fatih kısaparmak balon baskılı balon Burak YILMAZ Fenerbahçe'de!!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burak YILMAZ Fenerbahçe'de!!!

oguzdesouza
06-28-2008, 15:59
Burak Yılmaz, şu dakikalarda Fenerbahçe kulübüne geldi ve kulüp binasında yöneticilere görüşen genç oyuncu kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili açıklamanın kısa bir süre sonra yapılması bekleniyor...

Bu arada Burak Yılmaz'ın transferine karşılık olarak Manisaspor'a, Fenerbahçe alt yapısında bulunan genç futbolcu Güven'in yanı sıra iki futbolcunun da kiralık olarak verileceği ve bir miktarda para ödeneceği öğrenildi.

MARATON.COM.TR

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:01
Bu Burak size çok çektirir benden sölemesii :P :P

oguzdesouza
06-28-2008, 16:03
Milyonlarca taraftarımız yeni yapılacak yeni transferleri merakla bekliyor. Bugün saat 15:30`da Fener Tv`de transferlerle ilgili açıklamalar yapılacak. Fener Tv`de altyazıyla geçilen haberde yarın kadomuza yeni bir golcünün katılacağı ve ayrıntıların 15:30`da yayınlanacak haber bülteninde yayınlanacağı açıklandı.

oguzdesouza
06-28-2008, 16:03

Niye sizde iyiydi aslında ama sizin yönetim harcadı bence :-X

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:07

Bizde iyimiydi boşversene be hocam yaa bundan topcu olmaz valla bak göreceksiniz :P

LoNeLiNeSS
06-28-2008, 16:08
Burak FB ye mi geldi helal olsun iyi transfer Hala anlayabilmiş değilim bjk nasıl bir düşünce ile Burak ı gönderdi

oguzdesouza
06-28-2008, 16:10

Bizde iyimiydi boşversene be hocam yaa bundan topcu olmaz valla bak göreceksiniz :P

Manisa'ya yolladınız orada bayaa iyiydi ama tek başına taşıyamadı takımı inşallah burada yalnız olmayacak ... :-*

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:11
Burak FB ye mi geldi helal olsun iyi transfer Hala anlayabilmiş değilim bjk nasıl bir düşünce ile Burak ı gönderdi

Yaa hocam biz Burak'tan bahsediyoruz haa başkasıyla karıştırmayın yaa :P

politikaci
06-28-2008, 16:11
bende avrupalı biri sanmıştım atladım konuya hemen :)

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:12

Manisa'ya yolladınız orada bayaa iyiydi ama tek başına taşıyamadı takımı inşAllah burada yalnız olmayacak ... :-*

Burak büyük takımlarda oynayamaaaaaazzz :P

LoNeLiNeSS
06-28-2008, 16:13

Evet bende Burak dan bahsediyorum hani sizin Holosko mu neydi ona karşılık manisa ya verdiğiniz.

oguzdesouza

O da gelecek poli sen içini ferah tut... :)

politikaci

O da gelecek poli sen içini ferah tut... :)
sağol içimi rahatlattın :D

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:14

Evet bende Burak dan bahsediyorum hani sizin Holosko mu neydi ona karşılık manisa ya verdiğiniz.

Holosko burağa 5 basar hocam yaa :D ;D

oguzdesouza
06-28-2008, 16:15

Holosko burağa 5 basar hocam yaa :D ;D

BURAK YILMAAAAAZ OOOLEEEEY ;D ;D :D :D

Gölge
06-28-2008, 16:18
haber7.com sitesinde Ve Fener ilk bombasını patlatıyor! diye başlık atmışlar torpil bile patlasa bundan daha çok ses çıkarır yaw :D fenerbahçe yedek kulubesini güçlendiriyor olay bu burak yılmaz'dan olsa olsa yedek kulubesi elemanı olur o da kabul ederse tabi ki :D

oguzdesouza
06-28-2008, 16:20
FB TV'de haberler başlamak üzere...

Bomba patlıyor ;D ;D

politikaci
06-28-2008, 16:21
Türk bu iyi iyi ;D

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:32
FB TV'de haberler başlamak üzere...

Bomba patlıyor ;D ;D

bombaya bak sen burak yılmaz unutmayın baki mercimeğe de bomba diyolar hrmde canlı bomba :D ;D :D

politikaci
06-28-2008, 16:33
küçümsemeyin ciddiyim ben . unutmayınki hakan şükürde ünsüz bir takımdan geldi

Hüdaverdi
06-28-2008, 16:33
Fark yapmaz,şampiyon yine biziz 8)

GS

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:34
bizde artık şerefli ikincilikle yetiniriz :D ;D :D

politikaci
06-28-2008, 16:36
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:38
Pendik gerçeği gibi mi :D :D

politikaci
06-28-2008, 16:39
uefa ,süper kupa, 5 çeyrek final, 1 yarı final gibi :-*

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:40
uefa ,süper kupa, 5 çeyrek final, 1 yarı final gibi :-*

pARDON YAA BENDE SENİ FENERLİ ZANNETTİM :-[ ::)

politikaci
06-28-2008, 16:40
:D :D :D :D :D anlatınca nasıl gs li olduğum anlaşılıyor dmi :D

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:44
ÖLE ÖLE YALAN YOOOKKK :-[ :'(

politikaci
06-28-2008, 16:44
niye ağlıyorsun :o

Akmehmet_Akif
06-28-2008, 16:47
Fenerbahçemiz Emre Belezoğlu'ndan sonra , Vestel Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz'ı da renklerine kattı. Fenerbahçemiz, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen, hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Burak Yılmaz'ın imza töreni Pazar günü (29 Haziran 2008)Saat 13.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında yapılacak. Öte yandan vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılamayacak olan oyuncumuz Emre Belezoğlu için 22 Temmuz 2008 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

BURAK YILMAZ KİMDİR?

Burak Yılmaz, 15 Temmuz 1985 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Futbola 2001 yılında Antalyaspor altyapısında başlayan Burak Yılmaz, Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı. 2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının İkinci Lig A Kategorisi'ni ikinci sırada tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan Burak Yılmaz, bu performansı üzerine yaz döneminde Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006 'da Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz 1,5 yıl Beşiktaş'ta forma giydikten sonra, Vestel Manisasporllu Filip Holosko için takım arkadaşı Koray Avcı ile birlikte Vestel Manisaspor takımına bonservisiyle birlikte verildi. Antalyaspor formasıyla İkinci Lig'te çıktığı 78 maçta 35 gol atan Burak Yılmaz, Turkcell Süper Lig'de 2 sezonda çıktığı toplam 55 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 2006'da başladığı Milli Takım kariyerinde toplam 4 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz yarı sezonda Vestel Manisaspor ile 16 lig maçına çıkıp 9 gol kaydetti ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Burak Yılmaz
Doğum tarihi: 15 Temmuz 1985
Doğum yeri: Antalya,
Boyu: 1,88 m.
Mevkii: Orta Saha - Forvet

Altyapı Kariyeri

2001-2003 Antalyaspor

Profesyonel Kariyeri

2003-2006 Antalyaspor
2006-2007 Beşiktaş
2007-2008 Vestel Manisaspor
Kaynak:Fenerbahce.org

Necip Fazıl
06-28-2008, 16:48
bizim heeçç uefa kupamız olmadı biliyon muu :( :'(

politikaci
06-28-2008, 16:48
fenerbahçe şuana kadar 2 futbolcumu aldı :o

politikaci
06-28-2008, 16:50
sadece sizin değil. man unitedin bile uefa kupası yok hep şampiyonlar ligine gidiyor ya :D
galatasaray en çok şampiyonlar ligine giden 3 takımdan biridir. birisi arsenal diğerride portodur porto ve arsenal uefayı ve şamp ligi kupasını almıştır bir galatasaray alamamıştır.sıra bizde :)

Kırık_Çocuk
06-28-2008, 20:34
Deivid out
Burak in

Kırık_Çocuk
06-28-2008, 20:35
Mal donado OuT
Emre in

merve
06-28-2008, 20:36
bu çocuğu niye aldık şimdi biss :o :o :o

biri bana açıklama yapsın lütfennnnnnnnn ???

Kırık_Çocuk
06-28-2008, 20:36
Kazzman out
Kanoute in

Ama maalesef GUİZA diye semihin ispanyol versiyonunu getirmisler
Hiç fark yok :'(

Üç mevsim
06-28-2008, 22:35
Bu Burak'ı aslınd abiz transfer etmiştik, transfer etmiştik diyorum çünkü anlaşma yapılmış ve transfer basına açıklanmıştı. Selçuk'la beraber imzaye geliyordular. Sonra bu Burak, yeni şartlar ileri sürmeye başladı, kem küm etmeye başladı, kendisiyle yollarımızı ayırdık, yani kovduk da denebilir. Selçuk İnan geldi aslan gibi imzasını attı. Kardeşim bir anlaşma yapıyorsan olay bitmiştir, daha ne konuşup suruyosun vıdı vıdı.

Kulüplerimiz daha ciddi olmalı ve birbirilerine saygı göstermeliler. Bir oyuncu futbol ahlakı veya sözleşme ahlakı dışında bir hareket yapmışsa o oyuncuya diğer kulüpler de sıcak bakmamalı ve dolayısıyla futbolcu bu durumdan ders almalı.

bugün bu ters hareketi bize yapan Burak Yılmaz yarın Fenerbahçe'ye de yapar. Ha yaptı da noldu? Bize hiçbirşey olmadı. Hatta daha iyi oldu, ona vereceğimiz parayı Gökhan Ünal'a verdik.

Kaybeden hem Burak Yılmaz hem de Fenerbahçe olmuştur.

politikaci
06-29-2008, 17:22
öyle demeyin belki başarılı olucak bilemeyiz büyük konuşmayalım :)

Parantez
07-02-2008, 21:35
burak fener de mi!
vay be! yani ne diyeceğimi bilemiyorum
ben beşiktaşlıyım diye tepinen bi çocuk fener de demek...
para hırs insana neler yaptırıyor yazık!
gerçek bir beşiktaşlı asla fb gs ye gitmezdi...

açıkçası ben burağın kiralık verilmesini isterdim ama
satılmasında da problem toktu çünkü gerçekten çok kötü bir performans sergiliyordu
gitmesi hayırlı oldu beşiktaşımız bir yükten kurtuldu fakat:
beşiktaş karşıtı medya yapılan her şeyi eleştirmekle yükümlü hissettiği için kendini
bunu da eleştirdi duyan sanır ki eto'o yu sattık
futbolu gerçekten takip eden tarafsız biri anlatsın bu burak ne iş yaptı 1.5 sezon boyunca

bırakın bu işleri keşfedilmemiş onlarca yetenek var
bize fb oluyorsunuz dediniz zamanında ama
sanırım şimdi siz ortaya karışık bişey yapıyorsunuz ;)

*ak_acar*
07-02-2008, 21:38
gs ye gidebilir diycektin herhalde
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Parantez
07-02-2008, 21:39

yoo hiç öyle bi niyetim yoktu :o

*ak_acar*
07-02-2008, 21:40

yoo hiç öyle bi niyetim yoktu :o

::) :-X :'(

BEN BİŞEY DEMEDİM Kİ :-X :-X

Parantez
07-02-2008, 21:42
oooo bu ne yahu ne desek biri ağlamaya başlıyor
kardeşim ben sana bişey demedim eğer tartışınca kırılıcak ağlayacaksanız
hiç konuşmayalım :o
gerçekten kimseyi kırmak istemem

Kırık_Çocuk
07-02-2008, 21:42
burak fener de mi!
vay be! yani ne diyeceğimi bilemiyorum
ben beşiktaşlıyım diye tepinen bi çocuk fener de demek...
para hırs insana neler yaptırıyor yazık!
gerçek bir beşiktaşlı asla fb gs ye gitmezdi...

Onlar işçidir..Çalştığı her kulüp için canla başla oynamalılar..
Eskisi gibi değil fakir fukara bi topçuyu mahalle arasından getirip Fb de Gs de oynatıp çocuğa sahipliğini hissettirip geleceğini satın almak..

Bunlar fanatik-çe ifadeler Fanatizme yakışır şeyler..Profesyonel adam işini her yerde hakkıyla yapar futbolcunun takım tutması beklenmez onlar taraf değildir.Hangi şirkete çalışıyosa onun ismini üniformasında taşır ve işini yapar bu kadar :)

*ak_acar*
07-02-2008, 21:44
oooo bu ne yahu ne desek biri ağlamaya başlıyor
kardeşim ben sana bişey demedim eğer tartışınca kırılıcak ağlayacaksanız
hiç konuşmayalım :o
gerçekten kimseyi kırmak istemem

:'( :'( YA BİZ KARDEŞ TAKIM DEĞİLMİYİZ YAA :'( :'(

Parantez
07-02-2008, 21:48
bu konu hakkımdaki düşüncelerimi emre olayında ayrıntısıyla açıklamıştım
benim için profosyonellik yoktur
profosyonellik teriminin ardına saklanıp değerlerinden uzaklaşan insanlardan haz etmem ;)

onlar elbette ki takım tutar ama bizim gibi tutmaz
ama bir taraftar gibi tutanlar vardı mesela i.akın bizdeyken trabzonlu olduğunu söylemişti ;)

şimdi bu örnekten yola çıkarak şunu söylüyorum:
bir insan gittiği her kulube o takımın taraftarı olduğunu söylemek zorunda değil
bakınız ibo trabzonluyum dedi bişey yapmadık hala yaşıyor :o
bıçakla sormuyoruz bu soruyu ben beşiktaşlıyım dedikten sonra
koşa koşa diğer kuluplere giderse bir futbolcu onun maneviyatından şüphe ederim :-*

*ak_acar*
07-02-2008, 21:53
bu konu hakkımdaki düşüncelerimi emre olayında ayrıntısıyla açıklamıştım
benim için profosyonellik yoktur
profosyonellik teriminin ardına saklanıp değerlerinden uzaklaşan insanlardan haz etmem ;)

onlar elbette ki takım tutar ama bizim gibi tutmaz
ama bir taraftar gibi tutanlar vardı mesela i.akın bizdeyken trabzonlu olduğunu söylemişti ;)

şimdi bu örnekten yola çıkarak şunu söylüyorum:
bir insan gittiği her kulube o takımın taraftarı olduğunu söylemek zorunda değil
bakınız ibo trabzonluyum dedi bişey yapmadık hala yaşıyor :o
bıçakla sormuyoruz bu soruyu ben beşiktaşlıyım dedikten sonra
koşa koşa diğer kuluplere giderse bir futbolcu onun maneviyatından şüphe ederim :-*

haklısın ama bence maneviyat ta çok önemli
düşünsene birisi ben gs liyim dediği için barcelonaya gitmemezlik
olur mu hiçyani belkide bjk parasını vermedi adama ne bilirsin :-X :-X ::)

MertcAn_1903
07-02-2008, 22:25
Medyacılık oynayayım biraz :)

3. Hafta Gazetelerden Manşetler ;

Burak Yılmaz Taraftarı Çileden Çıkarttı !

Fenerbahçe'nin yeni futbolcusu Burak Yılmaz kaçırdığı gollerle, yaptığı bir çok pas hatasıyla, her pozisyonda kendini yere atmasıyla taraftarın büyük tepkisini çekti.
Top Burak'ın ayağına geldiği son dakikalarda taraftar futbolcuya çok büyük tepki verdi.
Taraftarlar küfür,ıslık ve yuhalama şeklinde Burak Yılmaz'ı protesto etti...

5. Hafta gazetelerden manşetler ;

Burak Yılmaz Gece Aleminde Yakalandı !

Fenerbahçenin futbolcusu Burak Yılmaz İstanbul gecelerinde yakalandı. Taraftarın istemediği ve tepki gösterdiği Burak Yılmaz dün gece bayan arkadaşıyla bir gece klübü çıkışında yakalandı.Objektiflere yakalanan Burak hızla olay yerinden uzaklaştı.

7. Hafta Gazetelerden Manşetler ;

Fenerbahçe'de büyük şok !

Önceki gün alınan x takım beraberliğinden sonra şampiyonluk yolunda çok ağır yara alan Sarı-Lacivertli taraftarlar adeta isyan etti.Samandıradaki tesisleri basan taraftarlar başta Burak Yılmaz olmak üzere bir çok futbolcuya tepki gösterdi.Olay yerine Emniyet güçlerinin gelmesi üzerine taraftarlar zor kullanılarak dağıtıldı.

10. Hafta Gazetelerden Manşetler ;

Ve Beklenen Oldu !

Fenerbahçe'de forma giyen genç golcü Burak Yılmaz son maçta alınan yenilgiden sonra çıldıran taraftarlar tarafından darp edildi.Genç golcünün burnunda ve omurgasında kırık tespit edilirken kaşının da yarıldığı gözlemlendi.Burak Yılmaz'ın bu olaylardan sonra ne yapacağı bilinmiyor...

Nasıl yazdım ama beeee ;D

Parantez
07-02-2008, 22:31
:D :D :D :D +++
seni fotomaça alalım daha olmadan olayları yazmışsın

MertcAn_1903
07-02-2008, 22:34
Bütün basın tıraş Forza Beşiktaş :)

tayyipleyiz
07-02-2008, 22:36
Ben de eskiden Fenerliydim. Tayyip Erdoğan ın Fenerli olduğunu duyunca Beşiktaş a geçtim.

Bravo, yolunu da değiştirirsin sen görünce ... Yada izlemeye kalkarsan, televizyonundan olursun falan ... Gericilikten bahseden de bak.[

Parantez
07-02-2008, 22:37
Ben de eskiden Fenerliydim. Tayyip Erdoğan ın Fenerli olduğunu duyunca Beşiktaş a geçtim.

:o :o arkadaşım olmaz öyle şey kal orda
burada boş yer kalmadı :-* :-* :-*

politikaci
07-02-2008, 22:39
Ak Parti kapatılsın sonra Fenere dönerim.
havada bulut sen feneri unut ozaman :D

MertcAn_1903
07-02-2008, 22:40
Çok dönme başın döner sonra ;)
Baksana başın dönmeye başlamış AK PARTİ kapatılırsa filan yazmışsın :)

politikaci
07-02-2008, 22:42
Çok dönme başın döner sonra ;)
Baksana başın dönmeye başlamış AK PARTİ kapatılırsa filan yazmışsın :)

Yoksa Ak Parti kapatılmayacak mı. Ak Parti kapatılmasa bu ülkeye yazık olur. ve ben de Fenere gelemem.
ne güzel fener bi taraftar daha kaybetmiş olucak demek :-*

Parantez
07-02-2008, 22:42
liberal beşiktaşı öyle isteyince tutamazsın  :-*
beşiktaşlı olamazsın  :-*  :-*

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ
BEŞİKTAŞLI DOĞULUR!

abdullah gül beşiktaşlı bizi bırak bence  ;)