fatih kısaparmak balon baskılı balon Canlı yayın arasında skanlda(bence kaçırmayın mutlaka seyir edin....) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlı yayın arasında skanlda(bence kaçırmayın mutlaka seyir edin....)

El Emin
07-06-2010, 09:32
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1496716506743

Videoyu izlediğimde çok şaşırdım izleyenlerin yorum yaparsa güzel olur.

ALmi´
07-06-2010, 09:39
Bunu biliyorum , izlemiştim daha önce kaç kez. Yorum yapılacak bir şey yok aslında. Her şey ortada. Konu kılıçdaroğlu olunca , hiç üstüne gidilmedi. Aksine örtpas edilmeye çalışıldı ve unutuldu.
Aynı şey bizden birinin başına gelseydi , o zaman ne olurdu hepimiz biliyoruz.

El Emin
07-06-2010, 09:41
Bunu biliyorum , izlemiştim daha önce kaç kez. Yorum yapılacak bir şey yok aslında. Her şey ortada.

Ve yaptıklarının p...tluk olduğunu biliyorlar yani bunlarda zerre utanma ve ahlak yok...

ak sevda
07-06-2010, 09:42
zaten ne mal olduklarını kendileri itiraf ediyor.
başka söze gerek yok

rizzelli
07-06-2010, 09:55
Spliler izlesin.

Hüdaverdi
07-06-2010, 10:42
Vay babağn ananğn kemüğüneolaya bak, ilk defa izledim tv'ler hiç göstermedi.

Ukbâ
07-06-2010, 12:03
Bir değil iki değil her halleri skandal.

Ak partiye olan düşmanlıkları bütün cevrelerin asit dengesini bozmuş . Demokrasinin işlemesine engel olmak için üç maymunları oynuyorlar.

Ak_Kelebek
07-06-2010, 12:05
Bende sabah izledim ve paylaştım ama arkadaşlar lütfen biz sessiz kalmayalım bu duruma.Yayalım ve haberdar edelim elimizden geldiğince herkesi..

EZEL
07-06-2010, 13:34
Ben 1 yıl oluyor izleyeli bir çok forumda paylaşmıştım .

Cihannur
07-06-2010, 18:31
Türkiye'deki azgın azınlığın temel anlayışı budur. Azgın azınlık, % 30'luk sol oyları birleştirip, % 70'lik sağ ve merkez oyları bölmek için elinden geleni yapmaktadır. 2011 Genel Seçiminde de aynı politikayı izleyeceklerdir. Bir yandan sol oyları CHP'de birleştirmek için ellerinden geleni yapacaklar, diğer yandan da sağ ve merkez oyların AK Parti'de birleşmesini engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Delilin NuR
07-07-2010, 00:19
Böyle bir haberi daha önce duydum gibi hatırlıyorum ...
Bunların ağzı bozuk , ne denilebilirki başka ...
Kendi seviyelerini nasılda belli ediyorlar...

İntifada
07-07-2010, 00:28
29 mart yerel seçimlerinden birkaç gün önceydi bu..
forumda paylaşmıştım galiba...

Ama ben haberalın bu yaptığına şaşırmıyorum zira zaten pu.tluk huylarıdır beni şaşırtan ve dehşete düşüren şudur...bakın erbakan hocayla bir röportaj..
Başkent Televizyonu´nda bir programın reklam arasında yaşanan diyaloglara şahit olduk. Televizyonun sahibi Mehmet Haberal´la diyaloğunuz nedir?
Mehmet Haberal dostumuzdur, çalışkandır. Her zaman takdir ederiz. Biz hükümetteyken onun çeşitli hastanelerini açmışızdır. Memlekete çok büyük hizmetler yapmıştır.
senin partini bu pu.tluğa alet ediyorlar ve sen çıkıp hala memlekete hizmet yapmasıdır diyorsun..

Cihannur
07-07-2010, 03:57
Saadet Partisi ve bir kısım Saadet Partililer, laikçi ve batıcı zihniyet tarafından kullanılıyorlar. Laikçiler, AK Parti'yi karalayıp Saadet Partisi'ni destekleyerek oyları bölüp, CHP Zihniyetini iktidara getirip Müslüman Türk Milleti'ne zulüm yapmak istiyorlar. Laikçiler birleşsin, dindarlar ve ılımlılar bölünsün. Amaçları bu.

Laikçiler bazen bazı yerlerin yerel seçimlerinde bu amaçlarına ulaştılar. Bunun en tipik misali 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçimidir. 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçiminde CHP % 35,97 oy oranıyla 26.612 oy alarak seçimi kazandı. AK Parti o seçimde % 35,46 oy oranı ve 26.240 oy alarak seçimi çok az farkla sadece 372 oyla kaybetti. Saadet Partisi ise o seçimde % 13,72 oy oranı ile 10.152 oy almış ve dindarların oylarını bölmüştür. AK Parti o seçimde Saadet Partisi'nin sadece % 0,52'lik oyunu alabilmiş olsaydı, Trabzon'u 2004 - 2009 yılları arasında 5 sene boyunca CHP Zihniyetinin yönetmesine engel olabilecektik. Saadet Parti'li dindar kardeşlerimiz başımızda dindar bir yönetim olsun diyerek oylarını Saadet Partisi'ne vermişler; ama dindarların oylarını böldükleri için bu isteklerinin tam tersi olmuş ve laikçi zihniyet Trabzon Belediye Başkanlığı seçimini kazanmıştır. Saadet Partisi'ne verilen oylar CHP'ye gitmiş gibi olmuştur.:(

akobalı-akkurt
07-07-2010, 12:03
Lütfen daha adaplı yorumlar yaparak, fikirlerimizi daha berrak ve kabuledilebilir biçimde dile getirelim yada yazıya dökelim... YAzdığınız yazı veya yorum kabul edilebilir değil...

(*NuSReT*)

Ahmet Yasin
07-07-2010, 12:11
Bunların bu acizliğini gördükçe seviniyorum ve bi halt edemeyeceklerine inanıyorum ya siz?

redyellow
07-07-2010, 20:25
Spliler izlesin.

İzledim.

Ne dememi bekliyorsunuz?

kanalb yetkililerinin niyetinin kötü olması saadetcileri bağlar mı?

Saadet televizyona çıkar görüşlerini açık bu her parti için olağan bir şeydir. Burda kötü niyetli olan televizyon kuruluşunun yetkilileridir saadetçiler değil sayın rizzeli.

Spliler izlesin diyerek laf sokuşturuyorsunuz ama bu nüansı gözden kaçırıyorsunuz.

rizzelli
07-07-2010, 20:31
İzledim.

Ne dememi bekliyorsunuz?

Saadet televizyona çıkar görüşlerini açık bu her parti için olağan bir şeydir. Burda kötü niyetli olan televizyon kuruluşunun yetkilileridir saadetçiler değil sayın rizzeli.

Spliler izlesin diyerek laf sokuşturuyorsunuz ama bu nüansı gözden kaçırıyorsunuz.

Spliler izlemesin.

İntifada
07-07-2010, 20:36
İzledim.

Ne dememi bekliyorsunuz?

spliler bundan izlesinler bundan sonra erbakan hocanın bir röportajı var...

Başkent Televizyonu´nda bir programın reklam arasında yaşanan diyaloglara şahit olduk. Televizyonun sahibi Mehmet Haberal´la diyaloğunuz nedir?
Mehmet Haberal dostumuzdur, çalışkandır. Her zaman takdir ederiz. Biz hükümetteyken onun çeşitli hastanelerini açmışızdır. Memlekete çok büyük hizmetler yapmıştır.

İntifada
07-07-2010, 20:50
[QUOTE=AKıncı 34;766187]spliler bundan izlesinler bundan sonra erbakan hocanın bir röportajı var...

BENDE SANA BİR BOMBA PATLATAYIM O ZAMAN,BU NASIL KAMERANIN AÇIK KALMASI.SANKİ CANLI YAYIN,PEKİ BU OYUNUN STV'NİN ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ İKTİDARDA TUTMAK İÇİN YAPTIĞI BİR NUMARA OLMADIĞINA EMİNMİSİN????

uff gerçekten muhteşem bir bombaymış...Tebrik ederim...

Ahmet Yasin
07-07-2010, 20:51
Yönetim olaya el atsanız artık arkadaşlar hakaret etmeden konuşamıyorlar birbiriyle

Ahmet Yasin
07-07-2010, 20:59
Arkadaşlar hiddetlenmenize gerek yok panik yapmayın sol altta mesajı sikayet et butonu var orda tepkinizi dile getirebilirsiniz yönticiler o şekilde fark edebilirler.

CeVHeR
07-07-2010, 21:03
Arkadaşlar o yoruma gereken yapılmıştır... Tamam belki biraz geç kalınmış olabilir ki yedi yirmi dört pc başında değiliz, gözümüzden kaçmış olabilir... Ama nedir bu hemen yönetime saldırma çabaları... Bir açık gördüğünüzde ceylanını bekleyen çita gibi olayın üzerine atlayarak hem forumu hemde Ak PArtiyi eleştirmek içinmi bulunuyorsunuz bu forumda...
Sözlerimin genel muhattabı zilzaldır ve Zilzal böyle olduğun sürece bu forumda olan misafirliğini istemeden sonlandırmak zorunda kalabiliriz...

İntifada
07-07-2010, 21:03
hadsizlik yapma zilzal ...
resimlerimizi avatara koyuyoruz mesajların sonuna eklemiyoruz...

rizzelli
07-07-2010, 21:06
[QUOTE=AKıncı 34;766187]spliler bundan izlesinler bundan sonra erbakan hocanın bir röportajı var...

BENDE SANA BİR BOMBA PATLATAYIM O ZAMAN,BU NASIL KAMERANIN AÇIK KALMASI.SANKİ CANLI YAYIN,PEKİ BU OYUNUN STV'NİN ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ İKTİDARDA TUTMAK İÇİN YAPTIĞI BİR NUMARA OLMADIĞINA EMİNMİSİN????

bomba haber patlattığın şeye biz İFTİRA diyoruz.

redyellow
07-07-2010, 21:13
SAYIN NUSRET:

Teşekkür ediyorum, bu edepsiz mesajı silmişsiniz.

Muhabbetle.

rizzelli
07-07-2010, 21:14
[QUOTE=rizzelli;766249][QUOTE=zilzal;766214]

bomba haber patlattığın şeye biz İFTİRA diyoruz.

İyi ya bu görüntüler LEHİNİZE oldu oylarınızı artırdınız,teşekkür edin,KANAL B ve SAMAN YOLU tv lerine.

yahu senin yaşın kaç zilzal?
novekin hangi versiyonusun?

Delilin NuR
07-07-2010, 21:15
Öfke gelir göz kızarır...
Öfke gider yüz kızarır...
Arkadaşlar bu sözler her iki tarafada yakışmıyor ...
Lütfen öfkemizi kontrol edelim ...
Yapılan bir hataya aynı şekilde cevap vermek mantıklı bir davranış değil...
Aklıselim davranalım ...
Varsa ortada bir sorun bunu öncelikle yetkililere bildirmek, gereği yapılmadığı takdirde tepkimizi vermek doğru olur inancındayım ...
Aksi takdirde böyle hakaretlerin havada uçuştuğu bir ortam kaçınılmaz olur...
Buda takdir edersinizki hoş bir durum değil ...
Saygılarımla ...:saygılar:

El Emin
07-07-2010, 21:19
akobalı necmettin hocayı eleştirebilir/sin/iz fakat bu şekilde hakaret edemezsin sözlerine dikkat et...
Zilzal sende sözlerine dikkat et...

Feride
07-07-2010, 21:26
Aklıselim davranalım ...
Varsa ortada bir sorun bunu öncelikle yetkililere bildirmek, gereği yapılmadığı takdirde tepkimizi vermek doğru olur inancındayım ...

Sağduyulu bir yaklaşım görmek güzel..

Teşekkür ederim.. Katılıyorum dediklerinize..

redyellow
07-07-2010, 21:32
Erbakan hocaya hakaret eden kişi UZAKLAŞTIRILMIŞ.

Aynı şekilde ZİLZAL arkadaş da UZAKLAŞTIRILMIŞ.

ZİLZAL arkadaşın uzaklaştırılmasını adil bulmadığımı söylemek zorundayım.

Çok ağır tahrik üzerine yazdığı bir kaç sert yazı vardı ve tamamen o hakaretli yazıyı yazan kişinin şahsına aitti.

YÖNETİMDEN TALEBİMDİR:

ZİLZAL arkadaşın cezasının kaldırılmasını talep ediyorum.

Delilin NuR
07-07-2010, 21:41
Sağduyulu bir yaklaşım görmek güzel..

Teşekkür ederim.. Katılıyorum dediklerinize..

Bu sağduyulu yaklaşımı gören birini görmekte güzel ... :)
Bende teşekür ederim ...:çiçek:

redyellow
07-07-2010, 21:44
Aklıselim davranalım ...

:saygılar:
:gül:

Teşekkürlerimle.

Delilin NuR
07-07-2010, 21:49
:saygılar:
:gül:

Teşekkürlerimle.

Bu sağduyuyu gören ikinci güzel insanada teşekürler ...:)
Saygılar efendim ...:saygılar:

CeVHeR
07-07-2010, 21:59

Çok ağır tahrik üzerine yazdığı bir kaç sert yazı vardı ve tamamen o hakaretli yazıyı yazan kişinin şahsına aitti.

YÖNETİMDEN TALEBİMDİR:

Yazdığı hakaret dolu ilk mesajı ben sildim. Bence hiçde masum değildi. Aynı akkobalının masum olmadığı gibi. Sadece tahrik var diye affedilecek hakaretler değildi. Bence adil olmuştur... Ayrıca domuz resmi koyarak diğer banlanan arkadaşa sen busun demek sureti ile ayrıca hakaretdede bulunmuştur...

redyellow
07-07-2010, 22:05
Yazdığı hakaret dolu ilk mesajı ben sildim. Bence hiçde masum değildi. Aynı akkobalının masum olmadığı gibi. Sadece tahrik var diye affedilecek hakaretler değildi. Bence adil olmuştur... Ayrıca domuz resmi koyarak diğer banlanan arkadaşa sen busun demek sureti ile ayrıca hakaretdede bulunmuştur...

ERBAKAN ŞARON diyen bir kişiye yazılmıştır onlar.

Ben zilzalın yapıtğı tamamen normal, doğrudur demiyorum ama çok ağır tahrik var diyorum.

Sayın nusret sizinle pek anlaşamayız biliyorsunuz ama yazıyı silme güzelliğiniz için size teşekkür etmiştim.

Size bir soru sorayım:

Burda birisi gelse ve:

TAYYİP ŞARON'U İYİ TANIYIN diye yazı yazsa.

Sayın zilzal veya ben veya bir başkası da bu kişiye bu başlıkta sayın zilzalın yaptıklarını yapsa bu yapanların hepsini uzaklaştırır mısınız?

Yani TAYYİP ŞARON diyen kişiye layıkıyla cevap verenlerin hepsini uzaklaştırmak mı gerekir?

Bu şekilde yeniden düşünün lüten.

Ben zilzalın cezasının ağır olduğunu düşünüyorum.

Ve sizlerden bu cezanın kaldırılmasını talep ediyorum.

CeVHeR
07-07-2010, 22:13
ERBAKAN ŞARON diyen bir kişiye yazılmıştır onlar.

Ben zilzalın yapıtğı tamamen normal, doğrudur demiyorum ama çok ağır tahrik var diyorum.

Sayın nusret sizinle pek anlaşamayız biliyorsunuz ama yazıyı silme güzelliğiniz için size teşekkür etmiştim.

Size bir soru sorayım:

Burda birisi gelse ve:

TAYYİP ŞARON'U İYİ TANIYIN diye yazı yazsa.

Sayın zilzal veya ben veya bir başkası da bu kişiye bu başlıkta sayın zilzalın yaptıklarını yapsa bu yapanların hepsini uzaklaştırır mısınız?

Yani TAYYİP ŞARON diyen kişiye layıkıyla cevap verenlerin hepsini uzaklaştırmak mı gerekir?

Bu şekilde yeniden düşünün lüten.

Ben zilzalın cezasının ağır olduğunu düşünüyorum.

Ve sizlerden bu cezanın kaldırılmasını talep ediyorum.

Rica ederim, ben olması gerekeni yaptım. Benden önce başka bir yetkili arkadaş görse idi oda aynı şeyi yapacaktı.
Bence sizin yaptığınız doğru bir kıyas değil...
Zilzal sadece Erbakana ŞAron diyen üyemize değil aynı zamanda forum yönetiminenezdindede Ak PArtiiyede sallamıştır ki bunu zaten sürekli yapıyordu. Ayrıca bu konudaki ilk mesajımdada uyardım Zilzalı. Geriye dönüp bakabilirisiniz...
Neden doğru bir kıyas değile gelince belki şekil itibari ile forumda herşey eşit olmalıdır, her üye birdir ama sizde bunu çok iyi bilirsinizki ev sahibinin hatası daha kolay affedilir yada daha fazla tölerans görebilir. Ama yine söylüyorum zilzal sadece Erbakana hakaret eden kişiye değil onun nezdinde tüm foruma saldırmıştır...
Bu konuda öyle birşey olmadı ve nihayetinde öyle veya böyle rakip bir partinin eski başkanına hakaret eden evsahibi banlanmak sureti ile forumdan uzaklaştırıldı ;)

İntifada
07-08-2010, 00:04

YÖNETİMDEN TALEBİMDİR:

kimse kusura bakmasın iyi niyette bir yere kadar...
talep ettiğiniz şeyin farkındamısınız...
o adamın her mesajına sorgusuz okumadan sert cevap veririm bu böyle biline...

redyellow
07-08-2010, 11:31
kimse kusura bakmasın iyi niyette bir yere kadar...
talep ettiğiniz şeyin farkındamısınız...
o adamın her mesajına sorgusuz okumadan sert cevap veririm bu böyle biline...

Zaten okumadan, sert cevaplar veriyordun değişen bir şey olmaz demek ki.

Arkadaşa "novekin hangi versiyonusun" gibi tahrik edici bir uslup kullanılıyordu zaten, yazdığı yazıya cevap verme yerine "sen novekin hangi versiyonusun" demek size yakışıyorsa buyrun devam edin.

İyineyetten bahsetmişsin!

Sen kendi yazılarını gerçekten İYİ NİYETLİ buluyor musun?

Bazı kişilere karşı çok önyargılısın ve kesinlikle iyi niyetli yazmıyorsun, aşağılıyorsun, dalga geçiyorsun vs.vs. (bana karşı değil bunu dersem haksızlık yaparım, Allah var bana karşı böyle bir şey görmedim, ama mesela noveke karşı zilzala karşı sürekli tahrik edici, incitici bir uslup kullanıyorsun be akıncı)

Ben kendi görüşümü yazdım.

katılınır veya katılınmaz.

ben sayın zilzalın uzaklaştırma cezasının ağır olduğunu düşünüyorum.

Neden doğru bir kıyas değile gelince belki şekil itibari ile forumda herşey eşit olmalıdır, her üye birdir ama sizde bunu çok iyi bilirsinizki ev sahibinin hatası daha kolay affedilir yada daha fazla tölerans görebilir.

Sayın nusret:

Bu düşünceyi yazdığınıza hakkaten inanamıyorum.

Ülkemizde inanan insanlara uygulanan zenci türkler-beyaz türkler ayrımını sizin burda bu şekilde uyguluyor olmanız hakkaten ilginç!

Hizmetçi kırarsa kötü, evin hanımı kırarsa kaza!

Siz bunu savunuyorsunuz.

Forumlarda ev sahibi konumunu da ilk kez duyuyorum.

Bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor demek ki, çünkü biz ev sahibi değilizdir kesin!!!

Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun:)

rizzelli
07-08-2010, 13:16
novekle ortak yanı

saçmalamak
slogandan başka birşey bilmemek
iftira atmak.

başka bir işe yarıyor muydu?

bir ürün farklı fabrikalarda benzeri imal edilebiliyor.

bu çürük düşüncelerin farklı versiyonlarına cevap verince tahrik ediyoruz, pes !

hipermuhafazakar
07-08-2010, 14:50
Vay babağn ananğn kemüğüneolaya bak, ilk defa izledim tv'ler hiç göstermedi.

sen askerdeyken bu ortaya çıkmıştı sanırım en az 1 yıllık bir haber..

bu çok önemli detayı unutmayan paylaşan arkadaşları tebrik ederim. gazete küpürü olarak bende var ama ben unutmuştum bu ortaya çıkan skandalı..

Başbakanımız bu din - millet alerjisti azınlığın zehirlerine sağlam cevaplar verecektir.

Vakit gazetesi o sıralar dandi kemal'le ilgili hergün bir bomba haber patlatıyordu :)

en aklımda kalanı akrabalarını kadrolaştırması, küçük torunlarını sigortalı yapması.

Başbakanımız umarım bizim gibi unutmaz bu skandalları ve sert cevap verir bu kökü bozuklara

unnamed
07-08-2010, 15:41
bu kadarına pes.....
bu arada Redyellow abi, kusura bakma ama zilzal denen kullanıcı, bunu çoktan haketmişti...
Nusret en güzelini yamış, benim elimde o yetki olsaydı süresiz uzaklaştırırdım onu...
Bu foruma gelipte çamur ve iftira atmaktan başka birşey yapmayan bir insanın, bu forumun değerlirini kirletmesine yönetim daha azla müsaade etmemiş ve en güzelinide yapmıştır...

HaArP
07-08-2010, 15:44
Kardeşlerim acizane olarak Ak Parti'nin bu güzel platformunda inceden biraz incelik gösterebilmeli ve Özgür, Paylaşımcı ve Diyalogcu bir şekilde Zıt düşüncelere sahip arkadaşlarında Üslup, Edep ve Ahlak kurallarını gözetmek suretiyle her türlü eleştirisi ve düşüncelerine de yer açılmalı fikrini naçizane değerli görmekteyim...

unnamed
07-08-2010, 16:02
Kardeşlerim acizane olarak Ak Parti'nin bu güzel platformunda inceden biraz incelik gösterebilmeli ve Özgür, Paylaşımcı ve Diyalogcu bir şekilde Zıt düşüncelere sahip arkadaşlarında Üslup, Edep ve Ahlak kurallarını gözetmek suretiyle her türlü eleştirisi ve düşüncelerine de yer açılmalı fikrini naçizane değerli görmekteyim...
Bizlerde aynı fikirdeyiz....
Gerekli olan edepli bir şekilde buraya gelmektir....
sen bizden başka düşünceye sahipsin tüü kaka demiyoruz ki kimseye biz...
ama buraya geliyorlar iftira ve çamur atıyorlar sadece...
uyarıyoruz yine olmuyor...
düşünceni tartış diyoruz, eleman birşey bilmiyor ki...
ne söylesek aynı kelimeleri sarfedip duruyor...
kimse kusura bakmasın, bura Mevlana türbesi değil....
ne olursan ol yine gel demiyoruz...
Adam ol öyle gel diyoruz....

HaArP
07-08-2010, 16:11
Bizlerde aynı fikirdeyiz....
Gerekli olan edepli bir şekilde buraya gelmektir....
sen bizden başka düşünceye sahipsin tüü kaka demiyoruz ki kimseye biz...
ama buraya geliyorlar iftira ve çamur atıyorlar sadece...
uyarıyoruz yine olmuyor...
düşünceni tartış diyoruz, eleman birşey bilmiyor ki...
ne söylesek aynı kelimeleri sarfedip duruyor...
kimse kusura bakmasın, bura Mevlana türbesi değil....
ne olursan ol yine gel demiyoruz...
Adam ol öyle gel diyoruz....

EyvAllah kardeşim... Lakin acizane zıt düşüncelere de saygı ile edep ile karşılık vermek ilim paylaşılması olarak görülebilir... ''Yükseklerde Yer Tutanlar Aşağılardaki Kadar Emniyette değildir'' düsturu ile ''Milli siyasi'' hedefte Üst Perdede siyasilerin münazaraları Siyasi konjektür içinde görülmelidir... Bu hamaset Dini ve Milli Hedefte bize ne derece yansımalıdır ki ! Bizler orta yolu siyaseten uygulanan stratejiler içinden bulabilelim... Strateji farklılığı dışında eleştirel yaklaşımlar Partilere gönül veren kardeşler arasında ne kadar anlaşılmaktadır ki ! Yüzeysel eleştirileri Derin eleştirilere dönüştürelim !!! Saadet Partisi ve Ak Parti arasında Stratejik Hedeflerin haricinde yüzeysel siyasi ayrışmada Her İki tarafında haklı olduğu bölümler olduğunu unutmadan ''Eleştirilen siyasi'' alanlara odaklanırsak acizane sabır ile Meseleleri münazara edebiliriz kanaatindeyim...

İntifada
07-08-2010, 16:17
Yav arakdaşlar domuz resmi koyup siz busunuz iması yapan bir adamdan bahsediyorsunuz...
Kimse kusura bakmasın ben o kadar hoş görülü değilim...

HaArP
07-08-2010, 16:22
Yav arakdaşlar domuz resmi koyup siz busunuz iması yapan bir adamdan bahsediyorsunuz...

''Dini ve Milli Meseleler'' Anafikir üzerinden bakılmalıdır acizane... Şahsi ve Üslup yönünden baktığımızda Siyasetin Kirli yöntemlerinin kullanılmasını eleştirebiliriz elbette ! Lakin Nedeni nedir ??? Dünya Konjektürü içinde Üst perdeden değerlendirilmelidir kanaatindeyim...

unnamed
07-08-2010, 16:22
Güzel kardeşim sizin kadar edebi yazmasak ta...
aynı kapıya çıktığımızın farkındayım...

HaArP
07-08-2010, 16:29
Güzel kardeşim sizin kadar edebi yazmasak ta...
aynı kapıya çıktığımızın farkındayım...

Est... Allah c.c. Razı Olsun inş... Bir Derece fark vardır acizane Lakin bu fark Üst Perde'den gelen bir kavramdır bunu Allah'ın izniyle yakında bileceğiz inş...

David Rocfellar, McKovski... Briezinski, Graham Fuller, Paul Henze ve Siyasi alanlardaki Dünya Stratejilerine bağlamak gerekir ki çok tafsilatlı meselelerdir...

Acizane Siyasi Liderlerin yaptığı eleştirilerin Siyasi ''Lafız'' , ''Mana'' ve ''Kodları'' olabileceğini düşünebilir isek ! Acizane bir adım atmış olabiliriz kanaatindeyim...!

İntifada
07-08-2010, 16:39
''Dini ve Milli Meseleler'' Anafikir üzerinden bakılmalıdır acizane... Şahsi ve Üslup yönünden baktığımızda Siyasetin Kirli yöntemlerinin kullanılmasını eleştirebiliriz elbette ! Lakin Nedeni nedir ??? Dünya Konjektürü içinde Üst perdeden değerlendirilmelidir kanaatindeyim...

Peki o perdeden değerlendirildiğinde domuz resmi ne manaya çıkıyor?
Şahsi ve üslup yönünden ne manaya çıkar?

HaArP
07-08-2010, 16:43
Peki o perdeden değerlendirildiğinde domuz resmi ne manaya çıkıyor?
Şahsi ve üslup yönünden ne manaya çıkar?

Bu abartılı ve haddini aşmak demektir... Bu itibarla Üslup, Edep, Ahlak yönünden Müslümana yakışmadığını belirten yazıları kararlı uygulamak gerekir... Bu Konudaki eleştiriler ile Siyasi eleştirileri hatta Dini eleştirileri kendi içinde ayırıp ayrı ayrı değerlendirmek yerinde olur kanaatindeyim...

redyellow
07-08-2010, 17:53

akıncı ben o mesajı görmedim, hemen silinmişti çünkü.

Fakat sen diyorsun ki DOMUZ RESMİ KOYUP SİZ BUSUNUZ İMASI yaptı, nusret kardeş diyor ki DOMUZ RESMİ KOYUP O YAZIYI YAZAN KİŞİYE SEN BUSUN dedi diyor!

Eğer zilzal domuz resmi koyup SİZ BUSUNUZ demişse banlanmayı on defa haketmiş, bunu rahatlıkla yazarım.

Fakat nusret arkadaşın yazısındaki gibi ise yani o yazıyı yazan yani ERBAKAN ŞARON diyen terbiyesize yazmışsa burda çok ağır tahrik vardır ve banlanmasını ağır bulurum.

SAYIN RİZZELİ:

İftira atmaktan bahsetmişsin.

İftira atıyorsa cevap verirsiniz, aynen bu başlıkta olduğu gibi!

Bu başlıkta yapılan şey de saadete iftira değil mi?

Bir televizyon yönetcisi afedersiniz puştluk yapmış,, düşüncesi mikroplukmuş.

Bunda saadetin hiç bir suçu yokken sürekil bu konu gündeme getiriliyor ve saadet suçlanıyor.

Olayından üzerinden ne kadar süre geçti, kaç defa tartışıldı ama yeniden gündeme getirilip saadetin üzerine gitmek için kullanılıyor bu olay.

Saadetciler ne yapmışlar: bir televizyon programına çıkmışlar.

Sizin partinizin yetkilileri çıkmıyor mu?

HEr gün sizin partinize küfreden, söven, hakaretler eden medya gruplarının (doğan grubu mesela) kanallarına çıkıp görüşlerini aktarmıyorlar mı?

O kanalların sizin partinizin elemanlarını ekrana çıkarma gayeleri nedir biliyor muyuz? belki başka niyetlerle çıkarıyorlar.

Böyle bir durumda sizin partinizin elemanlarını mı suçlamak gerekir yoksa o kanalın art niyetli kişilerini mi suçlamak lazım?

Saadet de çıkmış bir kanalda konuşma yapmış, görüşlerini aktarmış, ama televizyon kanalının yetkilileri adilik yapmışlar, niyetleri adilikmiş.

Burda suç saadette mi kanal yetkililerinde mi?

Kanal yetkililerini suçlamak gereriken ha bire tekrar tekrar konu açılıp saadet suçlanıyorsa buna iftira denmez mi?

rizzelli
07-08-2010, 18:36
bu konuda hangi mesajımda sp suçlanıyor .

nerede sizin alıntılar üzerine cevaplarınız?

niyet okumaktan öteye gidemediğiniz için mi mesajlarıma alıntı yapamıyorsunuz sayın abim?

spliler izlesin ,izlemesin demişim.

aralara neler sıkıştırmışsınız neler.

ben kendimi ifade edemiyor veya sizden çekiniyor muyum?

sizin 'en sevmediğim şey söylemediğim bir şeyi söylenmiş gibi davranmaları' derken aynı şeyi siz bana karşı yapıyorsunuz .

acizane kanaatindeyim.

redyellow
07-08-2010, 18:46
Bu başlıkta yapılan şey de saadete iftira değil mi?

rizzeli kardeş; şahsınızın yazdığını söylemedim, bu konuda dedim, bu konuda yazılanları iyi okuyun hakaret vs. var mı yok mu iyi görün.

Tekrar ediyorum sizin şahsınıza yazmadım, bu başlıkta yapılmak istenen şeyi söylüyorum, bu başlıkta ve daha önce defalarca yapıldığı gibi saadete bir şeyler ima ediliyor.

CeVHeR
07-08-2010, 22:05
Zaten okumadan, sert cevaplar veriyordun değişen bir şey olmaz demek ki.

Arkadaşa "novekin hangi versiyonusun" gibi tahrik edici bir uslup kullanılıyordu zaten, yazdığı yazıya cevap verme yerine "sen novekin hangi versiyonusun" demek size yakışıyorsa buyrun devam edin.

İyineyetten bahsetmişsin!

Sen kendi yazılarını gerçekten İYİ NİYETLİ buluyor musun?

Bazı kişilere karşı çok önyargılısın ve kesinlikle iyi niyetli yazmıyorsun, aşağılıyorsun, dalga geçiyorsun vs.vs. (bana karşı değil bunu dersem haksızlık yaparım, Allah var bana karşı böyle bir şey görmedim, ama mesela noveke karşı zilzala karşı sürekli tahrik edici, incitici bir uslup kullanıyorsun be akıncı)

Ben kendi görüşümü yazdım.

katılınır veya katılınmaz.

ben sayın zilzalın uzaklaştırma cezasının ağır olduğunu düşünüyorum.

Sayın nusret:

Bu düşünceyi yazdığınıza hakkaten inanamıyorum.

Ülkemizde inanan insanlara uygulanan zenci türkler-beyaz türkler ayrımını sizin burda bu şekilde uyguluyor olmanız hakkaten ilginç!

Hizmetçi kırarsa kötü, evin hanımı kırarsa kaza!

Siz bunu savunuyorsunuz.

Forumlarda ev sahibi konumunu da ilk kez duyuyorum.

Bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor demek ki, çünkü biz ev sahibi değilizdir kesin!!!

Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun:)

Benim ne demek istediğim gayet açık, boşa laf ebeliği yapmaya çalışmayın. Her forumda bu böyledir. Ben dillendirincemi suç oluyor. Boş konuşarak boş polamiklerin içine girmeyelim lütfen. NAsıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın ama anladığınız mana üzerinden rant sağlamaya çalışmayın... Rica ediyorum. MGF forumda NEcmettin Erbakanla TAyyip Erdoğana küfür eden adam aynı cezayı almaz. Hatta Erdoğana küfreden beğeni alır. KEza Chp nin forumundada böyledir, MHP nin forumundada böyledir. Hatta takım forumlarındada böyledir...
Yani boşa ajitasyon yapmayın, aman biz ev sahibi değiliz, aman biz daha dikkat edelim. Yine söylüyorum rica ediyorum. Çocuklaşmayalım...

CeVHeR
07-08-2010, 22:08
Ayrıca akkobalı akkurt bir gün, zilzal iki gün süre ile uzaklaştırma almıştır. Kimseye ağır bir ceza verilmemiştir... Boşa uzatmayalım...

İntifada
07-08-2010, 23:42
Ayrıca akkobalı akkurt bir gün, zilzal iki gün süre ile uzaklaştırma almıştır. Kimseye ağır bir ceza verilmemiştir... Boşa uzatmayalım...

işte bu kesinlikle doğru...
cezalar hiç ağır değil...
bugüne kadar forumda gördüğüm en aşağılık hareketti o zilzal denen herifin yaptığı...

El Emin
07-08-2010, 23:59
bugüne kadar forumda gördüğüm en aşağılık hareketti o zilzal denen herifin yaptığı...

Katılıyorum süresiz banlanmaları daha uygun olurdu diye düşünüyorum..

redyellow
07-09-2010, 00:26

Ben süresiz uzaklaştırıldıklarını düşünmüştüm.

Yukardaki yazına cevap vermeye gerek kalmadı bu yazını okuyunca.

Sorun yoktur.

İyi geceler.

redyellow
07-09-2010, 00:26
tahsis:

Nedense bazı mesajlar çift gidiyor.

redyellow
07-09-2010, 00:28

Vay be!

Bu forumda ana avrat küfredenleri gördük, hazreti peygambere küfredenleri gördük.

ama sen zilzalın hareketinin forumda gördüğün en aşağılık hareket olduğunu söyleyebiliyorsun akıncı!

Helal osun sana!

Bir insan ancak bu kadar objektif olabilir!!!!!!!

İntifada
07-09-2010, 00:41
Vay be!

Bu forumda ana avrat küfredenleri gördük, hazreti peygambere küfredenleri gördük.

ama sen zilzalın hareketinin forumda gördüğün en aşağılık hareket olduğunu söyleyebiliyorsun akıncı!

Helal osun sana!

Bir insan ancak bu kadar objektif olabilir!!!!!!!

onlara aşağılık demem ben...
Onlar üstadın deyimiyle çukurlaşmışlardır..
aşağılıklık bile bir seviyedir..
Kaldı ki bu zilzal denen adamın ilk meseleside değil..
Bilmem hatırlarmısınız daha öncede bir üyemize münafık demişti...

redyellow
07-09-2010, 00:57
Neyse uzatmak istemiyorum akıncı.

Nusret açıklamayı yapmış, süresiz değilmiş banlar.

Sorun yok.