Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Oyunlara Hem Gıcık Kapıyorum Hem Protesto ediyorum
BuRaK ReiS
06-21-2010, 02:28
Özelliklede son 10 yılda Amerikan milliyerçiliğini esas alan oyunlardan bıktım artık.İşin ilginç yanıda bizim gençlikte bunları oynuyor.Oyunlarda da resmen tarihle oynayıp kendilerini çok üstün bir millet olarak görüyorlar.En açık örneklerinden birisi Call Of serisi.:@Bir de bizim gençlik şu yabancıların isimlerini online oyunlarda kullanmıyor mu deli ediyor beni.Hoş onlarda ayrı bir tartışma konusu:@:@:@
Katılamıyorum...
Oyunların idolojisi tartışılır ama...
Oyunlar hem oyanınış biçiminden. grafik motorları sayesinde, multiplayer seçeneğiyle vezgeçilmezlerin önünde yer alıyor...
Katılamıyorum...
Oyunlar hem oyanınış biçiminden. grafik motorları sayesinde, multiplayer seçeneğiyle vezgeçilmezlerin önünde yer alıyor...
Biz oyunların vazgeçilirliğini tartışmadık veya ona birşey söylemedik.Biz oyunların gütmüş olduğu ideolojiyi protesto ettik.
İntifada
06-21-2010, 15:01
medieval total war oynayın
medieval total war oynayın
Eyv.Ben oynamıyorum oyun fakat abim bu tür oyunları sever yüklerdi ve hepsinde de gözünün içine sokarcasına reklam kokan şeyler vardı ondan protestoya katıldım.
İntifada
06-21-2010, 15:12
Eyv.Ben oynamıyorum oyun fakat abim bu tür oyunları sever yüklerdi ve hepsinde de gözünün içine sokarcasına reklam kokan şeyler vardı ondan protestoya katıldım.
mediewalda osmanlı var fethedersiniz bütün dünyayı...
Hiç alakam yoktur oyunlarla o ayrı bir konuda..
Eğer böyle durumlar varsa tabi protesto edilebilirlik noktasında ben de katılıyorum.
Hatta ben hepsini protesto ediyorum. Zaman kaybı: )
Akıncı diğer oyunların, multiplayer şeçeniğinde osmanlı olarak takım kurup canlı canlı fetih yapıyoruz....
call of duty4....
Eğer böyle durumlar varsa tabi protesto edilebilirlik noktasında ben de katılıyorum.
Kesinlikle katılıyorum.:)
bu zaman kaybı değil, bir hobidir..
Sizin zaman kaybı diye nitelendirğiniz hobi milyonları kapsıyor...
bu zaman kaybı değil, bir hobidir..
Sizin zaman kaybı diye nitelendirğiniz hobi milyonları kapsıyor...
Milyonları kapsayan her olay doğrudur diyemeyiz takdir edersiniz ki..
Milyonlar kendilerini tatmin çabası içerisine giriyor bu ve türevleriyle..
Gördüğüm kadarıyla bu oyunlar genel itibarla bağımlılık yapmasından ötürü, bir çok çocuk derslerinden kalıyorsa hatta erişkinleri de bu bağımlılık etkisi altına alıyorsa, demek ki pek dizginlenemiyor bu oyun çılgınlığı..
Bana göre boş zaman bana göre değil esasında hobilerin bile faydalı tarafları vardır en azından olmalı. Bu oyunlar da ben böyle bir özellik göremiyorum..
Milyonları kapsayan her olay doğrudur diyemeyiz takdir edersiniz ki..
Milyonlar kendilerini tatmin çabası içerisine giriyor bu ve türevleriyle..
Gördüğüm kadarıyla bu oyunlar genel itibarla bağımlılık yapmasından ötürü, bir çok çocuk derslerinden kalıyorsa hatta erişkinleri de bu bağımlılık etkisi altına alıyorsa, demek ki pek dizginlenemiyor bu oyun çılgınlığı..
Bana göre boş zaman bana göre değil esasında hobilerin bile faydalı tarafları vardır en azından olmalı. Bu oyunlar da ben böyle bir özellik göremiyorum..
Hiç yapmadım dediğiniz bir konu üzerinde bu kadar kesin konuşmanız şaşırttı beni......
Size göre doğru olan, bana göre olmayabilir...
Oyunları faydaları görebilene çoktur....
En basiti PS3 için çıkan, adı Heavy Rain olan oyun, tamamı ile bilmece dolu olup katili yakalamaya dayanır ve oyunda kesinlikle geri dönüş yoktur, buna göre de yaptığınız hatayı telafi edemezsiniz. Oyun bilmecelerle ve takiplerle dolu olduğundan sürekli düşünürsünüz buda beyin jimnastiği sağlar....
Hiç yapmadım dediğiniz bir konu üzerinde bu kadar kesin konuşmanız şaşırttı beni......
Size göre doğru olan, bana göre olmayabilir...
Oyunları faydaları görebilene çoktur....
En basiti PS3 için çıkan, adı Heavy Rain olan oyun, tamamı ile bilmece dolu olup katili yakalamaya dayanır ve oyunda kesinlikle geri dönüş yoktur, buna göre de yaptığınız hatayı telafi edemezsiniz. Oyun bilmecelerle ve takiplerle dolu olduğundan sürekli düşünürsünüz buda beyin jimnastiği sağlar....
Sadece bazı oyunların stratejik amaçlarla olanları belki hobi olarak değerlendirilebilir ama kendi yakınlarımı da işin içerisine katarak konuşuyorum aşırı bağımlılığa sebebiyet veriyor. Belki de bir çok kimseye bu stratejik yönü açısından cazip geliyordur bilemiyorum..
Gene de şahsen doğru bulmadığımı yinelemek istiyorum..
Sadece bazı oyunların stratejik amaçlarla olanları belki hobi olarak değerlendirilebilir ama kendi yakınlarımı da işin içerisine katarak konuşuyorum aşırı bağımlılığa sebebiyet veriyor. Belki de bir çok kimseye bu stratejik yönü açısından cazip geliyordur bilemiyorum..
Gene de şahsen doğru bulmadığımı yinelemek istiyorum..
(:
O zaman ben sizi bu fulyaya davet edeyim...
God of War hayranıyımdır.....
Serinin birinci oyunundan başlayın derim size....
hipermuhafazakar
06-21-2010, 15:52
inanamıyorum ya tartışıla tartışılan amerikalıların ürettiği oyunların içeriği tartışılıyor protesto ediliyor..halbuki CİA ne oyunlar oynadı ülkemizde, bu mlletin taa beynine kadar ne ajanlar üretti hep mahvetti Türk milletini...gençlik bunu tartışmıyorsa savaş oyunlarını tartışıyor :(
Özgür Çağrı
06-21-2010, 15:54
inanamıyorum ya tartışıla tartışılan amerikalıların ürettiği oyunların içeriği tartışılıyor protesto ediliyor..halbuki CİA ne oyunlar oynadı ülkemizde, bu mlletin taa beynine kadar ne ajanlar üretti hep mahvetti Türk milletini...gençlik bunu tartışmıyorsa savaş oyunlarını tartışıyor :(
:güzel::güzel:
Bu oyunlar da, o oyunların bir parçası olamaz mı..
Gençleri böylesi şeylerle oyalama taktiği..Resmi bu şekilde görüyorum her nedense..
hipermuhafazakar
06-21-2010, 15:59
:güzel::güzel:
Furkan gel biz seninle CİA ajanı çıkan pkk'lı imamı tartışalım :)
http://www.tumgazeteler.com/?a=3008136
Bu oyunlar da, o oyunların bir parçası olamaz mı..
Gençleri böylesi şeylerle oyalama taktiği..Resmi bu şekilde görüyorum her nedense..
:saygılar::saygılar::saygılar::saygılar:
Cihannur
06-21-2010, 17:07
Bilgisayar oyunu oynamak güzeldir.http://img9.imageshack.us/img9/9594/bilgisayaroyunuoynayans.gif (http://img9.imageshack.us/i/bilgisayaroyunuoynayans.gif/)
Bilgisayar oyunu oynamak güzeldir.http://img9.imageshack.us/img9/9594/bilgisayaroyunuoynayans.gif (http://img9.imageshack.us/i/bilgisayaroyunuoynayans.gif/)
:saygılar::saygılar::saygılar:
Hasan ERBEK
06-21-2010, 20:28
Problem tesbiti problemi cozmede ne kadar onemliyse alternatif sunmakta o kadar problemin bitisine goturur.Evet boykot etmek bu gibi durumlarda cok etkili bir yontem ama alternatifinide sunmak gerekir.Yoksa Carsi Herseye Karsi anlayisi ile sadece kendimizi bu oyun zevklerinden mahkum ederiz .Ayrica cogu insan korsan oynayarak onlara en iyi darbeyi vuruyordur eminim :)
BuRaK ReiS
06-21-2010, 20:29
Katılamıyorum...
Canım kardeşim ben oyunların oynayış biçimine birşey demedim.Bakayım yine ne yapmışlar diye call of 6 yı indirip oynadım.Evet görüntü kalitesi silahlar herş.ey mükemmel.Gerçekten bir emek harcanmış.Ama oyunda Amerikanın işgali ortadoğu(özellikle 4 serisi) arkadaşlık milliyertçilik ihanet bunşalrı göz önünde bulundurmanı isterim.Ayrıca özeelikle tarihi bilmeyen ve amerikan vatandaşları bu oyunu oynayınca amerikan yandaşı olmakla kalmayıp bölgeyi ve olanları yanlış biliyorlar.Ayrıca hep Sovyet Rusya ele alınmış gözüküyor ancak Contingency bölümünde tabelada şu an ki Rusya Federasyonun bayrağı var ve de dikkat etmedim ama diğer bölğmlerde koymuşlardır
BuRaK ReiS
06-21-2010, 20:30
ayrıca hangi oyunu oynadığını ve oynadığın oyunda ne olduğunuda dikkat et dostum
BuRaK ReiS
06-21-2010, 20:31
:S:S:S:S:Sbu arada ben resim ekleyemiyuorum denedim ama yapamadım:utangaç::utangaç::utangaç::utangaç:
bizimkiler oyun yaptıda oynmadıkmı
Cihannur
06-21-2010, 22:37
ayrıca hangi oyunu oynadığını ve oynadığın oyunda ne olduğunuda dikkat et dostum
Merak etmeyin dikkat ediyorum.
Cihannur
06-21-2010, 22:50
:S:S:S:S:Sbu arada ben resim ekleyemiyuorum denedim ama yapamadım:utangaç::utangaç::utangaç::utangaç:
AK Parti Forum Teknik Destek bölümüne girip, oradan da AK Parti Forum Kullanımı bölümüne girip, oradan da Foruma Resim Ekleme konusuna girip, foruma nasıl resim ekleneceğiyle ilgili gerekli bilgileri öğrenebilirsin.http://img143.imageshack.us/img143/2686/okeydiyensmiley1.gif (http://img143.imageshack.us/i/okeydiyensmiley1.gif/)
novek yaptılar...
Vesteel dağıtımını üstlendi.....
internette tek oynadigim oyun okey onunda abd özentiligi yok sanirim hasmi has bize özel..
su teknolojik oyunlarla hic aram olmadi ama böyle bir durum varsa protesto edilmesi cok yerinde..
Hasan ERBEK
06-22-2010, 00:36
novek yaptılar...
Vesteel dağıtımını üstlendi.....
Tesekkurler unnamed.Bu konuda ilgisi olan arkadaslarda bilgilendirirse topluca faydalanmis oluruz.
BuRaK ReiS
06-22-2010, 23:00
3 boyutlu boğazharbi diye bir oyun var ama 2 yılı aşkın hâlâ yapım aşmasında;1
BuRaK ReiS
06-22-2010, 23:02
ayrıca vestelin bi oyunu vardı bayağ kaliteli bişey adını aunuttum ama kahramanlarından bi tanesi aklımda :Demir .bu adam türk arkadaşlarıyla beraber dünyayı kurtarmaya çalışıyor şeylerden.Oyunda deccal gibi bi adam var onlardan istanbul türkiye herşey var bayağıda kaliteli adını unuttum ama :(:(:(:(
benim favorim lode runner yapım yılı 1983 :)
Erhan KARACA
06-23-2010, 20:44
Cs Oynayın Terör Olun xD
(: AK 47 var kullanamıyorum.. Colt verseler ya terörlere.. mecbur colt alacaz ölen C.s'den..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.