fatih kısaparmak balon baskılı balon Birazda gülelim... Sınıfın tek erkeği ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birazda gülelim... Sınıfın tek erkeği !

kefenci85
04-16-2008, 16:37
23 kız öğrenci arasında sınıfta tek erkek olmanın keyfini çıkartan Cemal, arkadaşlarını kıskandırıyor.

http://image.haber3.com/haber/174423.jpg

Erzurum'da 24 mevcutlu sınıfın tek erkek öğrencisi olan Cemal Özdemir, okulun en şanslı öğrencisi olarak görülüyor. 17 yaşındaki Cemal, 362 mevcutlu Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim gören 40 erkek öğrenciden biri, ancak sınıfının ise tek erkek öğrencisi. 11/A Laboratuvar sınıfında okuyan Özdemir, 23 kız öğrenciyle aynı sınıfı paylaşıyor. Durumdan pek de rahatsız olmayan öğrenci "23 kızla aynı sınıfta okumanın en kötü yani öğretmen hepimize kızlar diye sesleniyor" diye dert yandı.

Birçok erkek arkadaşının kendisine özendiğini söyleyen Cemal, "Ölmeden önce cennete girip hurilerin arasında kaldın deyip bana 'Cennet Cemal' lakabını taktılar" dedi.

Haber3

RDönmezs
04-17-2008, 00:01
Vayy bee adamın canı sıkılır :D

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:02
bunu haber mi yapmışlar

Kırık_Çocuk
04-17-2008, 00:03
bizim alt devre anadolu bolumunde 30 küsür kız 2 erkek vardı bi sene okuyup bırakıp düze geçtiler

Düş Sokağı Sakini
04-17-2008, 00:04
şimdiki aklım olsa sağlık meslek lisesine giderdim. mezunda olmazdım valla :D

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:05

dil bölümleride öyle erkek sayısı 5 i geçmiyo

Sukût-u_Hayal
04-17-2008, 00:07
kısa dönem sağlık meslek lisesin de okumuş biri olarak hiç tavsiye etmezdim ... erkeklerin sonu pek iyi olmuyor çünkü ... 100 lerce kızın arasın da bir kaç erkek :D

Kırık_Çocuk
04-17-2008, 00:07
kısa dönem sağlık meslek lisesin de okumuş biri olarak hiç tavsiye etmezdim ... erkeklerin sonu pek iyi olmuyor çünkü ... 100 lerce kızın arasın da bir kaç erkek :D

saf mı değisiyorlar :D

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:08

huyu suyu mu değişiyo diyosun hale :D :D :D

Sukût-u_Hayal

Evet ister istemez değişiklik oluyor .. :-X

Düş Sokağı Sakini

valla benim abim oradan mezun. o çok memnundu halinden. her gün farklı biri :D

yok merak etmeyin huyu değişmiyor. daha bi çapkın oluyolar :D

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:09

yok ben gitsem değişmezdim :D ama artık çok geç

Kırık_Çocuk
04-17-2008, 00:10
bigün tam farkını ortaya koyar :D

Düş Sokağı Sakini
04-17-2008, 00:10

yok ben gitsem değişmezdim :D ama artık çok geç

bu konuda emin olma derim. değişir diyen sensin ;)

Sukût-u_Hayal
04-17-2008, 00:13
Benim tanıdıklarım değişti ... Herkes için geçerli değil tabi ki sonuçta artık sağlık meslek liselerin de erkek hemşireler de var benim zamanım da daha azdı erkek öğrenciler ... :-\

Düş Sokağı Sakini
04-17-2008, 00:14
Benim tanıdıklarım değişti ... Herkes için geçerli değil tabi ki sonuçta artık sağlık meslek liselerin de erkek hemşireler de var benim zamanım da daha azdı erkek öğrenciler ... :-\

sadece hemşire yetişmiyorki o liselerde. hastane personelide oluyorlar

parabol
04-17-2008, 00:16
Tolga o tolga..erkek :D

_Yeniden_
04-17-2008, 00:17
Bence çok sıkıcıdır...Kızların oje, dizi muhabbetinden adam kafayı yer... :D

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:18

sorma ya sinir oluyorum dizi muhabbetlerine bıdıbıdıbıdı bıdı. üfff bütün dizileride izlerler >:(

_Yeniden_
04-17-2008, 00:22

sorma ya sinir oluyorum dizi muhabbetlerine bıdıbıdıbıdı bıdı. üfff bütün dizileride izlerler >:(

Ben de deli olurdum...Arada maç muhabbeti çok güzel oluyor....Çocuk acınıcak durumda :D

_Yeniden_
04-17-2008, 00:27

Bayan olarak çok hak veriyorum bir gün elimde kalcaklar...şunu yiyelim dersin ayy kilo alırsın buraya gidelim dersin ayy saçım bozuk..bövv çekilirmi ya...

Yahu okul maçımız var...Futbol turnuvasındayız...Hanımlar o narin ses tellerini yorup slogan atamıyor....Kız dediğin bizim gibi olucak 8)

YavuzSultanSelim
04-17-2008, 00:29

Bayan olarak çok hak veriyorum bir gün elimde kalcaklar...şunu yiyelim dersin ayy kilo alırsın buraya gidelim dersin ayy saçım bozuk..bövv çekilirmi ya...

Yahu okul maçımız var...Futbol turnuvasındayız...Hanımlar o narin ses tellerini yorup slogan atamıyor....Kız dediğin bizim gibi olucak 8)

konuyu dağıtma nisa :)

_Yeniden_
04-17-2008, 00:29
Tamam sustum ;)

Eşref
04-17-2008, 00:30
Konu nerden nereye geldi .... :D Sonuç olarak 24 kişilik bir sınıfta tek erkek olmak sıkıcıdır ... :-X

Davul bile dengi dengine. 24 kız 1 erkek de olmaz, 24 erkek 1 kızda olmaz. İnsanı boğar. haremlik selamlık olayını birde beğenmezler. Koyacaksın 24 kızın içine tek erkeği görecek.

parabol
04-17-2008, 00:37
Arkadaşlar konuyu çok dağıttık..Tartışıyorsak da özelden tartışalım..Lütfen uyarı gelcek yine başlık kirleniyor...

Duygu'Seli~
04-17-2008, 00:48
Lütfen konuya gereksiz yorumlar yazıp, Konunun amacının dışına çıkmayın..Aksi takdirde yazdığınız mesajlar silinecektir..

yolcu44
04-17-2008, 00:51
Konu kısa bir süre sonra silinecektir.