Orijinalini görmek için tıklayınız : BOYKOT ??
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:14
Arkadaslar,
AK gencligi olarak neleri boykot etmemiz gerekir? :)
ATmaCA53
05-02-2008, 20:24
boykot etmeye gerek yok, boykot ederek bence kendini kandırıyorsun sonrada o malı sen kullanıyorsun sonuçta ihtiyacımız olduğu sürece yine o malı alıyoruz, içiyoruz, giyiniyoruz, izliyoruz haksızmıyım...
saygılar güzel arkadaşım... :-*
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:32
boykot etmeye gerek yok, boykot ederek bence kendini kandırıyorsun sonrada o malı sen kullanıyorsun sonuçta ihtiyacımız olduğu sürece yine o malı alıyoruz, içiyoruz, giyiniyoruz, izliyoruz haksızmıyım...
Cok haklisin :-*
Devam et sen almaya :-*
ATmaCA53
05-02-2008, 20:42
şöyle bir şey var ben bazen yabancı malları almamayada gayret gösteriyorum diyebilirim, almam da diyemezsin bide bu var...
acizane44
05-02-2008, 20:43
KISA LISTE
Ürün Kategorisi Fransiz Markasi
Tiras Biçagi----------- BIC
Çakmak -----------BIC
Telekom ---------Alcatel
Oto Lastigi -------Michelin, BF Goodrich, Uniroyal
Otomobil ---------Renault, Peugeot, Citroen
Benzin ------------Total
Süpermarket-------- Carrefour
Kirtasiye ---------BIC, Sheaffer
Yogurt ------------Danone
Sise Suyu ----------Danone, Evian
Mutfak Esyasi,---------------- Ütü Tefal, Rowenta
Sigorta --------------AXA
Spor Ekipmani -------Rossignol Skis
Bisiklet --------------Peugot
Giyim ----------------Donna Karan, Givenchy
Sampuan -------------L'Oreal, Studio Line, Lancome
Saç Ürünleri-------------- L'Oreal, Studio Line
Cilt Bakim Ürünleri------ Clarins
Bebek Mamasi, Oyuncak----------- Bledina, Mellin, Majorette
Kozmetik---------------- L'Oreal, Biotherm, Christian Dior, Clarins,
-----------------------Maybelline, Vichy
Parfüm Chanel,------------ Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir,
Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest, Polo, Ralph Lauren
Çimento,------------------ Insaat Lafarge
Finans Societe General Bankasi
Fransiz Saraplari Herçesit
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:44
şöyle bir şey var ben bazen yabancı malları almamayada gayret gösteriyorum diyebilirim, almam da diyemezsin bide bu var...
Demek ki boykot ediyorsun demi guzel kardesim :-*, tam olmasa da..
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:45
Coca cola, Mc donalds
Hüdaverdi
05-02-2008, 20:46
http://img356.imageshack.us/img356/7519/0004000220061028224035qd2.jpg
ATmaCA53
05-02-2008, 20:47
Coca cola, Mc donalds
bak coca cola içmem demiyorum ama birisi ikram ediyorsa içerim, ben genelde colaturka alırım tenekede
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:51
Coca cola, Mc donalds
bak coca cola içmem demiyorum ama birisi ikram ediyorsa içerim, ben genelde colaturka alırım tenekede
Ne guzel iste..
Ama baskasi ikram edince de icmek yok :D
Dunyada en cok muslumanlar coca cola iciyormus..
yazik..
ATmaCA53
05-02-2008, 20:57
Coca cola, Mc donalds
Ne guzel iste..
yazik..
sen kola içmiyorsun galiba ;D ayrıca birisi sana birşey ikram ediliyorsa sen bunu geri çeviriyorsan doğru olmaz sana yakışmaz, tabi bir yere kadar boykot edersin, ama bir yere kadar biri sana birşey ikram ediyorsa sn onu geri çevririyorsan doğru olmaz.
:-* :-*
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:59
Coca cola, Mc donalds
Ne guzel iste..
yazik..
sen kola içmiyorsun galiba ;D ayrıca birisi sana birşey ikram ediliyorsa sen bunu geri çeviriyorsan doğru olmaz sana yakışmaz, tabi bir yere kadar boykot edersin, ama bir yere kadar biri sana birşey ikram ediyorsa sn onu geri çevririyorsan doğru olmaz.
Bana kola ikram eden utansin..O farkinda degilse neyin ne oldugunu!
Kola icmiyorum, evet :)
ATmaCA53
05-02-2008, 21:01
Coca cola, Mc donalds
Ne guzel iste..
yazik..
peki ne içiyorsun colaturkamı, neyse içip içmemene saygılıyım, bir deyim vardır içende razı, alanda razı diye... :-* :D
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 21:03
Coca cola, Mc donalds
Ne guzel iste..
yazik..
peki ne içiyorsun colaturkamı, neyse içip içmemene saygılıyım, bir deyim vardır içende razı, alanda razı diye... :-* :D
Kola hic icmiyorum..
Icindeki seyleri bi bilseniz varya...
Uzun zamandır "boykot mallarını" boykot edip hiçbirini kullanmıyorum. Annemler markete gittiğinde boykot mallarından alacaklarsa engellemeye çalışıyorum. Engelleyemezsem de onları tüketmiyorum. Bunu müslüman kardeşlerime yapamam.
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 21:07
Uzun zamandır "boykot mallarını" boykot edip hiçbirini kullanmıyorum. Annemler markete gittiğinde boykot mallarından alacaklarsa engellemeye çalışıyorum. Engelleyemezsem de onları tüketmiyorum. Bunu müslüman kardeşlerime yapamam.
Canim benim..Hic sasirmadim :)
ATmaCA53
05-02-2008, 21:10
ozaman kesin süt içiyorsundur. :D :D ;D :-*
Bu konu ciddi bir konu. Müslümanların duyarlı müslümanların taviz vermemeleri gereken bir konu. Ben para verip almam ama biri alırsa yerim mantığı çürük bir mantıktır.
Mesela benim sürekli gittiğim bir pastahane vardı. 1 kilo kuru pasta alana coco-cola
hediyeydi. Biz de bir kutlama için oradan pasta aldık. Adam paketle birlikte kolayı da getirince "Yok ben onu almıyorum."dedim. "Ama olmaz vermemiz lazım o zaman komşunuza filan verirsiniz" demesin mi. "Yok kimseye vermem almıyorum."deyip çıktım dükkandan.
boykot edilecek şeyler o kadar çok ki boykot etmeye kalksak yaşamımız söner sanırım.. işe sadece amerika israil ürünlerini boykot etmek olarak bakmayalım.. bence internet de şahsımız tarafından ara ara boykot edilmeli
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.