Orijinalini görmek için tıklayınız : çankırılı arkadaşlar....
çankırıya gönül veren vatan 18 diyenler burada toplanalım.
Mekan her ne kadar 59 olsa da vatan 18 uzaktayız ama olsun :(
hayrettingumus
08-28-2007, 16:21
Bende Çankırı-Bayramörenliyim buradayız, tüm Türkiyeli ve Müslüman kardeşlerime selamlar...
HER ŞEY BU MİLLET İÇİN...
Bende Çankırı-Bayramörenliyim buradayız, tüm Türkiyeli ve Müslüman kardeşlerime selamlar...
HER ŞEY BU MİLLET İÇİN...
hoşgeldin kardeş
umutyolcusu
09-14-2007, 03:02
merhaba arkadaşlar,benim mekan da 41 ama aslen 18...tüm ÇANKIRI LI hemşehrilerime gönülden SELAMLAR...
merhaba arkadaşlar,benim mekan da 41 ama aslen 18...tüm ÇANKIRI LI hemşehrilerime gönülden SELAMLAR...
hoşgeldiniz... çankırıyı unutmadığınız, çankırılıyım demekten gurur duyduğunuz için saygılar
akpli_kadir
09-21-2007, 01:07
SLM akplı genclık bende cankırı çerkeslıyım tum akplılere slm mekan34 vatan 18 zeytinburnulu genclik
S.a Arkadaşlar Bende Çankırı/Ilgaz/Yerkuyu Köyü Doğma Büyüme İstanbul. :D :D İstanbul/Pendik Ak Gençlik.. :D
Hepinize Selamlar Saygılar... 8)
SLM akplı genclık bende cankırı çerkeslıyım tum akplılere slm mekan34 vatan 18 zeytinburnulu genclik
hoşgeldin arkadaşım..
S.a Arkadaşlar Bende Çankırı/Ilgaz/Yerkuyu Köyü Doğma Büyüme İstanbul. :D :D İstanbul/Pendik Ak Gençlik.. :D
Hepinize Selamlar Saygılar... 8)
sende hoşgeldin arkadaşım. memleketimizi unutmadığınız çankırılıyım demekten onurlandiğiniz için teşekkürler
foruma pek giremiyorum ama hemşehrilerimi görünce dayanamadım
SELAM ÇANKIRILI AK GENÇLİK..
benim de babam Eldivanlı annem Şabanözülü
haziranda Eldivan a kiraz yemeye beklerim inşallah
foruma pek giremiyorum ama hemşehrilerimi görünce dayanamadım
SELAM ÇANKIRILI AK GENÇLİK..
benim de babam Eldivanlı annem Şabanözülü
haziranda Eldivan a kiraz yemeye beklerim inşallah
a s arkadaşım hoşgeldin.. sık sık görmek isteriz seni buralarda.. eldivanı çok severim özellikle suyunu kirazını
Selamun Aleyküm arkadaşlar her ne kadar İstanbul'da olsak da 18'i Çankırı'yı unutmuyoruz.Bende Çankırı/Bayramören'denim.
Hepinize tekrar selamlar.
Selamun Aleyküm arkadaşlar her ne kadar İstanbul'da olsak da 18'i Çankırı'yı unutmuyoruz.Bende Çankırı/Bayramören'denim.
Hepinize tekrar selamlar.
A s. Hoşgeldin
savasansahin
01-08-2009, 17:24
s.a çankırılı gençler....ılgazlıyım bende...:) ama ankarada oturuyorum...
Selamün Aleyküm arkadaşlar İstanbulda oturuyorum Korgun/ Dikenliliyim
Bende Çankırılıyım.. Çankırı/Orta
Her ne kadar İstanbul da olsak da gönlümüz orada ;)
Bende Çankırı Ortalıyım ve çankırı Merkez de yaşıyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.