fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu haritada Türkiye Hristiyan dolu! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu haritada Türkiye Hristiyan dolu!

Hüdaverdi
04-24-2008, 20:44
Worldmapper.org adlı sitede yayımlanan bir haritada dünya dinlerin dağılımına göre şekillendirilmiş. Öyle bir dağılım ki bu Türkiye Hıristiyan kaynıyor

Worldmapper.org adlı sitede yayımlanan bir haritada dünya dinlerin dağılımına göre şekillendirilmiş. Öyle bir dağılım ki bu Türkiye ağırlıklı olarak Hıristiyanlığın merkezi olarak gösteriliyor. Haberin sahibi ise Yeni Aktüel...

Üstelik ciddi bir tiraja sahip olan Yeni Aktüel dergisi Anna Bardford ve Danny Dorling'in kurdukları bu siteyi öve öve bitiremiyor. Derginin haberi hazırlayan muhabiri birçok bilgide kaynak olarak kullandıklarını belirttikleri sitede yer alan bu harita tamamen gerçek dışı…

Harita iyi incelendiğinde yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye’nin bile Hıristiyan gösterildiği göze hemen çarpıyor. Arap yarımadası da Musevilik ve Hindu dinlerinin ağırlıklı olduğu yerler olarak gösterilmiş.

İşte harita. Yorum sizin...

http://img237.imageshack.us/img237/329/020080424143242st4.jpg

http://img237.imageshack.us/img237/3559/114450ks6.jpg

tevhidhaber

Sukut-u Hayal
04-24-2008, 21:23
boyle haritalar yaparak biseyin degiseceginimi zannediyorlar, zavallilar.

EpiVaTeS
04-24-2008, 21:25
haritalara bakmamak gerekir
ben şimdi brezilyayı tamamen müslüman ülke olarak haritalasam öylemi olacak....
Dünyada artan bi Din İSLAMİYETTİR....

Hüdaverdi
04-24-2008, 21:33
Haritaya bakmamak lazım tabi ama her ülke vatandaşı ülkemizden bihaber,bu yüzden haritaya bakmak lazım :-*
Eğer hariteya bakmamak olsaydı sözde kürdistan haritasınıda görmemezlikten gelmemeiz lazımdı.

NTV de Beyazıt Öztürk'ün bir programı vardı eskiden,avrupada araştırma yapan bir bilim adamı katılmıştı.Avrupa insanının hala büyük bir kısmı Türkiye'nin Arabistan gibi çöllerle çevrili bir ülke olduğunu,Türk insanının hala develer üzerinde seyahat yaptığını sandıklarını anlatmıştı.Bu yüzden ülke tanıtım için kendini yırtıp durmakta,bu yüzden haritanın önemi büyük :-*

Tabi oralarda öğretilen tarih derslerinde Allah bilir neler anlatıyorlar.

ATmaCA53
04-24-2008, 21:35
bizdemi bir harita yapsak tüm dünyayı islam ülkkesi diye göstersek belki hristiyanların ve yahudilerin bu hoşuna gitmeyecektir... ;D :D

Sukut-u Hayal
04-24-2008, 21:40
Haritaya bakmamak lazım tabi ama her ülke vatandaşı ülkemizden bihaber,bu yüzden haritaya bakmak lazım :-*
Eğer hariteya bakmamak olsaydı sözde kürdistan haritasınıda görmemezlikten gelmemeiz lazımdı.

NTV de Beyazıt Öztürk'ün bir programı vardı eskiden,avrupada araştırma yapan bir bilim adamı katılmıştı.Avrupa insanının hala büyük bir kısmı Türkiye'nin Arabistan gibi çöllerle çevrili bir ülke olduğunu,Türk insanının hala develer üzerinde seyahat yaptığını sandıklarını anlatmıştı.Bu yüzden ülke tanıtım için kendini yırtıp durmakta,bu yüzden haritanın önemi büyük :-*

Tabi oralarda öğretilen tarih derslerinde Allah bilir neler anlatıyorlar.

anlatilmiyorki..Orta okulda kitapta bi 'hasta adam' diye bisey yaziyodu. Lisede tarih almadigim icin pek bisey soyleyemem.
Bide din dersi kitabindada bisey yaziyorda osmanli hakkinda. Kurtlerin cogunlukla oldugu yerler kurdistan diye geciyordu..

politikaci
04-24-2008, 21:42
valla ben bilmem ama şuan türkiyede müslümanım diye görünüp bir başörtüsüne karşı çıkanlar gözümde müslüman değil..tabi bu konunun bu yourmla alakası yok.......fakat mankenlerimiz ünlülerimiz bizi avrupa ülkelerine temsil etmeye gidiyorlar..hiç müslüman gibi görünüyorlarmı?

Hüdaverdi
04-24-2008, 21:43
Yabancı ülkelerin derslerinden bahsettim :-*

Sukut-u Hayal
04-24-2008, 21:44
Yabancı ülkelerin derslerinden bahsettim :-*

tamam iste..

Parantez
04-24-2008, 21:46
harita dünyaya benzemiyor bile
konuşmaya değmez :-*