fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu da 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi

Hüdaverdi
09-01-2008, 19:24
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/1/5/0/4/115043.jpg

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden görülmemiş uygulama. Yeni kayıt yaptıran öğrencilere kılık kıyafetleriyle ilgili taahütname imzalatıldı. Skandalın belgesi...

Öğrencilerden, 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde İstanbul Aydın üniversitesi kampuslerinde derslere başörtülü ve türbanlı olarak girmeyeceklerini garanti etmeleri isteniyor. İşte Aydın Üniversitesi'nin yönetmeliklere aykırı olarak öğrencilere imzalattığı kılık kıyafet taahhütnamesi:

http://resim.samanyoluhaber.com/resim/belge_aydin_taahhut.jpg

samanyoluhaber

Neşe
09-01-2008, 19:26
insanları bu hale getirenlerden rabbim soracak hesaplarını inşallah

Üç mevsim
09-01-2008, 19:29
Aman Allahım bu kadar da olur mu ya !

Hüdaverdi
09-01-2008, 19:29
ülkedeki tüm ırkçı din düşmanı rektör,öğretim üyueleri ve öğrencileri bu yıkılıp tekrar yapılması egrek sözde adı üniversiyede dolmuş.
insanların beynini o kadar yıkamışlar kı çene altı bağlamaya bir yandan 'geleneksel örtü' derken diğer yandan 'inanç gereği böyle örtülür' diyorlar.Geleneksel örtünün takılmasını isteyen askerde innaçlı kişilerle alay ediyor resmen.İğne ile bağlandığında veya omuza yayıldığında ise irtica sembolu,siyasi simge vs. oluyormuş.
üstten bağlayınca kapitalizm uşağı olunuyor diye duydum,hiçbir şekilde başa bağlamadan örtüyü koyanlar ise sosyalist,elinde sallayanlar liberal falan filan.

Orduevine bikinili ahlaksızları içeri alan asker kapıya 'türbanlıalr giremez' diye yazı dahi asma yüzsüzlüğünü bulabilir.
pkk ile dağdaki müslüman yiğitler mücadele ederken dindar kesime saldıran tsk ile kimler mücadele edecek merak ediyorum.

Eşref
09-01-2008, 19:44
Bu belgeyi hazırlayana da imzalayana da yazıklar olsun.

güliş
09-01-2008, 20:53

aynen katılıyorum,Rabim bunların hesabını sorsun inşAllah... >:(

R.T.E.
09-01-2008, 20:57
şerefsizlere, haysiyeti olmayanlara, dünyada hesabı sorulmalıdır. ahiret beklenmemelidir... >:( >:(

Efkâr-ı Mütemadi
09-01-2008, 23:54
benim kuzenim de buraya gidiyor kendisi türbanlı demekki imzalamış ona içimden bir yuh çektim şimdi gerçekten ve çok üzüldüm.. :(

Üç mevsim
09-02-2008, 00:13
Selmaandaş, düşüncelerinizi belirtirken gelip yorum yaptığınız mekana biraz saygı duymanızı beklerdik. Hakaret edip banlanmak marifet mi, ego tatmini o zaman.

Hüdaverdi
09-02-2008, 00:29
şeriatcılar zorunuzamı gitti bide Ak Parti butun herkese hitap eder bırakın yalan Ak Parti turbanlıların partisi aydın univeritesi kutlarımismine yakışanı yapıyor gericler bunu anlamaz akparti hic anlmaz turban alın başınıza calın
yoldaş ak aprtideki başı açık siyasetçileri ne yapalım,onlarında saçını keselim başımıza çalalım mı önerilerini bekliyorum ;D
Haa chp deki başı kapalıları da bize verin,bizim sayımız %47,başörtüsünü başa çalmak için çok başörtülüye ihtiyaç var ;D

Efkâr-ı Mütemadi
09-02-2008, 00:33
benim kuzenim de buraya gidiyor kendisi türbanlı demekki imzalamış ona içimden bir yuh çektim şimdi gerçekten ve çok üzüldüm.. :(
kuzeniniz iyi yapmıs allahla kandıranlar partisi gibilerin zoruna gidiyor turbnmıonmeli okuyumakmı laik bir ulke burası yobazlarına gecit yok

Kapatınca yobaz oluyorsun açınca modern, bu mudur yani..Saçmalığın daniskası!!
Modern olacagıma yobaz olurum daha iyi.. :-*

AkSa- 34
09-02-2008, 00:35
şeriatcılar zorunuzamı gitti bide Ak Parti butun herkese hitap eder bırakın yalan Ak Parti turbanlıların partisi aydın univeritesi kutlarımismine yakışanı yapıyor gericler bunu anlamaz akparti hic anlmaz turban alın başınıza calın

al işte bir adet numunelik yaboz ideolijici de burdaymış :-X

Gölge
09-02-2008, 01:00
Utanmasalar Oruc tutmayacagim, namaz kilmayacagim, CHP ye oy verecegim belgeleri imzalatacaklar....Hepsinin canı cehenneme

aşk-ı ilahi
09-02-2008, 01:47
ne derlerse inanırım...

gülşen demirkol özer in ikna odaları kitabını okuyunca resmen kanım donmuştu...bu kadar mı diye...

ama dahada ileri gittiler....

Evrem
09-02-2008, 02:14
sanmıorm bu kadr ileri qidilceqini ben.(

AkSa- 34
09-02-2008, 03:39
Ey Allah'ım cahillerin yaptıklarından dolayı bizleri sorumlu tutma, ıslah et onlar yarabbi, bu ülkede yaşamak islamı ne kadar zormuş ya,sabrı cemil ver yarabbi bizlere..

Esra KAÇ
09-02-2008, 04:59

Tamam hazırlayana yazıklar olsunda imzalayan napabilir...İnsanlar ne emeklerle üniversite sınavını kazanıyorlar şimdi bunu imzalasınmı yoksa daha başlamadan eğitim hayatını öldürsünmü...
Ne kadar zor bir tercih değilmi...
Mecburiyetten başını açan insanlar açmak için zorlandıkları için sevabların en büyüğünü kazanıyorlar.Özgürlükten bahsediyoruz ama bence bizler hiçte özgür ve eşit bir ülkede yaşamıyoruz.Sözde herkez eşit haklara sahip deniliyor ama bu şekilde mağdur edilen bayanlar kimsenin aklına bile gelmiyor.

Üç mevsim
09-02-2008, 15:57
Skandal belgeyi böyle savundu !

Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın, öğrecilere başörtüsüyle ilgili uygulanan skandal belge hakkında üniversitesiyi böyle savundu.

http://www.resimyuklet.net/yuklenenresimler/505531220356453.jpg

Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere başörtüsü ile ilgili form imzalatma işleminin bir kayıt görevlisinin hatası olduğunu söyledi. Uygulamaya sahip çıkmayan Aydın, "Bizim böyle bir uygulamamız yok. Başka bir üniversiteden gelen bir kayıt görevlisinin evrakların arasına böyle bir form koyması sonucu kısa süreliğine uygulandı. Bilgimiz olunca uygulamayı kaldırdık." dedi.

Aydın Üniversitesi'nde dün başlayan kayıtlar sırasında öğrencilere imzalatılan "Başörtüsü taahhüdü" bugün uygulanmadı. Kayıt yaptıran öğrenciler bugün başörtüsü ile ilgili bir formla karşılaşmadıklarını belirtti. Dün sabah saatlerinde öğrencilere imzalatılan formun bir kayıt görevlisinin kendi uygulaması olduğu belirtildi. Konu ile ilgili soruları yanıtlayan Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın, "Başka bir üniversiteden gelen bir kayıt görevlisi kayıt evraklarının arasına böyle bir form koymuş. Daha sonra bizim haberimiz olunca uygulamaya son verdik. Şu an böyle bir uygulama yok. Okulumuz son derece özgür, öğrencilerin eğitimine önem veren çağdaş bir üniversitedir. Böyle bir uygulama söz konusu değil." şeklinde konuştu. Aydın, kayıtlarını bugün yapan öğrencilerde kendilerine kılık kıyafet ve başörtüsü ile ilgili bir form imzalatılmadığını, ayrıca rahatsız edecek bir soru ile karşılaşmadıklarını ifade etti.

Öğrencilere dün imzalatılan formda; "2008-09 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde Aydın Üniversitesinde derslere başörtülü ve türbanlı girmeyeceğimi taahhüd ederim" yazılı bir formun imzalatıldığı iddia edildi.

CİHAN