fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu Kakadarıda Fazla - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kakadarıda Fazla

sidre
09-11-2007, 01:46
..............

parabol
09-11-2007, 01:52
OHA ARTIK...OZURDILIORUM AMA OHA..bence dava acılmalık bı konu..bu ne terbıyesızlıktır artık ya..yazıklar olsun!!!

sümeyye
09-11-2007, 01:54
İnşaallah bir gün kendileri o hale dönüşecek....

loneliness
09-11-2007, 01:55
Arkadaşlar bu konu 15 gün önceki bir konu.. Aynı karikatürü buraya eklemenizi anlayamıyorum ....

Bu iğrenç karikatürün acilen kaldırılmasını istiyorum....

parabol
09-11-2007, 01:57
Arkadaşlar bu konu 15 gün önceki bir konu.. Aynı karikatürü buraya eklemenizi anlayamıyorum ....

senı sıddetle desteklıorum...bencede kaldıralım bu karıkaturu..bız barı masa olmayalım onlara

mavera,
09-11-2007, 02:01
Bu resim gecen ayki leman dergisinin kapak sayfasinda yer almis ve tahminim yargida! olan bir konu..
basina özgürlük deniliyor ama unutulan bir nokta var..."bu basin! diye gecinenlerin özgürlügü baskalarının özgürlügü başladıgı yerde biter" o halde bu basin diye gecinenlere sansür uygulamak basin özgürlügüne engel degildir ancak bu sahislarin yaptigina göz yummak bireyin özgürlügünü cignetmektir!..
bunlarin yaptigi resmen arlanmazliktir...

sidre
09-11-2007, 02:06
eklendıgını bılsem eklemezdım foruma uye olalı 2 gun oldu ben bugun gordum bu ıgrenc tabloyu o yuzden paylasmak ıstedım
dusuncelerıne saygı duyarım ama bu tabloyu henuz gormemıs ınsanların olabılcegınıde dusunun toplumun ne halde oldugunu ogrenmek onlarında hakkı olanı bıtenıı savundukları ulkelerın yaptıkları terbıyesızlıklerını ogrenmelerı ama sız bılırsınız

parabol
09-11-2007, 02:10
eklendıgını bılsem eklemezdım foruma uye olalı 2 gun oldu ben bugun gordum bu ıgrenc tabloyu o yuzden paylasmak ıstedım
dusuncelerıne saygı duyarım ama bu tabloyu henuz gormemıs ınsanların olabılcegınıde dusunun toplumun ne halde oldugunu ogrenmek onlarında hakkı olanı bıtenıı savundukları ulkelerın yaptıkları terbıyesızlıklerını ogrenmelerı ama sız bılırsınız

canım cok saol benım bole bıeyden haberım yoktu ogrendım saol..sadece okadar cırkınkı gormeye tahamul edılcek gıbı degıl

AkSa- 34
09-11-2007, 02:10

senı sıddetle desteklıorum...bencede kaldıralım bu karıkaturu..bız barı masa olmayalım onlara
hala durmasını bile anlamıyorum. >:(

sidre
09-11-2007, 02:12
ben ıcerıyı sıldım modlara ıletırsınız konuyu tamamen sılerler

parabol
09-11-2007, 02:24
arkadaslar bence sıdreyede bukadar yuklenmeyelım...bu ıgrenclıgı bızımle paylasmak ıstemıs belkıde ıcınde kalmasını ıstememıs..zaten onun ıcın burda degılmıyız..

saol sıdre ben bılmıodum ogrendım saol..zaten sılınmıs resımde sanırım

sidre
09-11-2007, 02:31
arkadaslar bence sıdreyede bukadar yuklenmeyelım...bu ıgrenclıgı bızımle paylasmak ıstemıs belkıde ıcınde kalmasını ıstememıs..zaten onun ıcın burda degılmıyız..

saol sıdre ben bılmıodum ogrendım saol..zaten sılınmıs resımde sanırım
verılen tepkı uzucuydu ama sorun degıll en azından 1 kısıye ulasmıs oldum tsk paradol destegın ıcın

loneliness
09-11-2007, 02:36
Burda sidre ye karşı bir tepkii göremiyorum.. Bir yanlış anlama oldu sanırım...

Sadece o karikatürün bu forumda yer almamasını istedim...

sidre
09-11-2007, 02:38
Burda sidre ye karşı bir tepkii göremiyorum.. Bir yanlış anlama oldu sanırım...

Sadece o karikatürün bu forumda yer almamasını istedim...
bana karsı bırsey olabılme ıhtımalı yok zaten cunku kımseyle bır alıp veremedıgım yok benım sadece 2 gunluk bır uye olarak herseyden habersızken bu tepkıyı almak uzdu benı ama sorun yok

AkSa- 34
09-11-2007, 04:06
bak ben sana başımdan geçen bir olayı anlatayım degerli kardeşim.
oturdugum semtte add bürosu vardı.onlar büronun balkonundan türkiyenin bölünmüş haritasını afiş olarak asmışlardı.altınada aynen türkiye böyle olsun istemiyoruz diye şaşalı bir yazı.ben ve bir kaç arkadaşım hemen A4 kğıdına; siz zaten bu afişi asmakla çoktan kabullenmişsiiniz diye bir not bıraktık.
ve sonuç
sabaha karşı afiş toplanmıştı????????????????

parabol
09-11-2007, 13:08
bak ben sana başımdan geçen bir olayı anlatayım degerli kardeşim.
oturdugum semtte add bürosu vardı.onlar büronun balkonundan türkiyenin bölünmüş haritasını afiş olarak asmışlardı.altınada aynen türkiye böyle olsun istemiyoruz diye şaşalı bir yazı.ben ve bir kaç arkadaşım hemen A4 kğıdına; siz zaten bu afişi asmakla çoktan kabullenmişsiiniz diye bir not bıraktık.
ve sonuç
sabaha karşı afiş toplanmıştı????????????????

ay aksa bu cok hosuma gıttı...ıyı yapmıssınız..

Benide_Kapatın
09-11-2007, 20:37
Resmi görmedim ama tahmin ediyorum... Arkadaş alışveriş yaptığınız her markete, aldığınız her gazeteye, aldığınız her ürüne ve kimlere para kazandırdığınıza dikkat edin...