fatih kısaparmak balon baskılı balon Bunu Okuyup da Kozmetiği kullanacak Bayanların Aklına Şaşarım - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu Okuyup da Kozmetiği kullanacak Bayanların Aklına Şaşarım

Beritan
11-02-2007, 12:29
[color=blue]Avrupalılar kadından yararlanmak ve güzel göstermek için yapmayacağı şey yoktur.kadınları hem ticari meta hem de cinsel makine olarak görmelerinin gereği olarak bu gün avrupada güzellik malzemelerinin yapımında insan ve hayvan ceninleri kullanılmaktan çekinilmemektedir.hayvanlara acı çektirmekten zevk alan yeri geldiğinde hayvan koruma meleği kesilen batılı yobazlar,onları güzellik sanayinde kullamıyorlar .(erdogan akdemir,bu nasıl medeniyet,diyanet dergisi haziran)

merhemlerin güneşten koruma malzemelerinin,makyaj,yüzkremi,rimel,ruj,oje,şampu an,sprey,deodorant ve diğer kozmetik kozmetik ürünlerin neye mal oldugunu kadınlar biliyorlar mı acaba?sadece abd de 50 bin kedi,61 bin maymun,180 bin köpek,554 bin tavşan ve milyonlarca fare lüks için katlediliyor .deneyler ve kozmetik üretimi için her yıl 300 milyon hayvanın katledildiğini söylersek güzelleşme uğruna işlenen cinayetlein boyutu,kendiliğinden ortaya çıkar.böylesine bir vahşet sonrasında elde edilen kozmetik ürünlerini sarıp sarmaladığı makyajladığı ve gerçek benliğinden uzaklaştırdıgı kadın,cazibesini kullanmaya hazırdır artık.

insanı iğrendiren güzelleşme uğruna katledilen sadece hayvanlar değil,kürtajla alınan bebelerin kulanılması sıkandal bir olaydır.aile ve manevi değerleri yıkma hareketini,bir taraftandan kürtaj cinayetini,meşrulaştırılması üzerinde neden bu kadar ısrarla durduğu nihayet anlaşılmıştır.ortaya çıkan gercekler,tek kelime ile dehşet vericidir.

kozmetik firmalarında üretilen güzellik kremlerinde hayvan ve kürtaj plesantaları kullanılıyor.bilindiği gibi plesanta,ana rahminde ceninin korunup geliştirildiği özel muhafaza.yani eş.kürtajla kazınarak alınan bu plesantaların tonlarcası başta,Rusya dan geliyor.St.Petesburg daki hastane is adlı kürtaj kliniğinde bir doktor,yalnızca kendi kliniğinin gecen yıl fransa ya tam 34.400 ton kürtajplesantası sattığını söylüyor.Fransa da bu plesantaların kozmetik firmalarına satan İnstitut Merieux yetkilileri ise dünyanın çeşitli ülkelerinden gündetam 90 ton plesanta satın aldıklarını acıklıyorlar.böylece daha doğmadan öldürülen yüzbinlerce minik insan namzedi,bir avuç güzellik meraklısına yumşak ve pürüzsüz,bir cilde sahip olması için kullanılıyor.bu akıl almaz iğrençlik ve vahşet güzellik ve çağdaŞLIK MERKEZİaltında gizlenen çirkinlikleri bir defa daha bütün çıplalıkğı ile ortaya koyuyar(yeni asya 12.11.1992)

güzellikleri kremleri ve makyaj malzemelerinde hammadde olarak kürtaj sonucu düşürülen bebekleri kullandıkları avrupa da kozmetik firmalarınca itiraf edilmiştir.bu konuda görüşleri alınan uzmanlar kozmetik sanayiinin merkezi olan Fransa da güzellik kremlerinin afişlerinde cildinizi genç ve yaşayan hücrelerle gençleştirin ifadesinin yeraldığına dikkati çekrek,işte insan gençleştiren bu genç ve yaşayan hücreler kürtajla alınan doğmamış bebeklerden oluşuyor diye ifade etmişlerdir.

özellikle para için Rusya da,kolombiyave meksika gibi ülkelerden sanki ihraç malmış gibi bu işin ticarete dökülmesi basında sıkça cıkan haberlerdendir.işte bunlardan biri olan para için bebek katliamı başlıklı haber çok dehşet verici bir gazete haberi:

Moskovada ki uluslararası tıp biyoloji enstitüsünde 5 aylık hamileyken kürtaj yaptıran sweta adlı rus kadının fotoğrafları tüm dünya da büyük şok yarattı.sırf para için 5 aylık bebeğini 8 bin dolara satan sweta zaten iki çocuğum vardı.3 çocuğa bakamazdık.mecburdum diyerek kendini savunuyordu.ama kürtajla alınan bebeğin canlı olduğunu ve hareket etiğini görünce de dehşete kapılarak ağlamaya başlıyordu.muhabirin bildirdiğina göre burası ameliyathaneden çok bir mezbahaya benziyor. moskovadadaki bir çok klinikte 5 aylık bebekler batılı zenginlerin çıplak ve güzellik meraklısı kadınların güzelleşmeleri için resmem öldürürlüyorlardı.batılı ülkelerde estetik ameliyatlarında kullanılacak5 aylık bir bebek 50 bin dolara alıcı bulurken bu rakam moskovada 8 bin doları aşmıyordu.rus kadınları sırf bebeklerini satmak için hamile kalıyor ve 5 aylık olunca onu kürtajla aldırıp satıyorlar ve rusya da her iki kadından biri çocugunu aldırarak insanlığın alçalışının örneğini sergiliyorlar sırf kendilerini güzel ve gösterişli göstermek için bu kadar çılgınlıga ve vahşete bulaşılması modernlik ise batsın böyle modernlik

hasan çalışkan örtünme ve çıplaklık rahman yayınları

evet bu vahşet kozmetik için yapılıyor inanmak zor gelsede günümüzde ki vahşeti görünce inanmak aslında zor değil insanlıgını unutmuş her kim olursa bunun gibi vahşetlere imza atar evet kozmetigin yararını savunan akılsızlar neden savunurlar acaba bu kadar canın katledildiğini bildikleri içinmi yoksa kendilerine servet mal gerçeklere körelmiş gözleri içinmihala bu yazıyı okuyupta kozmetiği kullanan bayanın aklınada şaşarım

Yâren
11-02-2007, 12:33
ruj yapımında balina yağı kullanıldığını hepimiz biliyoruz sanırım... paylaşım için teşekkürler

HOGE_MERA
11-02-2007, 12:39
Bildiğim kadarıyla büyük bir kozmetik firmasının sahibi olan İsrailli bir bayan, on yıllardır kozmetik işinde olduğunu ve hiç kozmetik malzemesi kullanmadığını açıklamıştı.

Kürtaj = cinayet

Bu güzel paylaşım için Allah razı olsun. +1

Beritan
11-02-2007, 12:44
teşekkürler

vuslat_19
11-02-2007, 12:45
daha öncedende duymuştum böle bişe şükürler olsunki kullanmıyorum

kayısıkentli44
11-02-2007, 12:46
igrençlik.....insan hayatına yakışmayacak birşey.....katliam..olmaz olsun böle güzellik beee...

Beritan
11-02-2007, 12:47
ya güzelleşmek uğruna yapılan daha ne iğrençlikler war

yolcu44
11-02-2007, 12:49
Yürüdüğümüz yollara azgın bir çiyan düştü
Yırtıldı haya perdesi kadınlar üryan düştü

demiş güzel şair. :)

Ayşe_Berra
11-02-2007, 12:55
Bende doğumevinde ebe olarak çalışan bi komşumuzla görmüştüm hastahanede.Ayrı bi kutu vardı orada orada ceninleri falan topluyoruz kozmetık fırmaları gelıp alıyor demişti..o kadar iğrenmiştim ki şimdi aynı duyguyu bir kez daha yaşadım..Teşekkürler paylaşımın için..+1

akzeinebu
11-02-2007, 13:00
doğal güzellik en iyisi tabiki ama sürme 10 numaralı makyaj malzemem ;D

Beritan
11-02-2007, 13:01
kullamana zaten gerek yokki ;)

anatolia
11-02-2007, 13:02
doğal güzellik en iyisi tabiki ama sürme 10 numaralı makyaj malzemem ;D
aynen sürmeden vazgeçmem ;)

akzeinebu
11-02-2007, 13:04
::) dedim yaa sürme o da yakışıyor ;D

vuslat_19
11-02-2007, 13:06
sürmeyi çok nadirde olsa bende kullanıyorum :(

Beritan
11-02-2007, 13:08
arkadaşlar sürme sünnettir zaten

akzeinebu
11-02-2007, 13:13
ozaman sorun yok yalnız birde bitkisel ürünler var biraz pahalı oluyor ama bu iğrenç yapımları kullanmaktansa paraya kıyarım daha iyi ::)

Ak_Kelebek
11-02-2007, 13:14
ıyyyhhhh iğrenççççç yaaa bir rimelim ve göz kalemim vardı onuda kullanamıycam sanırım miğdem bulandı >:(

Beritan
11-02-2007, 13:15
ozaman sorun yok yalnız birde bitkisel ürünler var biraz pahalı oluyor ama bu iğrenç yapımları kullanmaktansa paraya kıyarım daha iyi ::)

ya zaten senin kullanmaya fazla ihtyacın yok heralde kullanma ....doğru bitkiselden şaşma

akzeinebu
11-02-2007, 13:16
tşk ederim ammar ::)

Beritan
11-02-2007, 13:18
nedemek nedemek bunlar gerçekler ;)

akzeinebu
11-02-2007, 13:20
konu nereye geldi puhaha ;D

Ak_Kelebek
11-02-2007, 13:21
ikili diyalok yapmayalım lütfen >:( ehehehehehe tamam ;D ;D

parabol
11-02-2007, 13:28
cok korkunc bunlar.....ozellıkle kurtaj olayı zaten tuylerımı dıken dıken edıyor bırde bunla bırlesınce.....

HOGE_MERAnın dedıgı gıbı .... kurtaj=cınayet...

Sukût-u_Hayal
11-10-2007, 16:43
güzellikleri kremleri ve makyaj malzemelerinde hammadde olarak kürtaj sonucu düşürülen bebekleri kullandıkları avrupa da kozmetik firmalarınca itiraf edilmiştir

Bunu bilmiyorum ilk defa duydum... :(

Kozmetik malzemelerine alerjim var kullanamıyorum...Ama bu yazıyı okuduktan sonra yanına bile yaklaşmam

ZAksu
11-10-2007, 16:51

ama bayanların yıne de dışarı çıkarken sürmesi uygun değildir

Sukût-u_Hayal
11-10-2007, 17:04

ama bayanların yıne de dışarı çıkarken sürmesi uygun değildir

evet ev içinde peygamber efendimizin sünnetini yerine getirmek için sürme sürmek uygundur ...Ama dışarı çıkarken sürme zaten uygun diyerek gözleri boyamak uygun değil aksine günahtır....

hafız_28
11-10-2007, 23:56
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

iğrençççççççççççççççççççççççççççç

kullanmıyordum zaten ama çok fena midem bulandı

acaba bu arko kremlerde felan da var mıııı

sidre
11-11-2007, 00:09
kozmetık urunlerını kullanmıyorum dıye bılırımmm ben sadece dıkkat cekmemek adına kullanmıyorumdum plesantaların kullanıldıgını bılmıyordum :o domuz yagını duymus ama bu daha berbatt bırsey suan gercekten soktayım ne dıyecegımı bılmıyorum :(

bir günah icin bir melek katledebılen ınsanlardan nefret edıyorum :'(

Meftun
11-11-2007, 00:24
benim bildiğim ceninler rujlarda kullanılıyor...o yüzden duduklar çatlayınca ruj sürün derler...içinde protein çok oluyor çünkü...

sidre
11-11-2007, 00:34
benim bildiğim ceninler rujlarda kullanılıyor...o yüzden duduklar çatlayınca ruj sürün derler...içinde protein çok oluyor çünkü...
midem bulanıyorrrr :-[ :-X

Nazende
11-11-2007, 01:33
Böyle bir başlığı gördüm en iyisi okumadan çıkayım :-[

parabol
11-11-2007, 22:39
bendekı mıde bulantısıda degıl vıcdan azabı kırlılık hıssı..ınsanoglu nasıl bu kada acımasız olabılıyor..aklım almıyor..

Necip Fazil
11-12-2007, 00:43
İslami açıdanda düşündüğümüz zaman , pek hayırlı bir iş olmadığı belli.

Konunun neden bu bölüm altında olduğu belli oluyor.

Teşekkür ederiz.

VesseLam

ümitli_bekleyis
11-12-2007, 00:56
Bize de lisedeyken dersanede hemşire arkadaş söylemişti.Doğum sonrası plesantanın alındığı ve kozmetikte kullanıldığını,her görüşümde iğreniyorum.Çok sık kullananı da iğrenç olsa da uyarıyorum :-\ ???

AkSa- 34
11-12-2007, 01:22
güzel görünmek uğruna maymuna benzemek isteyen arkadaşlar kullanmaya devam.içeriği önemli değil sürün ,sürün SÜRÜNÜN... >:(

TÜRK EVLADI
02-24-2008, 19:41
[i][b]Makyajlı bir kadından daha iğrenç bişey varsa oda botokslu kadındır...

Beritan
02-24-2008, 19:41
[i][b]Makyajlı bir kadından daha iğrenç bişey varsa oda botokslu kadındır...

:D :D :D :D gerçekten güzeldi

TÜRK EVLADI
02-24-2008, 19:46
:)

[i][b]Sezen Aksu'yu görünce aklıma oyuncak bebekler geliyo...
Botoks kadını ne hale getirmiş...

Kafes
02-24-2008, 19:51
Ben surmenin ve miskin sadece erkekler icin sunnet oldugunu biliyordum. Disari cikarken surmeleri tavsiye edilyor.

Beritan
02-24-2008, 19:52
Ben surmenin ve miskin sadece erkekler icin sunnet oldugunu biliyordum. Disari cikarken surmeleri tavsiye edilyor.

nasıl yani erkelerin sürme sürmesinimi tavsiye ediyosunuz :-\

Duygu'Seli~
02-24-2008, 19:59

nasıl yani erkelerin sürme sürmesinimi tavsiye ediyosunuz :-\

Sürme göz sağlığı açısından da çok faydalıdır..Erkeklerinde sürmesi sevap diye biliyorum bende.. :-\

parabol
02-24-2008, 22:13
:)

[i][b]Sezen Aksu'yu görünce aklıma oyuncak bebekler geliyo...
Botoks kadını ne hale getirmiş...

Benim direk "çaki" geliyo onları görünce valla =))

YavuzSultanSelim
02-24-2008, 22:35
eskiden kozmatik mi varmış ya :D sağlıksız yiyecelerle doldur vücuduna toksinleri. sonra kozmatikte kozmatik :D

Semm
05-03-2008, 20:38
HELENA RUBINSTEIN..

Bu kadin unutulmasi güç bir yahudi idi.Gerçi israil'de yasamiyordu ama,yahudi irkina,kültürüne toz kondurmazdi.Sadece kendi irki için yasadi ve öldü.90 yasinin üzerindeyken Avustralya'da bir gazeteci ile aralarinda geçen konusma söyle:
--Bayan rubinstein kadinlari süslemek,güzellestirmek için yetmis yildir yüzlerce kozmetik üretiyorsunuz.Dünya güzellik piyasasi sizin elinizde.Bunca krem,allik,pudra,losyon ve müstahzarin sahibisiniz.Dogru söyleyin,bu yasiniza kadar hangilerini kullandiniz?
Cevaba dikkat:
--Hiç birini..
Gazeteci saskinlik ve dehset içindedir..
--Anlamadim efendim..''Hiç birini'' mi dediniz?
--Evet hiç birini..
--Niye ama?
--Çünkü kozmetigin faydasina inanmam..
--Peki ama,o halde yetmis yildir niçin imal ediyor ve dünyanin dört bir yanina pazarliyorsunuz?
BU CEVABA DIKKAT:

--ISRAIL DEVLETI IÇIN.

ENGİNEER
05-03-2008, 20:44
Bir üstte ki yazı mükemmel..Ona ek olarak;

Dünyada kozmetiğe harcanan parayla bütün Afrika'nın kalkındırılması mümkün olabilirmiş...

Hıfz-ı lisan
05-03-2008, 20:45
Gerçekten bunları okuyup makyaj yapacak bayan arkadaşların sayısının azaldığı kanaatindeyim..bilgi için saolun..+

Bayanın engüzel makyajı abdest iledir ! :)

ENGİNEER
05-03-2008, 20:46
Bayanın engüzel makyajı abdest iledir ! :)
Bu lafta altına imza atılası...

Beritan
05-04-2008, 13:18
arkadaşlar şu bir gerçekki...dakkada bir makyaj yapan kadınlar var ve ben buna gerçekten şaşırıyorum
hani doğal haliniz varken neden....
makyaj yapan birine gerçekten sormak isterdim...ama onların kişisel tercihi diye soramıyorum ::)

Meftun
05-09-2008, 10:41
arkadaşlar şu bir gerçekki...dakkada bir makyaj yapan kadınlar var ve ben buna gerçekten şaşırıyorum
makyaj yapan birine gerçekten sormak isterdim...ama onların kişisel tercihi diye soramıyorum ::)

neyi merak ettiğini anlayamadım :-\
sonuçta bu kadınlara özgü bir his.. bizim yaratılışımızda var bu güzel görünmeye çalışmak sadece karşı cinse değil birbirimize bile.. dışarıda yapılan makyaja karşı çıkmayı anlayabiliyorum;günah!
ama yapılması günah olmayan yerler var makyaja topyekün karşı çıkış neden?
ya da yapmadığın halde bunu dertlenmek niye?
ben hayatı boyunca makyaj yapmamış birini hiç görmedim.en takvalımız bile bir yerde yapıyor.hangimiz bi kına gecesinde yapmadık ki?

akgenclik56
05-09-2008, 12:10
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

sümeyra
05-09-2008, 13:26
Dinimizde kadının eşi yanında isteği şekilde süslenmesine izin verilmiş hatta teşvik edilmiş
ama bu ille bütün makyaj malzemelerini sür sürüştür demek değil
güzellik demek: süslenmek boyanmak demek değil
bu malzemelrin neden yapıldığını da öğrendikten sonra aklı selim kişilerin rağbet göstereceğini zannetmiyorum.
bayanlar için sürme sünnet ama kullanılan yer ve amaç önemli
şimdiye kadar makyaj yapıp dışarı çıkmışlığım yok Rabbim bundan sonra da muhafaza etsin.
dışarıda sürme bile kullanmayı uygun görmüyorum
en güzeli dolallık.

Beritan
05-09-2008, 13:29

neyi merak ettiğini anlayamadım :-\
sonuçta bu kadınlara özgü bir his.. bizim yaratılışımızda var bu güzel görünmeye çalışmak sadece karşı cinse değil birbirimize bile.. dışarıda yapılan makyaja karşı çıkmayı anlayabiliyorum;günah!
ama yapılması günah olmayan yerler var makyaja topyekün karşı çıkış neden?
ya da yapmadığın halde bunu dertlenmek niye?
ben hayatı boyunca makyaj yapmamış birini hiç görmedim.en takvalımız bile bir yerde yapıyor.hangimiz bi kına gecesinde yapmadık ki?

ben yapmadım...yapmamda ha yaparsam buda istek dışıdır bende isatemeden bişeyi yapma...
en takva bile diyosun evet haklısın ben ne çarşaflılar görüyorum ne başörtülüler görüyorum sanki badana yapmış gibiler....ama ne açık insanlar görüyorum makyajdan haberdar değil...bu insanın içinden gelen bişey olsa gerek

Beritan
05-09-2008, 13:31
Dinimizde kadının eşi yanında isteği şekilde süslenmesine izin verilmiş hatta teşvik edilmiş
ama bu ille bütün makyaj malzemelerini süs sürüştür demek değil
güzellik demek süslenmek boyanmak demek değil
bu malzemelrin neden yapıldığını da öğrendikten sonra aklı selim kişilerin rağbet göstereceğini zannetmiyorum.
bayanlar için sürme sünnet ama kullanılan yer ve amaç önemli
şimdiye kadar makyaj yapıp dışarı çıkmışlığım yok Rabbim bundan sonra da muhafaza etsin.
dışarıda sürme bile kullanmayı uygun görmüyorum
en güzeli dolallık.

dinimizde makyaj demek değil süslenmek....
evet sümeyra en güzeli doğallık....sürmeye lafım yok

Ak-Cengâver
05-18-2008, 14:20
paylaşım için teşekkürler, yazık hayvancıklara yaa :( :'(

Kafes
05-18-2008, 14:40
hic kullanmadim elhamdulillah

Neşe
05-18-2008, 14:42
paylaşım için teşşekkürler .........şükürler olsun ki kullanmıyorum......... :-*

ayşe_58
06-08-2008, 12:37
gerçekten çok iğrenç bişey

sesli34
06-16-2008, 21:43
bunu bilmeden kullanan binlrcr bllki milyonlarca kardeşimize acil şifalar diilerim

sEbA
06-16-2008, 22:15
ıııyyyggghh iğrenç elhamdülilah hayatımda hiç makyaj yapmadım.
yapanlara da şaşarım zaten..teşekkürler kardeş(+)