fatih kısaparmak balon baskılı balon Bunlar ile mi Barış gelecek Kardeşlik gelecek ?????? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlar ile mi Barış gelecek Kardeşlik gelecek ??????

Shaguj
03-09-2013, 21:50
http://a1303.hizliresim.com/17/9/kwqry.jpg

Uğur Dündar'ı görüp laf edecekler şimdiden belirteyim günahım kadar sevmem Uğur efendiyi lakin şu kareyi görüpte,BARIŞ için MİLLİ KARDEŞLİK PROJESİ diye ağlayan zırlayanlar nasıl rahatsız olmuyor nasıl bir gurur nasıl bir mezhep nasıl bir mide var ki şu kareyi içiniz kaldırabiliyor ???

Ertuğrul ÖZGÜL
03-10-2013, 13:02
Tahrik etmek için ve girilen bu süreci baltalamak için malüm kesimler ellerinden geleni yapıyorlar... bana kalırsa vatanını seven herkes iyice okuyup bakıp gaza gelmeden galeyana gelmeden kibre kapılmadan metanetle bu süreci incelemeli...

Shaguj
03-10-2013, 14:57
Malum kesimler derken ???????????????????????

Sizin şu karede olan adamların TBMM'de vekil olması zorunuza gitmiyor ise bu şerefsizler ile bu katiller ile oturup sözde barışın konuşulması zorunuza gitmiyor ise oda sizin probleminiz sizin meşrebiniz sizin mideniz saygı duyarım diyeceğim ama saygı da duyamam o tarz insanlara...

zülcenaheyn
03-10-2013, 18:12
Bu malum gazetenin yaptığı bir vatan hainliğidir. Bu süreci siyasi malzeme yapanlar vatan hainidir. Bunların terörün bitmesi, barışın sağlanması umurlarında bile değildir. Gözleri sadece iktidarda. Hükümet düşsün de şehit vermeye devam etmek umurlarında bile olmaz. Kendi dönemlerinde terörü bitiremedikleri gibi şimdi terörü bitirmeye çalışanlara da namert bir şekilde engel olmaya çalışıyor bu alçaklar!

Shaguj
03-10-2013, 19:25
Bırakın kardeşim maval okumayı sorulana cevap verin ?

http://d1303.hizliresim.com/17/b/kxs75.jpg

Şu fotoğraf ile siz Barış olabileceğini terörün bitebileceğini inanıyormusunuz ? Bu adamlar amaçlarının ülkeyi bölmek olduğunu göstermek için daha ne yapmalılar ??

Molla Kasm
03-10-2013, 20:12
Bırakın kardeşim maval okumayı sorulana cevap verin ?

http://d1303.hizliresim.com/17/b/kxs75.jpg

Şu fotoğraf ile siz Barış olabileceğini terörün bitebileceğini inanıyormusunuz ? Bu adamlar amaçlarının ülkeyi bölmek olduğunu göstermek için ne yapmalılar ??
Dış mihraklar evveliyatında sağcı solcu meselesi çıkardı. Öyleki aynı evin içinde yaşayanlar birbirlerini öldürüyordu. Her gün gazetelerde tartıştığı abisini vurdu, babasını kesti, oğlunu öldürdü gibi başlıklarla güne başlıyorlardı. Bu cinayetleri işleyenlerin ırkları mezhepleri aynıydı hatta aynı karından dünyaya gelmişlerdi. Gevur böyle bir oyunla gücümüzü, ekonomimizi zayıflattı. Alevi sünni meselesini körükledi birde öyle kırdı geçirdi. Bu oyunlar bitince Kürt Türk meselesi çıkardı şimdide böyle müslümanı müslümana kırdırıyor. Bu da bitecek artık bundan sonra laz meselesimi, çerkez meselesimi kimbilir ne hazırlamışlardır. Türkler ve Kürtler burada iyi taşören savaşçılığı yaptı. Gevur çizmesini çekip, silahını kuşanıp müslümanı kıracağım deseydi kurtuluş savaşındaki gibi Türk Kürt sırt sırta, omuz omuza din derdine, namus derdine düşerdi. Oysa şimdi bilmem ne ajanları, derin görevliler doğuda müslüman kızların namusunu ziyan ediyor, yine pkk'lı teröristler doğuda Kürt kızlarının namusunu kirletiyor. Yıllarca bilinçli ihmal edilen doğuda yoksulluktan canı çıkan dedeleri Çanakkalede yatan Kürt halkıda denize düşen misali yılana sarılmış. Rabbimiz müslümanlara uyanmak nasib eylesin. Rabbimiz bdp'yi, pkk'yı ve onların destekçilerini içindeki masumları ayırarak kahreylesin.

Barışmış, kardeşlikmiş, açılımmış, Kürt sorunuymuş bunlar gevurun bizlere dayattığı oyalama, avutma, vakit kaybetme taktikleridir. Bizim böyle sonuca ulaşılamayacak noktalar üzerinde vakit kaybetmemiz zararımızadır. Bir insana müslümanlığını tam öğretmeye bakılmalıdır. Ama maalesef okul kitaplarında dinden uzaklaştırıcı, dini tahrif edici dersler mevcuttur.

Çünkü İslamı hakkıyla öğrenen kişi, müslüman topluluğu içerisinde ayrı baş çekemeyeceğini, yönetime baş kaldırılmayacağını, müslümanın müslümana kanının haram olduğunu, bir insan öldürenin bütün insanları öldürmüş gibi olacağını, öğrenirse bu kadar kolay bu günahlara düşemez, düşenide desteklemez. Bir insan dağda adam öldürse şehirdekide iyi etmiş dese iyi etmiş diyen kafir olur. Neden? Cinayet işleyen hırısyla, kiniyle bir sebeple işlemiştir. Şehirdekide harama helal dediği için, helal gördüğü için dinden çıkmıştır. Bu işleri onaylamanın bile imanı tehlikeye sokacağını bilen hiç destekler mi?

zülcenaheyn
03-10-2013, 22:31
Müslüman Müslümanın kanını dökmüyor. PKK komünist bir yapılanmadır.

Fotoğrafa gelirsek. Fotoğrafta ne var anlamadım. Şaşırtan ne? Kürtler genelde Abdullah Öcalan'a sempati duyar ve önder olarak görürler. BDP'lilerin PKK'ya ve APO'ya yakınlığını da biliyoruz. Yani bu fotoğrafı görünce neyi öğrendik fazladan onu anlamadım ben?

Molla Kasm
03-11-2013, 02:52

Fotoğrafa gelirsek. Fotoğrafta ne var anlamadım. Şaşırtan ne? Kürtler genelde Abdullah Öcalan'a sempati duyar ve önder olarak görürler. BDP'lilerin PKK'ya ve APO'ya yakınlığını da biliyoruz. Yani bu fotoğrafı görünce neyi öğrendik fazladan onu anlamadım ben?

pkk'nın arkasında Ermeniler var koministler olduğunu ilk sizden duydum.
pkk'nın perde arkası güçlerini bir yana bırakın, pkk'nın kandırılmış güçleri kürtlerden oluşmuyor mu? Kürtler müslüman değil mi? Varsayalım kominist bir yapılanma olsun bu yapı Kürtlerden oluşuyor. Kürtler müslüman değil mi? Türk Kürt düşman olmuş bu iki ırk müslüman değil mi?

Ben fotoğrafta ne gördüğümü söyleyeyim. Herkesin iyi bildiği gibi bdp terör örgütünün Meclisteki siyasi gücü. Bunlarla barış olmaz çünkü bunlar barış değil bizden toprak istiyor. Kürdistan'ı kurup sınırları kapatacaklar. Bunların bu istediklerini vermeden gönüllerini hoş edemezsiniz. Hoş Kürdistan'ı kursalar dahi bu fitne durulmaz. Çünkü pkk dış mihrakların güdümünde. Onlarda Türkiye'nin başını rahat bırakmazlar. Üç papazın yazdığı bir kitap var. Orada diyorlarki; Türkiye'yi bitirmeden İslamı bitiremeyiz.

zülcenaheyn
03-11-2013, 03:35
Kürdistan bir devletin değil bir bölgenin ismidir. Bu ismi de Sultan II. Abdülhamid vermiştir.

Toprak meselesinde ise Abdullah Öcalan'ın ayrılma politikasından vaz geçmesi baya oluyor. Artık ayrı bir devlet kurmak istemiyorlar ve birlikte yaşamak istiyorlar. BDP'nin amacı da artık sadece barışın sağlanması ve Kürtlere haklarının verilmesi.

PKK ise bunlara zaman zaman uyuyor zaman zaman da terör eylemlerine devam ediyor. Bakalım hepimiz göreceğiz Karayılan, Abdullah Öcalan'ın sözünü dinleyecek mi diye.

Başbakan doğuya her şeye rağmen yatırımlar yapıyor. Kürtlere hakları veriliyor. Dilleri serbest, üniversitelerde seçmeli ders olarak veriliyor, tv kanalları var ve daha niceleri.

Kürtler tıpkı muhafazakarlar gibi çok zulüm gördüğü için zamanında, büyük bir korku ve isyan mevcut. Haklar verildikçe ve İslam'a vurgu yapıldıkça ve barış sağlandıkça etraf süt liman olacaktır ama ülkenin bu süreçte bir olması şarttır.

Doğuda Kürtlerin tarikatları vardır. Seydaları vardır. Seyda Muhammed Nurani Hz.leri var, oğlu Şeyh Hikmetullah Hz.leri var ve daha niceleri var. Müslüman Kürtler ile PKK'lı Kürtler ayrıdır. Birbirlerini hiç sevmezler.

PKK Marksist-Stalinist bir yapılanmadır yani komünist bir yapılanmadır. Komünizme inanmış bazı Türkler bile, PKK aynı zamanda Kürtçü olmasına rağmen, gidip onlara katılmıştır çünkü PKK ateist-komünist ideolojiye sahiptir. Bu zaten bilinen bir şey. Yani ölen PKK'lılar Müslüman değildir. İstisnalar hariç. Ama Müslümanları bile olsa, uğruna savaştıkları PKK bir marksist örgüt.

Müslüman olan Kürtler zaten BDP'ye oy vermiyor. Onlar AK Parti'ye oy veriyor. Bir de şimdi yeni bir Hizbullahçı parti kuruldu, hem İslamcı Kürtlerin haklarını savunan. Herhalde bir de o parti oyları toplayacak Müslüman Kürtlerden.

İslam çatısı altında Müslüman Kürtler birleşiyor ama ya diğerleri? Hidayete ersinler diye beklenecek halleri yok. Derhal çözüm sürecine destek verilmeli ve ortalığı velveleye verenlere kanmamalıyız.

Shaguj
03-11-2013, 03:41

Zaten şu lafı söylediğiniz an cehaletiniz ortaya çıkar bugün Bdp denen parti aşiret ağalarının baskısı terör örgütünün baskısı ölüm korkusu olmasa değil 20 vekil 2 vekil çıkaramaz siz sanıyorsunuz ki kürtlerin çoğu Bdp ye meyilli Öcalan itine meyilli ayrıştığımız noktada bu işte bu fotoğraftakiler KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ falan değil aksine Kürt kökenlilere yarardan çok zarar sağlayan şerefsizler.Bu fotoğraftaki Katil,terörist,bölücü,cani olduğu kesin olan insanlar ile Devletimiz barış sağlayabileceğini sanıyor işte inanmadığımız ve karşı olduğum şey bu...

zülcenaheyn
03-11-2013, 04:03
Elbette Kürtlerin temsilcisi değiller. Böyle bir şey söylemedim ama Apo'ya sempati duyan, onu bir halk önderi olarak gören büyük bir çoğunluk yok sayılamaz. Bu insanlar bu ülkenin vatandaşı.

Siz hala barış sağlanamaz deyin. 30 yıl savaştık da ne oldu Allah aşkına? Savaş savaş bitmedi. Ne PKK bitirilebildi, ne de onlar ayrı bir devlet kurabildi. Yüzyıllarca birlikte yaşamışız ve birlikte yaşamaya da devam edeceğiz, barış yapmaktan başka şansımız yok ve bu mümkün çünkü baştaki hükümet eski Kemalist-Türkçü hükümete benzemez, baştaki hükümet her vatandaşını anlayan ve hakkını veren bir hükümet. Kafatasçı değil. Ve Kürtlere haklarını verdiği için de PKK'lılar çıldırıyor, puan kaybediyor.

Çok mühim bir süreçteyiz. Bu çözüm fırsatı kaçarsa bir daha yakalamak çok zor. Her seçimde oyunu arttıran bir parti var başta, bir daha böyle bir şey uzun süre yaşanamaya bilir Türkiye'de, o yüzden de böyle bir ortamda, Türkiye böyle bir güçte bu sorunu çözebilir ancak.

İnşallah artık analar ağlamaz...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-11-2013, 12:16
Malum kesimler derken ???????????????????????

Sizin şu karede olan adamların TBMM'de vekil olması zorunuza gitmiyor ise bu şerefsizler ile bu katiller ile oturup sözde barışın konuşulması zorunuza gitmiyor ise oda sizin probleminiz sizin meşrebiniz sizin mideniz saygı duyarım diyeceğim ama saygı da duyamam o tarz insanlara...

Türkiyede işlerin yolunda gitmesini istemeyenlerin anladınız mı???...

Baykal gibi nur serter gibi kamer genç gibi önder sav gibi insanların milletvekili olması zorunuza gitmiyor da bunların olması mı gidiyor zorunuza... demmekki onların görüşünü destekleyen onları millet vekili seçecek kadar sayıda insan mevcut ki seçilmişler... işi öyle vay ben vatanımı şöyle severim böyle severimle olmuyor bu işler...şimdiye kadar herşey denendi olmadı, bi bu kaldı deneniyor sözde yada özde bunu şimdiden kimse bilemez... benim problemim olarak bakıyorsan sen karışma kenarda bekle ;)... saygı duymak için düşünce belirtmiyor iş yapmıyoruz, doğru olduğuna inandığımız yolda yürüyoruz tıpkı profil resmi yaptığın saygıdeğer insanın yaptığı gibi...

zülcenaheyn
03-11-2013, 14:32
Aslında o "işin yolunda gitmesini istemeyenler" işin yolunda gitmesini istiyor ama kendi iktidarlarında istiyorlar. Bu da gerçekleşmediği için sürece engel olmaya çalışıyorlar çünkü süreç aksarsa, başarılı olamazsa bundan prim yapacak olanlar muhalefettir. Maalesef siyasi işler böyle yürüyor. Acı ama gerçek.

Mühim olan ülkenin ilerlemesi değil, bu ilerleyişin liderliğini kimin yaptığı. Herkes ülke ilerlesin ister ama bu ilerleyişten prim yapmak ister. Eğer insanların çıkarlarına uymaz, işlerine gelmezse o zaman ülkenin ilerlemesi ne işe yarayacak?

Samimi olan vatandaşlar, olur mu öyle şey diyebilir ya da bazı siyasi hizmetkârlar da öyle diyebilir ama siyasetçilerin geneli böyle düşünüyor.

Hüdaverdi
03-11-2013, 15:01
Allah aşkına, avatara Muhsin Yazıcıoğlu koyup, ardından burada sözcü gibi pis, küfürü bile çok gördüğüm bir paçavranın manşetini koymak akıllıca bir hareket mi ?
Sözcünün mantığı şudur; ''islam kötüdür, askerin kanı aksın, pkk hep var olsun, ağa babalarımızın istediği gibi manşet atalık, ülkeyi ağa babalarımız ele geçirsin, halkı kandıralım' vs. vs. başka bir şey değil.
Bu paçavra ne ülkeye, ne türklüğe ne de kürtlüğe, hele ki İslama zerre değer veren bir gazete değil. Türkçülük adı altında ülkede kaosu tetikleyeme çalışan bir terör paçavrasıdır.
Ha onarın ipiyle kuyuya inipmiş ha pkknın fark eden bir şey yok.
Var mı pkkyı yok edecek bir ağızları ? Yok. pkknın kimlerden beslendiğini yazıyorlar mı ? Yazmıyorlar. pkknın bitirilmesi için israilin yok edilmesi gerektiğini dile getiriyorlar mı ? Getirmiyorlar. Aksine, israilli elçiyle görüşüyorlar, bir paçavranın ne işi olur elçiyle ? Basın toplantısı desen değil, röportaj desen hiç değil. Esatçı chp yi destekleyen, chp içindeki dhkp-c,pkk sempatizanlarını görmezden gelen, ama iş ak partiye gelince eşeğin kulağına su kaçıran bir paçavra sadece.
Birgün paçavrası nasıl ki kürtçülük yapıp kaos, çatışma ortamı için bir yerlerini yırtıyorsa, türkçülük yapan sözcüde aynı işlevi görüyor.
İtin köpeğin sözüyle değilde, vatanına gerçek değer veren, kürdü pkkdan ayıran, türkü kürde kırdırmamaya çalışan, İslamı redetmeyen bir bakış açısıyla olaya bakın.
Aksi halde bu iş bu tür ite köepe kalırsa ülke zaten pkkya gerek kalmaksızın bölünür.

Hüdaverdi
03-11-2013, 15:21
pkk'nın arkasında Ermeniler var koministler olduğunu ilk sizden duydum.
pkk'nın perde arkası güçlerini bir yana bırakın, pkk'nın kandırılmış güçleri kürtlerden oluşmuyor mu? Kürtler müslüman değil mi? Varsayalım kominist bir yapılanma olsun bu yapı Kürtlerden oluşuyor. Kürtler müslüman değil mi? Türk Kürt düşman olmuş bu iki ırk müslüman değil mi?

Ben fotoğrafta ne gördüğümü söyleyeyim. Herkesin iyi bildiği gibi bdp terör örgütünün Meclisteki siyasi gücü. Bunlarla barış olmaz çünkü bunlar barış değil bizden toprak istiyor. Kürdistan'ı kurup sınırları kapatacaklar. Bunların bu istediklerini vermeden gönüllerini hoş edemezsiniz. Hoş Kürdistan'ı kursalar dahi bu fitne durulmaz. Çünkü pkk dış mihrakların güdümünde. Onlarda Türkiye'nin başını rahat bırakmazlar. Üç papazın yazdığı bir kitap var. Orada diyorlarki; Türkiye'yi bitirmeden İslamı bitiremeyiz.Allah aşkına sen pkkyı nasıl görüyorsun ? Biraz daha kassan kendini dayanamayıp 'pkkda müslümanlar var, müslümanlar olduğu için bu örgüt terör örgütü değil cihat örgütüdür, haliyle şer-i düzeni isteyen bir örgüttür, haliyle mensupları terörist değil birer mücahittir, Allahu ekber' diyeceksin :) pkknın yapısını bilmiyorsan temelden başla, eta dan başla ki örgüt içinde ermenilerin olup olmadığını görebilesin. ermenistandaki pkk yapılanmasını, orada ne gibi faaliyetlerde bulunduğunu da araştırmalısın. pkknın tabanı kürtçülerden oluşuyor bu yüzden nalları dikenlerin çoğu kürt oluyor haliyle. Ama çoğuda , kamplarda aldıkları eğitim sebebiyle (eğitimsiz hiç kimsenin eline silah verip askerin üstüne salmazlar) dini terk edip kafirliği, zerdüştlüğü, hristiyanlığı, itliği puştluğu seçiyorlar. Seçmeyenlerde alevi olarak yollarına devam ediyor. Zaten müslüman olup, pkkya katılmak demek benim bakış açıma göre dini redetmek demektir, 'müslümanım' diyen hiç bir aklı selim insan bu örgüte katılmaz bu kadar açık net basit.

Bu yüzden pkklı itlere müslüman demek aşırı yanlış büyük bir hata olur.
Bunun en basit örneğini vereyim sana, gir youtubeye esatın askerlerinin videolarını izle, bu videoları koyanların karısı kürtçü'pkklı puştlar olduğunu göreceksin. Yorumlar oku, ayrıca özgür suriye ordusu videolarına girip pkklı itlerin yorumlarını oku.
Şahıslara edilen küfürleri geçtim, Allah'a küfür diyor. Bir iki beş 10 önekten söz etmiyorum. Hepsi Allah'a ve peygambere aklın almayacağı şekilde kfüüre diyorlar. Sadece bu şerefsizler değil, o video yorumlarında türkçü olan ırkçı kafirlerinde Allah'a ve paygambere nasıl küfür ettiğini göreceksin.
''İyi de bunlar yüzünden pkkya katılan masum müslüman yok mu'' deme sakın, ben öyle müslümanın ağzına ederim. Hem esata destek verip, hem israili alkışlayıp, hem yaşasın amerika, hem Mali'yi bombalayan fransaya destek vermek nasıl ki müslümanlıkla bağdaşmıyorsa, pkkya katılmakta müslümanlığa bağdaşmaz.

Allah aşkına bilgi devrindeyiz, telefonun çekmediği bir köyde herkesin cebinde bile telefonun olduğu bir devir, internet desen ufacık bebeler bile kullanıyorken, bu dangalaklar bu bilgi devrinde araştırma vs. yapmadan gidip gözü kara şekilde bir örgüte katılıyorsa, ben o kişiye ''cahil canım kandırılmış işte'' demem, müslümanda demem, insan olarakta kabul etmem. .

FURKAN 44. ''Yoksa sen, onların çoğunun gerçekten (söz) dinleyeceğini yahut düşüneceğini mi sanıyorsun? Hayır, onlar hayvanlar gibidir, hatta onlar yolca daha da sapıktırlar.''

Shaguj
03-11-2013, 15:38
Türkiyede işlerin yolunda gitmesini istemeyenlerin anladınız mı???...

Baykal gibi nur serter gibi kamer genç gibi önder sav gibi insanların milletvekili olması zorunuza gitmiyor da bunların olması mı gidiyor zorunuza... demmekki onların görüşünü destekleyen onları millet vekili seçecek kadar sayıda insan mevcut ki seçilmişler... işi öyle vay ben vatanımı şöyle severim böyle severimle olmuyor bu işler...şimdiye kadar herşey denendi olmadı, bi bu kaldı deneniyor sözde yada özde bunu şimdiden kimse bilemez... benim problemim olarak bakıyorsan sen karışma kenarda bekle ;)... saygı duymak için düşünce belirtmiyor iş yapmıyoruz, doğru olduğuna inandığımız yolda yürüyoruz tıpkı profil resmi yaptığın saygıdeğer insanın yaptığı gibi...

Baykal,Serter,Kemal Alemdaroğlu ve Gürüz ve bunlar gibi birçok embesili kendine elitist diyen ülkenin gerçek sahibiyiz diyen moronun vekil olması ile aşiret ağalarının silah zoru ile kan baskısı ile vatandaşı döve döve oyunu alarak vekil olmasını aynı sanıyorsan kusura bakmada sende de problem var Ha sen vekilsin ha kamer genç hiç farkın yok...Şimdiye kadar herşey denenip denemediğini nerden biliyorsun öyle seçenekler bitti tek seçenek bu kaldı ile mi oluyor işler ??

Doğru sana göre farklıdır bana göre farklı görecelidir kabul ederim ama ve eğer o yürüdüğünüz yolun sonunda korkaklığınız yüzünden bu ülke 1 gr toprağını dahi kaybederse bedelini hepiniz ödeyeceksiniz hem burda hem gerçek dünyada...

http://www.zaman.com.tr/dis-haberler_bdpli-heyet-kandilde-teror-orgutu-elebaslariyla-bulustu_2061992.html

Aha burda da farklı bir resim var ne fark eder ???????????

Sözcü gazetesininde Allah belasını versin hala sözcü hala gazete diyorsunuz yav arkadaş bu resimde anlatılan bu resimde gördükleriniz hiç mi zorunuza gitmiyor vekil ula bunlar TBMM vekili devletin varlığı ve bağımsızlığı için yemin etmiş adamlar kiminle aynı masadalar Murat Karayılan ile neyi düşünüyorlar Türkiye Cumhuriyetini BÖLMEYİ bu zorunuza gitmiyor kanınıza dokunmuyor Sözcü kanınıza dokunuyor kamer genç iti kanınıza dokunuyor öylemi ?

zülcenaheyn
03-11-2013, 19:59
Apo'nun mektuplarını uçak yapıp uzaktan mı atacaklar Karayılan'a?

Karayılan diyor ki, zorlanıyoruz ama Apo'yu dinleyeceğiz diyorlar. Yani silah bırakacaklar ve ülkeyi terk edecekler. Mücadele siyasi alanda demokratik yollarla sürecek.

Hükümet açılımı yaptı. Sıra karşı tarafta.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-11-2013, 20:47
Baykal,Serter,Kemal Alemdaroğlu ve Gürüz ve bunlar gibi birçok embesili kendine elitist diyen ülkenin gerçek sahibiyiz diyen moronun vekil olması ile aşiret ağalarının silah zoru ile kan baskısı ile vatandaşı döve döve oyunu alarak vekil olmasını aynı sanıyorsan kusura bakmada sende de problem var Ha sen vekilsin ha kamer genç hiç farkın yok...Şimdiye kadar herşey denenip denemediğini nerden biliyorsun öyle seçenekler bitti tek seçenek bu kaldı ile mi oluyor işler ??

Doğru sana göre farklıdır bana göre farklı görecelidir kabul ederim ama ve eğer o yürüdüğünüz yolun sonunda korkaklığınız yüzünden bu ülke 1 gr toprağını dahi kaybederse bedelini hepiniz ödeyeceksiniz hem burda hem gerçek dünyada...

http://www.zaman.com.tr/dis-haberler_bdpli-heyet-kandilde-teror-orgutu-elebaslariyla-bulustu_2061992.html

Aha burda da farklı bir resim var ne fark eder ???????????

Sözcü gazetesininde Allah belasını versin hala sözcü hala gazete diyorsunuz yav arkadaş bu resimde anlatılan bu resimde gördükleriniz hiç mi zorunuza gitmiyor vekil ula bunlar TBMM vekili devletin varlığı ve bağımsızlığı için yemin etmiş adamlar kiminle aynı masadalar Murat Karayılan ile neyi düşünüyorlar Türkiye Cumhuriyetini BÖLMEYİ bu zorunuza gitmiyor kanınıza dokunmuyor Sözcü kanınıza dokunuyor kamer genç iti kanınıza dokunuyor öylemi ?

sağa sola hakaret ederek yazma işinden vazgeç bence... sonuçta kendi gibi düşünenleri onlar vekil seçiyor bu zoruna gitsede böyle... sadece aşiretlerin baskı ve zorlaması ile dersen yanılmış olursun... bitmediğini siz nerden biliyorsunuz bu yolların???

biz çok şey ödedik bizden öncekilere ait şeyleri bile ödedik meraklanmayın siz... biz bu dünyayı da öte dünyayı da biliyoruz sen takma o işleri kafana yapılan her iş de, girilen her yolda cezası varsa razıyız bunu millet biliyor ve ona göre oy veriyor...

sloganlarla ona buna lanet etmekle olmuyor bu işler... vatanın bölündüğü falan yok...

Shaguj
03-11-2013, 23:40
Umarım siz veya aileniz kaldıramayağınız imtihanlar ile sınanmazsınız 21 yaşında toprağa koyarken bir insanı ödediğin bütün bedeller onun yanında anlamsız kalıyor çünkü...

Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Böylece korunmayı umabilirsiniz. Kısas hayat hakkının ve canı korumanın gereğidir. Gerçi kısasın kendisi cezayı hakketmiş bir hayatı yok etmedir, ama aynı zamanda haksız yere hayatı yok etmeye karşı, hayatın en büyük müeyyidesidir. Kısas gibi caydırıcı bir hüküm, toplum ve kişi hayatının garantisidir. Böylece dünya hayatınızı olduğu gibi ahiret hayatınızı da korursunuz.
(Bakara, Suresi, 178-179)

Hak edene ceza verilir ÖDÜL değil.Ama görüyorum ki Akp artık kefenini giyip yola çıkanların değil kefenine cep üstüne cep diktiren dünya budalası insanlarla dolmuş yazık sadece yazık oldu bu partiye 3.döneminde haramzadelerle doldu..

Garibüzzaman
03-12-2013, 02:27
Bu noktaya geleceği belli bir olguydu.

Bağnaz Akp'liler dışında bu ülkede, herkes bu sürecin bu noktada buluşacağını biliyordu. Hatta beyinleri olmadığını iddia edilen kemalistler bile. Herkes biliyordu, sadece bu seneryoda görev alan Akp'liler oynadıkalrı rolün içerisinde, yaptıkları tahlil ve terkiplerin, nasıl bir sentezle sonuçlanacağının farkında bile değillerdi.

Bırakalım, bu süreç işleyecek. Ama üzerine giymiş olduğunuz ideolojileri, partizanlığı bir kenara bırakın ve sadece samimiyet gömleğinizi giyin ve soruma cevap verin ?

Bu süreçten barış çıkacağını umut ediyor musunuz ? Ben bu sürecin bu noktada kesiseceğini, tahmin ediyordum. O yüzden verilen her şehitte, Başbakan başta olmak üzere, AKP Yönetimindeki herkese içten içe, hatta bazen forum içerisinde kelamların sınırını koruyamayıp küfür ettim, hala da ediyorum.

Neyse giden canlar gitti, sizin yüreğinizde bir ses duyulmasa da, kör olan hisleriniz canlanmasada 10 yıl süreçte bir çok genç arkadaşımıza toprak sarıldı, anaların yüreğine ise ateş sarıldı. Sadece soruyorum, Bu süreçten umutlu musunuz ?

Daha bir kaç ay önce, hemen hemen aynı isimler, PKK ile kucaklaşmış, basın yerden yere vurmuştu. Şimdi ise hemen hemen aynı fotoğraf karesine, farklı manşetler süslüyor gazeteleri. Bu arada basınımız özgürdü dimi ? Hayret manşetler bile, muhafazakar medyada AKP ideoloji ve düşüncesine göre atılıyor. Bence sözcü en azın dik bir duruş sergiliyor, takdir ediyorum artık bu gazeteyi. Lağım çukurundan farksız muhafazakar medyayı gördükten sonra. . Artık milyonların girdiği tuvaleti kutsal sayarım dahi.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-12-2013, 10:40
Umarım siz veya aileniz kaldıramayağınız imtihanlar ile sınanmazsınız 21 yaşında toprağa koyarken bir insanı ödediğin bütün bedeller onun yanında anlamsız kalıyor çünkü...

Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Böylece korunmayı umabilirsiniz. Kısas hayat hakkının ve canı korumanın gereğidir. Gerçi kısasın kendisi cezayı hakketmiş bir hayatı yok etmedir, ama aynı zamanda haksız yere hayatı yok etmeye karşı, hayatın en büyük müeyyidesidir. Kısas gibi caydırıcı bir hüküm, toplum ve kişi hayatının garantisidir. Böylece dünya hayatınızı olduğu gibi ahiret hayatınızı da korursunuz.
(Bakara, Suresi, 178-179)

Hak edene ceza verilir ÖDÜL değil.Ama görüyorum ki Akp artık kefenini giyip yola çıkanların değil kefenine cep üstüne cep diktiren dünya budalası insanlarla dolmuş yazık sadece yazık oldu bu partiye 3.döneminde haramzadelerle doldu..

178. Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın (öldürülür). Ancak her kimin cezası, kardeşi (öldürülenin velisi) tarafından bir miktar bağışlanırsa artık (taraflar) hakkaniyete uymalı ve (öldüren) ona (gereken diyeti) güzellikle ödemelidir. Bu söylenenler, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Her kim bundan sonra haddi aşarsa muhakkak onun için elem verici bir azap vardır.

179. Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki suç işlemekten sakınırsınız.

diyanette mealller böyle yazıyor... senin paylaştığınla fark var galiba...
Amin kimseye yaşatmasın... uğraşılar bundan sonra yaşanmasın diye...
Kısas ayetini paylaşmışın da kısası kiminle yapacaksın onu merak ettim... bebek katili diyorsunuzya sizde mi bebek öldürüp kıyas yapacaksınız???

Garibüzzaman
03-12-2013, 23:37
.......

Shaguj
03-14-2013, 04:04
178. Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın (öldürülür). Ancak her kimin cezası, kardeşi (öldürülenin velisi) tarafından bir miktar bağışlanırsa artık (taraflar) hakkaniyete uymalı ve (öldüren) ona (gereken diyeti) güzellikle ödemelidir. Bu söylenenler, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Her kim bundan sonra haddi aşarsa muhakkak onun için elem verici bir azap vardır.

179. Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki suç işlemekten sakınırsınız.

diyanette mealller böyle yazıyor... senin paylaştığınla fark var galiba...
Amin kimseye yaşatmasın... uğraşılar bundan sonra yaşanmasın diye...
Kısas ayetini paylaşmışın da kısası kiminle yapacaksın onu merak ettim... bebek katili diyorsunuzya sizde mi bebek öldürüp kıyas yapacaksınız???

﴾177﴿ Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre karşı hür, köleye karşı köle, kadına karşı kadın kısas edilir. Ancak öldüren kimse, kardeşi (öldürülenin vârisi, velisi) tarafından affedilirse, aklın ve dinin gereklerine uygun yol izlemek ve güzellikle diyet ödemek gerekir. Bu, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Bundan sonra tecavüzde bulunana elem dolu bir azap vardır. ﴾178﴿ Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (bu hükme uyarak) korunursunuz.

http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#2:178

Alın size diyanetin meali farklı birşey mi söylenmiş mağdur olan kişi hakkından vazgeçmediği müddetçe yok A.B yasaları yok günümüz hukuk kuralları falan hikaye DİN bu hakkı bize vermiş ise kısas farz kılındı demiş ise bitmiştir boşuna nefes tüketmeyin.

Bebek katiline gelince biz bize namertlik yapana dahi onun dilinden cevap vermemiş milletiz öyle olsa Osmanlı yıkılmazdı.Yani boşuna belden aşşa öyle laf çarpıtmayı denemeyin ne yani sizdemi bebek öldüreceksiniz demek ne demek bu mudur Allah'ın ayetinden anladığınız algılayabildiğiniz ?? Anlıcaz üzre namert olan gidip 20 yaşında gence kundaktaki bebeğin canına kıydı diye bizde masum olana günahsız olana kıyacak değiliz lakin o eylemin emrini veren o eylemi gerçekleştiren her kimse benim nezlimde cezası bellidir Allah'ın emrettiği hak ve adalet yerini bulmalıdır ötesi ne derseniz deyin hava cıvadır.

Molla Kasm
03-14-2013, 17:32
Allah aşkına sen pkkyı nasıl görüyorsun ? Biraz daha kassan kendini dayanamayıp 'pkkda müslümanlar var,

bu yüzden nalları dikenlerin çoğu kürt oluyor haliyle.

Bu yüzden pkklı itlere müslüman demek aşırı yanlış büyük bir hata olur.

Nalları dikenlerin çoğu kürt diyorsunuz sonrada müslüman demek aşırı yanlış diyorsunuz. İtikadi meseleleri inkar etmedikçe yanlışı, günahı, hatası kişinin imandan çıkma sebebi değildir. Kürtler ehl-i sünnettir. Müslümandır demek en doğrusudur. aşırı yanlış demek büyük hata olur..

Söylemlerimden anlamanız lazım ben pkk'yı ve onların hareketlerini onaylamıyorum. Kurucusu, yöneticisi gayri müslimlerdir. Kullanılanlarda kürtlerdir. KÜRTLERDE ŞAFİDİR YANİ EHL-İ SÜNNETTİR YANİ MÜSLÜMANDIR. Türklerde ehl-i sünnettir müslümandır. Diyoruz ki; gevurun oyunuyla müslüman müslüman kanı döküyor.

Biriniz çıkıp müslüman müslümanın kanını dökmüyor diyor. Ona kürtler müslümandır diyoruz. Diğeriniz çıkıp pkk'yı cihad örgütü ilan edeceksin diyor. Mübarekler bunca zaman ırkçılık yapılmadan Türk Kürt kardeş olarak yaşadık, kız alıp kız verdik. Gevurun oyunu ile bu hale geldik var mı bunda bir yanlış?..

Molla Kasm
03-14-2013, 17:46
itliği puştluğu seçiyorlar.
ben öyle müslümanın ağzına ederim.

Hem esata destek verip, hem israili alkışlayıp, hem yaşasın amerika, hem Mali'yi bombalayan fransaya destek vermek nasıl ki müslümanlıkla bağdaşmıyorsa, pkkya katılmakta müslümanlığa bağdaşmaz.

Muhterem kardeşimiz böyle küfürle konuşmak müslümanlıkla bağdaşıyor mu? P*şt ne demek biliyor musunuz?

İnanın bu kelimeler yerine, küfür olmayan nice ağır kelimeler kullanılabilir ve bu da sizin yorumunuzu daha anlaşılır hale getirir. Karşıt fikir taşıyanları daha ikna edici bir uslüp olur.

Zerdüşlük vs. meselesinde son derece haklısınız. Dinim Zerdüşt diye marşları var bunların ve bu marşları dağdaki değil şehirdeki Kürtler dinliyor. İşte hem müslümanım deyip sonrada bu Zerdüştlük dinini benimseyenler dinden çıkmış oluyor.

AhmetKarga
03-14-2013, 18:36
Tahrik etmek için ve girilen bu süreci baltalamak için malüm kesimler ellerinden geleni yapıyorlar... bana kalırsa vatanını seven herkes iyice okuyup bakıp gaza gelmeden galeyana gelmeden kibre kapılmadan metanetle bu süreci incelemeli...

Kesinlikle doğru...

Hüdaverdi
03-14-2013, 19:51
Eee pkknın tabanı kürtlerden oluşmuyor mu ? Haliyle nalları dikenlerin çoğu kürt oluyor. Alman mı olacaktı ?
Evet müslüman demek aşırı yanlış, yoruma bakarak değil anlayarak oku.

Hata, yanlış, günahtan söz edilmiyor burada. Dinden çıkmaktan söz ediliyor. Dinden çıkana da müslüman diyorsan sen vay haline. Ben burada pkkdan söz ediyorum, kürtlerden değil.
Sen pkk ile kürtleri bir tutuyorsun belli ki, yan haline. Gavurun oyunu, kürdü pkklı olarak göstermek, sen o zokayı yutmuşsun çoktan ama farkında değilsin.
Ha dağ ha şehir, kişi pkklı olduktan sonra konumu mühim değil.

zülcenaheyn
03-14-2013, 22:06
Biriniz çıkıp müslüman müslümanın kanını dökmüyor diyor. Ona kürtler müslümandır diyoruz.

Bir insanın ırkı Kürt diye o Müslüman olmuş olmuyor. Ayrıca Kürt diye PKK'lı da olmuş olmuyor.

PKK, Marksist, Leninist, Maoist ve Kürtçü bir örgüttür. Bu örgüt için savaşanlar komünizm için savaşır. Yani ne Türk milleti için ne de İslam için savaşmıyorlar. Aralarında İslam ile dalga geçen çok kişi var tıpkı Esedçiler gibi. Zerdüştlüğün popülaritesini arttırmaya çalışıyorlar.

Bizdeki Türkçüler de Şamanizmin popülaritesini arttırmaya çalışır, fark yok.

Ayrıca doğudaki dindar Kürtler ile PKK sempatizanı olanlar birbirlerinden ayrılır. Menzil, Adıyaman, Nakşi tarikatı oralarda güçlüdür mesela.

AntiAKPJihadi
03-22-2013, 05:23
allah kahretsin akpyi bu ne ya namaz tiyatro diyen öcalan basbakanin agzi ile konustu nevrozda bunlar bizi esek mi sanediyor?

zülcenaheyn
03-22-2013, 15:31
allah kahretsin akpyi bu ne ya namaz tiyatro diyen öcalan basbakanin agzi ile konustu nevrozda bunlar bizi esek mi sanediyor?

Bu nasıl zihniyettir yahu???

HALK TV'de Cumhuriyet Gazetesi yazarları bile dünkü barış atmosferini gördükten sonra, "bir şey diyemeyiz artık" dedi.

Barış geliyor, kim ne diyebilir ki?

Öcalan'ın inancından, ne dediğinden sana ne!

Birisi ile barış yapmak için o kişinin Müslüman mı olması gerekiyor?

Birileri Hristiyan, ateist, Yahudi, Zerdüşt, Alevi diye illa savaş mı olması gerekiyor?

Kemalistler Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diyip yalnızlaşıyorlar, herkesi düşman belliyorlar.

Sen aynı şeyi yapıyorsun bu tavrınla.

Shaguj
07-23-2013, 22:51
f0KLL71UAQE

EZEL
07-24-2013, 02:20
f0KLL71UAQE

Sen bu kaynaktan su içmeye devam edersen daha çok zehirlenirsin .

Ümit Özdağ resmen milleti keriz yerine koyarak Öcalanın yakalandığı ve yargılanma sürecinin başladığı sonrasında da idam cezasının kaldırılıp kaldırılmamasının tartışıldığı süreçte PKK'nın eylem yaparsak Öcalanı asarlar diyerek Türkiye topraklarında eylem yapmayıp K. Irağa çekildiği 1999 yılı ve sonrasını örnek veriyor Ümit Özdağ o süre zarfında bu gerekçelerle PKK'nın eylem yapmadığını bilmiyor mu ? Bal gibi biliyor ama gerçekleri gizleyerek milleti kandırıyor hadi onu bilmiyor eski Genelkurmay başkanı İlker Başbuğun Uğur Dündarın programında yaptığı şu açıklamalardan da mı haberi yok ? :

''PKK ŞANSLI BİR ÖRGÜT''

Diğer görevlerin devlete, kurumlarına, topluma ve sivil toplum örgütlerine düştüğüne dikkati çeken Başbuğ, şunları söyledi:

''Güvenlik alanında, 1984'ten 2010'a kadar 26 yıl geçti. Ne oldu? Olaya şöyle bakmamız lazım. Terörle mücadeleyi rakamsal, istatistiki değerlendirmelerle yapmak pek doğru değil. Buna katılıyorum. Bazen rakamlara, istatistiki bilgilere de ihtiyacımız var. '40 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi' dediniz, doğrudur. Rakamları biz verdik. 30 bini etkisiz hale getirildi. Biz öldürüldü deyimini bile pek kullanmıyoruz. Etkisiz hale getirildi diyoruz. Biz, olaya insan odaklı bakıyoruz. Bu öldürülenlerin bir kısmı bizim vatandaşımız. Şimdi 26 yılda, 30 bin teröristi etkisiz hale getiriyorsunuz, 10 bin de yaralı, teslim olan var. Toplam 40 bin. Örgütün dağ kadrosu yıllara göre değişiyor, ortalama 6 bin diyoruz, en fazla 10 bine çıktı. Şu anda 4 binler civarında. Ortalama 6 bin dersek, 30 bini 6'ya bölerseniz, 5 bin çıkıyor. Matematiksel olarak baktığımızda 26 yılda, güvenlik kuvvetleri 5 defa bu PKK terör örgütünü bitirmiş. Bu bir tespittir.

İkinci önemli nokta; o zaman sorun nerede? O zaman niçin günümüze kadar devam ediyor sorusu var. 1984'ten bugüne kadar yaşanan olaylara bir bakalım. 1. ve 2. Irak savaşları, Halepçe... PKK şanslı bir örgüt. Tam çökme noktasına, çözülme noktasına geliyor, fakat maalesef konjonktürel durumlar lehine cereyan ediyor. Birinci önemli nokta bu. İkinci önemli tespit şu; Türkiye'de ne zaman terör olayları azaldı veya hiç olmadı... Biz bunu yanlış algılıyoruz. Sanki terör örgütü bitti, dağıldı... Aslında terör örgütünün dağ kadrosu duruyordu, eylem sayısı düşmüştü. Örnek mi? 1999'dan tekrar başladığı 2004 yılına kadar... Eylem yok, ama örgüt bitmedi. Dağ kadrosu duruyordu. Burada belki algılama yanlışlığımız oldu. Doğru algılasaydık o dönemde daha sağlıklı tedbirleri alabilecektik. Bu da önemli bir nokta.''
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/07/05/basbugdan_onemli_aciklamalar?paging=3

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1044458_517871141612505_877468887_n.jpg

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/06/24/fft16_mf708957.Jpeg

http://blog.milliyet.com.tr/28-yillik-terorun-insani-ve-mali-bilancosu/Blog/?BlogNo=375170

Shaguj
07-24-2013, 03:33
Sizin gibi tek çeşmeden su içecek at gözlüklü değilim ben herkesi okurum dinlerim ama örgüt liderliğinden içerde olan biri bana akıl veremez.Ayrıcada söylenen sözler yalan mı ? Oslo yalan mı ? İmralı görüşmeleri ve içeriği yalan mı ? Habur yalan mı ? Öcalan gibi bir canininin size barışı ve demokrasiyi öğremesi yalan mı ? Sen millete zehirlendin diyene kadar kendi zehrine bakacaksın eğer insanlar zehirlenirse panzehir içer düzelir sizin gibi şahısların panzehiri bile yok öcalan iti ne derse örgüt ne yaparsa yapsın siz ipin ucundakiler susun,görmeyin,duymayın dedikleri müddetçe göremez,konuşamaz,duyamazsınız...!!!!!

EZEL
07-24-2013, 15:11
Sizin gibi tek çeşmeden su içecek at gözlüklü değilim ben herkesi okurum dinlerim ama örgüt liderliğinden içerde olan biri bana akıl veremez.Ayrıcada söylenen sözler yalan mı ? Oslo yalan mı ? İmralı görüşmeleri ve içeriği yalan mı ? Habur yalan mı ? Öcalan gibi bir canininin size barışı ve demokrasiyi öğremesi yalan mı ? Sen millete zehirlendin diyene kadar kendi zehrine bakacaksın eğer insanlar zehirlenirse panzehir içer düzelir sizin gibi şahısların panzehiri bile yok öcalan iti ne derse örgüt ne yaparsa yapsın siz ipin ucundakiler susun,görmeyin,duymayın dedikleri müddetçe göremez,konuşamaz,duyamazsınız...!!!!!

Kimse tek çeşmeden suç içmez ama senin gibi ulusalcıların darbecilerin din düşmanların çeşmesindende su içmiyoruz senin gibi sözcü gazetesi takipde etmiyoruz .
Habur yalanmı demişsin yahu sen bir kere Habur un ne olduğunu bile bilmiyorsun ki senin gibi zehirlenenler için zamanında açtık biz bu konuları http://www.akpartiforum.com/haburun-aciklanamayan-yuzu-t149552.html?t=149552&highlight=HABUR

Shaguj
07-24-2013, 22:44
Başbakan habur için önce olumlu sonra olumsuz görüş belli etmedi mi niye takıntılı embesiller gibi 100 tane harf içinden tek harf seçiyorsunuz ? PKK ve sempatizanlarının bundan 5 sene önceki gibi olmadığını daha rahat şekilde propagandalarını yaptıklarını görüyoruz siz niye gözlerinizi kapıyorsunuz ? PKK katılımın çoğaldığı söyleniyor örgüt kendi itlerine şehitlik açıyor karakol yapan devlete saldırıyor siz hala bu itler bizim kardeşimiz kardeşlik projesi diyorsunuz o itler için dokunulmazlık kaldırılıyordu yargılamalar oluyordu ne oldu da vazgeçildi bunlardan ? KCK vardı bi ara ne olduda teker teker serbest kaldılar yetmez miş gibi akil adam oldular ??????????

Bu arada bana ulusalcı demişsin,din düşmanı demişsin,darbeci demişsin benim bu forumda açtığım konular attığım mesajlar bellidir, ya erkek gibi adam gibi çıkıp bu laflar ispat edersin yok bana attığın bu iftiraları ispat edemezsen özür dileyip af dilersin aksin halde iftiracısın ŞEREFSİZİN,NAMUSSUZSUN,HAYSİYETSİZSİN,İZANSIZSIN.. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZEL
07-27-2013, 03:10
Başbakan habur için önce olumlu sonra olumsuz görüş belli etmedi mi niye takıntılı embesiller gibi 100 tane harf içinden tek harf seçiyorsunuz ? PKK ve sempatizanlarının bundan 5 sene önceki gibi olmadığını daha rahat şekilde propagandalarını yaptıklarını görüyoruz siz niye gözlerinizi kapıyorsunuz ? PKK katılımın çoğaldığı söyleniyor örgüt kendi itlerine şehitlik açıyor karakol yapan devlete saldırıyor siz hala bu itler bizim kardeşimiz kardeşlik projesi diyorsunuz o itler için dokunulmazlık kaldırılıyordu yargılamalar oluyordu ne oldu da vazgeçildi bunlardan ? KCK vardı bi ara ne olduda teker teker serbest kaldılar yetmez miş gibi akil adam oldular ??????????

Bu arada bana ulusalcı demişsin,din düşmanı demişsin,darbeci demişsin benim bu forumda açtığım konular attığım mesajlar bellidir, ya erkek gibi adam gibi çıkıp bu laflar ispat edersin yok bana attığın bu iftiraları ispat edemezsen özür dileyip af dilersin aksin halde iftiracısın ŞEREFSİZİN,NAMUSSUZSUN,HAYSİYETSİZSİN,İZANSIZSIN.. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana bak çekirge sana yazılanları çarpıtıp çarpıtıp saçma sapan sonuçlar çıkarma ben sana Kimse tek çeşmeden suç içmez ama senin gibi ulusalcıların darbecilerin din düşmanların çeşmesindende su içmiyoruz senin gibi sözcü gazetesi takipde etmiyoruz .
Habur yalanmı demişsin yahu sen bir kere Habur un ne olduğunu bile bilmiyorsun ki senin gibi zehirlenenler için zamanında açtık biz bu konuları http://www.akpartiforum.com/haburun-aciklanamayan-yuzu-t149552.html?t=149552&highlight=HABUR

Anlayamadıysan tercüme edeyim biz senin gibi ulusalcı medyayı sosyal paylaşım sitelerini takip edip orada uydurulan palavraları başka yerde millete satmıyoruz diyorum anladın mı ?

PKK sempatizanları şöyleymiş şunları yapmış bunları yapmış ee sen olsan ne yapacaktın ? On binlerce asker şehit verip on binlerce şehit annesinin göz yaşını akıtıp PKK'yı mı bitirecektin ? Biz ne mi yaptık biz sadece PKK'ya karşı değil düşman bir devlete karşı ordumuzun askeri olanaklarını arttırma yoluna gittik

http://www.bizimgazete.bg/sites/default/files/field/image/img_3187.jpghttp://www.turkmilitary.com/data/media/202/419750_362284140478072_347536581952828_1049010_112 3682119_n.jpg
http://s3.trthaber.com/resimler/170000/171731.jpg

http://www.airturkhaber.com/upload/resimler/haber/KAP-TSK%20.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8n4ZSDfzKFqMHQW-oy8LT7KhIHZNPn4Py8Fa-uX1S3quv9Vm7Eg
http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2011/10/UMTAS-2.jpg
http://a1303.hizliresim.com/17/d/l0844.jpg

http://img2.beynet.com/alan/6/haber/2012/9/ilk-milli-fuze-SOM-seri-uretime-basliyor_1347536968.jpg?t=news

http://www.istanbulajansi.com/upload/images/p17r62c0ms1iek16dlhh1rohv03.jpg
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh3053_8.jpg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSx_TjrPQ1Xyztj5s0vw_RqdvTHzst9J ojlPmIWl-8Szp78dYaN
http://www.internethavadis.com/files/Milli_Tank_ALTAY_448405660.jpg
http://img6.mynet.com/ha7/g/gokturk-uydu2.jpg
http://haber.marmara.edu.tr/wp-content/uploads/2012/11/G%C3%B6kt%C3%BCrk-2-Uydusu.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1000042_521016111281133_532263149_n.jpg

Shaguj
08-06-2013, 04:47
Başbakan bi ara demedi mi bu şahısların dokunulmazlıkları kaldırılabilir idam cezası düşünülebilir diye ? Sonra bu BDP li hainlar 180 derece dönülüp demokrasi havarisi kesilmedi mi ? Öcalan iti bir nevi Mandela görülmedimi ? Barış dürüstçe ve adil şekilde yapılırsa barıştır terörist ile pazarlık yapılarak taviz vererek barış hiçbir dönemde hiçbir yerde mümkün olmamıştır.Ayrıca ben o saydığın çapulcuların kaynaklarından birşeyler öğrenenen biri değilim ben tüm kaynaklara göz gezdiren biriyim lakin benim burdaki attığım şey resim bunu sözcü atsa ne zaman atsa ne sabah atsa ne vakit atna ne o resime bakıpta rahatsızlık duymayanın meşrebindende mezhebindende şüphe ederim.

Ayrıca ben bu ülkenin ne ülkenin gelişmesi ve güçlenmesine karşı biri değilim.Ve sen olsan ne yaparsın demişsin ben olsam tavizlerin hepsini bitirir komple bir harekat yapardım varsa eğer ülkemin bölgelerinde devleti bölmek isteyen bir insan vekilde olsa vatandaşda olsa teröristte olsa benim için düşmandır yok etmek için elimden geleni yaparım kandile kadarsa kandile kadar musula kadarsa musula kadar artık bu iş çığrından çıkmıştır biz birilerine EyvaAllah ettikçe birileri şımarmış ülkeyi bölmek ve parçalamanın eşiğine getirmiştir bunu cezasıda hak ettiğide bellidir...

Shaguj
06-09-2014, 21:22
Merak ediyorum bugün diyarbakırdaki olaylardan sonra bir süredir bölgedeki olaylardan sonra bu ............... evlatları bu ............................ soyları ile antlaşma yapabilecek miğdesi kaldırabilecek olan var mıdır ? Yavuz Sultan Selim Han'ın torunu olduğunu sananlar neden Ermeni Diasporasının Yahudi ( Arz-ı Mevud) Planının peşinden gitmekteler ? Yok mu şu hükümette şu devlette Yavuz'un gösterdiği cesaretin 1000 de 1 ni gösterebilecek bir insan ?????????????????????

NOT: Alın başınıza çalın böyle projeyide kardeşliğide barışıda...!!!

Shaguj
10-11-2014, 02:22
Kendine sözde vekil diyen sözde halk diyen sözde mülteci diyen ama özünde şerefsiz,bölücü,vatan haini vefa kelimesini zerre bilmeyen it sürüsü olan bu şahısların amaçlarının barış ve kardeşlik olmadığını bu ülkeyi bölmek için birer maşa olduklarını AKP ne zaman görecek ????????? Nerde o kefenle yola çıkan erkekler gezideki çapulcu sürüsü haramiler için yol ver gidelim taksimi ezelim diyen ayak takımı nerde birden sağduyulu olmak mı geldi akıllarına yoksa ......... yemedimi esas bölücülerin vatan hainlerinin karşısına dikilmeye ???? Amaç şu değil bu değil deyip deyip duruyor birileri kardeşim amaç barış da değil kardeşlikte değil kobanide değil suriyede değil amaç bu ülkeyi bölmek ve bu amaca hizmet edenlere yol verdiniz destek verdiniz vebale girdiniz gerek yalan dünyada gerek Ahiret'te bedelini fazlasıyla ödeyeceksiniz.....

Cihannur
10-11-2014, 02:29
Amaç şu değil bu değil deyip deyip duruyor birileri kardeşim amaç barış da değil kardeşlikte değil kobanide değil suriyede değil amaç bu ülkeyi bölmek ve bu amaca hizmet edenlere yol verdiniz destek verdiniz vebale girdiniz gerek yalan dünyada gerek Ahiret'te bedelini fazlasıyla ödeyeceksiniz.....

Meseleye sadece Türkiye bağlamından bakmak doğru olmaz. Türkiye'nin bir Kürt sorunu olduğu gibi, İngiltere'nin İskoçyalı ve İrlandalı sorunu, Fransa'nın Korsikalı sorunu, İspanya'nın Basklı ve Katalan sorunu gibi başka ülkelerin de etnik azınlıklarıyla ilgili sorunları vardır. Demokratik ülkelerde etnik meseleler büyük ölçüde demokratikleşmeyle çözüme ulaştırılırlar. Düşünsene, Birleşik Krallık gibi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri, İskoçya'nın bağımsızlık referandumuna gitmesine itiraz etmemiştir. Uç bir misal olarak bunu söyledim. Bizim anlayışımız elbetteki Birleşik Krallık'ın anlayışı gibi değildir; ama Türkiye de; Birleşik Krallık gibi, Fransa gibi, İspanya gibi, diğer demokratik ülkeler gibi demokratik bir ülkedir ve demokratik bir ülke olarak kendi etnik sorunumuz olan Kürt sorununu demokratikleşmeyle büyük oranda çözüme ulaştıracağız inşaallah.

Shaguj
10-11-2014, 02:38
Cihannur Copy+Paste cevaplardan vazgeç çünkü mide bulandırıyor artık ülkemizde olanlar,söylenenler,yapılanlar ile bahsettiklerinin biçbir ortak noktası yok.Dünyanın hiçbir yerinde BDP gibi şerefsizleri vekil yapıp konuşturmazlar dünyanın hiçbir yerinde bazı ilkerimizdeki gibi halkı vergi vermeyen,devleti tanımayan polise askere kurşun sıkan bir halk olmasına müsade etmezler.Demokrasi deyip deyip duruyorsun devlet taviz üstüne taviz verdi sonuç ? Demek ki anladıkları dil bu değil önce devlet devletliğini yapacak hükmü verecek sonra soracak derdin nedir diye hüküm de bellidir YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE...!!

Cihannur
10-11-2014, 02:50
Cihannur Copy+Paste cevaplardan vazgeç çünkü mide bulandırıyor artık ülkemizde olanlar,söylenenler,yapılanlar ile bahsettiklerinin biçbir ortak noktası yok.Dünyanın hiçbir yerinde BDP gibi şerefsizleri vekil yapıp konuşturmazlar dünyanın hiçbir yerinde bazı ilkerimizdeki gibi halkı vergi vermeyen,devleti tanımayan polise askere kurşun sıkan bir halk olmasına müsade etmezler.Demokrasi deyip deyip duruyorsun devlet taviz üstüne taviz verdi sonuç ? Demek ki anladıkları dil bu değil önce devlet devletliğini yapacak hükmü verecek sonra soracak derdin nedir diye hüküm de bellidir YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE...!!

Copy paste yapmadım Shaguj. Türkiye'nin dünyadan ayrı olmadığını, Türkiye gibi Dünya'da da başka ülkelerin de azınlıktaki etnik kimliklerle sorunlar yaşadıklarını ve demokratik ülkelerin yaşamış oldukları etnik meselelerini büyük oranda demokratikleşmeyle çözdükleri ve çözmekte oldukları apaçık ve reddedilemez gerçeğini sen de kabul ediyorsun sanırım. "Dünya'daki demokratik ülkeler kendi etnik meselelelerini çözerlerken, biz Türkiye olarak kendi etnik meselemiz olan Kürt sorunununu Kürtleri katliamlara uğratarak çözelim" demiyorsun herhâlde. Zaten böyle bir şeyi söylemek insanlık dışı olur. Kürt sorunu, Kürtleri katliamlara uğratmadan çözüme ulaştırılacaksa nasıl çözülecek; elbette ki demokratikleşmeyle çözülecek. Kürt sorununun çözümünde demokratikleşme dışında başka bir önerin varsa söyle. Kürt sorunu sence nasıl çözüme ulaştırılmalı? Kürt sorununun çözümü için hangi adımlar atılmalı?

Shaguj
10-11-2014, 03:15
Hala aynı şeyleri söylüyorsun sanırım senin bir ilacın yok hala demokratik yolla çözdüler şöyle ettiler böyle ettiler diye hayal dünyasında yaşıyorsun.Ben sana diyorum işte bugün BDP nin yaptığını BDP seçmeninin yaptığını yapıp hala bu kadar özgür kalabilecek hangi dünya ülkesi var ???? Demokrasi karşılıklı birşey ben sana iyi niyet gösterdikçe sen beni sırtımdan bıçaklarsan aferdersin ama ben senin soyunu kuruturum doğanı kuralı budur...!!!!!! Tavrım açık ve net direk TCK 146/1 geri getirilip ülkenin hertürlü nimetinden faydalanıp ülkenin açıkça bölünmesi,parçalanması için çapa sarf eden kutsal değerlerine saldırıp bayrağını yakan terörist,terör yandaşı etnik kökeni ne olursa olsun direk cezalandırılmalı devletin kanunları esnetilmemeli her ilde kanunlar güçlendirilmeli kusura bakmada hakkari tek kuruş vergi vermeden 2013 bitirmişse o insanlara demokrasi ile birşeyleri anlatamazsın ama sen vergi vermeyen devleti tanımayan bölmeye çalışan insanların bedellerini ülkesini seven vergisini veren insanlara ödetirsen birgün bir yerde insanlar patlar ve o patlama ile 80 öncesini mum ile arar herkes...!!!

Cihannur
10-11-2014, 03:33
Hala aynı şeyleri söylüyorsun sanırım senin bir ilacın yok hala demokratik yolla çözdüler şöyle ettiler böyle ettiler diye hayal dünyasında yaşıyorsun.Ben sana diyorum işte bugün BDP nin yaptığını BDP seçmeninin yaptığını yapıp hala bu kadar özgür kalabilecek hangi dünya ülkesi var ???? Demokrasi karşılıklı birşey ben sana iyi niyet gösterdikçe sen beni sırtımdan bıçaklarsan aferdersin ama ben senin soyunu kuruturum doğanı kuralı budur...!!!!!! Tavrım açık ve net direk TCK 146/1 geri getirilip ülkenin hertürlü nimetinden faydalanıp ülkenin açıkça bölünmesi,parçalanması için çapa sarf eden kutsal değerlerine saldırıp bayrağını yakan terörist,terör yandaşı etnik kökeni ne olursa olsun direk cezalandırılmalı devletin kanunları esnetilmemeli her ilde kanunlar güçlendirilmeli kusura bakmada hakkari tek kuruş vergi vermeden 2013 bitirmişse o insanlara demokrasi ile birşeyleri anlatamazsın ama sen vergi vermeyen devleti tanımayan bölmeye çalışan insanların bedellerini ülkesini seven vergisini veren insanlara ödetirsen birgün bir yerde insanlar patlar ve o patlama ile 80 öncesini mum ile arar herkes...!!!

Senin dediklerin zaten yapıldı. Yaşın belki yetmeyebilir; ama aç bak yazılmış olanları oku, 1990'lı yıllarda senin dediklerin hem de fazlasıyla yapıldı. Yüzlerce, belki de binlerce Kürt köyü boşaltıldı, binlerce faili meçhulle çok sayıda Kürt öldürüldü. Binlerce PKK'lı terörist ölü, binlercesi de sağ olarak etkisiz hâle getirildi; ama Kürt sorunu durduğu yerde durdu.

Şunu da ilave edeyim: Kürt sorununun çözümünü de kapsayan Demokratik Açılımla Millî Birlik ve Kardeşlik Projesi, asla ve kat'a teröre karşı mücadele zaaf ve geri çekilme anlamına gelmez. Bunun net bir misalini Kobani Kalkışması'nda yaşadık. Bingöl Emniyet Müdürü'ne saldıran ve 2 polisimizi şehid eden 4 terörist, yapılan müdahaleyle kısa sürede ölü olarak etkisiz hâle getirildiler Allah'a şükürler olsun. Güvenlik güçlerimiz teyakkuz hâlindedirler ve terörist saldırılara karşı gereken cevabı vermekte tereddüt göstermemektedirler.

Yani durumumuz şudur: Hem Barış Sürecini, Çözüm Sürecini devam ettirerek Kürt sorununu demokratik ve barışçıl yollardan çözmek için elimizden geleni yapıyor hem de PKK terör örgütünü ve diğer terör örgütlerini etkisiz hâle getirmek için terörle mücadelede gereken kararlılığı gösterip gerekli tedbirleri alıyor ve terörizme ve teröristlere karşı mücadelemizi sürdürüyoruz.

Shaguj
10-12-2014, 06:18
Boş konuşuyorsun yok yaşın yetmez falan sen değil 40 yaşında 400 yaşında olsan ne yazar verdiğin 10 cevaptan 9 aynı yok korsika yok katalan yok bilmem ne lafta batı medeniyeti ile alakamız yok gelmiş elin bask'ından irasından bahsediyosun ama baader meinhof nasıl yok edildi hiç görmemiş duymamışsın biz demiyoruz ki vatandaşın günahı olmayanın kanına girilsin biz diyoruz ki ;

"Hak Arayanın Hakkını Verin, Baş Kaldıranın Başını Kesin!"

Sultan II. Abdulhamid Han

Tabi bunlarıda anlamayacağını varsayarak sen pollyannacılık oynamaya devam et ama o cesu polisimizinde dediği gibi serhildanı birileri öğrendi ise vatan bir bütündür bölünemezinde anlamını öğrenecekler ya seve seve ya .........

Cihannur
10-12-2014, 07:39
Boş konuşuyorsun yok yaşın yetmez falan sen değil 40 yaşında 400 yaşında olsan ne yazar verdiğin 10 cevaptan 9 aynı yok korsika yok katalan yok bilmem ne lafta batı medeniyeti ile alakamız yok gelmiş elin bask'ından irasından bahsediyosun ama baader meinhof nasıl yok edildi hiç görmemiş duymamışsın biz demiyoruz ki vatandaşın günahı olmayanın kanına girilsin biz diyoruz ki ;

"Hak Arayanın Hakkını Verin, Baş Kaldıranın Başını Kesin!"

Sultan II. Abdulhamid Han

Tabi bunlarıda anlamayacağını varsayarak sen pollyannacılık oynamaya devam et ama o cesu polisimizinde dediği gibi serhildanı birileri öğrendi ise vatan bir bütündür bölünemezinde anlamını öğrenecekler ya seve seve ya .........

PKK'yı ilk Kürt isyanı mı sanıyorsun? PKK, ilk Kürt isyanı değildir. Yaygın kabule göre PKK, 29. Kürt isyanı olarak nitelendirilmektedir. Zannediyor musun ki Kürt sorununu çözüme ulaştırmadan PKK'yı tamamen bitirirsek Kürt sorunundan kurtulmuş olacağız? Diyelim ki Kürt sorununu çözmeden PKK'yı bitirdin, yarın bir gün 5 sene sonra 10 sene sonra 30. Kürt isyanı başladığı zaman ne yapacaksın? Şunu anlaman lazım: PKK ayrı bir meseledir, Kürt sorunu ayrı bir meseledir. Böyle olduğuna göre yani mademki burada iki mesele olduğuna göre iki meseleyi de çözmeye çalışmamız gerekir. Yani bir taraftan PKK terör örgütünü yok etmeye çalışırken diğer taraftan da Kürt sorununu çözmeye çalışmamız gerekir. Doğrusu budur ve AK Parti Hükümeti de bunu yapmaya çalışmaktadır.

AK Deniz
10-12-2014, 12:42
PKK'nın temeli kürtler değildir. Gündemde olan Kobani eylemleride provokasyondur. Kürtlerle alakası pek bulunmuyor, evet Kürtlerden de sokağa çıkanlar vardı. Ancak bu provokasyon dış güçlerin Türkiye'nin Ortadoğudaki o bataklığa sürüklenmesini istiyorlar. Yani bu gündemdeki eylemleri sadece ''Kürtleri'' bağlamak doğru değil.

Shaguj
07-07-2015, 01:00
Çok merak ediyorum biz bu adamlar bölücü derken hain derken çözüm süreci sözde kardeşlik projesi altında bölgedeki yamyamlara,aşiret ağalarına gözyumanlar görmezden gelenler ve bunu destekleyen milyonlarca akp nedense şimdilerde bu adamlara hain bölücü vs vs durumlarla saldırıyor iyi ya biz zamanında demedik mi şimdi adama demezler mi parti kongresinde şov yaptırırken diyarbakırda megri megri diye şarkı söyletirken aklın nerede idi ????????? Hele seçim zamanı şehit resimleri pkk saldırıları ve bölücü örgüt dökümanları yayınlayan Akp lileri gördüm ya emin olu arkadaşlar,kardeşler bu parti bitmiştir ve bu partiyi kendi içindeki haramiler,piranalar danışman görünümlü menfaatçiler bitirmiştir bu düşüş abdest tazelemek için değil sonun başlangıcıdır. KINA YAKIN BİRYERLERİNİZE...

Shaguj
07-01-2017, 03:48
Cİhannur cevap vereydin verebilecek bir yüz bir ar var ise ?

akses
07-01-2017, 10:09
Fotoğraftakiler hapisde, kalanları da mezara girmek için gün sayıyor. Onları gebertmeden vazgeçmek yok. Kürt Türk halkı zaten barış içinde. Baş vampirlerle derdimiz.

breddiskirmen
05-20-2022, 15:27