadaşlarla kendimiz bir çete kurduk..:D
Biribirinizi mi darb-ediyorsunuz. :)
Konuyu ben attım önce ben fikirlerimi söylemek istedim.Konu bundan ibaret
tayyipleyiz
06-23-2008, 13:33
Konuyu ben attım önce ben fikirlerimi söylemek istedim.Konu bundan ibaret
İyi işte kardeşim bende söyledim. Niçin kızıyorsun yahu ... :)
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:37
Bence görüşlerini bildirmek isterken karşıdaki görüşe hakaret etmemeye çok dikkat et.
Bence görüşlerini bildirmek isterken karşıdaki görüşe hakaret etmemeye çok dikkat et.
Tehtit mi bu Şimdi...Dikkat et falan
tayyipleyiz
06-23-2008, 13:38
Yok değil darbe, darbe ... :)
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:40
Bu bir tehdit değil kural. Kime misafir olduğunu dikkat et ona göre mesajlarında hakaret etmemeye çağırıyorum seni. Misafir misafirliğini bildiği zaman bizde ev sahipliğimizi iyi yaparız.
Yok eger tehtikse yoktur korkum onu söylemek istedim...
Şerefsiz diye konuşan arkadaş bu söz forum kurallarına aykırı degilmi...
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:42
Senin korkup korkmaman beni bağlamaz, ben kurallara uygunluğa bakarım.
Mesajların, Nickin, Ve imzan direkt saldırı, provake amaçlı olduğunu gösteriyor zaten
_Yeniden_
06-23-2008, 13:43
Bütün darbe sevdalıları ulusalcı ve Kemalist olduklarını iddia ettikleri için düşündürücü olmuş... ;)
Hakaret eden kişinin yazısı neden silindi..Siteden atsanıza küfür edenleri...Silmekle olmaz
Mesajların, Nickin, Ve imzan direkt saldırı, provake amaçlı olduğunu gösteriyor zaten
Hayır bak gerçekten yanılıyorsun ben sizinle vakit geçirmeyi çok seviyorum...
Ama birileri demokratik olarak türkiyenin bölünmesini istiyebiliyorsa bende demokratik olarak darbeyi savunuyorum...
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:47
Hakaret eden kişinin yazısı neden silindi..Siteden atsanıza küfür edenleri...Silmekle olmaz
Herkesin uyarı puanı diye bir şeyi var. Küfür eden kanıtlandığı an siteden atılır. Bir sorumlu küfürlü mesajı gördümü silmek zorundadır ve siler. Ama banlama yetkisi yoktur. Banlamayı Başkanlar yapar.
bu ne şimdi...buda konumu....yani gelmiş hakaret ediyo...valla bazeb düşünüyorum böyle yaparak ellerine ne geçiyo...hepsini okurken bukadar değil demi dedim...ama neyse arkadaş yeniymişşşş
Herkesin uyarı puanı diye bir şeyi var. Küfür eden kanıtlandığı an siteden atılır. Bir sorumlu küfürlü mesajı gördümü silmek zorundadır ve siler. Ama banlama yetkisi yoktur. Banlamayı Başkanlar yapar.
gayet açıklayıcı olmuş 8)
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:50
Ama birileri demokratik olarak türkiyenin bölünmesini istiyebiliyorsa bende demokratik olarak darbeyi savunuyorum...
Kim bölüyor ülkeyi ?
Cumhuriyet mitinglerini yapıp TÜrkiyenin her yerinden otobüsle, paralarla getirilen kişiler mi ?
Başörtülüyü üniversiteye almayanlar mı?
Yürüyemeyen bir çocuğu olan anne çpcuğunu sırtında taşıyarak okula sokmaya çalışıyor anne kapalı diye okula almıyorlar çocuk okula giremiyor okula sokmayan kişliler mi ?
Bir üniversitede yanında HAçlı bir bayan var onun yanındada bayan açık olmasına rağmen Arapça "Allah" yazılı kolye var o kolyeyi çıkartan eğitim görevlisi mi?
Bırak bu işleri Darceci...
Kim bölüyor ülkeyi ?
Cumhuriyet mitinglerini yapıp TÜrkiyenin her yerinden otobüsle, paralarla getirilen kişiler mi ?
Yürüyemeyen bir çocuğu olan anne çpcuğunu sırtında taşıyarak okula sokmaya çalışıyor anne kapalı diye okula almıyorlar çocuk okula giremiyor okula sokmayan kişliler mi ?
Bir üniversitede yanında HAçlı bir bayan var onun yanındada bayan açık olmasına rağmen Arapça "Allah" yazılı kolye var o kolyeyi çıkartan eğitim görevlisi mi?
Güzel kardeşim demogoji yapmayı bırak güneydoguda pkk mitingleri yapılıyordu rahatsız olmadın da hükümete karşı miting yapılıncamı rahatsız oldun tabi bunu normal karşılıyorum artık...
Üniversiteye bir girsin türban neler olur bunu bilmiyorlar işte...
Ben ist ünivde okuyorum iktisat 2 deyim..Varsa buradan birisi beklerim ...
Hakan adım
darbeci hakan derlerse herkez tanır
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:59
Kim bölüyor ülkeyi ?
Güzel kardeşim demogoji yapmayı bırak güneydoguda pkk mitingleri yapılıyordu rahatsız olmadın da hükümete karşı miting yapılıncamı rahatsız oldun tabi bunu normal karşılıyorum artık...
Hakan adım
Bu benim sorularımın cevabı değil. KOnuyu dağıtmadan ben oraya kaç madde ekledim tek cumhuriyet mitinglerini bana burada....
_Yeniden_
06-23-2008, 14:00
Kim bölüyor ülkeyi ?
Hakan adım
Darbeciliği kendine sıfat olarak yakıştırıcak kadar demokratik kardeş,
ben başörtümle üniversiteye girersem benden kaynaklanan hiçbir sorun göremezsin, çünkü yıllardır bu şekildeyiz, ve açık pek çok insanla da arkadaşlığımız var...
Ha ama ben başörtümle üniversiteye girince senin gibi provakatör kardeşlerimiz, karşıdakini kavgaya yönlendirici hareketlerde bulunucak olursa iş başka ;) Çuvaldızı kendine batır diyorum...
Ama merak etme biz her durumda soğuk kanlı olmayı başarırız...
Bak beni iyi dinle..Türbanlıların taktıgı başörtüsü degildir.Benim babaannem de başörtüsü takar...Ama astronot gibi giyinmez..Darbeciyim ben yalan degil...Sizde cumhuriyeti yıkmak istiyorsunuz ama açıkça söylemekten kaçınıyorsunuz yüreginiz varsa açıkça ifade edin.
Bak beni iyi dinle..Türbanlıların taktıgı başörtüsü degildir.Benim babaannem de başörtüsü takar...Ama astronot gibi giyinmez..Darbeciyim ben yalan degil...Sizde cumhuriyeti yıkmak istiyorsunuz ama açıkça söylemekten kaçınıyorsunuz yüreginiz varsa açıkça ifade edin.
sen çok korkmuşsun :o...darbeci olsan ne olur olmasan ne olur....astronot muş...çok komiksiniz böyle yaparak çok komik ve basit durma düşüyosunuz ama bunun farkında değilsiniz :)
maviinsan
06-23-2008, 14:06
darbe ne zaman ülkeyi kuratdı.SOruma cevap ver!
By_ÇAKIR
06-23-2008, 14:07
Cumhuriyet; Halkın halk tarafından yönetim biçimidir. Bunu 3'e giden kardeşim biliyor be. Halkın iradesine siz meydan okuyorsunuz.
Cumhuriyetin demeli demokrasidir bunu yıkan darbecilerdir.
Cumhuriyeti yıkmak isteyen senin gibi en adi gerici olsun .... Türkiye Cumhuriyeti 2001 de solculardayken Borsa 6 binlerdeydi, Bu yıl 52. binlerle rekor kırdı, Ergenekon kapatma davası açtı halka ve 38 binlerde borsa... Eğer ekonomiyi vs. kalkındırmak cumhuriyeti yıkmaksa... Allah sana akıl fikir versin.
tayyipleyiz
06-23-2008, 14:07
Kim bölüyor ülkeyi ?
Hakan adım
Üniveristeye türban girince özgürlük olur. Anayasal hak yerine gelmiş olur. Bu güne kadar hak gaspına imza atan darbeci zihniyetin sonu olur. Olmayacak olan herşey olur. Değil mi?
PKK ne kadar sorun ise, Cumhuriyet bekçileri de sorun? en azından Pkk lıların ne yapcağı, nasıl yapacağı kestirilebiliniyor. Ya elit(!) denen kesim ... Dün ordu idi, bugün targı ... Dün günlük çıktı, bugün ise toplumun ve kurumların askeri çizgiye nasıl getirileceği ... Artık Ne darbeci, ne de darceci olma zamanı ne dersin ? :)
HANİ HALKIN İRADE Sİ NERDE..BENİM İRADEM NERDE HANİ....
HALK ÜLKEDE TOPRAKLARIN SATILMASINI İSTEMİYOR..AMA SATILIYOR...DAHA GEÇEN DE BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ ABDULLAH GÜLE BU YÜZDEN
_Yeniden_
06-23-2008, 14:10
Kimsenin Cumhuriyeti yıkmak istediği yok....Çünkü Cumhuriyette ve gerçek demokraside, çarpıtılmamış gerçek laiklikte benim kişisel hak ve özgürlüklerimi kısıtlayan hiçbir şey yok....Eğer ki olsaydı, açıkça söylüyorum elbette karşı olurdum, çünkü insan olarak belli taleplerim var...
Senin babaannenin örtünmesi geleneksel olabilir, ya da kendi inancı gereği o kadarı yeterlidir onun için....Buna kimse karışmıyor ki..
"türban" (türban demeyi asla sevmiyorum ama) ile "başörtüsü" arasında bir ayırım yaparak,yasağı meşrulaştırmaya çalışmak da meselenin özünü saptırmakta... Dini bir gereklilik olduğu inancından değil de, geleneksel bir âdet olduğundan başını örten bayanların olduğu doğru... Bu bayanların doğal olarak saçlarının veya boyunlarının bir kısmını göstermekte herhangi bir sakınca görmedikleri de doğru... Fakat bunun "laiklik" ve "din özgürlüğü" meseleleriyle zaten bir alâkası yok... Bazı yörelere has bir takım kıyafet şekilleri (örneğin: şalvar) neyse, bu gelenekten ötürü takılan "başörtüsü" de odur... Ama burada dayatılmaya çalışılan, aslında eskiden herkesin bu "rahat" ve "geleneksel" başörtüsünü taktığı ve dinen gerekli olarak algılanan sizin deyiminizle türban benim deyimimle başörtümünün yeni birşey olduğu tezi, bir yalandır...
imzası değişşti arkadaşın...hepinizi ezip geçeceğiz :D
tayyipleyiz
06-23-2008, 14:11
HALK ÜLKEDE TOPRAKLARIN SATILMASINI İSTEMİYOR..AMA SATILIYOR...DAHA GEÇEN DE BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ ABDULLAH GÜLE BU YÜZDEN
Toparğını mı satmışlar vatandaşın ...
haritaci70
06-23-2008, 14:12
Yazı baştan sona saçmalıklarla dolu... Gülmek bir yana Sanki askerin sivil siyasete müdahale etmesi çok güzel tebrik edilecek bişeymiş gibi gösterilmiş...
Sanki darbe çok iyi bişeymiş gibi >:( >:(
Söylenecek çok sözümüz varda biz 22 temmuzda sözümüzü söyledik gerekirse yine söyleriz..
Siz darbe şakşakcıları , siz asker yalakaları, siz cuntacilar o vaktiyle öpüp başınıza koydugunuz asker postalları birgün elbet birgünm kafanızda parçalanacak o zaman görecem darbe isteyeleriii...
maviinsan
06-23-2008, 14:12
git parti kur. Milleti ikna et.Oy al.VAtanı sattırma.
By_ÇAKIR
06-23-2008, 14:15
Toprak Satım yasasını sana burada göstermek isterim bu yasayı yanlış bilenlere hep mail olarak yollamışımdır..
Toprak Satılıyor... Ülke mi satılıyor? En çok kullandıkları şey... Ülke elden gidiyor peki öylemi ?
Yabancıların ülkemizde taşınmaz edinimi.
Bir devlet politikası olan yabancıların ülkemizde mal edinimi gerçekte vatanı satmak mı?
Ülkemizde yabancılara taşınmaz satışı
Cumhuriyet öncesi ve sonrası olmak üzere iki başlık altında ele alınabilir;
1. Cumhuriyet'ten Önceki Durum
Cumhuriyet öncesi dönemde, 08 Haziran 1868 tarihli "Uyruk-i Ecnebiyenin Emlaka Mutassarıf Olmaları Hakkında Kanun" ile yabancılara taşınmaz edinme hakkı tanınmıştır.
-1934-2003 Dönemi
Karşılıklı olmak ve kanuni sınırlamalara uyulmak kaydıyla sadece yabancı gerçek kişilere taşınmaz satın alama ve miraz yoluyla edinme hakkı tanınmıştı.
Yabancıların ülkemizde edinebileceği alan 30 hektar ile sınırlandırılmış ve bu miktarı geçen alanları edinebilmeleri hükümet iznine bağlı kılınmıştı.
YABANCILARA ÜLKEMİZDE KARŞILIKLILIK USULUNE GÖRE MAL EDİNMEKTEDİR!...
Karşılıklılık ilkesinin uygulamasında, yabancı devletin taşınmaz ediniminde kendi vatandaşlarına veya yabancı ülkelerde bu ülkelerin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketlerine tanıdığı hakların, TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşlarına veya ticaret şirketlerine de tanınması esas alınmıştır.
Askeri bölge ve güvenlik bölgeleri ile stratejik bölgelerdeki kısıtlamalar aynen muhafaza edilmiş, mevcut kısıtlamalara ek olarak kamu yararı ve ülke güvenliği bakımından bu maddenin uygulanmayacağı yerleri berlieleme yönelik Bakanlar Kuruluna yetki verilmiştir.
AK PARTİ DÖNEMİNDE:
1- Karşılıklı olmak ve kanuni sınırlamalara uyulmak kaydıyla, yabancı uyruklu gerçek kişilerin, ülke genelinde taşınmaz miktarı 30 hektardan 2.5 hektara düşürülmüştür.
2- Yabancı uyruklu gerçek kişiler sadece imar planı olan yerlerde konut ve işyeri olarak ayrılan alanlarda taşınmaz edinebileceklerdi.
3- Yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketleri dışındakiler Türkiye'de taşınmaz edinemez ve lehlerine sınırlı aynî hak tesis edilemez.
4- Yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip kişiliğe sahip ticaret şirketlerinin; kamu yararı ve ülke güvenliği bakımından, taşıunmaz ve sınırlı aynî hak edinemeyecekleri alanları ve yabancı uyruklu gerçek kişilerin il bazında edinebilecekleri taşınmazların illere ve il yüzölçümüne göre binde beşi geçmemek üzere oranını tespit etmeye Bakanlar Kurulu yetkili kılınmıştır.
Ülkemizde yabancıların taşınmaz edinmesinin ilk şartı o ülke ile karşılıklığımızın bulunmasıdır. Yani, diğer ülkede vatandaşlarımızıa taşınmaz edinme hakkı tanınıyorsa ülkemizde de aynı haklar tanınmaktadır.
Buna göre taşınmaz edinimi konusunda Türkiye ile diğer ülkelerin karşılıklılık durumu:
*** Ülkemizle arasında karşılıklılık olan ülke sayısı 51,
*** Ülkemizle arasında karşılıklılık bulunmayan ülke sayısı 41,
*** Geçerli ikamet izni bulunması kaydıyla ülke sayısı 13,
*** İçişleri Bakanlığı izni ile edinebilen ülke sayısı 27'dir.
Toprak alımı ve özelleştirilmesiyle alakalı verilerin tamamı:
http://www.youtube.com/watch?v=2Z5-x4UKHvY
Ben parti kurmam kursam ab destek olmaz yada abd yada holdink medyaları....Ben siyasetçi degil DARBECİ HAKANIM...
maviinsan
06-23-2008, 14:21
Ben parti kurmam kursam ab destek olmaz yada abd yada holdink medyaları....Ben siyasetçi degil DARBECİ HAKANIM...
peki darbe yaptıktan sonra nolcak.Bana anlatırmısın?
By_ÇAKIR
06-23-2008, 14:21
Bunun bu konuyla alakalımı hiç bir ilişki göremiyorum. Bu arada senin kim olduğun umrumda değil.
_Yeniden_
06-23-2008, 14:22
Her kurum gibi Silahlı Kuvvetlerin de tek ve yegane görevi, millete hizmet ve millî iradeye hürmettir. Kendi milletinin iradesini kabul etmeyen, istediğinde darbe yapıp halkın çoğunluğunun seçtiği hükümetleri indiren, üstü kapalı darbe tehditlerinde bulunan cuntacı generaller, ordu müessesesini amacı dışına çıkartarak, Mehmetçik’e en büyük haksızlığı yapmaktadır. Cuntacılık anayasa ihlalidir, suçtur...
Pardon bu ülkede anayasa sadece bize işliyordu, unutmuşum... ;)
haritaci70
06-23-2008, 14:23
Evet darbeden sonra ne halt yiyeceğini de anlat...
Ve korkma eğer senin maksadın türkiyeyi karıştırmaksa abd ve ab çok güzel destek verirler merak etme..
haritaci70
06-23-2008, 14:24
ALLAH ALLAH
Hayret ALLAH dedin hakan abilerin kızmasın sonra sende irtica ya bulaşma
By_ÇAKIR
06-23-2008, 14:27
ALLAH ALLAH
Hayret ALLAH dedin hakan abilerin kızmasın sonra sende irtica ya bulaşma
irticanın kalıbı geiriciliktir, millet iradesini kabullenememktir, geriye gitmektir.
Şuanki hükümet; Kamuya teknolojinin alasını getirmiştir. Avrupada en büyük 7. ekonomi seviyesine getirmiştir. Eğitim alanlarını genişletmiştir ücretsiz kitap dağıtmıştır. Benim 2. sınıfa giden kardeşim bilgisayar dersi görüyor hangi hükümette 2. sınıfa gidene bilgisayar öğretildi ?
_Yeniden_
06-23-2008, 14:34
Dünya gelişiyor, değişiyor....
Hani çağdaş muassır medeniyetler seviyesi ?
Bu kafayla çok uzak görünüyor doğrusu...
Hep Avrupa örnek alınmadı mı tarih boyunca? Avrupa'nın ilimi, bilimi örnek alındı...Önce seviyesine erişip, sonra geçeceğiz dedik...
Avrupa şimdi canlı kopyalıyorken, biz hala darbeleri tartışıyoruz... ;)
İşte önümüzdeki engel de bu zaten...İleride ülkemizin gelişmesini sağlayabilecek, belki adını duyurucak gençlerin önü tıkanıyor...
Bak darbeci Avrupa bunu yapmadığı için bizden bir adım ileride şuan...
Hoş bizi bu şekilde üniversite kapısından geri çeviriyorlar da içerdekileri de gördük yani ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.