fatih kısaparmak balon baskılı balon çekilmiş en net UFO görüntüsü (video) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çekilmiş en net UFO görüntüsü (video)

Hüdaverdi
06-02-2008, 15:30
Bu veletler var mı yok mu bilmiyorum ama videodaki görüntü ilginç baya :-*

http://www.habervakti.com/detay.asp?id=51054&kat=Dosya

Kafes
06-02-2008, 15:56
ilginc gercekten de :o gercek mi yani bunlar?

Eşref
06-02-2008, 17:37
Görüntü bana inandırıcı gelmedi. Bilgisayar efekti gibi. Ufolara gelince. Samimiyetime ne kadar inanırsınız bilemem ama yıllar önce annemle çok daha net bir ufo olayına şahit oldum. Bu yönüyle ifade etmek isterim ki bana dünyadaki bir devletin oyunu yada bir uydusu gibi gelmişti.

Kafes
06-02-2008, 17:40
Görüntü bana inandırıcı gelmedi. Bilgisayar efekti gibi. Ufolara gelince. Samimiyetime ne kadar inanırsınız bilemem ama yıllar önce annemle çok daha net bir ufo olayına şahit oldum. Bu yönüyle ifade etmek isterim ki bana dünyadaki bir devletin oyunu yada bir uydusu gibi gelmişti.

kesin ABD nin isidir ;D

Eşref
06-02-2008, 17:43

kesin ABD nin isidir ;D

Ben daha çok Japonya'dan şüpheleniyorum. ABD olsa kesin kafamıza bir bomba düşerdi. :D

Mcht_Ln
06-03-2008, 00:02
Dünya'da o kadar uydu varken bunları bi'tek video kameralar mı görüntüleyebiliyor?Mars'da keşif yapılıyor biz hala ufolar Dünya'yı bastı diyoruz.

YavuzSultanSelim
06-03-2008, 02:14
en net çünkü Bilgisayarla yapılmış açık açık belli

ENGİNEER
06-03-2008, 02:17
Fotojenik ufoymuş...

İlk önce poz veriyor sonra da kaçıyor (:

Kafes
06-03-2008, 02:18
Fotojenik ufoymuş...

:D :D +

YavuzSultanSelim
06-03-2008, 02:20
Fotojenik ufoymuş...

ağırdan satıyo kendini :D

Düş Sokağı Sakini
06-03-2008, 02:24
Fotojenik ufoymuş...

hehe bu süperdi

Yâren
06-03-2008, 02:31
Çok yapmacık...

Kameranın kayda geçmesi ile ufonun harekete geçme anı aynı zamanda,

Adamlar bu işim turizmini yapıyor, bizlerde reklamını. Ufo gören masum köylü olmak istyen milyonlarca dünyalı oralara bir sürü para akıtıp o yöreyi zengin ediyor. Uyduruk hikayeler ile insanlar kandırılıyor. Gelişen teknolojide kamere kayıtlarında epey yerdımcı oluyor

Hüdaverdi
06-03-2008, 04:28
Bu ufoların başı dönmüyormu ? Manyak gibi dönene bir alet yapmışlar :D
Demek ki yürürkende dönerek yürüyorlar,yolda karşılaşırsak dövmek kolay oalcak sanırım ;D

Kafes
06-03-2008, 14:00
Bu ufoların başı dönmüyormu ? Manyak gibi dönene bir alet yapmışlar :D
Demek ki yürürkende dönerek yürüyorlar,yolda karşılaşırsak dövmek kolay oalcak sanırım ;D

:D :D +

Eşref
06-05-2008, 18:51
UFO GÖRÜNTÜLERİ ANİMASYON ÇIKTI :D :D

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Meksika'da görüldüğü iddia edilen UFO'ların, uluslararası uzay araştırmaları camiası için talihsizlik olduğunu belirtti.

Akdoğan, "Meksika'da belgesel ekibinin çektiği iddia edilen görüntüler gerçek değil, animasyon. Meksika'daki UFO araştırmaları merkezi de 'Böyle bir şey yok' dedi. Konunun ciddiyeti yok. Böyle görüntüler UFO araştırmalarının ciddiyetine zarar veriyor" dedi.

YavuzSultanSelim
06-05-2008, 18:52
ben demiştim :D

aksavaşçı
06-08-2008, 12:31
photo shop harikası.isteseler bilgisayar programlarıyla neler neler yaparlar.