fatih kısaparmak balon baskılı balon "Bugün seçim olsa ne olur" anketi sonuçları..(Tercüman) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bugün seçim olsa ne olur" anketi sonuçları..(Tercüman)

Benide_Kapatın
03-26-2008, 21:21
Ulusalcı çizgiye yakın bir yayın politikası izleyen Tercüman gazetesinin internet sitesinde devam eden 'Bugün yerel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz' anketinde AK Parti en yakın rakibi MHP'yi ikiye katlamış durumda. :-*

CHP ankette 3. sırada yer alırken, partiyi Anavatan ve Demokrat Parti takip etti.

İşte ankette son durum:

Yüzde olarak

AK Parti 52,5 :-*
MHP 25 :-X
CHP 16,5 :-X
Anavatan 2
DP 1,6
DSP 0,6
BBP 0,1
SP 0,1
ve diğerleri ......

Hüdaverdi
03-26-2008, 21:22
hala anavatan diyen var mı ya :D
Gazete internet anketleri pek sağllıklı olmasada durum aslında böyle :-*

merve
03-26-2008, 21:23
artık bizimle ugraşmasınlar bence :D

legend
03-26-2008, 21:25
bence partimiz daha fazla oy alır. yanlız bizim chp den daha büyük bir sorunumuz varsa oda mhp'dir. chp tv önünde her gün oy kaybediyor ama mhp derinden ak partiye sızma çalışmaları yürütüyor. aynı zamanda oy oranıda yükseliyor. mhp ye dikkat!..

RDönmezs
03-26-2008, 21:35
tercümanda AKP nasıl bukadar yüksek alır yahu :D

tayyipleyiz
03-26-2008, 21:37
Gerçekten Reel geldi bana... :)

ENGİNEER
03-26-2008, 21:40
[i][b]Şu CHP barajın altına bir düşse hayallerimde ki meclis oluşacak...

AKP-MHP...

Süper...

legend
03-26-2008, 21:42
akp ve mhp yi bir arada düşünmek?

bence dehşet verici, bu durumda ak parti daha çok zarar görür kanaatimce.

RDönmezs
03-26-2008, 21:54
chp, mhp fark etmez
mhp sağ parti olsa bile lideri bahçeli solcu bi aileden gelme her türlü düşüncesi planı AK PARTİ yok etme üzerine..

hülya
03-26-2008, 21:58
Ulusalcı çizgiye yakın bir yayın politikası izleyen Tercüman gazetesinin internet sitesinde devam eden 'Bugün yerel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz' anketinde AK Parti en yakın rakibi MHP'yi ikiye katlamış durumda. :-*

CHP ankette 3. sırada yer alırken, partiyi Anavatan ve Demokrat Parti takip etti.

İşte ankette son durum:

Yüzde olarak

AK Parti 52,5 :-*
MHP 25
CHP 16,5
Anavatan 2
DP 1,6
DSP 0,6
BBP 0,1
SP 0,1 :( hala uyanamadilar cok yazik
ve diğerleri ......

ENGİNEER
03-26-2008, 21:59
Mhp ile bizim beraber mecliste olmamızı dehşet verici olarak görmüşsünüz...

Sanıyorum başötüsü konusunda yanımızda olup erkekçe davranan ve Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda bizim yanımızda ki tek üst kurum olan daha da önemlisi bunları yaparken orduyu ve emekli subayları karşısına almayı göze alan MHP'ye ayıp ettiniz arkadaşlar!

Bülent Bölükbaşı ve Tuğrul Türkeş gibi siyasetçilerin Ak Parti içinde ki milliyetçi cepheden farklı olduğunu düşünüyorsanız yanılırsınız..

İnsan kendisine yardım edene minnettarlığı bilmezse çok kötü durumlara düşer...

legend
03-26-2008, 22:03
mhp nin yerel yönetimlerde ve gençlik kollarında ki faliyetleri ise bunun tam tersi yönünde. teşkilatları bitimeye yönelik faliyetleri var.

aynı zamanda Türkeş'e her zaman sonsuz bir saygım vardır. bu gün yaşasaydı ben ak parti forumda değil, mhp forumunda olurdum.

_hasretim_
03-26-2008, 22:07
YİNE AKPARTİ KAZANIR

ENGİNEER
03-26-2008, 22:08
[i][b]Yerel yönetimler ve teşkilatlar konusuna hiç girmem fakat bildiğim birşey varsa oda Abdullah Gül'ün şu anda bizim içimizden biri olarak çıkıp C. başkanı olması MHP sayesindedir...

Vefalı olmak gerek...

legend
03-26-2008, 22:12
uzlaşmak zorunda olmasaydılar buda olmazdı. onlara vefa borcumuz yok, çıkar meselesiydi ve kullandılar. ne kadar uzlaşmacı olursan o kadar sempati kazanırsın. mhp halkın gönlünde yatanı biliyor ve görünüşte uzlaşmacı ama arka planda ise yıkıcı çalışıyor. görünene değil, yapılmak istenene bakmak daha mantıklı.

ENGİNEER
03-26-2008, 22:13
Çok güzel bravo sana...Demek sende böyle bir izlenim uyandırdı sende...

Peki şimdi C. Başkanlığı seçiminde destek vermese yada başörtü konusunda yanımızda olmasaydı ne diyecektim merak ediyorum...

Buyur?

legend
03-26-2008, 22:17
evet yanımızda olması bizim çıkarımıza. yanlız onlarında işine gelir, dedimya halkın ne istediğini biliyor. oy kazanıyor, yoksa umrunda bile olmazdı. ve sonuçta milliyetci bir parti toplum değerlerine önem veriyor. aksi durumda yolundan sapmış bir izlenim yaratacaktı. amaç ak partiye destek vermek değil, bunu görmek bu kadar zor olmamalı...

ENGİNEER
03-26-2008, 22:22
Bizim görevimiz kimi neyi neden yaptığını irdelemek ve insan ların kalplerine inmek değildir...
Biz sadece icraatlere bakarız...
Eğer böyle olmasaydı zaten CHP'lilerden farkımız kalmazdı...
MHP bir siyasi parti ve tabi ki attığı her adımı oy toplamaya yönelik atacak ama neticede bu insanlar bizim en sıkıştığımız günde en zor zamanımızda yanımızda oldularsa bize ''aslında niyetleri başka'' şeklinde konuşmak düşmez diye düşünüyorum!

CHP'yi din düşmanlığı yada kendi halkına karşı olmakla suçlarken MHP'yi halkın yanında olup bu yönde adımlar attığı için tebrik etmeyide bilmek gerekir...

Ayrıca MHP'li milletvekilerininde tamamı Anadolu'dan çıkma kültürüne dinine bağlı insanlar...Sokak ülkücüsü değil o adamlar..Yani bu kadar karamsar düşünmek ve çıkarcılıkla suçlamak ayıp oldu...

Neyse düşüncen senindir karışmam...

legend
03-26-2008, 22:29
şu konuda anlaşalım chp daha iyi demedim. benim anlatmak istediğim husus mhp nin akp'ye verdiği zararlardır. onlar bizim yanımızda değillerdir, tam aksine chp gibi önümüzdeler ve dahada sağlamlar.

halkın yanında olmak zaten görevleri, ben kötü yaptıılar demiyorum. ama bizim yanımızda olmadılar, dediğin en zor zamanımızda yanımızdaydılar cümlesi baştan sona kadar yanlış. onlar en büyük hakları olan oy toplama peşindel! karşıma geçip yanımızda oldular deme lütfen...

ENGİNEER
03-26-2008, 22:33
C. Başkanlığı ve başörtüsü konusunda hep yanımızda oldular...Takdir edilcel davranıştı...

CHP'lilerin bizim hakkımızda ki önyargılı tavrını asla başkalarına uygulamam!
Hiçbir insan yada kurumada önyargılı ve suçlayıcı bakmam...
Olayların arkasındaysa her zaman çıkar olacaktır çünkü bu siyasettir fakat ben sadece yapılan iyiliğe bakarım...

legend
03-26-2008, 22:39
dimi çıkar olacak, çünkü siyaset bu. ve bende diyorumki akp nin en tehlikeli düşmanı mhp dir. çünkü çıkarlarını iyi koruyor ve gerçekten ne yapması gerektiğini iyi biliyor. işte bu yüzden akp ve mhp yanyana olması dehşet verici. senin savunduğun 2 partinin ortak çıkarlarıdır, benim söylemek istediğimse mhp'nni akp'ye karşı yürüttüğü yıkıcı politika. farklı kulvarda 2 görüş yarıştırıyoruz şuan....

ENGİNEER
03-26-2008, 22:41
Sen olayı siyaetten çok bi kan davası gibi görüyosun resmen...

parabol
03-26-2008, 22:42
Bugünkü bir tartişmada marksıstlerle karşı karşıya geldim..Ağzıma ne geldiyse söyledim hatırlamıyorum bile...Benim akpartili olduğum herkez tarafından bilinir mimliyimidr bu konuda..Her neyse bugün arkamda durup bana destek olan beni alkışlayan mhplilerdi...Bu sizin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama anlamı benim için büyük çünkü bulunduğum ortamın %90ı solcuydu ve arkamda durmak cesaret isterdi....

Elbetteki partıler arası anlaşmazlık olur sonuçda rakip partileriz ama sağ partilerin ne kadar uyuşmazlıkları olsada yeri gelince destek vermekten kaçınmadığıda aşikardır..sonuçta aynı yolun yolcusuyuz....

legend
03-26-2008, 22:49
Sen oayı siyaetten çok bi kan davası gibi görüyosun resmen...

eski bir mhp li için bunu demen yanlış olur. ben sadece görünmeyen bir kaç tehlikeden bahsettim.

Bugünkü bir tartişmada marksıstlerle karşı karşıya geldim..Ağzıma ne geldiyse söyledim hatırlamıyorum bile...Benim akpartili olduğum herkez tarafından bilinir mimliyimidr bu konuda..Her neyse bugün arkamda durup bana destek olan beni alkışlayan mhplilerdi...Bu sizin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama anlamı benim için büyük çünkü bulunduğum ortamın %90ı solcuydu ve arkamda durmak cesaret isterdi....

Elbetteki partıler arası anlaşmazlık olur sonuçda rakip partileriz ama sağ partilerin ne kadar uyuşmazlıkları olsada yeri gelince destek vermekten kaçınmadığıda aşikardır..sonuçta aynı yolun yolcusuyuz....

şuan şurada bir mhp ile chp liyi karşı karşıa getirseler arkasında duracağım parti mhp olur. bu konuda şüpe olmasın, ben chp mhp akp üçlüsünü aynı anda karşılaştırmıyorum. yaptığım karşılaştırmalar chp-akp ve mhp-akp olarak yapılmış dikkat edin. ayrı ayrı, bir bütün olarak ele almadım. ve yine söylüyorum mhp, akp ye daha çok zarar verir...

Benide_Kapatın
04-04-2008, 01:22

Helal olsun kardeşim.!