Orijinalini görmek için tıklayınız : Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Sen ne yapıyorsun Hüseyin Çelik? ??? ??? ???
14 Aralık 2007 18:46
TÜBİTAK’ın Ulusal Bilim Olimpiyatları ödül töreninde başörtüsüyle ödülünü alan ilköğretim öğrencisine kızarak soruşturma başlatan Bakan Çelik büyük tepki çekti. Durmak yok Yola Devam he
Bunun aciklamasini tahmin edelim isterseniz (Akepe ye karsi Komplo)
Milli Gazete'den Ebubekir GÜLÜM ve Mehmet BAYDEMİR'in haberi
BAKAN ÇELİK, YASAKÇILARA TAŞ ÇIKARTTI
Yazıklar olsun
TÜBİTAK’ın Ulusal Bilim Olimpiyatları ödül töreninde başörtüsüyle ödülünü alan ilköğretim öğrencisine kızarak soruşturma başlatan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik büyük tepki çekti.
“Bilerek mi yapıyorsunuz” diye kızdı
İSTANBUL Şefkat Koleji öğrencisi Elif Büşra Doğuş’un başörtüsü ile ödülünü almasına sinirlenen Çelik,TÜBİTAK Başkanı Prof. Nüket Yetiş’e, 'Bu olayların tepki aldığını bildiğiniz halde neden izin verdiniz. Bilerek mi yapıyorsunuz?' diye kızarak soruşturma başlattı.
Kozan’daki olaydan farkı ne?
Okul dışındaki bir mekanda başörtüsüne tahammül gösterilmemesi ayıplanırken, benzer bir olay da, geçtiğimiz günlerde Kozan’da yaşanmıştı. Halkın vekaletini alarak Bakanlık koltuğunda oturan Çelik’in, yasakçı bürokratlarla aynı refleksi göstermesi şaşırttı.
AKP iktidarında, başörtüsüne yönelik çifte standartçı yaklaşım bu sefer Ankara’da hortladı. Bizzat Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in kendisi başörtülü öğrencinin kürsüye çıkarılmasına tepki gösterip, soruşturma başlatması bütün Türkiye’yi şok etti. Adana’ya bağlı Kozan’daki ödül töreninde kürsüden indirilen başörtülü Tevhide Kütük’ü telefonla arayıp üzüntüsünü bildiren Başbakan Erdoğan’a bağlı bir Bakan’ın aynı şekilde kürsüye çıkan başörtülü bir öğrenci hakkında soruşturma başlatması büyük bir çelişki ve çifte standart olarak değerlendirildi. Basının önüne çıkmaya korkan Hüseyin Çelik, dünkü bütün programlarını iptal etti.
Ankara’da düzenlenen 15. Ulusal Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni’nde, İstanbul Şefkat Koleji Öğrencisi Elif Büşra Doğuş da ödül aldı. Sahneye başörtüsüyle çıkan Doğuş’a ödülünü MEB Müsteşar Vekili Mehmet Temel verdi. Törenden sonra AKP Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, türbanlı öğrenciyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Görüntüye sinirlenen Bakan Çelik’e, TÜBİTAK Başkan Vekili Prof. Dr. Nüket Yetiş elini ağzına kapatıp bir şeyler söyledi. Öğrencinin ödülünü türbanıyla alması Çelik’i sinirlendirdi. Bakan Çelik, TÜBİTAK Başkanı Prof. Nüket Yetiş’e, 'Bu olayların tepki aldığını bildiğiniz halde neden izin verdiniz. Bilerek mi yapıyorsunuz' diye kızdı. Çelik, törenin ardından jet soruşturma emri verdi.
Başörtüsü yasağı konusunda bugüne kadar ciddi bir adım atmayan AKP iktidarında, yasakçılar hakkında soruşturma açılacağına mağdurların aleyhine soruşturma başlatılması büyük tepkiye neden oldu. Başbakan Erdoğan’ın üzüntüsünü bildirmek için aradığı Adana’daki Tevhide Kütük’ün ardından bu sefer Başkent’te Elif Büşra Doğuş ve öğretmenleri hakkında jet hızıyla soruşturma başlatıldı. Sivil ve askeri bürokratlar hakkında kılını kıpırdatmayan Hükümetin bu çifte standartçı, hem yasakçı cepheyi cesaretlendiriyor hem zulmün daha da artmasını körüklüyor.
Lanetliyorum
Selahattin Yazıcı (TİYEMDER)
“Çelikyanar döner tavırda. Çelik’in kendi alanında olmayan bir olaya müdahale etmesi kraldan çok kralcılıktır. Bu tür tavırların tamamını lanetliyorum.”
TİYEMDER Genel Başkan Selahattin Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in bu konuda yanar döner tavırda olduğunu söyleyerek, “Çelik’in kendi alanında olmayan bir konuyla ilgili açıklama yaparak olaya müdahale etmesi kraldan çok kralcılıktır. Bu tür tavırların tamamını lanetliyorum” şeklinde konuştu.
Kınıyorum
Ali Küçükkösem (MEMURSEN)
“Ödülü hak eden bir öğrencinin kürsüden indirilmesini veya hakkında soruşturma açılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu tür bir davranışı da kınıyorum.”
MEMUR-SEN Genel Sekreteri Ali Küçükkösem, “Başındaki örtü nedeniyle ödülü hak eden bir öğrencinin kürsüden indirilmesini veya hakkında soruşturma açılmasını yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu tür bir davranışı da kınıyorum” diye tepkisini dile getirdi.
Sebepsiz
İsmail Hakkı Akkiraz (ÖĞDER)
“Bakanımızın, bu meseleye tepki göstermesini anlayabilmiş değiliz. Bakanımızın iki şey arasında tercih yapmasını istiyoruz; şehitleri mi sevindirecek çıkar çevrelerini mi.”
ÖĞDER Genel Başkanı İsmail Hakkı Akkiraz da, tepkisini şu şekilde dile getirdi: “Bakanımızın, bu meseleye tepki göstermesini anlayabilmiş değiliz. Bakandan beklentimiz inancın gereği olarak başını örtmesi gereken ve bundan dolayı başını örten herkese sahip çıkmasıdır. Buna sahip çıkması milletin gönlünü fethedecektir. Buna karşı çıkması bir takım çevreleri memnun edecektir. Ama bize bu memleketi emanet eden şehitleri ve varislerini derinden üzecektir. Bakanımızın iki şey arasında tercih yapmasını istiyoruz; şehitleri mi sevindirecek çıkar çevrelerini mi sevindirecek.”
Utanmazlar
Yusuf Ziya Sula (ÖNDER)
“ Çelik’in bu tepkisi kişisel ve gereksiz. Bu konu artık utanç meselesi oldu. Normalleşmesi gerekiyor. Bu yasağın bir an önce kaldırılmasını bekliyoruz.”
ÖNDER Genel Başkanı Yusuf Ziyaettin Sula ise, Milli Eğitim Bakanı Çelik’in bu tepkisinin ‘kişisel ve gereksiz’ olduğunu söyledi. Fincancı katırlarını ürkütmemek için Çelik’in böyle bir tepki vermiş olabileceğini savunan Sula, “Bu konu artık utanç meselesi oldu. Normalleşmesi gerekiyor. Bu yasağın bir an önce kaldırılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Necip Fazil
12-17-2007, 13:32
Milli Gazete yazarları Sayın Bakan'ın olay sonrasında yaptığı açıklamayı dinlememişler sanırım. Oysa Bakan Çelik, hiçbir şekilde olaya ve olay sonrasına müdahalenin söz konusu olmadığını açıklamıştı medyaya.
Kendilerini gazeteci zanneden bazı kesimler, Feomidyum olayında olduğu gibi, duyduğunu tutup haber yapıp, kendiler sövüp, kendileri okuyorlar. Ne diyelim Allah c.c. akıl, fikir, zeka açıklığı versin. Milli Gazete onca yıldır sadece bir boy arpa yol katetmişken, bu kafa ile ilerisinede geçemeyecek anlaşılan.
VesseLam
Necip Fazil
12-17-2007, 14:01
Ayrıca şunuda eklemek isterim ki, böyle olaylara gerek yok, ilkokulda başı açık okuyan bir kız neden törende başını kapatarak ödül alıyor acaba ? Tamda yeni Anayasa çalışmaları yapılıyorken, yeni YÖK başkanı seçilmişken.
Şuna emin olun ki, o hanım kızı oraya çıkaranlar bunu kasten yapıyor ve tek amaçları ülkenin huzuru. Nasıl ki 28 Şubat sürecinde ortalık azimendilerden geçilmiyordu, bugünde yapılmak istenen aynı ... Bizim sözde muhalefet gazete müsvetteleride mal bulmuş mağribi gibi olayın üzerine sarılmaya çalışıyor. Adama sormazlar mı sizin lideriniz hangi sebebten dolayı aşağıya alındı?
Biraz akıllı mantıklı olmak lazım, yara kaşınarak tedavi olunmaz. Herşeyin bir yolu yordamı var. Basit sofuluklar yapmanın alemi yok.
VesseLam
Meyve veren ağaç taşlanır.
Bunları ve fazlasını yapıyorlar yapacaklar. Çamur at izi kalsın.
Boyalı medyanın elindeki en büyük koz bu değil mi? Asla kullanmaktan çekinmedikleri.
Allah akıl, fikir, yurttaşlık bilinci, vatan sevgisi, insan sevgisi versin.
Ayrıca şunuda eklemek isterim ki, böyle olaylara gerek yok, ilkokulda başı açık okuyan bir kız neden törende başını kapatarak ödül alıyor acaba ? Tamda yeni Anayasa çalışmaları yapılıyorken, yeni YÖK başkanı seçilmişken.
Şuna emin olun ki, o hanım kızı oraya çıkaranlar bunu kasten yapıyor ve tek amaçları ülkenin huzuru. Nasıl ki 28 Şubat sürecinde ortalık azimendilerden geçilmiyordu, bugünde yapılmak istenen aynı ... Bizim sözde muhalefet gazete müsvetteleride mal bulmuş mağribi gibi olayın üzerine sarılmaya çalışıyor. Adama sormazlar mı sizin lideriniz hangi sebebten dolayı aşağıya alındı?
Biraz akıllı mantıklı olmak lazım, yara kaşınarak tedavi olunmaz. Herşeyin bir yolu yordamı var. Basit sofuluklar yapmanın alemi yok.
VesseLam
Dogruya belkide ajan olabilir veya zorla kapatilmis da olabilir yukarida belirtigim bahane yi eksik bile yazmissim, yaw anlamiyorun daha gecenlerde Tevhide örneginde Tepkilerinizi gösteriyordunuz simdi ne degisti dogruya Akepeli yaptimi mübah öylemi Allah tan ki Tevhide Kardesimiz Bakan tarafindan bu sirkin harekete engellemeye ugramadi ve sizler yani vicdaninizi tahmin etmek icin ürettinginiz iftirlara, bahanelere böylelikle ugramamis oldu biraz olsun Vicdan Muhasebesi yapalim
Milli Gazeteyi Elestiriyorsunuz haklisiniz sünkü malesef Milli gazete Akepe nin bu Haksizliklarini Gündeme getiriyor nerede zaman ,Yeni Sefak ,Vakit Gazetesi belkidee onlar Tevhide konusunda Sarsaf Sarsaf ilan yapmislardir bu konuda neredeler Bakan yapinca ne degisti kime hizmet ediyorlar yapilan haksizlik degilmi kim tarafindan yapilsada Sizin icin Dua ediyorum Allah Gözlerinizin önünden Perdeleri kaldiripta gercegi görmeniz icin
Necip Fazil
12-17-2007, 14:32
Tevhide örneğini veriyorsunu lakin, o hanım kardeşimiz zaten imam hatip öğrencisi ve kapalı olarak eğitim görüyor, burada kürsü çıkarılan hanım kız ise, ilkokul öğrencisi ve zaten açık olarak eğitim görüyor. Bunu ayırd edecek kadar idrak kabiliyetiniz vardır umarım.
Bize vicdan muhasebesini önerenler yüzünden malesef, ülkemizde halen bu sorunlar yaşanıyor. Radikalizm ile bazı sorunlar çözülür zannediyorlar. Biraz gözleri görebilse ... YÖK başkanı çıkmış diyorki yasaklar kalkacak. Karşısında istemediğini kadar muhalif var, bizimkilerde muhaliflerin eline koz verme yarışında ... Söyleyin bakalım kim vicdan muhasebesi yapacak?
Milli Gazeteye gelince, bana Feomidyum olayını açıklamadıkları sürece, her zaman iftiracı, sahtekar, düzenbaz bir gazete müsvettesi olarak kalacak bir köşede. Ayıplarını silerek kapatmaya çalışan bir camiya neden inancımız olsun.
VesseLam
Tevhide örneğini veriyorsunu lakin, o hanım kardeşimiz zaten imam hatip öğrencisi ve kapalı olarak eğitim görüyor, burada kürsü çıkarılan hanım kız ise, ilkokul öğrencisi ve zaten açık olarak eğitim görüyor. Bunu ayırd edecek kadar idrak kabiliyetiniz vardır umarım.
Bize vicdan muhasebesini önerenler yüzünden malesef, ülkemizde halen bu sorunlar yaşanıyor. Radikalizm ile bazı sorunlar çözülür zannediyorlar. Biraz gözleri görebilse ... YÖK başkanı çıkmış diyorki yasaklar kalkacak. Karşısında istemediğini kadar muhalif var, bizimkilerde muhaliflerin eline koz verme yarışında ... Söyleyin bakalım kim vicdan muhasebesi yapacak?
Milli Gazeteye gelince, bana Feomidyum olayını açıklamadıkları sürece, her zaman iftiracı, sahtekar, düzenbaz bir gazete müsvettesi olarak kalacak bir köşede. Ayıplarını silerek kapatmaya çalışan bir camiya neden inancımız olsun.
VesseLam
kardesim sende Feomidyum olayına takilmiz kalmissin Allah tan ki sadece onu biliyorsunsöyle bakalim Feomidyum olayından baska ne var basimiza kalkacagin biz yine Basbakan gibi Israel Savas ucaklarlari ile suriye bombalandiktan sonra hemen ardindan Israel Türk
Havayollarimizi ihlal etmemistir diyen degiliz ve ardindan Israel Savas ucaklarin Türkiye ve suriye sinirinda bulunan tanklalari bulunmasi ardinda suspus kalanda degiliz hatta israel hava ihlalini itiraf bile edip özür dilememistir?,
Ihale öncesindeYahudi is adamiile görüsüp sonra medya tarafindan soruldugunda inkar edip ve ardindan da kabul edende biz degiliz?
daha neler daha neler
Sayın Bakanımızı Esefle KINIYORUM!
Başbakanımızın bu kızımızıda telefonla arayıp (diğerlerinde olduğu gibi) teselli etmesini diliyorum.
O kız, yada onu oraya çıkaranlar, yada okul müdürü diyelim, bu meslenin bir kaç gün önce olay olduğunu, bakanın oraya geleceğini bile bile kameraların karşısına niye çıktı?
Ne yani başını açıpta mı gelsin? Eğer düşünceniz böyle ise, gazetenin manşetini size de ithaf ediyorum.
Necip Fazil
12-17-2007, 15:09
Herşeyi gazetenizden okuduğunuz anlaşılıyor, birazda kafanızı kaldırıp farklı yerlere bakarsanız, İsrailin Türkiye'den bu konu hakkında özür dilediğini öğrenmiş olacaktınız. Ayrıca öyle konuşuyorsunuz ki sanki önceleri İsraile karşı durmuş bir hükümet gördünüzde, şimdi tersi oluyor ... Bu millet geçmişinde ne olduğunu çok iyi biliyor ...
Artık Türkiye eski günlerdeki gibi, pasif bir ülke değil. Dün malesef bazı Başbakanlar, arap liderlerin çadırları altında, onların alaycı tavırlarına mazur kalıyordu, bugün ise, Türkiye'ye muhtaçlar. Fark burada.
Dün asker ne dedi ise eywAllah diyen ve imza atmak zorunda kalan Başbakanların yerine, bugün mıhtıraya restini çekebilen bir Hükümet var.Fark burada.
Dün sadece boş sözler ile asıp kesen, Rektörleri selama davet eden bir Başbakan var. Bugün rektörlerin başını ülkeye atayan ve yasak kalkacak dedirten bir Hükümet ve Cumhurbaşkanı var. Fark burada.
Bizde saysak uzar gider böyle ... Kiminin işine gelir kimin gelmez ... Kimi kendini samimi müslüman ilan eder, başkalarının gözü açılsın diye dua eder, kimi aynanın karşısına geçip kendi hatalarını telafi etmeye çalışır. Dün kendileri iktidar olur iken alınlarının teri ile idi ... Bugün ABD nin yardımı ile oluyor ... Yani herkes kendi kesesinden konuşuyor ... Bizede herkes kendi işine baksın demek düşüyor.
VesseLam
Herşeyi gazetenizden okuduğunuz anlaşılıyor, birazda kafanızı kaldırıp farklı yerlere bakarsanız, İsrailin Türkiye'den bu konu hakkında özür dilediğini öğrenmiş olacaktınız. Ayrıca öyle konuşuyorsunuz ki sanki önceleri İsraile karşı durmuş bir hükümet gördünüzde, şimdi tersi oluyor ... Bu millet geçmişinde ne olduğunu çok iyi biliyor ...
Artık Türkiye eski günlerdeki gibi, pasif bir ülke değil. Dün malesef bazı Başbakanlar, arap liderlerin çadırları altında, onların alaycı tavırlarına mazur kalıyordu, bugün ise, Türkiye'ye muhtaçlar. Fark burada.
Dün asker ne dedi ise eywAllah diyen ve imza atmak zorunda kalan Başbakanların yerine, bugün mıhtıraya restini çekebilen bir Hükümet var.Fark burada.
Dün sadece boş sözler ile asıp kesen, Rektörleri selama davet eden bir Başbakan var. Bugün rektörlerin başını ülkeye atayan ve yasak kalkacak dedirten bir Hükümet ve Cumhurbaşkanı var. Fark burada.
Bizde saysak uzar gider böyle ... Kiminin işine gelir kimin gelmez ... Kimi kendini samimi müslüman ilan eder, başkalarının gözü açılsın diye dua eder, kimi aynanın karşısına geçip kendi hatalarını telafi etmeye çalışır. Dün kendileri iktidar olur iken alınlarının teri ile idi ... Bugün ABD nin yardımı ile oluyor ... Yani herkes kendi kesesinden konuşuyor ... Bizede herkes kendi işine baksın demek düşüyor.
VesseLam
1 nerede ve ne zaman özür dilemis isterseniz belgeyi ekleyin de görelim kaldiki basbakanimiz süriye bombalandigi günden sonra Türkiye ye hava ihlali olmadigini söylemisti buna ne diyeceksiniz Basbakanimizin ya Yandaslarini koruyor ki Bop es Baskani olarak öyle olmak zorunda yada yanindakiler herseyi dogru iletmiyor basbakana ya da unutkanlik var ?
2 Ben her gazeteyi TV yi ve internett haberleri takip ederim ve karsilastirma yaparim eger sizde benim takip ettigim gibi haberleri takip etseydiniz diger Medyalarin haberleri eksik verdigini fark ederdiniz ve ikibirde bahane ler uydurmak zorunda kalmastiniz
Israele nerede durmus bir gösterin bakim Israel in Askerleri kasirildiginda Disisleri baskani Abdullah gül onlarin Ailelerini ziyaret etmisti ve aynen b da medya tarafindan soruldugunda inkar edilmisti ve sonradan ittiraf edilmisti sanirim ikisinindinkar etme aliskanligi var? buna ne diyeceksiniz
Necip Fazil
12-17-2007, 15:56
Buyurun bir zamanlar mücahit ilan ettiğiniz, şimdi ise işnize gelmediği için kartel meyda saydığınız YeniŞafaktan alıntıdır;
Olmert Erdoğan'dan özür diledi
İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in, 6 Eylül'de Suriye'ye düzenledikleri saldırıda Türk hava sahasını ihlal etmiş olabileceklerini kabul ederek, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği belirtildi.
KUDÜS (CİHAN)
Olmert ile Erdoğan'ın hafta içinde Londra'da gerçekleştirdiği görüşmeye katılan bir yetkili, İsrail Başbakanının Erdoğan'dan özür dilediğini söyledi.
Yetkililer, Olmert'in bu görüşmede "Eğer herhangi bir İsrail uçağı türk hava sahasına girmişse bu kasten yapılmamıştır veya Türkiye'nin saygı duyduğumuz bağımsızlığına zarar verme amacı yoktur" dediğini kaydetti. Olmert'in görüşmede, bu olayın "Türk halkına ve hükümetine verdiği zararlardan dolayı" özür dilediği kaydedildi. İSrail'in Channel 10 televizyonu da ERdoğan'ın, olay hakkında kamuoyuna bir açıklama yapması konusunda Olmert'e ısrarda bulunduğunu kaydetmişti.
Olayın ardından Türkiye, İsrail'den bir açıklama istemişti. İsrail'in Türk hava sahasının ihlalinin yanı sıra uçaklardan bir yakıt tankerinin de Türkiye sınırları içerisine düştüğü belirlenmişti.
Türkiye, hava ve kara sahasının Suriye'ye yönelik bir saldırıda kullanılmasına izin verilmeyeceğini vurgulamıştı.
28.10.2007
2. Sorunuzun cevabıda yukarıda, kim bahane uyduruyor, kim at gözlüğü takıyor ortada sanırım.
3. Sorunuza gelecek olursak, Abdullah Gül ziyaret etmişti, ve yalanlamamıştı. Yaptığıda doğrudur. Gücünüz yetmediği halde asker kaçırıp, onca masum insanın kanına girilmesine sebebiyet verenler bunu düşünsün. Savaşın ne olduğunu bilmeyen insanların yaptıkları hataları telafi edecek bizler değiliz. Bazıları " Filistin mitingleri " düzenleyerek, din tüccarlığı yaparak sorunlara çözüm bulabiliyor sanırım, Ama biz Filistin'i, İmam hatipleri, başörtüsünü kullanarak oy avcılığı yapmıyoruz.
VesseLam
selahattin_ay
12-17-2007, 16:03
Hocam once Turkce konus
Israel Ingilizce Israil demektir. Turkce degil. Ayrica Partimizin adi da Adalet ve Kalkinma Partisi kisaca Ak Partidir.
Olayin ozunu anlamaktan, gormekten, gostermekten aciz bir gazetenin yaptiklarinin reklam yeri degildir. Ayrica Milli gazetenin saldirdigindan kat be kat fazla diger gazetelerde saldiriyor.
EE MEYVE VEREN AGACI TASLARLAR.
Kendileri bir halt edemedikleri icin.
Buyurun bir zamanlar mücahit ilan ettiğiniz, şimdi ise işnize gelmediği için kartel meyda saydığınız YeniŞafaktan alıntıdır;
Olmert Erdoğan'dan özür diledi
İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in, 6 Eylül'de Suriye'ye düzenledikleri saldırıda Türk hava sahasını ihlal etmiş olabileceklerini kabul ederek, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği belirtildi.
KUDÜS (CİHAN)
Olmert ile Erdoğan'ın hafta içinde Londra'da gerçekleştirdiği görüşmeye katılan bir yetkili, İsrail Başbakanının Erdoğan'dan özür dilediğini söyledi.
Yetkililer, Olmert'in bu görüşmede "Eğer herhangi bir İsrail uçağı türk hava sahasına girmişse bu kasten yapılmamıştır veya Türkiye'nin saygı duyduğumuz bağımsızlığına zarar verme amacı yoktur" dediğini kaydetti. Olmert'in görüşmede, bu olayın "Türk halkına ve hükümetine verdiği zararlardan dolayı" özür dilediği kaydedildi. İSrail'in Channel 10 televizyonu da ERdoğan'ın, olay hakkında kamuoyuna bir açıklama yapması konusunda Olmert'e ısrarda bulunduğunu kaydetmişti.
Olayın ardından Türkiye, İsrail'den bir açıklama istemişti. İsrail'in Türk hava sahasının ihlalinin yanı sıra uçaklardan bir yakıt tankerinin de Türkiye sınırları içerisine düştüğü belirlenmişti.
Türkiye, hava ve kara sahasının Suriye'ye yönelik bir saldırıda kullanılmasına izin verilmeyeceğini vurgulamıştı.
28.10.2007
2. Sorunuzun cevabıda yukarıda, kim bahane uyduruyor, kim at gözlüğü takıyor ortada sanırım.
3. Sorunuza gelecek olursak, Abdullah Gül ziyaret etmişti, ve yalanlamamıştı. Yaptığıda doğrudur. Gücünüz yetmediği halde asker kaçırıp, onca masum insanın kanına girilmesine sebebiyet verenler bunu düşünsün. Savaşın ne olduğunu bilmeyen insanların yaptıkları hataları telafi edecek bizler değiliz. Bazıları " Filistin mitingleri " düzenleyerek, din tüccarlığı yaparak sorunlara çözüm bulabiliyor sanırım, Ama biz Filistin'i, İmam hatipleri, başörtüsünü kullanarak oy avcılığı yapmıyoruz.
VesseLam
evvet aynen alinti Diger Hassasiyetlere ilgi göstermeyen yapilan haksizliklara tepki vermeyen ve Tayyibimin Dünürününde Yeni sefakta bulundugu gercekler var oldugu apaciktir bu yüzdende haberin dogrulugu tartisilir,diyelim ki özür diledi sadece bununla bitiyormu sanki israel in yaptigi sadece bu ve nasil oluyorda ihlal ediyor ap acik Türkiye üzerinden suriyeye gecip bombalamada bulunuyorve yine Türkiye sinirlarini ihlal edip geri dönüyor Türkiyeden gecmediyse ucaklar nereden gecip Suriyeyi bombaliyor? diyelim ki baska bir ülkenin üzerinden gecerek bombaliyor o zaman nasil oluyor da sinirimizi ihlal ediyor apacik sinirimizi ihlal ederek suriyeyi bombalamis.
ve bu gercekler Tanklar bulunmasaydui hic bir zaman ortaya cikmayacakti
selahattin_ay
12-17-2007, 16:14
Sevgili savas profesoru AK uyemiz
Lutfen yorumlarinizi eklediginiz yanli haber uzerine atiniz.
Bu bir uyaridir !!!!!!!!!
Yorumlarinizda saygi sinirlarini asmayiniz.
Tartismak istediginiz konu Israil devletinin hangi savas taktigini kullandigi ise
bunu tartisiyorum bolumunde tartisabilirsiniz.
Tartismak istediginiz konu Israil devletinin hangi savas taktigini kullandigi ise
olur tabi
konumda devam ediyorum kiz başını açıpta mı gelmeliydi?
sayin basbakan neden telefon acmiyor kızımızıda?
Necip Fazil
12-17-2007, 16:23
Biz sizin Feomidyumcu gazetenizi adam yerine koyarak, sorularınıza cevap veriyoruzda, siz YeniŞafak'ın güvenilirliğini mi tartışıyorsunuz ?
Başbakan'ımız İsrail için Terörist ülke demişti, keşke o değerli gazetenizde bunu haber yapsaydıda, bizde oradan alıntı versekdik size, sadece sizin doğrularınız doğru ya !
Yok İsrail Suriye'yi nasıl, nerden vurmuş ... Sorulara bakarmısınız ? Şuan Irak Amerikanın elinde, İsrail Irak duruken, Türkiye'yimi kullanacak? Irak üzerinden bombalarken sınır ihlali olmuş demek ki, onunda özrü dilenmiş.
Merak ediyorum acaba, başka iktidarlar zamanında, Filistin ateş altında iken neden kimseden ses çıkmıyordu da şimdi herkes konuşmaya başladı. Şu siyaseti rant elde etme mücadeleleri olmasın sakın ! Bence bir miting daha düzenleyin. Hani İstanbul mitinginde " Selam İmam hatiplim " diye hitap ediyordunuz ya, şimdide Selam Filistinlim diyerek din sömürüsünü yapın.
Bu size çok yakışıyor ...!
VesseLam
Necip Fazil
12-17-2007, 16:26
Kızınız kürsüden mi indirildi muhterem ? Yada kızınız herhangi bir rencide edici olaya maruz mu kaldı ?Bakan açıklama yaptı diyorum, herhangi bir tepki verilmemiştir diye, siz tutmuşsunuz gazetenizden bir alıntı, alakasız şeyler yazıyorsunuz ...
Bana kalırsa Başbakan Milli Gazete okurlarına telefon açmalı, teker teker anlatmalı olayları ama onada zamanı olmuyordur sanırım.
VesseLam
selahattin_ay
12-17-2007, 16:32
olur tabi
konumda devam ediyorum kiz başını açıpta mı gelmeliydi?
sayin basbakan neden telefon acmiyor kızımızıda?
Unlu bir din aliminin hizmet adaminin sozudur.
"Devrin siyasetini bilmeyen dinini yasayamaz. "'
Bu soz butun konuya verilecek cevap olsa gerek. Bakanimizda bunu belirtmis. Yoksa gecmiste oldugu gibi ulkeyi geriye goturen durumlar ile karsi karsiya kalabiliriz.
Bizim, partimizin yapmak istedigi ilerlemek, bu tur yasaklamalara son verilmesidir.
Necip Fazil
12-17-2007, 16:37
Zaten siyasetin ne demek olduğunu bilmedikleri için şuan zülumler yaşanmıyor mu?
Size soruyorum, dayatmacı ve radikalist düşünce devam etse idi ki, onuda sonuna kadar götüremediler hiçbir zaman sadece sözde kaldı, şuan bu ülke böyle bir Cumhurbaşkanı görebilirmiydi? Yasaklar kalkmalı diyen bir YÖK başkanı olabilirmiydi? Yoksa verilen mıhtıra sonrasında kabuğuna çekilen ve canından korku duyan bir hükümet liderimi olurdu?
VesseLam
selahattin_ay
12-17-2007, 16:40
Zaten siyasetin ne demek olduğunu bilmedikleri için şuan zülumler yaşanmıyor mu?
Size soruyorum, dayatmacı ve radikalist düşünce devam etse idi ki, onuda sonuna kadar götüremediler hiçbir zaman sadece sözde kaldı, şuan bu ülke böyle bir Cumhurbaşkanı görebilirmiydi? Yasaklar kalkmalı diyen bir YÖK başkanı olabilirmiydi? Yoksa verilen mıhtıra sonrasında kabuğuna çekilen ve canından korku duyan bir hükümet liderimi olurdu?
VesseLam
Ben soyleyeyim
Milli gorus gecmisi olan, en azindan bu konuda saygi duymalari gereken. su an partimizde ki isimlerden
birisi idam edilmis, birisi imrali da hapis yatiyor, birisi surgunde , parti kapatilmis, ulke birbirine girmis olurdu.
Bence rahat batiyor bazilarina. Elhamdulillah demek zor geliyor bazi dindar, muhafazakar, radikal Islami kesime
murat kurt
12-17-2007, 16:41
Konuya bir şeyler yazayım dedim ama gerek kalmamış üstad gereken cevabı fazlasıyla vermiş.Kalemine sağlık..
Arkadaşlar, ortalığı bulandırmak isteyenlerin oyunları bunlar.
Biz okyanussak öyle bir avuç çamurla kirlenmeyiz.
Su birikintileri ile uğraşmayalım.
Ülke sürtüşmelerle, kavgalarla, güvensizlikle gerilemesin diye AKP bir çok taviz veriyor ve biz de bunları alayışla karşılıyoruz. Bu sıkıntı bundan doğuyor. Niçin bu ülkede kaos yok? diye kıvrananların herzamanki bilindik oyunları.
Kaos yok istikrar var, sürtüşme kavga yok barış var, kancık neydüğü belirsiz adamlar yok adam gibi siyasiler var.
Kıskananlar çatlasın ama bizim AKP'miz var.
Tüm maymundan gelenlerden ve beyin yerine örümcek ağları taşıyanlardan özür dileriz.
kaynagi milli gazete olan hic bir haberi samimi, gercekci, objektif bulmam..o gazetenin amaci bellidir, basbanimizinda bu gazeteye hitaben söyledigi "bunlar akillanmayacaklar" sözüne aynen katiliyorum..
akli sira milletin aklini bulandirmaya calisan bu gazete yaptigi bu haberlerle ancak kendi okur kitlesi olan kücük zümreyi inandirabilir..
bu olayda sayin hüseyin celigin görüsleri tamamen gözardi edilmis, haber yalanlanmis ama bu gazete diye gecinen kagit parcasi bunu tezkip etme geregi bile duymamistir!
Konuya bir şeyler yazayım dedim ama gerek kalmamış üstad gereken cevabı fazlasıyla vermiş.Kalemine sağlık..
aynen katiliyorum..necip fazil kardesim gerekeni söylemis..eline, yüregine saglik güzel kardesim ;)
Biz sizin Feomidyumcu gazetenizi adam yerine koyarak, sorularınıza cevap veriyoruzda, siz YeniŞafak'ın güvenilirliğini mi tartışıyorsunuz ?
Başbakan'ımız İsrail için Terörist ülke demişti, keşke o değerli gazetenizde bunu haber yapsaydıda, bizde oradan alıntı versekdik size, sadece sizin doğrularınız doğru ya !
Yok İsrail Suriye'yi nasıl, nerden vurmuş ... Sorulara bakarmısınız ? Şuan Irak Amerikanın elinde, İsrail Irak duruken, Türkiye'yimi kullanacak? Irak üzerinden bombalarken sınır ihlali olmuş demek ki, onunda özrü dilenmiş.
Merak ediyorum acaba, başka iktidarlar zamanında, Filistin ateş altında iken neden kimseden ses çıkmıyordu da şimdi herkes konuşmaya başladı. Şu siyaseti rant elde etme mücadeleleri olmasın sakın ! Bence bir miting daha düzenleyin. Hani İstanbul mitinginde " Selam İmam hatiplim " diye hitap ediyordunuz ya, şimdide Selam Filistinlim diyerek din sömürüsünü yapın.
Bu size çok yakışıyor ...!
VesseLam
necip fazil kardes Israil e basbakan terorist ülke dedigi icinmi Tbmm Ayakta Alkisladiniz Tbmm Konusmasina izin verdiniz Basbakanin Israil veya AmerikayaKarsi Söylemleri sadece onlarla basbasa görüsene kadar sinirli kaliyor malesef meyve veren agac taslanir diyorsunuz nemeyvesui vermis desenize Amerika ya olan desteginizi sadeceTürkiyenin cikarlarina bagliyorsunuz ne zamandir bir Müslüman Kendi cikasri icin kardesinin arkasindan vuruyor söylermisin eger kendi cikarimiz icin nasil olsa biz destek vermesekte vuracaklar diye bir cikar icin destek veriyorsak imanimizi sorgulmamiz gerekmezmi ayriza 7 yilda bir yapilan yani 1993,2000 ve en son destek verdiginiz 2007 diyalogunuz ne getirdi soruyorum Akepe Hükümeti sadece kendi Milletinin cikarlari Sözkonusu olunca bahanelerle geri adim atiyorsunuz amma velakin Cikardiginniz yasalarla sadece Kasaplarda güya avrupa ugruna Domuz eti satila bilmesi icin kanun düzenliyorsunuz,Gaylar son cikan yasalar sayesinde Dernek kuruyorlar Basörtü desteginiz ise sadece sözde Medyatik söylemlerle sinirli kaliyor evet sadece Medyatik
Önce burada milliyetcilik yapacagina o güzel türkcemizi güzel kullansan nasil olur kardes..yazdiklarinin okumak icin cok caba sarf ediyoruz..
sizin bakis acinizdan ak parti siyonizme hizmet ediyor görülüyor tabiki sizde haklisiniz siz herseyin bir anda degismesini istiyorsunuz eger böyle birsey mümkün olsaydi bunu erbakan hoca hükümete gelince yapardi ama ne oldu basta asker olmak üzere herkes hoca nin üstüne cullandi ve malum 28 subat yasandi..
siz kabul etsenizde, etmesinizde abd dünyanin bir gercegidir bana abd nin olmadigi bir alternatif söylermisiniz abd siz bir yaklasim söyleyebilir misiniz..abd ye tamamen bagimli olmayalim buna evet ama abd yi su anki konjoktürde dislamak ne kadar dogru bir yaklasimdir..
türban konusunda ak partiyi samimi olmamakla sucluyorsunuz bu konuda gereken adimlar atiliyor kismetse yeni anayasayla bu sorun cözülecek malumunuz yök simdiye kadar birilerinin elinde kaleydi ve o kale yikildi yani bu demek oluyor ki bu türban ve katsayi cözümüne atilan ilk adimdir yeni yök baskanida bu konuda aciklamalar yapmistir..
israil konusuna gelince orada süren bir savas vardir ve bu savasa araplar dahil kimse müdahil olmak istememektedir olan mazlum halka olmaktadir sayin basbakanimiz bu konuda gerekeni yapmak adina iki ülke baskanlariyla görüsmüs, onlari meclisimizde konusturmustur..
bana filistin sorununun nasil cözülecegi konusunda bilgilendirici aciklamalar yapabilir misiniz, zalim israili nasil altedebilirsiniz o güzel fikirlerinizle bizi aydinlatabilir misiniz??..
bu arada yine populizm yapmissiniz yok gaylar icin yasa cikarildi hükümet gaylar icin özel yasami cikarmistir, hükümetin gaylardan oy alma gibi bir derdi mi vardir buyrun hükümetin cikarmis oldugu yasayi bizlerle paylasin..
kaynagi milli gazete olan hic bir haberi samimi, gercekci, objektif bulmam..o gazetenin amaci bellidir, basbanimizinda bu gazeteye hitaben söyledigi "bunlar akillanmayacaklar" sözüne aynen katiliyorum..
akli sira milletin aklini bulandirmaya calisan bu gazete yaptigi bu haberlerle ancak kendi okur kitlesi olan kücük zümreyi inandirabilir..
bu olayda sayin hüseyin celigin görüsleri tamamen gözardi edilmis, haber yalanlanmis ama bu gazete diye gecinen kagit parcasi bunu tezkip etme geregi bile duymamistir!
olur kardes bundan sonra sizinde takip ettogini Türkiyeyi oldugundanda pembe gösteren Medya dan haber eklerim söleyin bakim hangisini istersiniz Hüriyet,Milliyet,cumhuriyet,Cnn Türk hele bu amerikan destekli kanal tarafindan cok övülüyor AK PARTI ondan ekleyim isterseniz ;)
olur kardes bundan sonra sizinde takip ettogini Türkiyeyi oldugundanda pembe gösteren Medya dan haber eklerim söleyin bakim hangisini istersiniz Hüriyet,Milliyet,cumhuriyet,Cnn Türk hele bu amerikan destekli kanal tarafindan cok övülüyor akepe ondan ekleyim isterseniz ;)
o saydiklarinla, milli gazete arasinda hic bir fark görmüyorum..onlarda yalan yaziyor, iftira atiyor milli gazete de..
milli gazete cogu zaman yalanlaniyor ama yine bildiklerini okuyorlar, rakamlarla oynayip halkin aklini bulandirmaya calisiyorlar ama o gazete ve o grubun hitap ettigi kitle yüzde 2 yi gecmedigi icin ülkemizdeki istikrar bozulmuyor..
benim üzüldügüm nokta bunu yapanlarin dini hassasiyeti olmasi ve devamli dini konularda(ihl, basörtüsü, domuz eti) carpitma yaparak hükümeti yipratmaya calismasi..
gerci secim öncesi saadet mitinglerini 10 bin, 100 bin,1 milyon olarak gösteren ve saadet iktidarini müjde eden milli gazete 22 temmuzda halktan iyi bir tokat yedi..
selahattin_ay
12-17-2007, 19:28
olur kardes bundan sonra sizinde takip ettogini Türkiyeyi oldugundanda pembe gösteren Medya dan haber eklerim söleyin bakim hangisini istersiniz Hüriyet,Milliyet,cumhuriyet,Cnn Türk hele bu amerikan destekli kanal tarafindan cok övülüyor AK PARTI ondan ekleyim isterseniz ;)
MESAJINIZ SAYGI SINIRLARINI ASTIGINIZ ICIN DUZELTILMISTIR.
LUTFEN DAHA DIKKATLI YAZALIM.
selahattin_ay
12-17-2007, 19:30
olur kardes bundan sonra sizinde takip ettogini Türkiyeyi oldugundanda pembe gösteren Medya dan haber eklerim söleyin bakim hangisini istersiniz Hüriyet,Milliyet,cumhuriyet,Cnn Türk hele bu amerikan destekli kanal tarafindan cok övülüyor akepe ondan ekleyim isterseniz ;)
o saydiklarinla, milli gazete arasinda hic bir fark görmüyorum..onlarda yalan yaziyor, iftira atiyor milli gazete de..
milli gazete cogu zaman yalanlaniyor ama yine bildiklerini okuyorlar, rakamlarla oynayip halkin aklini bulandirmaya calisiyorlar ama o gazete ve o grubun hitap ettigi kitle yüzde 2 yi gecmedigi icin ülkemizdeki istikrar bozulmuyor..
benim üzüldügüm nokta bunu yapanlarin dini hassasiyeti olmasi ve devamli dini konularda(ihl, basörtüsü, domuz eti) carpitma yaparak hükümeti yipratmaya calismasi..
gerci secim öncesi saadet mitinglerini 10 bin, 100 bin,1 milyon olarak gösteren ve saadet iktidarini müjde eden milli gazete 22 temmuzda halktan iyi bir tokat yedi..
Ahmet abi
Ecevit in bir sozu var cok severim. O kendine gore kullaniyor ama yine de guzel bir soz.
"somurulerin en kotusu inanc somurusu" ;)
Necip Fazil
12-17-2007, 19:46
Birşeye dikkat etmek gerekir, Türkiye nerede idi, şimdi nerede ... Dün Filistin'in orta yerinde Müslüman kanı akıtılırken Türkiye diye bir ülkeyi kimse tanımıyordu. Zamanın başbakanlarıda, biz muhatap olmuyoruz bahanesi ile küçüklüklerinin üstünü kapatmaya çalışıyorlardı. Meydanlarda mitingler oluyordu ... Kahrolsun İsrail diye bağırılıyordu ... Peki soruyorum size, kim kahroluyordu ? Ne kadar yer kaplıyorsunuz Filistinin bağrında ? Sloganlarla oluyormuydu bu işler ? Sonuca baktığımızda görüyoruz ki, elde var sıfır ...
Şuan hükümetimiz her yönde farklılıklar gösterdiği gibi, bu yöndede bir farklılık gösterip, ağırlığını koyarak, israil başbakanını ayağına çağırarak ortaya koyuyor. Ve zaman ortaya koyacaktır ki, bunun meyvelerini herkes görecek.
Dün Irak'a girilsin diye nara atanların seslerini kulaklarını tıkayarak, haksız gibi görünmektense, cümle aleme derdini anlatarak, şuan haklı bir şekilde Irak'ın terör kampları nasıl vuruluyor ise, yarında bu hükümetin Orta Doğu Projesini herkes görecek ve bu bahane ortadan kalktıktan sonra başka bahaneler aramaya başlayacaklardır.
Biz malesef, dostumuzu, düşmanımızı şu geçirdiğimiz seçimler arafesinde gördük. Dün askerden darbe yiyenler, o gün " neden diretiyorlar, diretmemeleri lazımdı " diyerek renklerini belli ettiler. O nedenle bu kişilerden şimdi güzellikler bekliyor değiliz. Sadece her sene Fetih yılı geldiği zaman, Fethi dahi kendilerine siyaset malzemesi yapmaya çalışanlar, Fatih Sultan Mehmet zamanına baksınlar ve özgürlük nasıldır görsünler. Bugün kafirin yediği domuz etine kafayı takanlar, başka sıkıntıları kalmamış gibi eşcinsel vatandaşların cinsel hayatlarını sıkıntı edenler ortaya koyuyorlar ki, ülkemizde sıkıntılar gittikçe tükeniyor. Yoksa bir insan neden başkasının yaşantısını kendisine dert edinsin ki?
Bir anlaşılmayan bir mevzuda, insanlar kendilerine özgürlük aralarken neden başkalarının özgürlüklerine göz dikerler ... Dinlerinden mi şüphe duyuyorlar acaba ? Biz burada 10 milyon kafir içinde yaşarken, kendi dinimize sahip çıkabiliyorken, 70 miltonluk bir ülkenin bilmem % kaçı gay olsa veyahutta domuz eti yese bize nekadar dokunur? Yoksa sahte siyaset yapmaktan evlatlarınıza zaman mı ayıramıyorsunuz ?
Son zamanlarda okadar ucuz siyasetler görüyoruz ki, siyaset okuduğumuza lanet ediyoruz. Kimi bir gazete küpüründen bir haberi tutup bu gerçektir diye yutturmaya çalışıyor, kimi koltuk davasına iftiralar yağdırıyor ... Kimide birşeyler bulamıyor kişilerin özelleri ile ilgileniyor ... Okadar eminim ki, bir memleket konusuna girsek başbakanın oğlu bile mevzu bahis olur ...
Bukadar kalitesiz bir siyaset ortamında Ak Parti'nin aldığı %47 bile azdır. Zaman kaliteyi ortaya çıkaracak ve önümüzdeki seçimlerde basit siyaset yapanlar sol yanaklarına bir şamar daha yiyecektir. Zaman herşeyi gösterecektir buna emin olun.
VesseLam
Birşeye dikkat etmek gerekir, Türkiye nerede idi, şimdi nerede ... Dün Filistin'in orta yerinde Müslüman kanı akıtılırken Türkiye diye bir ülkeyi kimse tanımıyordu. Zamanın başbakanlarıda, biz muhatap olmuyoruz bahanesi ile küçüklüklerinin üstünü kapatmaya çalışıyorlardı. Meydanlarda mitingler oluyordu ... Kahrolsun İsrail diye bağırılıyordu ... Peki soruyorum size, kim kahroluyordu ? Ne kadar yer kaplıyorsunuz Filistinin bağrında ? Sloganlarla oluyormuydu bu işler ? Sonuca baktığımızda görüyoruz ki, elde var sıfır ...
Şuan hükümetimiz her yönde farklılıklar gösterdiği gibi, bu yöndede bir farklılık gösterip, ağırlığını koyarak, israil başbakanını ayağına çağırarak ortaya koyuyor. Ve zaman ortaya koyacaktır ki, bunun meyvelerini herkes görecek.
;D ;D hic gülesim yoktu nasil da seviriyorsunuz Ayagina sagirmis onunkarsiliginda bizim basbakan ne kadar vardi ayagina ayriza TBMM Ayakta alkisladilar sagirmakla Filistini Tanimayanlara nazaran israil devletini tanidiklarini göstermis oldulaar ve ne oldu kan zulüm bittimi ???
Dün Irak'a girilsin diye nara atanların seslerini kulaklarını tıkayarak, haksız gibi görünmektense, cümle aleme derdini anlatarak, şuan haklı bir şekilde Irak'ın terör kampları nasıl vuruluyor ise, yarında bu hükümetin Orta Doğu Projesini herkes görecek ve bu bahane ortadan kalktıktan sonra başka bahaneler aramaya başlayacaklardır.
;D ;D Buna da güleyim kimse susmadi merak etme Tilki Kuzuya gel sana destek olayim diyor yani Teröre Yillardir destek veren ve buralara getiren simdi kendi yetistirmis oldugu ve Irak savasinda kendisine destek olan pkk yok etmede destek olacakmis ??? meraketme necip kardes Amerika üst düzey Pkk lilari cooktan cikarmistir kuzey Iraktan sadece ufak lari temizliyoruz ,Amerika yok ettirmez pkk yi sünkü onlara önce iran sonra Türkiyede ihtiyaci var güldürmeyin ya
Biz malesef, dostumuzu, düşmanımızı şu geçirdiğimiz seçimler arafesinde gördük. Dün askerden darbe yiyenler, o gün " neden diretiyorlar, diretmemeleri lazımdı " diyerek renklerini belli ettiler. O nedenle bu kişilerden şimdi güzellikler bekliyor değiliz. Sadece her sene Fetih yılı geldiği zaman, Fethi dahi kendilerine siyaset malzemesi yapmaya çalışanlar, Fatih Sultan Mehmet zamanına baksınlar ve özgürlük nasıldır görsünler. Bugün kafirin yediği domuz etine kafayı takanlar, başka sıkıntıları kalmamış gibi eşcinsel vatandaşların cinsel hayatlarını sıkıntı edenler ortaya koyuyorlar ki, ülkemizde sıkıntılar gittikçe tükeniyor. Yoksa bir insan neden başkasının yaşantısını kendisine dert edinsin ki?
Bir anlaşılmayan bir mevzuda, insanlar kendilerine özgürlük aralarken neden başkalarının özgürlüklerine göz dikerler ... Dinlerinden mi şüphe duyuyorlar acaba ? Biz burada 10 milyon kafir içinde yaşarken, kendi dinimize sahip çıkabiliyorken, 70 miltonluk bir ülkenin bilmem % kaçı gay olsa veyahutta domuz eti yese bize nekadar dokunur? Yoksa sahte siyaset yapmaktan evlatlarınıza zaman mı ayıramıyorsunuz ?
Son zamanlarda okadar ucuz siyasetler görüyoruz ki, siyaset okuduğumuza lanet ediyoruz. Kimi bir gazete küpüründen bir haberi tutup bu gerçektir diye yutturmaya çalışıyor, kimi koltuk davasına iftiralar yağdırıyor ... Kimide birşeyler bulamıyor kişilerin özelleri ile ilgileniyor ... Okadar eminim ki, bir memleket konusuna girsek başbakanın oğlu bile mevzu bahis olur ...
Bukadar kalitesiz bir siyaset ortamında Ak Parti'nin aldığı %47 bile azdır. Zaman kaliteyi ortaya çıkaracak ve önümüzdeki seçimlerde basit siyaset yapanlar sol yanaklarına bir şamar daha yiyecektir. Zaman herşeyi gösterecektir buna emin olun.
VesseLam
bence o yüzde 47 nin arkasina siginmayin fazla Millet biliyor neden o yüzde 47 size verdigini ;)
o millet niye sizde yüzde 2 verdiginide biliyor o yüzden burada kendini cok yorma derim ;)
loneliness
12-17-2007, 20:26
Bizim sazan efendiler yine gelmişler nasıl hatrınız bakalım.. Görüşmeyeli...Bu dönemde hangi konuyu zırvalıyorsunuz... İsrail...ABD.. Push.. Hee bu sefer BOP dimi... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
>:( >:( >:( >:(
o millet niye sizde yüzde 2 verdiginide biliyor o yüzden burada kendini cok yorma derim ;)
o Millet size o yüzde 47 yi
1 Cumhurbaskanligi
2 Cehape nin Gülünc Muhalefeti
3 Cehape ile Akepe nin arasindaki Horoz Dövüsü
4 en Güzlü etken ise Medya nin size olan desteginden yani yönlendirmesi sebebi ile vermistir
örnek vereyim Medya nin Bundan önceki secimlerde sadece iki Partiyi yani Akepe ve Cehape yi göstererek milleti yönlendirmistir birde buna Erbakan Hoca nin Basarili iktidari eklenince tek basina iktidara gelmistir
ikinci yani en son secimde ise Cumhurbaskanligi Cehape, nin gülünc muhalefeti, ve Medya nin bir önceki secimdeki nin aynisi sadece farki olan Mehapeyi de icine katmasi ile birlikte milletin oy yönünü belirlemistir saten Erbakan hoca nin Secim Meydanlarindaki Kalabaliga baksaniz anlarsiniz millete su mesaj verrilmistir her iki secimde de sagcilara Akepe ye vermesseniz cehape gelir ha, Solculara ise Cehape ye oy vermesseniz Akepe gelir ha, oysa bunlarin arasinda fark yooook ikiside Faiz i,rantiyeci, Diyalogcu,
arkadasin yazdiklarini okuyunca bir an erbakan hoca foruma girdi, yazdi sandim..
ayni hikaye, ayni muhabbet ve sonunda ayni hezimet ;)..kardes bu halk öyle yada böyle bu partiye itibar etmis ve yüzde 47 vermistir hadi hazmedemiyorsunuz onu anliyorum bari saygi duyma erdeminde bulunun..
bak biz sizin yüzde 2 oyunuza saygi duyuyoruz neden halkin iradesine saygi duyulmaz neden bu güzel basarinin altinda degisik nedenler aranir??
peki erbakan hoca basarili bir iktidardida halk gercegi dururken neden taklidine oy verdi söyler misin, halk neden 28 subat sonrasi saadet partisine sadece yüzde 15 vermistir o engin bilgilerinle aydinlatir misin?
loneliness
12-17-2007, 20:44
Boşuna kendini yorma kardeşim.
İşte buraya yazıyorum, bir sonraki dönemdede iktidarız ;D ;D ;D
:D :D :D :D :D :D :D Anlamaz ki bunlar farklı bir şey sununda bizde ciddiye alalım yaa sanki bir yerlerden emir gelmiş.. İşde bunları zırvalayın diyor.. >:( >:( >:( ;D
Yine mi misafrimiz var? :)
selahattin_ay
12-17-2007, 20:51
Yine mi misafrimiz var? :)
Evet Bu misafirimizin ozellikleri
Turkce yazmakta sorunlari var,
Saygi sinirlarini asmakta israrli,
Savunacak konusu yine yok. Israil karsitligi ile prim kazanacagini saniyor.
arkadasin yazdiklarini okuyunca bir an erbakan hoca foruma girdi, yazdi sanirim..
ayni hikaye, ayni muhabbet ve sonunda ayni hezimet ;)..kardes bu halk öyle yada böyle bu partiye itibar etmis ve yüzde 47 vermistir hadi hazmedemiyorsunuz onu anliyorum bari saygi duyma erdeminde bulunun..
bak biz sizin yüzde 2 oyunuza saygi duyuyoruz neden halkin iradesine saygi duyulmaz neden bu güzel basarinin altinda degisik nedenler aranir??
peki erbakan hoca basarili bir iktidardida halk gercegi dururken neden taklidine oy verdi söyler misin, halk neden 28 subat sonrasi saadet partisine sadece yüzde 15 vermistir o engin bilgilerinle aydinlatir misin?
1 halkin erbakan Hiocaya itibari secim Meydanlarinda gösterdi merak etme
2 erbakan refah partisi kapatildiktan sonra neden birdahaki secimlerdemi neden yüzde 15 aldi eger siyaseti takip edersen anlarsin ben yine de söyleyeyim birkere Refah partisinin yükselisini engellemek ve D8 önünü kesmek isin Ecevit döneminde Apo teslim ettiler bir de bunun yaniunda Büyük Medya karalamalari eklendi buda yetmedi baktilar ki engell olamiyorlar vaadlerle tayyip erdogana ayri parti kurdurdlar
selahattin_ay
12-17-2007, 20:56
Ya Israil karsitligi Musluman savunuculugu yapiyorsun.
Soylesene bana Cecenistan da ki musluman kardeslerime ne gibi bir hizmeti dokundu PEK KIYMETLI, DEGERLI SEVGILI ERBAKAN hocanin ???
Hatirlatmakta yarar var. O donemde cecenya savasirken. Erbakan Turkiye Cumhuriyeti Basbakani idi.
Soyler misin bana tarih kitaplari Cecen mucahitlere olan hic bir destek ya da Rusya nin aleyhinde hic bir girisimi yazmiyor?
sen soyler misin bizi aydinlatir misin? Hani Islam in tek savunucusu sizsiniz ya ondan dedim.
arkadasin yazdiklarini okuyunca bir an erbakan hoca foruma girdi, yazdi sanirim..
1 halkin erbakan Hiocaya itibari secim Meydanlarinda gösterdi merak etme
2 erbakan refah partisi kapatildiktan sonra neden birdahaki secimlerdemi neden yüzde 15 aldi eger siyaseti takip edersen anlarsin ben yine de söyleyeyim birkere Refah partisinin yükselisini engellemek ve D8 önünü kesmek isin Ecevit döneminde Apo teslim ettiler bir de bunun yaniunda Büyük Medya karalamalari eklendi buda yetmedi baktilar ki engell olamiyorlar vaadlerle tayyip erdogana ayri parti kurdurdlar
sende haklisin kardesim sende nasil olurda saadet mitinglerindeki o mahseri kalabalik, sandiga yansimaz hele bir istanbul mitingi vardi ben deyim 5 sen de 10 milyon kisi vardi..
kardes evet o dönem bir rüzgar estirilmis olabilir ama halk erbakan hocayi basarili görmedi ve ona oyunu degil,oyunun zekatini verdi..
eger erbakan hoca sayin tayyib bey gibi askeriyeye karsi dik dursaydi, yüzünü halka dönseydi o secimde fazilet cok yüksek oy alirdi ve simdi ak partiye ihtiyac duyulmazdi..
erbakana gösterilen nasil teveccühdür ki bu teveccüh sandiga yansimamaktadir suna emin olabilirsin kardesim eger erbakan hoca secim öncesi saadet mitinglerine cikmasaydi saadet daha fazla oy alirdi..
ne diyelim rabbim herseyin hayirlisini versin..
EpiVaTeS
12-17-2007, 20:57
bakıyorum gene ortam bozucular sitede yer almaya baslamis bu AK BOP AKPPO ile aynı kişi kovun gitsin...
selahattin_ay
12-17-2007, 21:01
bakıyorum gene ortam bozucular sitede yer almaya baslamis bu AK BOP AKPPO ile aynı kişi kovun gitsin...
Hepsi ayni yontemi yapiyor kardesim. Bir haber ekle haber5 ya da milli gazeteden sonra da cevap veremeyip kac git.
Merak ediyorum Milligorus forumlarinda oyle bir yazi mi var ?
Ak parti iktidarini hazmedemeyenlerin yapmasi gerekenler
1. Once akpartiforum a uye olun.
2. Milli gazete kaynakli bir haberi "haberler" bolumunde acin
3. Sonra cevap veremezsiniz zaten kacin gidin. :D
Necip Fazil
12-17-2007, 21:01
Karşınızdaki sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilir ama, size karşı yönelttiği fikirleri bir şekilde çürütmeniz gerekir. Bu malesef " ;D " bunu kullanarak olmuyor.
Konu başından beri, kırk türlü konuya girip çıktınız. Hepsine tamam dedik cevabımızı yazdık, sorduklarımıza tek kalem cevap alamamanın yanında, kendi haline sırıtan zavallı insanları bulduk ...
Saadet Partisinin tabanı bukadar çürük olmamalıydı, bizler ayrılalı çok şeyler değişmiş olsa gerek ki, tartışma ahlakından bi-haber kişiler burada gazetelerinden örnekler alarak konu açıyorlar sonrasında mahçup olup farklı konulara girme ihtiyacı duyuyorlar.
Kendinizde birşeylerden bahsetmişsiniz bu arada, Ak Parti'nin seçim değerlendirmesi ... Demek ki, bazıları Hocanızdan daha iyi bir şekilde siyasetin adabını, ahlakını ve yapılış şeklini biliyor ki partisini 2. kez iktidara getirebiliyor. Ama zamanda değişti artık, partinizin uyguladığı din odaklı siyaset raflara kalktı. Ne Filistin Mitingleri, ne Başörtüsü naraları sizi kurtarmıyor ... Bu sorunlar çözüldükten sonra ki, bu sizin sonunuz olacak, o zaman % 2 'yide arayacaksınız.
VesseLam
Soylesene bana Cecenistan da ki musluman kardeslerime ne gibi bir hizmeti dokundu PEK KIYMETLI, DEGERLI SEVGILI ERBAKAN hocanin ???
Hatirlatmakta yarar var. O donemde cecenya savasirken. Erbakan Turkiye Cumhuriyeti Basbakani idi.
Soyler misin bana tarih kitaplari Cecen mucahitlere olan hic bir destek ya da Rusya nin aleyhinde hic bir girisimi yazmiyor?
sen soyler misin bizi aydinlatir misin? Hani Islam in tek savunucusu sizsiniz ya ondan dedim.
erbakan hoca iktidarda iken arkasinda Amerika yoktu ki destek versin simdi sayin basbakanin arkasinda Amerika varki filistine destek veriyor ;) kaldiki hangi Cecene sorarsan sor Erbakan Hoca yi senden iyi taniyorlar Ve Duacilar tabi bunlara Bosna herseklileri,Filistinlileride ekleyebilirsiniz
Hepsi ayni yontemi yapiyor kardesim. Bir haber ekle haber5 ya da milli gazeteden sonra da cevap veremeyip kac git.
sonra da cevap veremeyip kac git. demissin ben buradayim halen taki banlanana kadar ondan sonra arkamdan konu ekleyip kacti gitti demeyinde ;)
EpiVaTeS
12-17-2007, 21:06
konuş konuş ama asla boş konuşma
ama bakıyorum bu arkadaş sadece boş olsa iyi ama BOMBOŞ konuşuyor..
erbakan hoca iktidarda iken arkasinda Amerika yoktu ki destek versin simdi sayin basbakanin arkasinda Amerika varki filistine destek veriyor ;) kaldiki hangi Cecene sorarsan sor Erbakan Hoca yi senden iyi taniyorlar Ve Duacilar tabi bunlara Bosna herseklileri,Filistinlileride ekleyebilirsiniz
bütün dünya tayyib erdogani, abdullah gülü taniyor ve taniyacak erbakan hoca 40 yildir siyasetin icinde sayin gül ve erdoganin mazileri cok eski olmamasina ragmen sadece türkiyenin degil herkesin gönlünde ayri bir yere sahip oldu..
kardes bilmem farkediyor musun yazdiklarin hic dikkate alinmiyor cünkü senden önce bir cok kisi ayni muhabbetleri acti ve hepside agzinin payini aldi..
yani yeni argümanlar üretin ayni seyleri temcit pilavi gibi önümüze sürmeyin ;)
selahattin_ay
12-17-2007, 21:09
sonra da cevap veremeyip kac git. demissin ben buradayim halen taki banlanana kadar ondan sonra arkamdan konu ekleyip kacti gitti demeyinde ;)
Vallahi yaptigin baska bir sey de yok zaten buraya eglenmeye gelmissin anlasilan. Ama gulen taraf biziz hala goremedin. 35 milyon insan gordu sen hala goremedin. :D
Birisi benim savunduklarimin, inandiklarimin tersini soyleyip beni rezil ediyorsa ben eglenemem.
Sen orasini bosver de sorulara cevap ver istersen?
Sen bizim acigimizi yakalamaya geldin ama hep biz senin bos hayaller pesinde oldugunu anlattik.
EE hakli olan da biziz :)
Benim sorum hala askida ? Necip fazil kardesim bir suru sordu hala cevap yok?
Mavera da oyle ? verilecek cevabin dahi yoksa neyine saldiriyorsun o da soru isareti?
Once Turkce yazmasini ogren bence.
bütün dünya tayyib erdogani, abdullah gülü taniyor ve taniyacak erbakan hoca 40 yildir siyasetin icinde sayin gül ve erdoganin mazileri cok eski olmamasina ragmen sadece türkiyenin degil herkesin gönlünde ayri bir yere sahip oldu..
kardes bilmem farkediyor musun yazdiklarin hic dikkate alinmiyor cünkü senden önce bir cok kisi ayni muhabbetleri acti ve hepside agzinin payini aldi..
yani yeni argümanlar üretin ayni seyleri temcit pilavi gibi önümüze sürmeyin ;)
evet kime sorsam yani diger milleten olanlara ki kaldigim yerde cok yabanci var avrupa dan yaziyorum baglantilarini söyle kuruyor basbakanimizin Amerika dostu ,israil,Peygamber efendimize hakaret eden papayi görüsmeyecegi polemigi ardinda hava alaninda ayagina kadar giderek karsilamasi daha neler daha neler evet cok iyi taniyorlar merak etmeyin ;) saten secimlerde Milletin cogunlugu kötünün iyisi diyerek verdi oyunuyani kötü amma iyisi :D
Vallahi yaptigin baska bir sey de yok zaten buraya eglenmeye gelmissin anlasilan. Ama gulen taraf biziz hala goremedin. 35 milyon insan gordu sen hala goremedin. :D
Birisi benim savunduklarimin, inandiklarimin tersini soyleyip beni rezil ediyorsa ben eglenemem.
Sen orasini bosver de sorulara cevap ver istersen?
Sen bizim acigimizi yakalamaya geldin ama hep biz senin bos hayaller pesinde oldugunu anlattik.
EE hakli olan da biziz :)
Benim sorum hala askida ? Necip fazil kardesim bir suru sordu hala cevap yok?
Mavera da oyle ? verilecek cevabin dahi yoksa neyine saldiriyorsun o da soru isareti?
Once Turkce yazmasini ogren bence.
ya tekr baktimda kimin sorusuna sevap vermemissim anlamadin istersen tekr takip et
selahattin_ay
12-17-2007, 21:21
Yahu Ak parti iktidarina saldiriyorsun. Cecenler seviyor diyorsun. Siyaset yap biraz siyaset. Ne hizmeti goturdunuz onlara. Ne katkiniz oldu. Tanimak tanitmak ile olmuyor bu is. Ona bakarsan Afganistan Taliban yonetiminde 2000 yilinda tanidi. Ama ne faydalari oldu. Sizin Islama Turkiye de ki muslumanlara ne faydaniz oldu ki Islam bayraktarligi yapip milletin inanclari ile siyaset yapiyorsunuz. Muslumanlari ocu gibi gostermek ile savunma olmaz. Eger oyle olacaksa liderimiz, onderimiz Bin Ladindir :D :D
[b]
evet kime sorsam yani diger milleten olanlara ki kaldigim yerde cok yabanci var avrupa dan yaziyorum baglantilarini söyle kuruyor basbakanimizin Amerika dostu ,israil,Peygamber efendimize hakaret eden papayi görüsmeyecegi polemigi ardinda hava alaninda ayagina kadar giderek karsilamasi daha neler daha neler evet cok iyi taniyorlar merak etmeyin ;) saten secimlerde Milletin cogunlugu [color=red]kötünün iyisi diyerek verdi oyunuyani kötü amma iyisi :D
kardes bari yalan söylüyorsun, üsturuplu atta inanalim yok avrupada yasamasam harbi inanacagim söylediklerine..
söylediklerine kendin inaniyorsan birsey demeyecegim ama yalan attigini sende adin gibi biliyorsun ;)..hangi yabanci söylüyormus söyle bakayim yoksa su kardesi filistinin zulüm görmesini reva gören araplar mi, asimile olan bosnalilar mi, kardes kavgasi yapan iraklilar mi..
milletin cogunlugu en iyisi oldugu icin bu partiye oy verdi..en kötüsü olanlarada haddini bildirdi..
siz hala daha millete ragmen muhalefet yapmaya devam edin her gecen secim eriyorsunuz, bitiyorsunuz farkinda degilsiniz..
dogruya dogru deme erdeminde bulunsaniz, demogoji yerine gercek siyaset yapsaniz, halki anlamaya calissaniz belki birseyler olacak ama malesef siz yine bildiginizi okumaya devam ediyorsunuz..
ne diyelim görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Yahu Ak parti iktidarina saldiriyorsun. Cecenler seviyor diyorsun. Siyaset yap biraz siyaset. Ne hizmeti goturdunuz onlara. Ne katkiniz oldu. Tanimak tanitmak ile olmuyor bu is. Ona bakarsan Afganistan Taliban yonetiminde 2000 yilinda tanidi. Ama ne faydalari oldu. Sizin Islama Turkiye de ki muslumanlara ne faydaniz oldu ki Islam bayraktarligi yapip milletin inanclari ile siyaset yapiyorsunuz. Muslumanlari ocu gibi gostermek ile savunma olmaz. Eger oyle olacaksa liderimiz, onderimiz Bin Ladindir :D :D Hadi be gercek mi hic fark etmedim Siyaset nasil Bop es baskanligi ile mi ??? ,Papa nin ayaklarina giderekmi ???, Busch un arkasindan atip tuttuktan sonra ayaklarina kadar gidip ardindan Pust beye övgüler yagdirarak mi ???
selahattin_ay
12-17-2007, 21:31
Nasil anlatayim sana. Senin anladigin tarz soyle oluyor bak
1 gunde seriati getirmekle.
Butun meyhaneleri kapatmakla oluyor.
Ulkeyi darbeler ile yillarca geriye goturmekle.
Yuce dinimiz Islam in savunuculugunu yapip, zarardan baska bir sey olmamakla
Ben var Anlamamak nasil oli birdakika Tayyip erdogan in Büyük sehr belediye baskani iken göstermelik Barlari Meyhaneleri kapattigi gibimi ??? ve Refahyol zamaninda Taksim Camii si yapacam diyerek Tepkileri üzerine cekerek Refahyol un Kapatilmasina katki sagladigi gibimi ? merak ediyorum o Dönemdeki Cesaretli Tayyibe ne oldu oksa simdiki Saddam da oldugu gibi Kopyasi mi?
Ben var Anlamamak nasil oli birdakika Tayyip erdogan in Büyük sehr belediye baskani iken göstermelik Barlari Meyhaneleri kapattigi gibimi ??? ve Refahyol zamaninda Taksim Camii si yapacam diyerek Tepkileri üzerine cekerek Refahyol un Kapatilmasina katki sagladigi gibimi ? merak ediyorum o Dönemdeki Cesaretli Tayyibe ne oldu oksa simdiki Saddam da oldugu gibi Kopyasi mi?
erdogan göstermelik birseyler yapmaz eger öyle olsaydi su anda basbakan gösterisin babasini yapar..erdogan refah partisi zamani gidip meyhanede halktan oy istemis biridir birde daha gecen aylarda ickili mekanlarla ilgili kirmizi cizgi ve taksime camii olayi tartisildi..
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik..
bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;)
erdogan göstermelik birseyler yapmaz eger öyle olsaydi su anda basbakan gösterisin babasini yapar..erdogan refah partisi zamani gidip meyhanede halktan oy istemis biridir birde daha gecen aylarda ickili mekanlarla ilgili kirmizi cizgi ve taksime camii olayi tartisildi..
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik..
bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;)
Ben Saaddamin kisiligini degil kopya olayini örnek gösterdim ;) ama bir ortak yönleri var ikiside benim görüsüme göre amerika ya hizmet ediyor isteyerek veya istemeyerek
sende isine gelenleri cevap veriyorsun hemde isteyerek ;)..bana alternatif göster acaba erbakan hoca basta olsa abd ye posta koyabilecek mi?..
bilgisayar basinda yazmak ne kolay..ne ab, ne abd tam bagimsiz türkiye ama bu zamana kadar gelen iktidarlar ülkeyi o kadar bagimli yapmislarki o bagimliligi atmak öyle sizin dediginiz gibi hemen olmuyor!..
manifesto
12-17-2007, 22:09
Hüseyin Çeliği ben şahsen iyi tanırım
Onun Milli Eğitime yaptığı hizmetler ortada
Bunlar FASA FİSO
Suyu bulandırmaya gerek yok
Necip Fazil
12-17-2007, 22:11
Ben Haydar Baş Bey'in üzerine adam tanımam ağabey, bence ondan başkası tam bağımsız bir Türkiye hayallerini gerçekleştiremez :) Hem BTP ile SP arasında pek fark kalmadı, % 1 buçuk falan. Kararsız vatandaşların yerinde olsaydım birde Haydar Baş'ı denerdim. Saadet Partisinin icraatları ortada. İki rütbeliye söz geçiremeyenler ABD karşısınında mı duracaklar ?
VesseLam
Ben Haydar Baş Bey'in üzerine adam tanımam ağabey, bence ondan başkası tam bağımsız bir Türkiye hayallerini gerçekleştiremez :) Hem BTP ile SP arasında pek fark kalmadı, % 1 buçuk falan. Kararsız vatandaşların yerinde olsaydım birde Haydar Baş'ı denerdim. Saadet Partisinin icraatları ortada. İki rütbeliye söz geçiremeyenler ABD karşısınında mı duracaklar ?
VesseLam
haydar hoca cem uzanin dini versiyonu 8)..adamin vaatlerinin 10 da biri gerceklesse bize ömür boyu yeter..
öyle bol keseden sallamak kolay, icraat lazim icraat...;)
sende isine gelenleri cevap veriyorsun hemde isteyerek ;)..bana alternatif göster acaba erbakan hoca basta olsa abd ye posta koyabilecek mi?..
bilgisayar basinda yazmak ne kolay..ne ab, ne abd tam bagimsiz türkiye ama bu zamana kadar gelen iktidarlar ülkeyi o kadar bagimli yapmislarki o bagimliligi atmak öyle sizin dediginiz gibi hemen olmuyor!..
örnek vereyim Erbakan Hoca Cekic gücü gönderdi
örnek vereyim Erbakan Hoca Cekic gücü gönderdi
eee devamini getir..o iktidardayken abd ve israille iliskiler kesildimi?? o iktidardayken incirli kapatildi mi? o iktidardayken abd ve israile rest cekildi mi yada o iktidardayken bu ülkelerle herhangi bir anlasma imzalandi mi?
siyaset size göre cok basit böyle lafla peynir gemisini yürütmeye calisiyorsunuz ama malesef olmuyor, olmuyor, olmuyor..
selahattin_ay
12-18-2007, 20:47
VesseLam
Ya iste rutbe korkulari var, cekinceleri var
Amerika da iyice yaklasti bize..
Bizim ordumuzdan degil artik her ordudan korkar oldular.
Mozambik ordusuda ayni onlar icin. Hocam istedigini almak cigirtkanlikla olmuyor. Kes lan sesini diyorlar % 1 oluyorsun. Siz beceremediniz iste. Bunun uzerine becerebilecek kendisini size de kanitlamis birisi cikti. Azicik saygili bari olun.. Kuru saldiri kuru saldiri ... insaf yani
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.