Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu iki resim hakkında ne düşünüyorsunuz?
http://img267.imageshack.us/img267/5442/1234uj2.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/681/sdsdsdly9.jpg
politikaci
04-15-2008, 17:36
HER İYİNİN İÇİNDE BİR KÖTÜ,HER KÖTÜNÜN İÇİNDE BİR İYİ VARDIR :)
bende aynı şeyi düşünmüştüm...
_Yeniden_
04-15-2008, 17:38
Ben de onu dicektim :)
Çok mu hazırcıyız nedir ? ;)
Güzel düşünmüşsünüz. Başka ne düşünülebilir?
Kırık_Çocuk
04-15-2008, 17:41
Lekesiz kimse yoktur..
Aydınlık yolun sonu karanlık,karanlık yolun sonu aydınlık olabilir.
Şer gibi görünen de hayır, hayır gibi görünende de şer olabilir.
politikaci
04-15-2008, 17:47
HİÇ KİMSE TAMAMEN SAF VE TEMİZ DEĞİLDİR, HİÇ KİMSE TAMAMEN KÖTÜ DEĞİLDİR ...
her çaresizlikte bir umut ışığı vardır.................. her halukarda Beşiktaş.................
tayyipleyiz
04-15-2008, 17:51
Ümit ve yeis...
Ak_Kelebek
04-15-2008, 17:53
Güzel ve çirkin ;D
politikaci
04-15-2008, 17:55
ÇOK İYİ GÖRDÜĞÜN BİR ŞEY'İN SONUNDA KÖTÜ BİR ŞEY YATABİLİR ...
kardelen007
04-15-2008, 18:12
tam merkezde başlıyor iki resimde de küçük kareler..herhalde diğer alanlara yayılması daha kolay olur böylelikle iyilk-kötülük,sevinç-keder bide aklıma günah işledikçe kalpte oluşacak kin ve bunların artık alışkanlık halini alması geldi 1. resimde bir olaydan dolayı.kendini kötü olarak gören insanında elbette bi çıkış noktası vardır ama bunu en etkili biçimde oluşturması lazım kendi içinde işte böyle saçmaladımmı bilmem ;) ;)
Kırık_Çocuk
04-16-2008, 00:00
Güzel ve çirkin ;D
güzelliği beyazlık mı temsil ediyor :-X
RDönmezs
04-16-2008, 00:04
Güzel düşünüyorum :D
benim ilk dusundugum ikinci rsimdeki kucuk noktanin simetrik olarak ortaya yerlesmemis olmasiydi :P sonra da birincinin de yerlesmemis oldugunu anladim
Akıncı_Gençlik
04-16-2008, 00:43
Siyah ve Beyaz... Asil Takımımızın Asil renkleri
ölümle yaşamı ayıran o ince ve keskin çizginin bile ayıramayacağı muhteşem ikili... dünya üstündeki en uyumlu ikili..
siyah ve beyazdan çok daha fazlasini ifade ederler, tabi anlayana.
Evet. Resme bakınca herkes bir anlam çıkarıyor bu güzel.
Yalçın beyin düşüncesi, benim düşünceme yakın. Benim resim de gördüğüm ise şu;
ilk resimde; Resme baktığımızda dikkatimizi çeken siyah noktadır. İyi bir insanın, ömrünü iyiliklerle geçirmiş bir insanın, yaptığı bir yanlış göze batar ve insanlar bu iyi insanın yaptığı hatayı görür. Artık bir çok insan ak olan kısımlara değil de, siyah olan kısma odaklanır. Adam olumsuz bakış açısının kurbanı olur. Bunun sebebi o iyi insandan beklemediğimiz bir kötülüğün şaşkınlığını yaşadığımızdandır. Bir anda iyi yönleri adeta yok olurcasına adam dışlanır. Bunu sık sık yaşıyoruz. :)
İkinci resimde ise; Resme baktığımızda dikkat çeken beyaz noktadır. Kötü bir insanın yapacağı bir iyilik taktir edilir. Adamın, kötü olan kısmı adeta yok sayılır ve nokta kadar ak olan kısma odaklanır insanlar. Bunun sebebi yine, bu insanın iyilik yapması şaşkınlıkla karşılandığından yaptığı iyilik odak noktası olur. Tabi sonra insanlar hayal kırıklığı yaşarlar.
Bunu pek sık yaşamasak da yaşadığımız zamanlar olabiliyor. :)
Kadim Sevgilerle...
Kırık_Çocuk
04-16-2008, 11:00
Benim tek kaygım siyahın neden kötülüğü çirkinliği fenalığı temsil ettiği,Siyah beyaz kadar asil bi renktir :-X
Evet. Resme bakınca herkes bir anlam çıkarıyor bu güzel.
Yalçın beyin düşüncesi, benim düşünceme yakın. Benim resim de gördüğüm ise şu;
ilk resimde; Resme baktığımızda dikkatimizi çeken siyah noktadır. İyi bir insanın, ömrünü iyiliklerle geçirmiş bir insanın, yaptığı bir yanlış göze batar ve insanlar bu iyi insanın yaptığı hatayı görür. Artık bir çok insan ak olan kısımlara değil de, siyah olan kısma odaklanır. Adam olumsuz bakış açısının kurbanı olur. Bunun sebebi o iyi insandan beklemediğimiz bir kötülüğün şaşkınlığını yaşadığımızdandır. Bir anda iyi yönleri adeta yok olurcasına adam dışlanır. Bunu sık sık yaşıyoruz. :)
İkinci resimde ise; Resme baktığımızda dikkat çeken beyaz noktadır. Kötü bir insanın yapacağı bir iyilik taktir edilir. Adamın, kötü olan kısmı adeta yok sayılır ve nokta kadar ak olan kısma odaklanır insanlar. Bunun sebebi yine, bu insanın iyilik yapması şaşkınlıkla karşılandığından yaptığı iyilik odak noktası olur. Tabi sonra insanlar hayal kırıklığı yaşarlar.
Bunu pek sık yaşamasak da yaşadığımız zamanlar olabiliyor. :)
Kadim Sevgilerle...
GAYET MANTIKLI :-*
Ak_Kelebek
04-16-2008, 12:56
Benim tek kaygım siyahın neden kötülüğü çirkinliği fenalığı temsil ettiği,Siyah beyaz kadar asil bi renktir :-X
Siyah beyaz kadar asil bir renk olmakla beraber ilk bakışta karamsarlığı temsil ediyor bence.Ama beyaz için aynısını söyleyemem çünkü insanın içini rahatlatır berrak bi güzellik vardır lekesiz,tertemiz.Neticede iki renkden de vazgeçmem :)
kusursuz hiçbirşeyin olmadığını....
hayatta iki seçeneğin var hangisini seçersen...
zıt karakterler birbirinhi tamamlar
BaDe_EsNa
04-22-2008, 01:33
her ne konuda olursa olsun durumumuz her ne kadar iyi olursa olsun bir gün bizde tökezleyebiliriz içindeki endişeyi kaybetme haline şükret ve durumun ne kadar kötü olursa olsun bir gün sende feraha çıkabilirsin içindeki umudu kaybetme Rabbine dua et ;)
belkide iyi olana tam teslim olmamalı ve kötü olana sırtımızı dönmemez gerektiğidir ...
NuR-eFSaN
04-22-2008, 10:54
hayatta hiç birseye inanma! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır... :-[ :-[
tugba_007
06-02-2008, 19:56
Tabi, çok manidar anlamlar yüklenebilir.
Bence birincisi paint sayfasına fırça ile konulmuş bir nokta. İkicisi de birincinin 'Renkleri Ters Çevir' e tıklanmış hali.
Bence birincisi paint sayfasına fırça ile konulmuş bir nokta. İkicisi de birincinin 'Renkleri Ters Çevir' e tıklanmış hali.
Bu sadece olayları yüzeysel inceleme durumuyla alakalı bir "Bence".
Üretken olabiliriz. Üretici zeka şart ;)
tugba_007
06-02-2008, 22:24
Bu sadece olayları yüzeysel inceleme durumuyla alakalı bir "Bence".
Üretken olabiliriz. Üretici zeka şart ;)
Gereğinden fazla mana yüklemeye gerek yok. ;) Yoksa yazılanları ben de düşünebiliyorum.
ENGİNEER
06-02-2008, 22:32
Görüş ne olursa olsun aynı olanların içinde farklı olan her zaman dikkat çekici ve özeldir...
Parantez
06-02-2008, 22:32
valla bakınca aklıma beşiktaş geldi ::)
valla bakınca aklıma beşiktaş geldi ::)
aynen :D
Parantez
06-02-2008, 22:36
bide şey (biraz saçma sanırım)
iyiliğin başlangıcı kötülük
kötülüğün başlangıcı iyiliktir... :-X
:D :D :D
İlk karede aklıma gelen cok da mutlu olsam en ufak birsey canımı sıkabilir :(
İkinci karede ise ne kadar sıkıntıda olsamda en ufak bir olay beni gülümsetebilir :)
Parantez
06-02-2008, 22:52
:D :D :D
sağol ya :'( :'( :'(
kayısıkentli44
06-03-2008, 14:23
beyaz karenin içine siyah bir nokta koymuşlar
siyah kardenin içine beyaz nokta o kadar ;D ;D ;D ;D
fazla düşünmeye gerek yok :D :D :D :D :D :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.