fatih kısaparmak balon baskılı balon BJK-GS derbisinin hakemine dikkat! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK-GS derbisinin hakemine dikkat!

Beritan
02-29-2008, 14:32
BJK-GS derbisinin hakemine dikkat!
MHK'nın Bünyamin Gezer tercihi çok tartışılacak... Kartını elinden düşürmeyen, 22 maçta 12 penaltı çalan Gezer ile Galatasaray'ın puan kaybı, Beşiktaş'ın galibiyeti yok. Kariyerinde hiçbir derbide görev yapmaması da cabası...
Aslıhan ÇİL'in haberi

22 maçta 128 sarı, 5 kırmızı

Merakla beklenen pazar günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu: Bünyamin Gezer... MHK’dan yapılan açıklamada Bünyamin Gezer’in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Mustafa Sönmez’in yapacağı ifade edildi. Büyük yankı uyandıran Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra MHK’nın Gezer tercihi çok tartışılacak. Yönettiği maçlarda oyunculara taviz vermeyen bir görüntü çizen Gezer, kariyerinde hiçbir derbide görev yapmadı. Gezer, düdük çaldığı 22 maçta 128 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi, 12 kez penaltı kararına hükmetti.

Tartışmalı kararlar verdi

Bünyamin Gezer, daha önce 3 kez Beşiktaş, 2 kez de Galatasaray’ın karşılaşmalarında görev yaptı. Gezer’in yönettiği 3 maçta Kara Kartallar; Bursaspor’a 3-0, Sivasspor’a 2-1, Çaykur Rizespor’a da 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş-Sivasspor maçında Gezer’in Bobo’nun düşürülmesine ‘Devam’ demesi uzun süre tartışılmıştı. Galatasaray ise Denizlispor’u 2-1, Manisaspor’u da 6-3’le geçmişti. Deneyimli hakem, Denizli-Galatasaray maçında 90. dakikada Galatasaray lehine verdiği penaltı kararı sonrasında Yeşil-Siyahlı futbolcular isyan etmişti.

Fanatik

azize
02-29-2008, 14:41
hiç şaşırmadım

ibrahim44
02-29-2008, 14:47
Son haftaların en formda hakemi Bünyamin Gezer doğru tercih

Beritan
03-01-2008, 00:07
bu maçta hakemin yardımına ihtiyaç yok :D

Parantez
03-01-2008, 00:17
bu maçta hakemin yardımına ihtiyaç yok :D

kabul ediosun yani hakemın yardım ettiğini ::)
bnce bu maçta daha çok ihtiyacınız olcak ama bizi hakem makem durduramaz
İNÖNÜ SİZE CEHENNEM OLCAK!! :D :D

Beşiktaş-Sivasspor maçında Gezer’in Bobo’nun düşürülmesine ‘Devam’ demesi uzun süre tartışılmıştı.
Denizli-Galatasaray maçında 90. dakikada Galatasaray lehine verdiği penaltı kararı sonrasında Yeşil-Siyahlı futbolcular isyan etmişti
İşte bir haksızlık örneği daha :-\ :-\
yani bu gs ye dicek laf bulamıyorum :'( :'( :'(

Beritan
03-01-2008, 16:28
kabul ermiyorum... okadar diyolarki etmiş gibi davranıyorum ;)

Hüdaverdi
03-01-2008, 16:32
Bu maçta bizim :)

Beritan
03-01-2008, 16:34
Bu maçta bizim :)

hangi yakımlısın ???

Mcht_Ln
03-01-2008, 16:37
Yenersek mazeretleri hazır.Puff.. :-\

Hüdaverdi
03-01-2008, 16:37
Galatasaray tabi ki :D
İmzama bakarsanız anlarsınız :)

Beritan
03-01-2008, 16:38
Yenersek mazeretleri hazır.Puff.. :-\

e yanicezde bence hep aynı mazeret olmazkiiii....daha zaman var başka bişey bulsunlar bunlarda :-\

Beritan
03-01-2008, 16:38
Galatasaray tabi ki :D
İmzama bakarsanız anlarsınız :)

ben bu asalaeti nasıl görmem ::)....hoşgeldiniz...

Mcht_Ln
03-01-2008, 16:40
Yıllardır değişmeyen mazeret şimdi de değişmez.

İmzalar aynı. ;) Aslında Galatasaray'lı olan herkes imzasının bi köşesine koysa fena olmaz. 8)

hipermuhafazakar
03-04-2008, 19:24
O koskoca uçan tekmeyi görmedi, RESMEN PENALTIYI VERMEDİ !

Bazılarına öyle olsa ve yenilselerdi hem sene sonunda hemde bir kaç yıl daha ağlar haykırır istismar eder her zaman yaptıkları gibi Türk futbolunun parazitleri olurlardı.

Ama biz bişey demiyoruz. Hakem görememiş, kısmet değilmiş, başka bir artıları olduğundan kazandırmış Allah diyoruz.