Orijinalini görmek için tıklayınız : bu kadarıda pes dogrusu insanmı bunlar ben izleyemedim.......kınıyorum
İNSANLIğın BİTTİĞİ O ANLAR
Koca dayağından kaçan kadını çocukların önünde linç ettiler.......
ama gercekten vahşet insanmısınız???
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=18796&k_A=haberturk
yuh ya bir de telefona çekiyorlar....bayone tyalnız niye dış haberlere ekliyorsun ki gündeme ekleseydin...
ak_mavish
12-02-2007, 22:30
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh! :o >:( >:( >:(
ak_mavish
12-02-2007, 22:30
taş atıyo kafasına ya inanamıyorum
Sukût-u_Hayal
12-02-2007, 22:31
bu olay türkiye de mi olmuş... inanamıyorum yaaaa bu kadarına da pes artık insanlar orada durmuşlar bir de izliyorlar..... >:( >:( >:(
akan kanı gördünüz mü ya innamıyorum o kadar insab birinde de mi vicdan kalmamış
bu olay türkiye de mi olmuş... inanamıyorum yaaaa bu kadarına da pes artık insanlar orada durmuşlar bir de izliyorlar..... >:( >:( >:(
allah felan diyorlardı türkçe sanki o abkımdan buraya taşıdım ben
ak_mavish
12-02-2007, 22:32
kim bunlar yaaaa
selahattin_ay
12-02-2007, 22:33
din, tanrı, şeriat... Canları cehenneme...
bu yorumu yapmalarina vesile olmuslar ya
allah belalarini versin onlarin
selahattin_ay
12-02-2007, 22:34
allah felan diyorlardı türkçe sanki o abkımdan buraya taşıdım ben
turkce degil arkadaslar
selahattin_ay
bayonet bilgi var mi video hakkinda ???
Sukût-u_Hayal
bu olay nerede olmuş gerçekten çok merak ettim bu kadar vicdansız insanlar olabilir mi ?
kadına bakın yine esofmanını ckarıldı diye kalkıyo örtmeye calısıo üstünü vede telefonla kadını cekiolar ya insan degil bunlar ben olsaydım orda valllahide billahide bitmişti hepsinin işi
evet ırakta olan bi olay haberde yazmıyor
afedersiniz o zaman tekrar dışa taşıyorum....gerçi türkiyede olsa olay olurdu ya ama müslüman bir ülkede olmuş...ve yine çamur islama sıçrıyorpislikler yüzünden
bunları yapanlar müslüman malesef ama ben onları benim yüce dinime yakısmıyor ve onlar müslüman olamaz
müslümanlık bu degildir
resmen adam öldürmüş oldular ya...sevap işledik sanıypr cahiller....
ak_mavish
12-02-2007, 22:42
malesef dini kullanıp bu tür vahşetleri yapan zavallılar var..ama dinimiz böyle bişeyi asla kabul etmez..çok etkilendim hiç mi vicdan yok bu insanlarda
ya yeter dedim bilgisayardan bagırdım izlerken varya bide yarıya kadar izledim ben gerisine dayanamdım ama annem izledi annem aglamaktan hiç bisey yapamadı resmen pc yi parcalaıcaktı okadar dokundu
YAZIKKKKKKKKKK YA YAZIKKKKKKKKKK BAGIRMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMM
ARKADASLAR YA KADINDA UTANMA DUYGUSU VARDI O HALDEYKEN BİR İNSAN UTANDIGI İÇİN ÜSTÜNÜ KALKIP NASIL ÖRTER YA VALLAHA ACIDIM BU İNSANLARI TOPLAYIP YAKMALI NASIL VERCEKLER ÖBÜR DÜNYADA SORGUSUNU O KADIN SEHİT GİTTİ BENCEE
SEHİT OLDU :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Dayanıp sonuna kadar izleyemedim bile,insan görünümlü hayvandan aşağı varlıkları : (
Bunlara sorsan hepsi muslumandir.Yuce Allah'in yarattigi cani,insani o buyuk saheseri ondan baska kimse alamaz.Bu insanlar kendilerini ne zannediyor ustun mu goruyorlar acaba kendilerini.Hesabini nasil verecekler acaba.Guzel dinimizin adini kirletmeyin pislikler sizi. >:(
arkadaslar herkes baksın ben onun için ekledim ve yorumlarınızı bekliyorum
gercekten insanlik disi görüntüler..peki bizde olmuyor mu bu tür görüntüler cevabiniz hayir ise..töre adi altinda sözde namus ugruna öldürülen gencecik kizlarimiza ne denmeli!
GÜLseven
12-03-2007, 21:33
İnsan olan yapmaz,YA-PA-MAZ!!! Nasıl bir caniliktir bu böyle! Allah kahretsin hepsini!!!
Sonuna kadar izleyemedim bile >:( >:( >:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.