Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün İzmir'de seçim olsa
turhan007
03-14-2009, 21:35
Araştırma Merkezi İzmir anketi sonuçlarını açıkladı
Sonar Araştırma Merkezi İzmir'de çeşitli yaş gruplarında 3454 kişiyle yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.
Araştırmada deneklere, “İzmir'de yapılacak olan yerel seçimlerde hangi partinin “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan” adayına oy vermeyi düşünüyorsunuz” sorusu soruldu.
Cevap vermeyenler, parti tercihi belirtmeyenler ve oy kullanmayacağını belirtenler değerlendirilmeye alınmadı, kararsızlar orantısal olarak dağıtıldı. Sonuçlara göre CHP İzmir'de açık ara önde görünüyor.
http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/140320091344361235303_3.jpg
A.A
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:36
bence bu kadar fark olmaz iki parti arasında
Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:01
Bence de olmaz..izmir bu seçimler de çok farklı olur...başbakanımızın izmire yatırımları göz önüne alınır tabiki de...diye düşünüyorum...inşallah da farkla alırız...
fark çok fazla. chp ile ak parti arasındaki farkın bu kadar fazla olacağını düşünmüyorum. inşeAllah akparti tamamen alır diye de temenni ediyorum..
chp alır ama bu kadar fark olmaz yanlı bir anket bu bence...
bende farkın bu kadar olacağını zannetmiyorum =)
bu da sabancı üniversitesinin anketi gibi komik olmuş...
sabancı üniversitesindeki ankette de kemal kılıçdaroğlu %84 gözüküyordu :D:D
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 22:15
bende farkın bu kadar olacağını zannetmiyorum =)
bu da sabancı üniversitesinin anketi gibi komik olmuş...
sabancı üniversitesindeki ankette de kemal kılıçdaroğlu %84 gözüküyordu :D:D
her tarafta öyle demekki ürgüpdede ak parti %3 göstermişler
Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:18
ay saadetlilere kalsa saadet kesin kazanıcak da bakmayın konusu bile olmaz yani :):)
turhan007
03-14-2009, 22:21
bu kadar fark olmaz. keske izmiride alsak ama chp kesin alır:hmm
Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:23
vallahi yatıp kalkıp orası için dua ediyorum buralar kesin de orası gerçekten şüpheli...bir mucize olsada alsak ama başbakanıma guveniyoruz o geldi bereket geldi..inşaAllah oylardada ordada berekt gelir..Ak Partiye...
politikaci
03-14-2009, 22:27
Yok artık..İzmirli olmasak kandıracaklar..Sırf akparti mitingine gelenler oy atsa bu kadar fark olmaz be..Bu anketi herhalde yalnızca karşıyaka ve konakta yapmışlar..!
Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:30
değil mi kardeşim miting de vardı yine baya kişi Allah artırsın inşaAllah...olmayacak 1 fark bu..
politikaci
03-14-2009, 22:33
Fark en fazla %3 oy olacaktır,Çünkü milletvekili seçimlerinde bile %5 fark vardı.,Arsenik,Davos ve İzmirdeki hizmet eksikliğini göz önünde bulundurursak bu ankete sadece uydurmasyon diyebiliriz..
mücahit_2121
03-14-2009, 23:08
bence bu kadar fark olmaz iki parti arasında
FAZLA GÜVENMEYİN KENDİNİZE
pes yani. chp karşısında dahi akparti birinci olmasında chp olsun diyorsunuz heralde. yani bu cümlenizden böyle bir mana çıkıyor..:karasız:
Manga_Sym
03-14-2009, 23:27
Aklı sahibi hiçbir insan inanmaz bu anketin doğruluğuna...
Çocuk bile güler...:D:D
turhan007
03-15-2009, 01:01
anket işte fazla bisey bekleyemessiniz.. izmir halkı inşallah gerçekleri görecek ak partimize birlikte olacaktır
susayım diyorum ama olmuyor. şimdi senlik ne durum varda girip kıtıl atıyosun ortaya.... ne gereği var her yerde tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. eleştirmek ayrı her lafa atlamak ayrı
biraz daha kırıcı olmadan davranırsanız memnum olcam
saygılar
Yıldırım
03-15-2009, 13:23
ANKET GERÇEKLERİ YANSITIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..İZMİR HALA CHP'NİN KALESİ....FAKAT BİZİM KALEMİZ TÜRKİYE....CHP SADECE DEREBEYLİK....
bende inanmıyorum bu kadar farkın olacağını :olmaz:
Supraliminal
03-15-2009, 14:36
Chp'nin İzmirde yapmadıklarını hepimiz biliyoruz .Arsenikli su en büyük sorun İzmir için.Yinede bu sorunlara karşılık izmiri chp alacaktır diye düşünüyorum.Çünkü oranın halkı için hangi sorun olursa olsun ,ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın sabit fikirlidirler.Chp'yi Atatürk kurdu diye chpye oy verdiklerini emin olmakla beraber düşünüyorum.Ama bu kadar fark olacağını hiç sanmıyorum abartılmış bir anket bir o kadarda taraflı bir anket.
politikaci
03-15-2009, 15:13
Mitinge gideceğim birazdan
Bu kadar fark olmaz ama Chp Azi Kocaoğlu nedeniyle yerel seçim olmasından %40 larda oy alır rahat. Bugun sanırım 2.30 da miting var, yanlız sınav var bugun türkiye geneli ben katılamayacağım katılanlar fotoğrafları eklerse süper olur.
Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:22
pes yani. chp karşısında dahi akparti birinci olmasında chp olsun diyorsunuz heralde. yani bu cümlenizden böyle bir mana çıkıyor..:karasız:
Katılıyorum size..
İşte diyince de laf oluyor..ya gerçekten bunlar kinci belli etmeyin bari arkadaşım...Ak Parti olmasın kim olursa olsun işte belli ediyorsunuz ya yazık....şükredin be halinize bide beğenmiyorsunuz saadet gelse turkiyeyi nasıl idare edecek şaşırıyorum...
politikaci
03-15-2009, 15:28
Utanmasan chp bayrağını kaldıracak gururla sallayacaksın..Gözü dönmüş bunların gözü..Allah bilir siz genel seçimlerdede chp iktidara gelse daha iyi olur deyip chpyi destekliyorsunuzdur!
Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:32
Ay bir gun aklımın ucuna bile gelmezdi saadetlilerle munakaşa edeceğim hiç de üzülmüyorum kendileri munakaşaya meraklıymış da haberimiz yok...
genç_TÜRK
03-15-2009, 15:33
başbakanım boşboşuna GAVUR İZMİR dememiş yani..
politikaci
03-15-2009, 15:34
Ay bir gun aklımın ucuna bile gelmezdi saadetlilerle munakaşa edeceğim hiç de üzülmüyorum kendileri munakaşaya meraklıymış da haberimiz yok...
Valla kardeşim ne yaparsın artık.İktidar tutkusuyla gözü dönerek karşı görüşleri olan chpyi destekleyebilecek kıvama gelmişler.sözün bittiği yerdeler.
politikaci
03-15-2009, 15:35
başbakanım boşboşuna GAVUR İZMİR dememiş yani..
Başbakan 22 temmuz için izmire geldiğinde mitingdeki kalabalığı görünce bizden özür dilemişti ;)
Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:36
Saadet partisinin de bittiğini görebilsek hayırlısı ile...diğerleri muhatapım değldir onların ne mal olduğu ortada zaten bana saadetin böyle yapması dokunuyor...
genç_TÜRK
03-15-2009, 15:38
Başbakan 22 temmuz için izmire geldiğinde mitingdeki kalabalığı görünce bizden özür dilemişti ;)
ya zaten GAVUR İZMİR diye bişey olamaz..başbakanımızın bir hatasıdır,ama olmuş bitmiş..:güzel:
Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:41
ewt çok doğru izmirliler de ak partili böyle birşey eski de kaldı artık :(
politikaci
03-15-2009, 15:50
http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/akp_izmir_hurriyet_buyuk.jpg
Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:52
İşte budur ya saadet istanbul da bile bukadar dolduramıyor...maşAllah...
Beyazgülüm
03-15-2009, 15:54
bence sen aradan çıkk orada saadet görünmüyo bile eleştirme hakkına sahip değilsin...
Beyazgülüm
03-15-2009, 15:56
Utanmasan chp bayrağını kaldıracak gururla sallayacaksın..Gözü dönmüş bunların gözü..Allah bilir siz genel seçimlerdede chp iktidara gelse daha iyi olur deyip chpyi destekliyorsunuzdur!
onlar için akp önde olmasında ister dtp olsun ister chp,ister mhp neysee...
politikaci
03-15-2009, 15:59
onlar için akp önde olmasında ister dtp olsun ister chp,ister mhp neysee...
ölü ideolojileriyle sandıktaki aldıkları sonuçlar ilişkili..
yavuz-tr
03-15-2009, 16:42
anketi ya sahilde yaptılar ya da chp seçim bürolarında. başka bir ihtimal yok. bunlarda chpli'ler gibi iç kısımlara giremiyorlar demek ki. 1:30 saat sonra miting var. bakalım anketin geçerliliği ne kadarmış görelim.
bu arada mitinge koyu chp'li bir arkadaşla gidiyorum. belki etkilenir başbakandan. ;D
turhan007
03-15-2009, 16:49
ANKET GERÇEKLERİ YANSITIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..İZMİR HALA CHP'NİN KALESİ....FAKAT BİZİM KALEMİZ TÜRKİYE....CHP SADECE DEREBEYLİK....
biz izmiri neden alamıyoruz sorgulamak lazım türkiye bizim ama izmirde bizim şehrimiz ak parti neden izmiri alamıyor sorgulamak lazım
bjektif;532465']Chp'nin İzmirde yapmadıklarını hepimiz biliyoruz .Arsenikli su en büyük sorun İzmir için.Yinede bu sorunlara karşılık izmiri chp alacaktır diye düşünüyorum.Çünkü oranın halkı için hangi sorun olursa olsun ,ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın sabit fikirlidirler.Chp'yi Atatürk kurdu diye chpye oy verdiklerini emin olmakla beraber düşünüyorum.Ama bu kadar fark olacağını hiç sanmıyorum abartılmış bir anket bir o kadarda taraflı bir anket.
İzmirde yaşıyorum,
Arsenikli su büyük sorunda Chp izmirde ilk kez elini ayağını bir işe bulaştrmadan bişeyi halletti ve çok önemli bir su arıtma sistemi kurdu ki burda afişlerde dünyanın en büyük arındırma sistemini kurduk diyor. Onun dışında 5 senedir bir metroyu tamamlayamadılar. Yollar çile mekanına döndü ama ne olursa olsun. %40 ın altına düşmezler.
mücahit_2121
03-17-2009, 02:43
SEN UTANIYORMUSUN PEKİ. BU LAFI SÖYLERKEN İNSAN BİRAZ UATNIR BE.
SAÇMALAMAKTA ÜSTÜNÜZE YOK
ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN
politikaci
03-17-2009, 02:48
Miting muhteşemdi..Bu coşku izmiri alır
katılıyorum her lafa muhalefet olmaktan başka bi amaç yok..... artık gözümdeki saadet sayenizde chp ile eş oldu tebrik eerim eger amaç buysa amacınıza ulaştınız...
politikaci
03-17-2009, 17:52
SEN UTANIYORMUSUN PEKİ. BU LAFI SÖYLERKEN İNSAN BİRAZ UATNIR BE.
SAÇMALAMAKTA ÜSTÜNÜZE YOK
ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN
Saçmaladığını anlaması ve utanması gereken sensin bence.. Mehmet ali birand gafı gibi birşey neredeyse
FarukARSLAN.
03-17-2009, 17:59
Farkın böyle açık olacağını sanmıyorum, hele şu mitingdeki kalabalıktan sonra...
Ama yine de alamayız.. Sanmıyorum..
İzmir ideolojiye oy veriyor hizmete felan değil.. Aynı İstanbul'daki Kadıköy ve Bakırköy gibi..
mücahit_2121
03-17-2009, 20:11
İşte budur ya saadet istanbul da bile bukadar dolduramıyor...maşAllah...
HER KONUYA HERŞEYE MAYDANOZLUK ÇORBALIK YAPIYORSUNUZ
29 MART A ÇOK FARKLI BİR DURUM OLACAK BENCE
ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH SAADET PARTİSİ İYİ OY ALACAKTIR
'MEVLA GÖRELİM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER'
mücahit_2121
03-17-2009, 20:15
Saçmaladığını anlaması ve utanması gereken sensin bence.. Mehmet ali birand gafı gibi birşey neredeyse
DOĞRU M.ALİ BİRAND GİBİ GAF YAPIYORSUN SENDE HAKLISIN
UTANMAZ SIKILMAZ ARLANMAZ NE DİYEYİM SANA ARTIK:@
Yıldırım
03-17-2009, 20:22
HER KONUYA HERŞEYE MAYDANOZLUK ÇORBALIK YAPIYORSUNUZ
29 MART A ÇOK FARKLI BİR DURUM OLACAK BENCE
ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH SAADET PARTİSİ İYİ OY ALACAKTIR
'MEVLA GÖRELİM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER'
DEDEMİN SÖZÜNÜ BİLMEN ÇOK GÜZEL...AMA DİKKAT ET SİZİN İÇİN SÖYLEMİYOR....GÜZEL EYLER DİYOR..
İBRAHİM HAKKI EFENDİ HZ.
turhan007
03-17-2009, 20:23
Miting muhteşemdi..Bu coşku izmiri alır
izmir alamayız izmir Atatürkcu laik kesimin yaşadıgı kesimdir. hem de g.... izmir bize oy vermez
Yetkili: Mesaj düzeltildi. Tabirlere dikkat edelim.
mücahit_2121
03-17-2009, 20:37
DEDEMİN SÖZÜNÜ BİLMEN ÇOK GÜZEL...AMA DİKKAT ET SİZİN İÇİN SÖYLEMİYOR....GÜZEL EYLER DİYOR..
İBRAHİM HAKKI EFENDİ HZ.
SADECE BENİM İÇİN VEYA SENİN İÇİN DEĞİL BU SÖZ HERKES İÇİN GEÇERLİDİR
DAHA BU SÖZÜ VE NE MANAYA GELDİĞİNİ KAVRAYAMAMIŞSIN AMA İLERDE İNŞALLAH KAVRARSIN
BİDE İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ DEDEN Mİ ?:şaşkın:
Yıldırım
03-17-2009, 20:41
SADECE BENİM İÇİN VEYA SENİN İÇİN DEĞİL BU SÖZ HERKES İÇİN GEÇERLİDİR
DAHA BU SÖZÜ VE NE MANAYA GELDİĞİNİ KAVRAYAMAMIŞSIN AMA İLERDE İNŞALLAH KAVRARSIN
BİDE İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ DEDEN Mİ ?:şaşkın:
BİRAZ MANTIKLI OLALIM SP Yİ MEDYA ŞİŞİRMEKTE HİÇBİŞEYDE ÇIKMAZ BELKİ BELEDİYE BİLE ALAMASSINIZ...BU BENİM İDDİAM..
EVET DEDEM DİR..... HASANKALELİ TORUNLARINDANIM..
izmirdeki son genel secimlerden sonra akpartinin sansının arttıgını herkes görmeli..son yerel seçimlerde de chp değil ahme piriştina kazanmıştı bu seferki aday ahmet piriştinanın yerin dolduramıyan bir başkan inş izmiride chp işgalinden kurtaracagız ve izmirimizi çağdaş bir kent yapacagız...
evet güveniyoruz kendimize çünkü kemik oyumumuz değil halkın oyları arkamızda..
Terennüm
03-17-2009, 21:04
BU NE KARAMSARLIK ARKADAŞLAR ÖNCE KENDİMİZ İNANALIM SON ANA KADAR PES ETME YOK SİZ HALA OLAYIN FARKINDA DEĞİLSİNİZ GALİBA BENİM DERDİM İZMİR FALAN DEĞİL BEN TÜRKİYEDEKİ OY OARANIN BAZ ALIYORUM DEĞİL YÜZDE 47 YÜZDE 48 BİLE BAŞARISIZLIKTIR DİYE ELLERİNİ OVUŞTURAN CEPHE BEKLİYOR ONA GÖRE İŞİ SIKI TUTALIM
yavuz-tr
03-17-2009, 21:17
çok anlamsız bir umutsuzluk var bazılarınızda. sağ partilerden % 5 oy kaysa ak parti'ye kesinlikle kazanır. kaldı ki şu an bile başa baş gidiyor. zaten korktuklarını kendileride itiraf ediyor.
mücahit_2121
03-17-2009, 22:04
BİRAZ MANTIKLI OLALIM SP Yİ MEDYA ŞİŞİRMEKTE HİÇBİŞEYDE ÇIKMAZ BELKİ BELEDİYE BİLE ALAMASSINIZ...BU BENİM İDDİAM..
EVET DEDEM DİR..... HASANKALELİ TORUNLARINDANIM..
*MANTIKLI OLMAK GEREKİRSE AKP Yİ MEDYA ŞİŞİRDİ HATIRLARSAN 2002 YILINDAN BERİ
*BELEDİYEYİ ALIP ALMAMAMIZI ŞUAN ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ
KALDIKİ NUMAN KURTULMUŞLA SAADET PARTİSİ HİÇBİR SEÇİME GİRMEMİŞTİ EĞER %2.5 OY ORANI BENZETMESİ YAPACAK İSEN BU YANLIŞ OLUR
'MEVLA GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER':gül:
Numan ile Saadet %5'i garanti bulur bencede. Fazla bile alır, zaten bizim çekimserliğimiz bu yüzden, Konuştuğumuz Saadetliler şimdi bize düşman olmuş, rakip olmuş size oy moy yok diyorlar.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-17-2009, 22:14
KALDIKİ NUMAN KURTULMUŞLA SAADET PARTİSİ HİÇBİR SEÇİME GİRMEMİŞTİ EĞER %2.5 OY ORANI BENZETMESİ YAPACAK İSEN BU YANLIŞ OLUR
medyanın şişirdiği sp akparti değil tv ye dikkatli bakın
Kesinlikle Medya SP ni destekliyor, Star özellikle bilhassa Ak Partinin oy kaybetmesi için bunu yapıyor.
politikaci
03-17-2009, 22:43
izmir alamayız izmir Atatürkcu laik kesimin yaşadıgı kesimdir. hem de g.... izmir bize oy vermez
Yetkili: Mesaj düzeltildi. Tabirlere dikkat edelim.
İzmir hakkında düzgün konuş.!
mücahit_2121
03-17-2009, 23:33
medyanın şişirdiği sp akparti değil tv ye dikkatli bakın
*DİKKATİNİ ÇEKERİM 2002 YILINDAN BERİ AKP Yİ MEDYA ŞİŞİRDİ VE HALA ŞİŞİRİYOR .HANGİ TV KANALI AKP MİTİNGİNİ GÖSTERMİYORKİ
* TV LER SP MİTİNGİNİ GÖSTERİYOR DİYE ŞİŞİRME KELİMESİ KULLANMAN YANLIŞ
turhan007
03-17-2009, 23:35
İzmir hakkında düzgün konuş.!
bunu ben demedimki başbakanımız sayın erdogan söyledi:)
mücahit_2121
03-17-2009, 23:38
BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM İZMİR İ CHP ALACAĞINA AK PARTİ ALIR İSE DAHA İYİ OLUR
İZMİR İ AK PARTİNİN ALMASINI İSTERİM
Mhp liler de aslında Akp yi istemiyor değil, yani Ak Parti belediyecilik anlamında çok güzel çalışıyor. Mhp liler de bunu söylüyor, Mhp de Dervişoğlu yerine sıradan bir aday olsaydı oyları Aksoy'a gelebilirdi.
politikaci
03-18-2009, 02:52
bunu ben demedimki başbakanımız sayın erdogan söyledi:)
:) moderatör tarafından düzenlenip nokta nokta konunca ben başka bir anlamda sanmıştım,, :D
Yıldırım
03-18-2009, 16:22
22 TEMMUZ'DA PARTİNİZDE 1MİLYON ÜYENİZ VARDI.....AMA OLDIĞINIZ OY 500.000 KADAR.... SİZ ÖNCE KENDİ TEŞKİLATLARINIZ DÜZENLEYİN.....
22 TEMMUZ'DA PARTİNİZDE 1MİLYON ÜYENİZ VARDI.....AMA OLDIĞINIZ OY 500.000 KADAR.... SİZ ÖNCE KENDİ TEŞKİLATLARINIZ DÜZENLEYİN.....
puhauah :D
nerden vardın buna.tek tek araştırdınmı herkesi.hee kanal7de yazıyorsa inanma yalandır :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.