fatih kısaparmak balon baskılı balon BÜYÜK İSTANBUL KAZLIÇEŞME MİTİNGİ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜYÜK İSTANBUL KAZLIÇEŞME MİTİNGİ

israfil
03-03-2009, 02:51
Arkadaşlar 22 mart 2009 tarihinde istanbul kazlıçeşmede Büyük istanbul mitingi yapılacaktır.Bütün irtibat bürolarımızın önünden otobüs kaldırılacaktır...

Beritan
03-03-2009, 02:54
Arkadaşlar 24 mart 2009 tarihinde istanbul kazlıçeşmede Büyük istanbul mitingi yapılacaktır.Bütün irtibat bürolarımızın önünden otobüs kaldırılacaktır...
22 marta bizim...:ayutandım:

FarukARSLAN.
03-03-2009, 02:59
24 MART!...
YANİ ASSOLİST SAHNEYE YİNE EN SON ÇIKIYOR...

İstanbul...
Gösterecek sandığın rengini yine...

Rafugee
03-03-2009, 03:03
bnde tarihini arıyordum bu mitingin...:)teşekkürler..mutlaka orda olucam..her zaman olduğu gibi o meydanı doldurup herkese göstericz birliği beraberliği..herkes çatlasn yine kıskançlığından:)belki başka partilerde aynı gün aynı saatte çağlayan meydanını doldurmayı başarır da(!) onunla hava atarlar yine:D:D

kasım
03-03-2009, 03:07
saadet 22 martta çağlayanda miting yapacak bizde orada olacağız Allah'ın izniyle

Beritan
03-03-2009, 03:10
saadet 22 martta çağlayanda miting yapacak bizde orada olacağız Allah'ın izniyle
inşallah bi mani çıkmazsa....Allah izin verirse...babamda hacda...ordayım:)

israfil
03-03-2009, 03:18
ak partimizin mitingi 22 mart mı 24 martmı il başkanımız aziz bey 24 dedi diye hatırlıyorum ? kesin bilen varmı?

kasım
03-03-2009, 03:24
ak partimizin mitingi 22 mart mı 24 martmı il başkanımız aziz bey 24 dedi diye hatırlıyorum ? kesin bilen varmı?

karışmak gibi olmasın ama 22dir.
24 haftaiçi çünkü

tek_hece
03-03-2009, 23:48
baştan aşagı bir sürü yorum var ve bu yorumların buyuk cogunlugu konuyla alakasız yorumlar ve saadetsiz saadet partililerin kendi reklamlarını iceren yorumlar..

Arkadaşlar konuyu kaynatmayın.. konu kazlıçeşme mitingi. biri gelmiş yok bizimkisi de şu tarihte.. başka biri gelmiş yok sen nerelisin.. .. başka biri gelmiş baban hacca mı gidiyor. bu ne yaa.. ?? muhabbet yeri mi burası.. burası bir forum... bu saadetsiz saadet partililer niye boyle her konuyu kaynatır ki.. niye her şeye maydanoz oluyorsunuz..?? Neden bu forumun yoneticileri bunları görüp editlemiyor..

Necip Fazıl
03-03-2009, 23:53
baştan aşagı bir sürü yorum var ve bu yorumların buyuk cogunlugu konuyla alakasız yorumlar ve saadetsiz saadet partililerin kendi reklamlarını iceren yorumlar..

Arkadaşlar konuyu kaynatmayın.. konu kazlıçeşme mitingi. biri gelmiş yok bizimkisi de şu tarihte.. başka biri gelmiş yok sen nerelisin.. .. başka biri gelmiş baban hacca mı gidiyor. bu ne yaa.. ?? muhabbet yeri mi burası.. burası bir forum... bu saadetsiz saadet partililer niye boyle her konuyu kaynatır ki.. niye her şeye maydanoz oluyorsunuz..?? Neden bu forumun yoneticileri bunları görüp editlemiyor..

:güzel: :saygılar: :güzel: :saygılar:

Beritan
03-04-2009, 00:40
mitinginiz hayırlı olsun:)
konu içi yorum bu:)

Gölge
03-04-2009, 00:49
http://www.moralhaber.net/resimler/haberler/19579.jpg

Orada olacağız Allah'ın izniyle ....

tek_hece
03-04-2009, 00:49
mitinginiz hayırlı olsun:)
konu içi yorum bu:)

hepimiz hakkında hayırlısı olsun.. 22 temmuz secimlerinde de kazlıçeşmeye sıgmamıştık yine sıgmayacagız inşallah :D

Not : konu ici yorumun icin teşekkürler. :güzel:

Beritan
03-04-2009, 00:52
hepimiz hakkında hayırlısı olsun.. 22 temmuz secimlerinde de kazlıçeşmeye sıgmamıştık yine sıgmayacagız inşallah :D

Not : konu ici yorumun icin teşekkürler. :güzel:

nedemek...ben hep konu içi yazarım..:)

tek_hece
03-04-2009, 01:09
eyvallah .. :güzel:

israfil
03-04-2009, 05:07
http://galeri.istanbul.gov.tr/Portals/_default/prGaleri_sMedia/reMediaPhoto/jrsRE_000500x000500StFile/F5ny5244sew1om5tbwlzloy.jpg?spn=Fod0rh0vuhn5r4s1jp xr3na
http://www.milliyet.com.tr/2007/07/16/siyaset/resim/axsiy013.jpg
17 temmuz 2007 kazlıçeşme ::)

israfil
03-04-2009, 05:08
hedef 1000000 istanbul kazlıçeşmeye akacak...

Üç mevsim
03-04-2009, 05:12
hedef 1000000 istanbul kazlıçeşmeye akacak...

O mitingi hayal dahi edemiyorum :evet:

Necip Fazıl
03-04-2009, 05:15

o mitingi hayal edemeyen muhalefet ÖZGÜN'üm... ;;) :w: :karizmatik:

Manga_Sym
03-04-2009, 05:21
Ben de o vakit İstanbul'da olmak isterdim... Başbakanımız bulunduğum ilde bir miting yaptı sağolsun... O'nu yakından görebilme mutluluğunu yaşadım... Şimdi sıra diğer illerde... Geçen seçimlerde Kazlıçeşme'de bulunmuştum... Atmosfer muhteşemdi... Şimdi daha da muhteşem olacağına eminim... İstanbul'lulara sevgilerle...
"Durmak Yok, Yola Devam!!!"

sosyo
03-04-2009, 11:42
Ooo şimdiden heyecan sardı. 2007 Temmuz kazlıçeşme mitingine de gitmiştim. Unutamadıklarımdandı..
Bu seçimlerde de kocaeli mitingine katılabildim lakin henüz içimdeki coşkuyu atamadım. İstanbul mitingini bekliyorum sabırsızlıkla.. Kazlıçeşme bizden korkmalı .)

Rafugee
03-04-2009, 15:20
http://galeri.istanbul.gov.tr/Portals/_default/prGaleri_sMedia/reMediaPhoto/jrsRE_000500x000500StFile/F5ny5244sew1om5tbwlzloy.jpg?spn=Fod0rh0vuhn5r4s1jp xr3na
http://www.milliyet.com.tr/2007/07/16/siyaset/resim/axsiy013.jpg
17 temmuz 2007 kazlıçeşme ::)
gerçekten muhteşemdi yaa:)bu sefer daha da kalabalık olacağz inşş..:yehoo::yehoo:

israfil
03-09-2009, 03:23
resimlerde denize ve gemilere diikkat edilirse alanın büyüklügü ve kalabalık daha iyi anlaşılır ben 2004 ve 2007 deki mitinglerde bulundum ve aktif görev aldım inşallah 22 marttada üzerimize düşen herşeyi fazlasıyla yapacagız...

Morte
03-09-2009, 03:37
22 mart'ta orada olmayı çok istiyorum ya. Eskişehir'de mitingin yapılacağı alan çok küçük :( İstanbul'da yine yüzbinleri, hatta belki milyonları toplayacağız inşallah :güzel:

FarukARSLAN.
03-09-2009, 05:44

Hayal değil ki, 2002 seçimlerinde meydan haricilerinde toplamında bir milyonu aşmıştı kazlıçeşme..

son seçim öncesininkini de bilmiyorum İstanbul'da değildim ben:(
Ama 2002'de milyonu aşmıştı İstanbul. Bu yıl da çok çok fena olur.. Kazlıçeşme meydanı yalnız derli toplu olanı 1.3 milyon kişiyi alır birde arda kalan yerleri de var oralara da büyük ekran tvler yerleştirilirse harika olur.. 1.7-8 milyon kesin katılım olur..

İstanbul patlar yani (:
Seçim öncesi de tam bir 'assolistlik' rolü üstlenecek yine İstanbul.

Mâlum, assolistler sahneye en son çıkar. Noktayı da koyar :karizmatik:

israfil
03-11-2009, 00:48
arkadaşlar 2007 yılındaki mitingde oldugu gibi 22 martdada başbakanımız sahneye çıkınca dev türk bayragı açacagız bilginize...

ENES_CAN_AK
03-11-2009, 01:04
Allah'ın izniyle inşallah bende gelecem ölmessek.hem istanbulda ilk kez mitinge katılmış olacam.

kardeşiniz
03-11-2009, 01:14
hayırlı olsun

Necip Fazıl
03-11-2009, 01:24
Bende oradayım inşALLAH... :cool:

Özgür Çağrı
03-11-2009, 01:41
22 Martta izmiiten gidebilirim mitinge inş.

sosyo
03-11-2009, 02:17
sanırsam kazlıçeşmede olmayacak mitingimiz.. yeni yer tespit etmeye çalışıyorlarmış İstanbul il başkan yardımıcımız böyle bir bilgi verdi..^

israfil
03-11-2009, 03:30
sanırsam kazlıçeşmede olmayacak mitingimiz.. yeni yer tespit etmeye çalışıyorlarmış İstanbul il başkan yardımıcımız böyle bir bilgi verdi..^
il başkanımız aziz bey kazlıçeşme dedi...

ak çözüm
03-13-2009, 19:54
Ak Parti ve CHP aynı gün aynı yerde

AK Parti ile CHP İstanbul'daki güçlerini aynı gün test edecek. İki parti 22 Mart'ta ve aynı yerde 3 saat arayla miting

yapacak. Bu CHP'nin 1994'ten beri İstanbul'da yaptığı ilk mitingi olacak.1994'ten beri İstanbul'da büyük miting

düzenlemeyen CHP, 14 yıl aradan sonra meydana çıkıyor.

2007 genel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de miting yapmadığı için eleştirilen ana muhalefet partisi, İstanbul'da AK

Parti ile aynı gün, aynı meydanda miting yapmak için başvurdu.

Başvuruyu değerlendiren İstanbul Valiliği Kazlıçeşme Meydanı'nı 22 Mart Pazar günü saat 12:00'de AKP'nin, saat 15:00'te de

CHP'nin kullanımına sundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "İstanbul'da kimin önde olduğunu bu mitingler tüm Türkiye'ye ispatlayacaklar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, son büyük mitingini 1994'te düzenlediği İstanbul'da 2002'de Pendik'te, 2007 seçimlerinde de Tuzla'da

miting yapmıştı.

Bu ne biçim iş anlamadım. Böyle birşeyin olmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Ak Parti için oraya o kadar kalabalık

toplanmışken chp liler gelecek ve bizi onlarla karşılaştırmış olacaklar. Bence bu duruma bir çare düşünsünler.

FarukARSLAN.
03-13-2009, 21:16
Ak Parti ve CHP aynı gün aynı yerde

AK Parti ile CHP İstanbul'daki güçlerini aynı gün test edecek. İki parti 22 Mart'ta ve aynı yerde 3 saat arayla miting

yapacak. Bu CHP'nin 1994'ten beri İstanbul'da yaptığı ilk mitingi olacak.1994'ten beri İstanbul'da büyük miting

düzenlemeyen CHP, 14 yıl aradan sonra meydana çıkıyor.

2007 genel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de miting yapmadığı için eleştirilen ana muhalefet partisi, İstanbul'da AK

Parti ile aynı gün, aynı meydanda miting yapmak için başvurdu.

Başvuruyu değerlendiren İstanbul Valiliği Kazlıçeşme Meydanı'nı 22 Mart Pazar günü saat 12:00'de AKP'nin, saat 15:00'te de

CHP'nin kullanımına sundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "İstanbul'da kimin önde olduğunu bu mitingler tüm Türkiye'ye ispatlayacaklar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, son büyük mitingini 1994'te düzenlediği İstanbul'da 2002'de Pendik'te, 2007 seçimlerinde de Tuzla'da

miting yapmıştı.

Bu ne biçim iş anlamadım. Böyle birşeyin olmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Ak Parti için oraya o kadar kalabalık

toplanmışken chp liler gelecek ve bizi onlarla karşılaştırmış olacaklar. Bence bu duruma bir çare düşünsünler.

Bu ne demek ya.. Olmaz böyle bir şey..
Bizim miting etkinlikleri felan 1.5 saati geçer zaten.. başbakan da 1 saati geçik konuşsa.. hatta 1.5 saat olur o coşkuyla..
Eder 3.

Onca millet orayı boşaltana kadar da geçer 1-2 saat..

CHP NASIL 15:00'TE MİTİNGİNE BAŞLIYOR!

Beyazgülüm
03-13-2009, 21:21
chp başka günmü bulamamış aynı güne denk gelmiş öylee bunlar arbede çıkarır yahu orada

redyellow
03-14-2009, 01:41
Ya aynı alanda ayrı fikir ve düşüncedeki partilerin miting yapması uygun mu?

Allah muhafaza provakatörlerin tam arayıp da bulamadıkları bir ortam.

Niye böyle yapmışlar hayret...

Ben şahsen müthiş yanlış buldum bunu....

FarukARSLAN.
03-14-2009, 02:02
Ya aynı alanda ayrı fikir ve düşüncedeki partilerin miting yapması uygun mu?

Allah muhafaza provakatörlerin tam arayıp da bulamadıkları bir ortam.

Niye böyle yapmışlar hayret...

Ben şahsen müthiş yanlış buldum bunu....

CHPnin amacı da o zaten..
Sandığın rengini anlayınca gölge etmek için karanlık çevreler tarafından karanlık şeyler çıkarmak.. Karanlıklardan menalanıp karanlıklarda hüküm sürmek...

ultrAstribun
03-14-2009, 02:33
Valiliğin yaptığı akla hizmet etmiyor..
Bu iş Galatasaray ve Fenerli taraftarların aynı tribünde maç izlemesine benziyor..

ak61
03-17-2009, 00:30
Bir kere bu mümkün değil, bizim miting biterken chp liler gelecek alan dolu?
bizimkiler çıkarken, onlar girecek falan olay falan olması muhtemel, arada 5 saat olması lazım en az. 3 saat arayla olamaz.

ak çözüm
03-17-2009, 01:08
Aslında bu haber niteliği taşıyan bir yazı ama burayı ilgilendirdiği için buraya taşıdım.

Aynı gün Ak Parti-CHP mitingine itiraz

İstanbul Valisi Güler, AK Parti ve CHP'nin aynı gün, aynı meydanda miting yapmasının fiilen mümkün olamayacağını belirtti YSK'ya başvuracaklarını açıkladı.

İstanbul Valisi Muammer Güler, AK Parti ve CHP'nin aynı gün, aynı meydanda miting yapmasının fiilen mümkün olamayacağını belirterek, konunun Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nca yeniden değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Güler, AA muhabirinin, AK Parti ve CHP'nin yerel seçim öncesi 22 Martta Kazlıçeşme'de yapacağı mitinge ilişkin sorusu üzerine, bu konuda çok yanlış bir bilginin kamuoyuna intikal ettiğini söyledi.
Seçim kanununa göre, son 10 günün, yani 19 Mart ile 28 Mart akşamına kadar olan sürenin propaganda serbestliği dönemi olduğunu anımsatan Güler, bu dönemde açık ve kapalı yer toplantıları ile diğer propaganda faaliyetlerinin il ve ilçe seçim kurullarının gözetiminde sürdürüldüğünü anlattı.
Bu döneme mahsus olmak üzere il ve ilçe seçim kurullarına belirli meydanları tahsis ettiklerini ifade eden Güler, bu dönemde meydanların siyasi partilere dağıtımının seçim kurullarının gerçekleştirdiğini, bu konudaki tahsisi ise Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yaptığını bildirdi.
''Valilikçe böyle bir tahsis söz konusu değildir'' diyen Güler, valiliğin sadece 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na uygun olan talepleri değerlendirdiğini kaydetti. Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Aynı gün iki büyük partinin, iktidar ve anamuhalefet partisinin, çok sayıda vatandaşın da katılımının da söz konusu olacağı bir yerde, arasında iki saat de üç saat de olsa miting yapılması çok zor. Çünkü onbinlerce, yüzbinlerce kişi aynı güzergahları kullanarak alana gelecek ve boşaltacak, meydanlar öncesinde bayraklandırılacak, sahne hazırlanacak. Bu fiilen mümkün değildir. Bunun ilçe seçim kurulu başkanlığınca muhakkak yeniden değerlendirilmesi lazımdır. Veya siyasi partilerin buna uygun olarak bir karara varmaları lazımdır. Ben bu konudaki zorluğu İl Seçim Kurulu Başkanı'na da intikal ettirdim.''
Vali Güler, aynı yerde iki büyük partinin veya çok katılımın olacağı varsayılan iki büyük açık hava toplantısının olmasının, güvenlik tedbirleri açısından, trafik açısından zor olacağını belirterek, bunun, vatandaşların alanı süresi içinde boşaltması, diğer mitingin hazırlanması gibi propagandanın şartlarına uygun harekat tarzını da etkileyeceğini söyledi. Güler, ''Madem ki böyle bir toplantı yapılacaksa bir partinin yapması uygun olur. Bunu da ilçe seçim kurulu değerlendirecektir. Yani böylesine bir tahsisin fiilen, pratik olarak uygulanamayacağını da belirtmek istiyorum. Ama yetki tamamen ilçe seçim kurulunundur'' diye konuştu.
''İki partinin de aynı yerde aynı gün miting yapması durumunda nasıl bir güvenlik tedbiri almayı düşünüyorsunuz?'' sorusuna Güler, ''Herhalde siyasi partilerimiz güvenlik güçlerini böylesine zor durumda bırakacak bir karar almazlar'' yanıtını verdi.
İl Seçim Kurulu Başkanı'na bu konudaki zorluğu, bu konunun sıkıntısını intikal ettirdiğini, yeniden bir değerlendirme yapılacağını belirten Güler, şöyle devam etti:
''Yapılan tahsise göre, mitingi birinci sırada yapan partinin seçmenleri veya taraftarları orayı boşaltacak, sonra diğeri gelecek. Biliyorsunuz bu tip toplantılarda önceden geliniyor. Bir şölen havasında sürdürülüyor. Buraya geliş yolu da gidiş yolu da aynı. Yani gelecek olan da orayı boşaltacak olan da aynı güzergahı kullanacak, onbinlerce yüzbinlerce kişi... Bunun olması fiilen mümkün değil. Bu güvenlik açısından da sıkıntı doğurur. Vatandaşlar arasında da istenmeyen sıkıntılara sebebiyet verebilir. Ama bunun tedbirini il ve ilçe seçim kurullarının alması gerekir diye düşünüyorum. İnşallah öyle olacaktır.''
AA

redyellow
03-17-2009, 13:06
Valiliğin yaptığı akla hizmet etmiyor..
Bu iş Galatasaray ve Fenerli taraftarların aynı tribünde maç izlemesine benziyor..

Yanlış biliyorsunuz.

Aynı partinin aynı yerde miting yapması konusunu seçim kurulu uygun görmüş.

Ama valilik itiraz etmiş.

Valiliğin suçu yok yani. İlk önce bende öyle sanmıştım.

SEMTEM
03-17-2009, 13:25
şimdi saadetlilerin telaşı ak partiyle aynı günde miting yapalım ki bizim seçmenimiz ak parti mitingine gitmesin
son derece basit son derece kendine güveni olmayan
yine birisi çıkar bu meydandakiler fatihin çocukları öbür meydandakiler kostantinin çocukları der
heyy hat
işte zaman geldi şimdi o kostantinin çocuklarının kucağına düştün oy istiyorsun
alırsıııın alırsııın merak etme

israfil
03-17-2009, 23:59
http://www.akpartiistanbul.com/resimler/miting2009.jpg

Feyza
03-18-2009, 01:15
Orada olacağım Allah nasip ederse. :karizmatik:

ak çözüm
03-18-2009, 01:39
Seçim meydanlarına herkesi telefonla aradıklarından ve otobüslerle taşıdıklarından bahsediyorlar malum tv lerde ama bizi arayan da soran da yok. Şaka bir yana bir arkadaş bahsetmişti otobüslerin kaldırılacağından, acaba nerelerden kaldırılacak ?

mehmetozkan
03-18-2009, 04:08
kazlıçeşme mitingi sadece o gün AK PARTİye verildi chp yarın belli olacak nerede yapacağı onlarıda boşverin zaten :):) DURMAK YOK YOLA DEVAM

sosyo
03-18-2009, 19:02
Şaka bir yana bir arkadaş bahsetmişti otobüslerin kaldırılacağından, acaba nerelerden kaldırılacak ?

Mahalle teşkilatlarından kalkar otobüsler.

*AZRA*
03-18-2009, 19:10
ben ve ailem inş orda olacağız:yehoo::yehoo:

Jurnal
03-18-2009, 19:38
Elimizden geldiğince çevremizdekiler katılmaya teşvik edelim... Çık önemli bir miting arkadaşlar...

FarukARSLAN.
03-18-2009, 20:06
Seçim meydanlarına herkesi telefonla aradıklarından ve otobüslerle taşıdıklarından bahsediyorlar malum tv lerde ama bizi arayan da soran da yok. Şaka bir yana bir arkadaş bahsetmişti otobüslerin kaldırılacağından, acaba nerelerden kaldırılacak ?

İlla ki otobüs değil bence, ama belde teşkilatlarına ulaşırsanız kaldırılacak arabaların saatini ve yerini öğrenirsiniz.
Ama bir tren istasyonuna yakınlığınız varsa benCe onu deneyin Kazlıçeşme durağıyla meydan iç içe zaten...

İstasyona da bir çok yerden varmak çok kolay. Eminönüne mesela Üsküdar'dan Kadıköy'den vapur. Harem'den deniz otobüsü vs.
Çevre ilçelerden bir sürü otobüsün son durağı ayrıca Eminönü. Oradan bir trene atlamak yeterli.

TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM, BU FAKTÖRÜ SAKIN GÖZARDI ETMEYİN. TRENLERİ DE İŞGAL EDECEĞİZ O GÜN (:

KİMSE AMA KİMSE KAÇIRMASIN BU MİTİNGİ. DÜNYANIN BAŞKENTİNDEN TÜRKİYEYE MÜHRÜ BASACAĞIZ YİNE BU MİTİNGLE, MİLLET CİVAR İLÇELERDEN OTOBÜS TUTTURMUŞ GELİYOR, İSTANBUL'LU OLUP DA BU MİTİNGE İŞTİRAK ETMEYEN ÇOK YAZIK ETMİŞ OLUR...

SALLAMAK VAR 22'SİNDE İSTANBUL'U :karizmatik:

ak çözüm
03-18-2009, 22:13
İlla ki otobüs değil bence, ama belde teşkilatlarına ulaşırsanız kaldırılacak arabaların saatini ve yerini öğrenirsiniz.
Ama bir tren istasyonuna yakınlığınız varsa benCe onu deneyin Kazlıçeşme durağıyla meydan iç içe zaten...

İstasyona da bir çok yerden varmak çok kolay. Eminönüne mesela Üsküdar'dan Kadıköy'den vapur. Harem'den deniz otobüsü vs.
Çevre ilçelerden bir sürü otobüsün son durağı ayrıca Eminönü. Oradan bir trene atlamak yeterli.

TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM, BU FAKTÖRÜ SAKIN GÖZARDI ETMEYİN. TRENLERİ DE İŞGAL EDECEĞİZ O GÜN (:

KİMSE AMA KİMSE KAÇIRMASIN BU MİTİNGİ. DÜNYANIN BAŞKENTİNDEN TÜRKİYEYE MÜHRÜ BASACAĞIZ YİNE BU MİTİNGLE, MİLLET CİVAR İLÇELERDEN OTOBÜS TUTTURMUŞ GELİYOR, İSTANBUL'LU OLUP DA BU MİTİNGE İŞTİRAK ETMEYEN ÇOK YAZIK ETMİŞ OLUR...

SALLAMAK VAR 22'SİNDE İSTANBUL'U :karizmatik:

Hakikaten doğru söylüyorsun, ben Anadolu yakasında oturuyorum önce vapur sonra tren, insanlarla birlikte gitmek daha eğlenceli olur herhalde.

AK-Arkadaş
03-19-2009, 14:21
orada olacağız
inşALLAH
alem miting görecek
kazlıçeşmeden kaçmak istiyen cehape direk çağlayana atladı
eee herbabayiğit dolduramaz kazlıçeşmeyi geçen seçimde mehape aldı boyunun ölçüsünü :D

Katil
03-19-2009, 14:37
Saat kaç gibi biter acep?

Mitingde olacağım.

Saat 15:00 dan sonra SP'nin mitingine de katılmayı düşünüyorum.

Zaman bulabilirsem tabiiki!

erenler
03-19-2009, 15:55
bende gitmek isterdim çevre ilden katılım olacakmı

israfil
03-19-2009, 19:38
bende gitmek isterdim çevre ilden katılım olacakmı
gelmek isteyene gelme diyemeyiz ...