Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugs Bunny
Benide_Kapatın
09-24-2007, 02:43
warner bross'un sevimli tavşanı. ::)
hala öyle bir tavşanım olmasını istiyorum, :-[ müthiş bir zevkle evde bakacağım,ama asla var olmadığını, bulamayacağımı düşünüp üzüldüğüm tatlı hayali tavşan :'(
Benide_Kapatın
09-24-2007, 03:05
hala öyle bir tavşanım olmasını istiyorum, :-[ müthiş bir zevkle evde bakacağım,ama asla var olmadığını, bulamayacağımı düşünüp üzüldüğüm tatlı hayali tavşan :'(
Ben de hep istemişimdir.. ???
kayısıkentli44
09-24-2007, 03:05
ZEKİ BİR TAVŞAN
Ben de hep istemişimdir.. ???
gerçektenmi? demek yanlız değilmişim bu konuda,hatta nasip olurda cennete gidersem oradaki evcil arkadaşım olacak diye hayal ediyorum hep tam bir çocuk ruhluyum sanırım :-[
Benide_Kapatın
09-24-2007, 03:18
gerçektenmi? demek yanlız değilmişim bu konuda,hatta nasip olurda cennete gidersem oradaki evcil arkadaşım olacak diye hayal ediyorum hep tam bir çocuk ruhluyum sanırım :-[
Gerçekten ... Bugün Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik vardı izledinizmi bilmiyorum.. ya ne kadar sevimliydiler dimi :)
evet ben izledim,fareciğin annesine! olan düşkünlüğü gözlerimi yaşarttı,güzel bir çizgi filmdi ::)
Benide_Kapatın
09-24-2007, 03:26
Evet çok güzeldi.. Çizgi film ve animasyon filmlerinde bence çok güzel mesajlar verilebiliyor...
ımmm $eyy naßir qardeşşş ;D(elinde havuç)
akzeinebu
10-22-2007, 20:47
muuuuaaahhhh :-* eeee nbrr kardeşşş evreme katılıyorum hala izlediğim bir çizgi film ;D ::)
aksavaşçı
10-27-2007, 23:39
bende hiç izleyecek bişey olmadımı onu izlerim eğer o varsa yayında
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.