Orijinalini görmek için tıklayınız : Bombalı minibüste bir kişi daha tutuklandı
Sıhhiye yakınlarındaki çok katlı otoparkta patlayıcı yüklü minibüsün bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde Ankara Adalet Sarayı'na getirilen A.S. Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi.
Terör ve organize suçlara bakmakla görevli Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin tarafından sorgulanan A.S, ''terör örgütü üyesi olmak'' suçundan tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği'ne çıkarılan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
zaman
selahattin_ay
10-11-2007, 00:46
???????????? ben birsey anlamadim bu olaydan anlayan arkadas var mi???
sidre paylasim icin tesekkurler
neresını anlamadıgını anlayamadım bnde:D
selahattin_ay
10-11-2007, 00:52
:d olayin genelinden bahsediyorum cahilligime ver... kim neden koyuyor neden patlamiyor neden otopark??
kurtlar vadisine inanmalimiyiz ?
:d olayin genelinden bahsediyorum cahilligime ver... kim neden koyuyor neden patlamiyor neden otopark??
kukumuzu kurtmak ıcın yapıyorlarr ama bılmıyorlarkı bız osmanlıya dayanıyoruz kurutamazlar kokumuzuu kurtlar vadısını ızlemıyorum ama abım mudavını oda dıyor seneryo gunumuzle aynı ;)
selahattin_ay
10-11-2007, 01:21
kukumuzu kurtmak ıcın yapıyorlarr ama bılmıyorlarkı bız osmanlıya dayanıyoruz kurutamazlar kokumuzuu kurtlar vadısını ızlemıyorum ama abım mudavını oda dıyor seneryo gunumuzle aynı ;)
ayni degil sanki belgesel filmi gibi idi o sahneyi hatirliyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.