fatih kısaparmak balon baskılı balon Cami yapılacağına... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cami yapılacağına...

FarukARSLAN.
11-16-2008, 19:43
http://www.habervaktim.com/resim/resim42358_2.jpg

Dizi oyuncusu Yıldırımlar, "Cami yapılacağına..." dedi ve daha çok bale izlemek ve opera dinlemek istediğini söylediTv oyuncusu 'Cami'lerden rahatsız oldu

Eski camilerin yeterli olduğunu iddia eden dizi oyuncusu Yıldırımlar, yeni camilerin yapılmasına karşı...

Özel bir tv kanalında yayınlanan 'Kısa Devre' programına konuk olan ve bir televizyon kanalında yayınlanan diziyle tanınan Bennu Yıldırımlar, bir süredir kapalı olan Atatürk Kültür Merkezi'nin yeniden yapılandırılması için boşaltılmasına tepki verdi.

Yıldırımlar, 2010 yılında 'Kültür Başkenti' olacak İstanbul gibi bir şehirde bir değil çok daha fazla AKM gibi kültür merkezlerinin olması gerektiğini belirterek "Bu tip yüksek sanat izlemek için bir tane yerimiz var. Operaya, baleye, senfoni orkestrasını dinlemeye gitmek için! Bizim bir tane İstanbul'da böyle yerimiz var. İstanbul, 2010'da Kültür Başkenti olacak. Yani Atatürk Kültür Merkezi gibi 10 tane 15 tane yer yetmez! Bence daha fazla yapılsın, cami yapılacağına. Eski camilerimiz bize yeter ve estetik duyguları da çok güzel. Bu kadar çok caminin olduğu yerde.." diye konuştu. Televizyon Gazetesi

Necip Fazıl
11-16-2008, 19:48
zaten sinirliyim sinirimi sana küfür ederek çıkaracağım artık napalım :@:@

temelli
11-16-2008, 20:36
çok haklı yeter cami yapacagınıza yeterince var kültür merkezleri yapın kutlarım:güzel:

Necip Fazıl
11-16-2008, 20:52
çok haklı yeter cami yapacagınıza yeterince var kültür merkezleri yapın kutlarım:güzel:

eyyy dinsiz kardeşim senin öbür tarafını kültür merkezi kurtarmaz tmm mı aklında bulunsun... :@:kızdım:

temelli
11-16-2008, 20:56
eyyy dinsiz kardeşim senin öbür tarafını kültür merkezi kurtarmaz tmm mı aklında bulunsun... :@:kızdım:

o senin sorunun bizim semte 7belki daha fazla cami var acaba 1 tane kultur merkezi olsa iyi olmazmıydı biz gayet dini iyi biliyoruz..yeterince cami var ibadetimi birine gider yaprım bir kültur merkezi olsa kültürlü insnalar yetiştiririz camilerde kültür ögrenilmiyorda burası arabistan degil

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:00
o senin sorunun bizim semte 7belki daha fazla cami var acaba 1 tane kultur merkezi olsa iyi olmazmıydı biz gayet dini iyi biliyoruz..yeterince cami var ibadetimi birine gider yaprım bir kültur merkezi olsa kültürlü insnalar yetiştiririz camilerde kültür ögrenilmiyorda burası arabistan degil

ya sev ya terket koçum :cool:

dilemma
11-16-2008, 21:00

haddinizi bilin. siz kimsiniz ki bir baskasına dinsiz diyebiliyorsunuz. hakka giriyorsunuz dikkat edin!!

temelli
11-16-2008, 21:07
ya sev ya terket koçum :cool:

bu sözü söyleme hakına sahip degilsiniz chp dinsiz degilim bunuda siz söylyemseniz yüce islam dini siz yokken de varlıgını tamamlayacaktır.yüce kitabımız kuranda yazar islam nurunu tamamlayacaktır.evet tamamlayacak ya sev ya terket ancak sizden beklenebilir bu ulkeyi biz çok seviyoruz ama dediginize göre ben dinsizim ya siz terkedebilirsiniz

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:10
haddinizi bilin. siz kimsiniz ki bir baskasına dinsiz diyebiliyorsunuz. hakka giriyorsunuz dikkat edin!!

sana sorupta konuşmam tmm mı asıl sen haddini bil :kızdım:

Gölge
11-16-2008, 21:10
Herkes düşüncesinde özgürdür bu kadında böyle konuşarak safını belli etmiştir yaprak dökümü dizisi izleyenlere duyurulur rahat bırakın onları arkadaşlar onların cenneti burası gönlüce yaşasınlar nasıl olsa öbür tarafta kurtaracaktır onları bu dünyada yaptırdıkları kültür merkezleri :D

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:14
Herkes düşüncesinde özgürdür bu kadında böyle konuşarak safını belli etmiştir yaprak dökümü dizisi izleyenlere duyurulur rahat bırakın onları arkadaşlar onların cenneti burası gönlüce yaşasınlar nasıl olsa öbür tarafta kurtaracaktır onları bu dünyada yaptırdıkları kültür merkezleri :D

haayyyy ağzına sağlık yaaaaaa

:çiçek:

temelli
11-16-2008, 21:16

üste cevabımı yazdım her yerde fazlsıyla cami var birinde ibadet ederim sorun degil ama ülkemeizin kültürlü aydın insnalara ihtiyacı vardır sunu untamyın kendine göre tek müslüman akp sadece onlar cennete gider biz dinsisiz cehenneligiz bilmeden konuşanlara duyurulur tüce islamı kullanları her zaman kınıyoruz

dilemma
11-16-2008, 21:16
sana sorupta konuşmam tmm mı asıl sen haddini bil :kızdım:

bana sormayacaksınız elbet...
Allahın kitabına sorun derim ben.. sorunda bulabilecek misiniz bir bakalım oturduğunuz yerden birini dinsizlikle suçlamak öyle kolay mıymış?
yazık.. Allah affetsin..

temelli
11-16-2008, 21:17
haayyyy ağzına sağlık yaaaaaa

:çiçek:

sana cevap verdim akp nasıl oldugu şeriat özlemi ceken parti hemen belli oluyor size yukarıda yorum yaptım satır arlarını iyi okuyunuz

temelli
11-16-2008, 21:19
VAy gerizekalı insan Temelli Ne yapmaya çalışıyorsun!!!
Ya bu kadar belli etmeyin kendinnizi hadi yavrummm başka kapıyaaa hadiiiii yallahhhh
kendimizi belli etmiyorum kendini saklayanlar utansın sonuna kadar chpliyiz bu forum demkratik bütün fikirlere acık degilmi acaba;)

Gölge
11-16-2008, 21:19
üste cevabımı yazdım her yerde fazlsıyla cami var birinde ibadet ederim sorun degil ama ülkemeizin kültürlü aydın insnalara ihtiyacı vardır sunu untamyın kendine göre tek müslüman akp sadece onlar cennete gider biz dinsisiz cehenneligiz bilmeden konuşanlara duyurulur tüce islamı kullanları her zaman kınıyoruz

Biz İslamı kullanmıyoruz zamanın ebu cehillerine karşı dünyada herşeyden üstün olan Yüce Dinimizi hayatımızın her alanında yaşamaya çalışıyoruz zalimler ve dinsizler için yaşasın cehennem .....

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:21
sana cevap verdim akp nasıl oldugu şeriat özlemi ceken parti hemen belli oluyor size yukarıda yorum yaptım satır arlarını iyi okuyunuz

iyi ya şeriat gelirse belki sizde imana gelirsiniz... :w:

adamların öbür tarafını kurtarmaya çalışıyoruz bize dua edeceklerine illa da biz cehennem isteriz diye haykırıyolar... ;)

temelli
11-16-2008, 21:22
Biz İslamı kullanmıyoruz zamanın ebu cehillerine karşı dünyada herşeyden üstün olan Yüce Dinimizi hayatımızın her alanında yaşamaya çalışıyoruz zalimler ve dinsizler için yaşasın cehennem .....

sizler islamı suan bile kullanıyorsunuz insanları cehennem kavramıyla bazı şeyler ima ederek oy topluyorsunuz yüce islamı biz ve yüce kuranı çok seviyoruz gerekn ibadeti yereine getiriyoruz bu sloganları bırakın dini kullanlar icin yaşasın cehenenm nasıl oluyor acaba;)

ahmetermiş
11-16-2008, 21:22
Camileri cemaat yanı halk kendisi yapar..sizde ne yapacaksanız kendi cebınızden yapın ama her mahalleye yapacaksınız..!
siz yaptınızda yapmayınmı dediler..
nevsehırde beledıyemız çok guzel bir kültürmerkezi yaptı..! ama hiç cami yapmadı..
camiyi halkımız yapar..sizlerde chp lıler olarak yaptırn bır kultur merkezi..

hak ararken lütfen başkalarının hakkına tecavüz etmeyin..chp lı vatandaş ben arabıstanlı değilim ben türküm türkiyeliyim ve muslümanım..

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:23
kendimizi belli etmiyorum kendini saklayanlar utansın sonuna kadar chpliyiz bu forum demkratik bütün fikirlere acık degilmi acaba;)

hem CeHaPes liyim diyosun hemde demokratiklik taslıyosun...

çok uçuk ilişkiler... :w:

temelli
11-16-2008, 21:24
iyi ya şeriat gelirse belki sizde imana gelirsiniz... :w:

adamların öbür tarafını kurtarmaya çalışıyoruz bize dua edeceklerine illa da biz cehennem isteriz diye haykırıyolar... ;)

dinde zorlama yoktur her koyun kendi bacagından asılır yüce dinimiz islamı yüce kitabımız kuranı kurban olurum ama laik bir ülkede insanlara eşit fikirler ortamı yaratıyor onlara fikirlere saygı duyuyoruz. yani sanmaki tek musluman siz degilsiniz

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:25
sizler islamı suan bile kullanıyorsunuz insanları cehennem kavramıyla bazı şeyler ima ederek oy topluyorsunuz yüce islamı biz ve yüce kuranı çok seviyoruz gerekn ibadeti yereine getiriyoruz bu sloganları bırakın dini kullanlar icin yaşasın cehenenm nasıl oluyor acaba;)

sizin dininiz de imanınız da atatürk olmuş lan sen kimi kandırmaya çalışıyorsun... :@ :kızdım:

temelli
11-16-2008, 21:25
hem CeHaPes liyim diyosun hemde demokratiklik taslıyosun...

çok uçuk ilişkiler... :w:

sizinle asla bu nokta tartısmam belki fikrime alay geciyorsunuz size büyük saygı duyuyorum bana yakışanı yapıyorum

dilemma
11-16-2008, 21:26
Camileri cemaat yanı halk kendisi yapar..sizde ne yapacaksanız kendi cebınızden yapın ama her mahalleye yapacaksınız..!
nevsehırde beledıyemız çok guzel bir kültürmerkezi yaptı..! ama hiç cami yapmadı..

hak ararken lütfen başkalarının hakkına tecavüz etmeyin..chp lı vatandaş ben arabıstanlı değilim ben türküm türkiyeliyim ve muslümanım..

gerizekalı, dinsiz vs gibi hakaret etmeden aklı başında bir yorum yaptığınız için tebrik ederim..

temelli
11-16-2008, 21:27
sizin dininiz de imanınız da atatürk olmuş lan sen kimi kandırmaya çalışıyorsun... :@ :kızdım:

chp olarak Ataturkle gurur duyoruz kimseyi kandırmıyorum sen anlamak istemiyorsun belki bana saldırarak cevap veriyorsun ama herkes aynı degildir arkdaşım unutma saygılar sevgiler

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:27
dinde zorlama yoktur her koyun kendi bacagından asılır yüce dinimiz islamı yüce kitabımız kuranı kurban olurum ama laik bir ülkede insanlara eşit fikirler ortamı yaratıyor onlara fikirlere saygı duyuyoruz. yani sanmaki tek musluman siz degilsiniz

eşit fikirler diyosunuz da başörtülü oldumu neden eşit davranmıyosunuz peki... :kızdım: :@

Gölge
11-16-2008, 21:28

Şimdi sana mı diyorlar kültürlü insan diye :D eğer biraz kitap açarsan ve okursan görürsün neyin ne olduğunu şimdi senin gibi cahile ben ne anlatayım ki İslamı ve Kur'an'ı seviyorsun ama cami yapılmasına karşı olan bir kadının söylediklerini onaylıyorsun bu nasıl bir ikiyüzlülüktür ...Müslüman dediğin adam öleceğini dahi bile bilse her zaman doğruyu söylemeli ve doğrularla beraber olmalıdır ....Sana tavsiyem boş boş yazan köşe yazarlarını okuyacağına git Hz.Mevlana'nın Mesnevilerini oku belki biraz bilgilenirsin o zaman yazdıklarının ne anlama geldiğini okur pişman olur tövbe edersin ne diyeyim ben sizin gibi insanlara Allah islah eylesin sizin gibileri bu yazdıklarımın oy ile ne alakası var onu da anlamış değilşim açıkcası ....:saygılar:

temelli
11-16-2008, 21:28

bu yorumundan dolayı sizi kutlarım + yorum

Gölge
11-16-2008, 21:31
eşit fikirler diyosunuz da başörtülü oldumu neden eşit davranmıyosunuz peki... :kızdım: :@

Ama paritiye çarşaflı insan kayıt ediyorlar Eyüpsultan'da hemde bay-kıl bunu da anlayabilmiş değilim din istismarının babasını cehepe yapıyor seçim zamanı yaklaştımı bilboardlarda başörtülü kardeşlerimiz falan filan pişman ama konu meclise gelince doğru anayasa mahkemesine :D

temelli
11-16-2008, 21:33
Şimdi sana mı diyorlar kültürlü insan diye :D eğer biraz kitap açarsan ve okursan görürsün neyin ne olduğunu şimdi senin gibi cahile ben ne anlatayım ki İslamı ve Kur'an'ı seviyorsun ama cami yapılmasına karşı olan bir kadının söylediklerini onaylıyorsun bu nasıl bir ikiyüzlülüktür ...Müslüman dediğin adam öleceğini dahi bile bilse her zaman doğruyu söylemeli ve doğrularla beraber olmalıdır ....Sana tavsiyem boş boş yazan köşe yazarlarını okuyacağına git Hz.Mevlana'nın Mesnevilerini oku belki biraz bilgilenirsin o zaman yazdıklarının ne anlama geldiğini okur pişman olur tövbe edersin ne diyeyim ben sizin gibi insanlara Allah islah eylesin sizin gibileri bu yazdıklarımın oy ile ne alakası var onu da anlamış değilşim açıkcası ....:saygılar:

kültürlüyüm iddasında bulunmadım. ama kültür düzeyi yüksek insanlar yetistirmeliyiz gerek mevlana mesnevilere okumam falan demedim bazı mesnevilerini büyük zevkle okudum degerli arkadaşım insnaları akpartili olmadıgı icin kınamaya dinsiz ilan etmeye gerek yok önyargılısnız o kadar yeterince camimiz mevcutur fakat yetrince kültür merkezimiz yokrur bu kadar acık

mehmetakif24
11-16-2008, 21:34
siz gelin hem cami yapalım hemde kültür merkezi. kültür merkezi yaparsak camilerimizde dolar. çünkü bizim kültürümüz islam kültürüdür. vesselam

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:35
Ama paritiye çarşaflı insan kayıt ediyorlar Eyüpsultan'da hemde bay-kıl bunu da anlayabilmiş değilim din istismarının babasını cehepe yapıyor seçim zamanı yaklaştımı bilboardlarda başörtülü kardeşlerimiz falan filan pişman ama konu meclise gelince doğru anayasa mahkemesine :D[/center]

oy için kişiliğini satıyo işte en açık ispatıdar gölge nın yazdığı... :güzel:

ahmetermiş
11-16-2008, 21:38
bu yorumundan dolayı sizi kutlarım + yorum

benim senin tarafından yada zihniyetinizin tarafından kutlanmaya ihtiyacım yok..beni allahım kutlasın..chp liler değil..
ben sadece camiyi halk olarak bız yaptık sızde kultur merkezini yapın dedim yani camiye memaate,,turbana,kurbana,ezana, düşmanlık etmeyin KİNDAR Olmayın..ama halk olarak kultur merkezi istiyorsanız devlette yapsa mıllette yapsa buna kımse karşı çıkmaz..
alevilerde cem evi istemek yerine cami düşmanlığı yapıyorlar buda bır çelişki..!
maksat cem evi yapmakmı..? camıleri yıkmakmı dıye sorasım geliyor..tabi bazı alevileri kastettim..
saygılarımla

Gölge
11-16-2008, 21:39
kültürlüyüm iddasında bulunmadım. ama kültür düzeyi yüksek insanlar yetistirmeliyiz gerek mevlana mesnevilere okumam falan demedim bazı mesnevilerini büyük zevkle okudum degerli arkadaşım insnaları akpartili olmadıgı icin kınamaya dinsiz ilan etmeye gerek yok önyargılısnız o kadar yeterince camimiz mevcutur fakat yetrince kültür merkezimiz yokrur bu kadar acık

Yav kardeşim o zaman diyeceksin ki hem cami hemde kültür merkezi yapılsın ülkemize böyle insanlara hizmet eden eselerin sayısı çoğalsın diyeceksin ayrıca cami yapılmasına karşı olan bir insanın din ile ne alakası olabilir ki bu insan nasıl Müslüman olabilir saçma saçma gereksiz zaman kaybı ben burda tartışmayı güzel bir sözle bitirmek istiyorum ;

Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz
Yunus Emre

ahmetermiş
11-16-2008, 21:48
Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz

Yunus Emre

evet sözün özü tşkr

Necip Fazıl
11-16-2008, 21:51
evet sözün özü tşkr

hak edene artıyı verdik memleket için :w::w:

artı verdinmi bakimm hıımmmm :evet:

Hüdaverdi
11-16-2008, 23:03
Aleviler miting yapmıştı geçenlerde.
NTV de müjde ar,aysun kayacı vs. gibi ileci yobazların yaptığı programda bu dile getirildi ve manken,aptal sarışın (bir ara saçını kahve rengiye boyatsada aptallığından hiç bir şey eksilmedi),çobana hakaret eden,telefonundan ayıp fotoğraflar çıkan ve internette dolaşan aysun kayacı ''bana baya mantıklı geldi bu istekler'' dedi.

Şimci konuda adı geçen Bennu Yıldırımlar heç geru kalır mı ? ;)

Aysun kayacı aptal şarışın,orada burada o terbiyesiz fotolarının gezdiğini kendiside çok iyi biliyor.
Hatta o programda bilerek neden köşeye oturduğunu söylemeye gerek yok sanırım.Yazarsam onun kadar pislik olmuş olurum.

Bennu Yıldırımlar'da tıpkı aysun kayacı gibi orada burada kendisini sergileyen (tiyatro oyuncusu ya muaf olacak illa) pis bir insan.

Bu pis iki insanın aynı dilde konuşması,aynı düşüncelere sahip olması,aynı terbiyesizliği yapması hiç şaşırtıcı değil.

Birisi alevileri haklı bulur diyanete,din ve ahlak dersine karşı çıkar,bir diğer camiilere.

Ama çıplaklık söz konusu ise vatan millet sakarya diyip hemen atlarlar.
Özgürller,laikçiler ama ahmaklar,sapıklar.

Bir insan meme kanseri için soyunmaz.
Yunanistan'da ki bayanlar kanserin önüne geçmek,insanları bilgilendirmek için meydana dökülüp balon bırakıyorlar.Bizimkiler ise soyunma yarışına giriyorlar.

Bahanede hazır; ''insanların ilgisi az,ilgi çekmek için soyunduk''
Yunanlılar soyunmadan yapıyor,Taa Türkiye'ye kadar ulaşıyor yaptıkları,benim dahi haberim oluyor ama ne garipse ülkemizde yapılanlardan insanlarımızın haberleri olmuyormuş!...

Sokağa çıkıp ''Bennu Yıldırımlar meme kanserine dikkat çekmek için soyundu,kanser sorunu dikkatinizi çektimi'' dese bir muhabir,karşısındaki kanserden mi söz eder yoksa kadından mı ? Sorunun cevabı kolay.Veya kaç kişi bu kadının yaptığı pislikten sonra kanser hakkında bilgi sahibi olmuş ? Bununda cevabı kolay.

Ayıp yahu,valla bıtkınlık geldi koca koca heriflerin 17-18 liklerle kli çevirmesinden,insanların bir şeye dikkat etmek için kendi bedenini sergilemesinden.Ahlaksızlardan,pisliklerden.İnsana en çok koyan ise azınlığın ve ahmakların tvlerde boy göstermesi.

İmzamda yazdığı gibi; “Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles)