fatih kısaparmak balon baskılı balon BÖYLESI ASK VAR MIDIR SİZCE ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÖYLESI ASK VAR MIDIR SİZCE ?

lal85
04-17-2008, 11:11
http://img181.imageshack.us/img181/6619/lmszak2rd5mo4pf2.jpg
şu zamana kadar görmedim olcagınıda sanmıyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bakalım

Hüdaverdi
04-17-2008, 11:23
Bence aşık değiller,havanın soğukluğu sebebiyle ısınmak için birbirine sarılmış olabilirler :P
+1

Ak_Kelebek
04-17-2008, 11:25
Bence aşkları hala devam edio ama ruhsuz :D :D :D +

lal85
04-17-2008, 11:47
ÇOK TESEKKÜRLER ARKADASLAR :-[

aksavaşçı
04-17-2008, 11:55
çok ilginç.cesetlere dokunmamışlar.teşekkürler

lal85
04-17-2008, 12:11
kuru kuru tesekkür olmaz artı ver :D

Muhabbet-eri
04-17-2008, 12:17
wallahi ben resmi bilmem ama bildigim bir sey var sevgi sevgi var oldugu sürece bu tür resimler devameder

evet bu sevginin fazlasi var suan kalbimde ve yakinimda resme ne hacet allah koymus sevgisini kalbime ona dokunmasamda onun gözlerine bakmasamda ona yanın aşk şiirleri okumasamda ben onunla çok mutluyum

paylaşımiçin tesk. +1

Ak_Zeynep
04-17-2008, 12:22
wallahi ben resmi bilmem ama bildigim bir sey var sevgi sevgi var oldugu sürece bu tür resimler devameder

evet bu sevginin fazlasi var suan kalbimde ve yakinimda resme ne hacet allah koymus sevgisini kalbime ona dokunmasamda onun gözlerine bakmasamda ona yanın aşk şiirleri okumasamda ben onunla çok mutluyum

paylaşımiçin tesk. +1

inşallah hiç ayrılmazsınız ne mutlu sana :) (çok kalpten dua ettim sana bak...sen de bana et :P)

Muhabbet-eri
04-17-2008, 12:24

paylaşımiçin tesk. +1

inşallah hiç ayrılmazsınız ne mutlu sana :) (çok kalpten dua ettim sana bak...sen de bana et :P)

nedemek allah razı olsun o engüzel isimlerin sahibi cennetedeki eşini karsına çıkarsın sevdanızı hacda tamamlasın

Ak_Zeynep
04-17-2008, 12:25

paylaşımiçin tesk. +1

nedemek allah razı olsun o engüzel isimlerin sahibi cennetedeki eşini karsına çıkarsın sevdanızı hacda tamamlasın

aminnnnnnnn :)

lal85
04-17-2008, 12:26
biride <<bu garibana dua etsin :'(

Muhabbet-eri
04-17-2008, 12:36
allah kalbindekini ak a cevirsin
kalbine sevgisini koysun öyle birini sevki seni allaha götürsün
öyle bir eş bulki mahşerde sevginizi devam ettirin
öyle sev ki rasulun ümmeti olalıım rasulun aşkını tası
allah karsına yusufunu çıkarsın

lal85
04-17-2008, 12:48
allah kalbindekini ak a cevirsin
kalbine sevgisini koysun öyle birini sevki seni allaha götürsün
öyle bir eş bulki mahşerde sevginizi devam ettirin
öyle sev ki rasulun ümmeti olalıım rasulun aşkını tası
allah karsına yusufunu çıkarsın

ay tutmayın beni bayılacagiiim bu ne güzel dua :-[ Allah razı olsun Allah önüne cıkan engelleri aşmayı nasip etsin insallah :-*