fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu Bir Eleştiridir..! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Bir Eleştiridir..!

Terennüm
03-30-2009, 22:36
sayın başbakanım,
sizin gibi çekirdekten yetişmiş bir siyasetçi nasıl olurda bunu farkedemez.yoksa etrafınızdaki insanlarmı sizi yönlendirdi özellikle aday seçimlerindeki yanlışlıklardan bahsediliyor.referans olanları bir daha gözden geçirin ya siz farkında olmadınız yada etrafınızdakiler sizi yanlış yönlendirdi.daha yazmak istediğim çok şey var fakat zarar verir endişesi taşıyarak susuyorum....

hipermuhafazakar
03-31-2009, 13:00
bu seçimdeki kayıpların sebebi bana göre;

-halkımızın hafızasının çok zayıf olması
-diğer partilerin çok kaliteli! propaganda yapmaları
-aydın doğan medyasının antiliği, AKP'yi yıkmaya çalışması
-aday seçimlerindeki yanlışlık diyelim o zaman
-AK Partililerin tenbelliği...diğer partilerin malum medyanın kaç kere foyası çıktı ama kullanmadılar bunları..halbuki onlar zehir saçıyorlardı en ufak bir falsoyu tepe tepe kullanıyorlardı şişiriyorlardı taaa 10-15 yıl önceki dosyaları açıyorlardı vurup yıkmak için daha neler neler...ama AKP'liler yapmadılar, dürüstlük çerçevesinde yapsalardı yeterdi..hala tanıyamamışlar bizim milleti.. yazık gövdeye girecek kurtlar bakalım nasıl temizlenecek

öznur
03-31-2009, 13:09
Diyarbakır da çalışan tek vekil Abdurrahman KURT tur .İL BAŞKANI VE DİĞER VEKİLLER HİÇ ÇALIŞMIYOR.:olmaz:
BİRDE YARDIMLAR KESİLSİN LÜTFEN.ÇÜNKÜ YARDIMLAR DOĞRU ADRESE GİTMİYOR

Ak_Kelebek
03-31-2009, 15:23
Yazık oldu bizim ilçemiz içinde ...Belediye Başkanımız 5 yıl boyunca insanların içine hiç girmedi seçime kalan 1 ay boyunca esnaf ve ev dolaştı..! Bu ne kadar halkın fikrini değiştirebilirdi ki..? Göz göre göre verdik Belediyemizi chp ye :(

Üç mevsim
03-31-2009, 15:29
Yahu Sayın Yöneticim, ne yaptınız siz orada ya.. Olan belediyeleri de kaybettiniz. Yani var ya Kemalpaşa'yı kaybetmeyi nasıl başardınız gerçekten hayret. Çok yazık oldu ya..

ishakyilmaz
03-31-2009, 15:35
Özelikle AK Parti izmir ve Antalya teşkilatlarında anormal bir durum söz konusu..Kendilerinin olağanüstü çalıştıklarından şüphem yok,lakin çalışma stratejilerinde kesinlikle bir yanlışlık yapıldığını düşünüyorum.Özelikle izmir büyükşehir için gösterilen aday kesinlikle yanlıştı,bölge halkının genel olarak benimsediği biri olmalıydı..Antalya'ya gelince ortada duran garanti bir durum iken,aniden kayboldu..Hokus pokus mu oldu sanki..! Bartınlı kardeşimiz açmış konuyu sanırım,Bartın'ıda kaybettik sanırım..Bu da oldukça üzücü.

Terennüm
03-31-2009, 15:39
Özelikle AK Parti izmir ve Antalya teşkilatlarında anormal bir durum söz konusu..Kendilerinin olağanüstü çalıştıklarından şüphem yok,lakin çalışma stratejilerinde kesinlikle bir yanlışlık yapıldığını düşünüyorum.Özelikle izmir büyükşehir için gösterilen aday kesinlikle yanlıştı,bölge halkının genel olarak benimsediği biri olmalıydı..Antalya'ya gelince ortada duran garanti bir durum iken,aniden kayboldu..Hokus pokus mu oldu sanki..! Bartınlı kardeşimiz açmış konuyu sanırım,Bartın'ıda kaybettik sanırım..Bu da oldukça üzücü.
haklısın bartınıda kaybettik bartındaki durum çok daha farklı onunla ilgili çalışmalarım var belki ileride paylaşırım

Ak_Kelebek
03-31-2009, 15:42
Yahu Sayın Yöneticim, ne yaptınız siz orada ya.. Olan belediyeleri de kaybettiniz. Yani var ya Kemalpaşa'yı kaybetmeyi nasıl başardınız gerçekten hayret. Çok yazık oldu ya..

Sorma kardeşim bizim için çok büyük bir yıkım oldu gerçekten ege özellikle.Ama tek tesellimiz bayındır ilçesinin AK PARTİ de kalması oldu.Ne ilçeler gitti kesin gözüyle baktığımız.Demek ki kararlar yanlış verilmiş yada belediyeler gerçekten çalışmamış. Kemalpaşa,aliağa benim gözümde çok kesindi ama şok olduk yani.Artık Başbakanımızn bu bölgeye karşı tutumunu değiştirmesi lazım bence kesin kes...

cartman
03-31-2009, 16:03

İzmirde gosterilen aday mı yanlıs tı ? Arkadaslar dınledıgım en tecrubeli belediye baskan adayıydı..Tek sanssız tarafı izmirden aday olması sunu kabul edelim izmir ideolojiye yenildi kendını korumaya aldı.Basbakanın istiyorum oraları deyisine bi refleks olarak cevap verdi bunu dusunuyorum..

Üç mevsim
03-31-2009, 16:07
Arkadaşlar CHP'nin Antalya adayı çok popüler biri. Akdeniz Üni Rektörü idi ayrıca Üniversiteler Arası kurul Başkan idi. CHP'nin adayının Mustafa Akaydın olduğunu öğrenince pek yadırgayamadım.

FarukARSLAN.
03-31-2009, 16:58
Yazık oldu bizim ilçemiz içinde ...Belediye Başkanımız 5 yıl boyunca insanların içine hiç girmedi seçime kalan 1 ay boyunca esnaf ve ev dolaştı..! Bu ne kadar halkın fikrini değiştirebilirdi ki..? Göz göre göre verdik Belediyemizi chp ye :(

İzmir'i alamayacağız dediğimizde yüklenmişti millet üzerimize.. Oysa duyuyorudk ki sokaklarda asılan afişlerde, parti bayraklarında bile nerdeyse 0'mışız. Yani propaganda bile yapamıyormuşuz İzmir'de. Çok âtıl, yenilgiyi kabullenmiş gibi idi çoğu teşkilat sanırım. Yoksa buralara kadar 'nâmı' gelmezdi...

--
Ayrıca bu işe artık el atılmalı, Başbakanımız herkese her eve bilgisayardan İnternetten bahsediyor, ama internete bi gir her yer AK Parti düşmanı...
SEleştiri bile değil resmen hakaret. Hepsi öyle.

Ne gerekli işlem yapılıyor ne takip ne de karşılarına 'doğru'ları anlatacak kişiler çıkıyor.. Doğal olarak bu 'internetle tanışan'lar ilk olarak eleştiriler, hakaretler görüyor başbakanımız ve partimiz hakkında.

Burası böyle..

Sonra bakıyorsun iftiralarla yalanlarla haberler kalıcı olarak sitelerde neşrediliyor partimiz hakkında ama mesela muhalefetin bir sürü pisiği çıkıyor sadece medyada bir iki gün haber oluyor -- geçti gitti oluyor!
Üzerine gidemiyoruz.

Sonra partimize atılan iftiaların neredeyse hepsine cevap veriyor başbakanlık vs. ilgili kurumlar. Ama kalıcı değil.

Mesela yakınlardan öylesine bir örnek vereyim; Milliyet 'mitinglerinde Başbakanlık aracını kullanıyor, bu adaletsizlik' diye bir haber yapıyor. Başbakanlık bunu yalanlıyor derhal; onlar açılışlarda kullanılan araçlar diye.

Konu bir daha da açılmıyor ama iftira kaldı bi kere. Nereye gitsek bu konuşuluyor ''mitinglerde kıyak geçiliyor'' diye...

Böyle bir sürü örnek.
Yahu bir şey yapın, her yalana tekzip yollayın niye yollamıyorsunuz?..
Mesela ön sayfada kaç puntoyla averildiyse o yalan haber o punto da tekzipi yayınlatın.
Onlar da anlasın, millette!

Ama yok...

Yapın bir şeyler.. Genelkurmay gibi haftalık basın toplantısı düzenleyin, medyadan sorumlu bir kişiyi oturtun. Her hafta o yalanları, iftiraları çamurları göstersin konuşsun dağıtsın paylaşsın BİLİÇLENSİN ŞU MİLLET!

AMA YOK!...

Çamur atıyorlar ama izi biraz da bizim yüzümüzden kalıyor.

Millet tamam sizi seviyor ama mesela bir konuşmada atılan iftiralara cevap veremiyor. Sadece sevgilerinden ötürü savunuyorlar.
Hadi basın yoluyla 1-2 kez de ols bunlar cevaplanıyor milli irade yanlsıı gazetelerden. Ama ne fayda? En az okunan gazeteler neredeyse.

Yalancılarınki 10 ses çıkarıyosa onlarınki 1-2 .
Ve millet okumuyor zaten gazete felan. Bakıyorsun Doğan'ın gazetelerini çıkarınca 2.5 milyon kili gazete okuyor (Toplamda 5 milyon küsür)

Ama 70 milyonla 5 milyon bir mi???...

Şu sözleri başbakanımıza söyleyip o kadar içimi dökesim var ki...

Millete de çok güvenilmemeli. Medya yoluyla basın yayın yoluyla darveler, şirretlik vs. durduruluyorsa durdururulur.

Millete aş ver iş ver ne olursan ol. Darbe marbe sadece çok duyarlıları ilgilendiriyor. Burası gerçek..

Çünkü MİLLETE MENDERES KADAR GÜVENEN BİR LİDER BİR DAHA DA GELMEMİŞTİR.
Kendisine 2 gün önceden darbe olacağı söyleniyor ama milletineo kadar güveniyor ki aldırış etmiyor hatta azarlıyor onu diyeni...
Ya sonu?..

ASILDIĞINDA KAÇ KİŞİ DIŞARI ÇIKABİLDİ SESİNİ ÇIKARABİLDİ???..

Millete bu kadar güvenilmemeli.
Görüldüğü gibi, işten aştan başkasına bakmaz bu millet. Hizmete de sadece 'eyvallah' derler. Pek belirleyici unsur olmaz. Bunu İstanbul, Ankara ve Antalya'da gördük...

Gerçi bu da 'hizmetleri anlatamama'dan kaynaklanıyor.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BAŞBAKANIM.
SEN BU MİLLETE ALLAH'IN BİR LUTFUSUN, ELBET BUNLARI DA DÜŞÜNMÜŞ YAHUT GÖRMÜŞSÜNDÜR ZATEN...

SEN İŞİNİ BİLİRSİN.

Mevlam neylerse güzel eyler.

Yola devam . . .

akmmr
03-31-2009, 20:37
aday yanlışlığını ben forumda duyurduğumda saadet partisinin yalakası ilan edilmiştim..:D:Dfakat chplilerin söyledikleri buydu 5 sene başkanlık yapan bi insan yaptıgı projelerle ortada olması lazımdı fakat sanki hiç belediye başkanı olmamıs gibi yeni projelerle geldi..aynı zamanda akparti ilçe teşkilatındaki insanlar küstürüldü ve gidene güle güle lafları meydanlarda söylendi..bunun üzerine de ilcede küskünler oldu ve oylar diğer sağ partilere kaydı...ne yazıkki ilçe başkanının tutumları ve belediye başkanının tutumu bu sonucu dogurmustur...

DadaşAkp
03-31-2009, 20:42
bana kalırsa iktidara gelince bir sözü vardı üniversite baş örtülüyle girilmiyor bunu halledecekti unutuldumu ?

unnamed
03-31-2009, 23:31

-AK Partililerin tenbelliği...diğer partilerin malum medyanın kaç kere foyası çıktı ama kullanmadılar bunları..halbuki onlar zehir saçıyorlardı en ufak bir falsoyu tepe tepe kullanıyorlardı şişiriyorlardı taaa 10-15 yıl önceki dosyaları açıyorlardı vurup yıkmak için daha neler neler...ama AKP'liler yapmadılar, dürüstlük çerçevesinde yapsalardı yeterdi..hala tanıyamamışlar bizim milleti.. yazık gövdeye girecek kurtlar bakalım nasıl temizlenecek
Teşekkür ediyorum bölüm başkanıma çok iyi bir değerlindirme yapmış gençlik olrak utanmamız lazım...

hipermuhafazakar
04-01-2009, 13:35
Teşekkür ediyorum bölüm başkanıma çok iyi bir değerlindirme yapmış gençlik olrak utanmamız lazım...

evet kardeşim, bakın mesela..DTP denen partinin 1245 kez terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunun - provakasyon düğmesi olduğunun - yöneticilerinde ermeni asıllıların bulunduğu ortaya çıktı kaç defa.. PKK'nın yaptıklarını - terör örgütünden kaçanların itiraflarını - terör örgütü progapagandası yapmaktan tutuklanan onlarca yöneticisi olduğunu göstereceksin millete bak bakalım değil o şehirleri almak SOKAĞA ÇIKABİLECEKLERMİYDİ

milletimiz en önemli olayları bile 23 günde unutuyor..bu unutulmamalıydı, artı 'odunu bile seçtiririz' mantığı olmamalıydı, tenbellik olmamalıydı..bu hatalar bir daha yapılmasın

hipermuhafazakar
04-01-2009, 13:38
bana kalırsa iktidara gelince bir sözü vardı üniversite baş örtülüyle girilmiyor bunu halledecekti unutuldumu ?

başörtüsü sorununu mutabakatla çözeriz denmişti..meclistede 411 milletvekili ile çözülmüştü Gül'de onaylamıştı..Ancak CeHaPes anayasa mahkemesine gitti iptal ettirdi böyle bir yetkileri olmamalarına rağmen, ülke ayağa kalkmıştı vakit gazetesi 9'uda yargılanmalı diye manşet atmıştı hatta helal olsun.. ülkedeki en yüksek mahkeme anayasa mahkemesidir.. hadi elalem neysede siz bari unutmayın bunları yahu

Supraliminal
04-01-2009, 13:46
Halkımızda bilinçlenme konusunda büyük problemler var özellikle yaşlılarda.
Daha doğan medyanın kimin yandaşı olduğunu bilmeyen çok insanlar var akşam haberlerde doğal olarak bu medyayı izliyorlar ve akpartiye yapılan yolsuzluk iftiralarını izliyorlar yanlış bilgi ediniyorlar bunun çok büyük bir etkisi var.Teşkilatlarımızda gerektiği şekilde çalışmadılar buda çok etkili oldu.
Özelliklede aday belirleme konusundada çok büyük sıkıntı çektik ve sonucunu gördük.
Ama En Büyük Etki ne diye soracak olursanız Doğan Medyasının iftiraları olmuştur.Seçmenler sandığa gittiği zaman oyunu atarken bilinç altına yerleşiyor bu iftiralar ve kışkırtmalar(zamlardan dolayı) tam basarken mührü acaba diyorlar ve muhalefete bastılar oylarını.
Bu seçimlerde en iyi çalışan Doğan Medya olmuştur.Chp bence katkılarından dolayı yandaş medyasına teşekkür etmelidir.

Müntesip
04-01-2009, 13:53
İzmir ideoloji ve partimizin politakısının-görüşlerinin orada farklı algılanması sonucu kutuplaşmanın meydana gelmesinden kaybedildi aday ile ilgili bir sorun olmadı. Ayrıca seçim propagandası merkezdeki burjuvalara değilde genelde avam tabakasına yönelik olmalıydı !

Ertuğrul ÖZGÜL
04-01-2009, 13:58
sayın başbakanım,
sizin gibi çekirdekten yetişmiş bir siyasetçi nasıl olurda bunu farkedemez.yoksa etrafınızdaki insanlarmı sizi yönlendirdi özellikle aday seçimlerindeki yanlışlıklardan bahsediliyor.referans olanları bir daha gözden geçirin ya siz farkında olmadınız yada etrafınızdakiler sizi yanlış yönlendirdi.daha yazmak istediğim çok şey var fakat zarar verir endişesi taşıyarak susuyorum....

kardeşim tabikide başbakan herşeyi tek başına yapacak değil ama aday konusunda hataların çok olduğu gerçeği önümüzde öneceki dönemle bu dönemi ürgüp açısından baktığımda önceki dönemde ak parti teşkilatından olupda sırf aday yüzünden chpye oy veren tanıdıklarım var. hoş oda 20 trilyon borçlamış chpli başkan bide yarıda bıraktı ve ürgüp 5 değil 15 yıl kaybetti bide bu dönem varki ak parti 10000 ksür oydan 4600 küsür oy aldı.

*AZRA*
04-01-2009, 14:07

aynen katılıyorum:saygılar: birde halk ne istediğini bilmiyo:hmm

DadaşAkp
04-01-2009, 14:08
gelecekten endişem çoktur başbakan cumhurbaşkanı türkiyede yetkileri kısıtlı bizleri yöneten anayasa görülüyor yargıclar görülür sacma sapan bir yargıc anayasa görülür