fatih kısaparmak balon baskılı balon Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR

Kırık_Çocuk
05-21-2008, 20:19
Yargıdan gelen tepkiye Hükümetin güya Sert tepkisi:

Yargıdan gelen açıklamayı hukuka aykırı ve Siyasi bulan cemil ciçek işyükü altındayken sesi çıkmayan personele verdiği devasa zam ile ağızlarını sonuna kadar açmış ve bugünkü tepkilerine rağmen haklarında İŞLEM YAPMAMIŞ YAPMIYOR YAPAMAYAcaktır.... sadece konuşuyor

Kırık_Çocuk
05-21-2008, 20:20
kendisini tebrik ediyor ve 3. dönem seçilirse acaba ne işe yarayacağını şimdiden merak ediyorum...Saygılar..

YavuzSultanSelim
05-21-2008, 20:21
nasıl yapacaklar ki

Benide_Kapatın
05-21-2008, 20:32
Medya seni fena etkilemiş kardeş :o

Kırık_Çocuk
05-21-2008, 20:32
Yok az evvel bizzat dinledim daha taze kimseden etkilenmedim..Teşekkür ederim..

cartman
05-21-2008, 20:33
Ne yapmasını bekliyordun yazmamamısın.Adam gibi cevap verdi o bagımsız dıye kendını tanımllıyan kuruma

Benide_Kapatın
05-21-2008, 20:36

Cemil Cicek şuan adalet bakanı değil ki :)

Demokrat
05-21-2008, 20:41
adalet bakani, önder sava tepki gösterir bos konusuyor dersin cicek, karsi bildiriyi aciklar bos konusuyor dersin o halde bende diyorum ki onlari bilmem ama son zamanlarda sen cok bos konusuyorsun kardes ;)

cartman
05-21-2008, 20:42

Cemil Cicek şuan adalet bakanı değil ki :)

Adalet bakanı olsa ne apcak :o Arkadas gorevden alma yetkisi falan var diye dusundu sanırım.

Benide_Kapatın
05-21-2008, 20:47
Medya Partiyi bölmeye çalışıyor açıktan, Abdullatif Şeneri gaza getirdiler,

biz bari malzeme üretmeyelim derim ;)

RDönmezs
05-21-2008, 21:05
Partinin en sağlam isimlerinden biridir cemil çiçek dediği her lafı önünü arkasını düşünerek konuşur ;)

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 12:53
Benim kastım Hukuka aykırı söylemlerin sadece açıklamalarla bertaraf edilmeye çalışılması..Bunlar hakkında herhangi bir işlem yapılmaması.Hükümet diyor Bildiri Anayasaya aykırı ve siyasi..EEEEEEE
Size soruyorum yargı bunu bilmiyormu ne kadar komik birşey..ve tekrar cevap verme densizliginde bulunuyor hükümette boşu boşuna açıklama yapmış oldu...Üzerine vazife olmayan bütün kurumlar bunu yaptı..Hükümet sadece konuştu...
Cemil çiçek in adalet bakanı olmadığını biliyorum Eğer ADİL ve Dirayetli olabilseydi halen adalet bakanı olurdu..Yerine gelen M.Ali Şahinin de yeter bir isim olmadığını soylemk amacım ancak boş konuşuyormuşum..neyse....

Demokrat Kardeşim Bu iki şahsın yüzünden hakim ve savcılar aldığı parayı helal etmek için(hahah) Kapatma davasıda açar yakmıa yıkma davası da açar..Bunun başsorumlusunu gördüğüm kişiler boş konuşuyor evet.Bu sana niçin bu kadar acı geldi anlamadım..Onlar yukardan inmedi sıradan insanlar onları biz seçtik..Ama onların bize saygısı yok..

Ancak kendi personeline :' ben zamanında personel bilmem neyiydim,ben bilirim.. ..İstemiyorlarsa çalışmasınlar dışarda bekleyen birsürü insan var çalışacak..Diye seçmenini-memurunu kaale almayan bir tavırlla konuşan adam benim gözümde boş tur..BOMBOŞ..Biz adaletsizligi uğrayalım diye seçmedik..

Bazı parti birimleri biz bunu Allah rızası için yapıyoruz bi beklentimiz yok bilmem ne diye dipten götürüyor..Niye beklentim olmasın arkadaş..BEN HALK ım bu Hükümet devlet Halk için var..Biz halen ha oldu ha olacak...
Katlanmaya devam edelim...

Benide_Kapatın
05-22-2008, 13:21
Üst düzey Yargıçların dokunulmazlığı var diye biliyorum, HSYK dışında başka biri görevden alamıyor, Cicek ve Şahin ne yapsın?

Demokrat
05-22-2008, 13:29
black bos konusuyorsun, adalet bakani yargitay hakkinda nasil bir yaptirimda bulunabilir, nasil bir islem yapabilir buyur kanitlada görelim..
tahminim o ki sana dokunan bir olay olmus bu nedenle adalet bakanlariyla alip, veremedigin birsey var bana adalet bakaninin yargitay üyeleri hakkinda nasil islem yapabilecegini anltabilir misin..
Yeni cikartilacak hsyk yasasinda yaptirim yapma hakki var bu yüzden kopmuyor mu yaygara!..onlari bizlerin secmesi, bize yargisiz infaz hakki vermez!

ENGİNEER
05-22-2008, 13:30
Mevcut şartlarda üstü düzey yargıçlara bir suçlamada bulunup onlara ceza vermeye kalkışırsak sorun inanılmaz büyür ve kördüğüm olur...Bence şu an ki strateji iyi...

Dediğin belki doğru biz haksızlığa karşı sadece eleştirel kalıyoruz faaliyete geçemiyoruz ama o yargıçlara yargılanabilecek olsa heralde daha önce birileri yapardı...

ENGİNEER
05-22-2008, 13:30
black bos konusuyorsun, adalet bakani yargitay hakkinda nasil bir yaptirimda bulunabilir, nasil bir islem yapabilir buyur kanitlada görelim..
tahminim o ki sana dokunan bir olay olmus bu nedenle adalet bakanlariyla alip, veremedigin birsey var bana adalet bakaninin yargitay üyeleri hakkinda nasil islem yapabilecegini anltabilir misin..
Yeni cikartilacak hsyk yasasinda yaptirim yapma hakki var bu yüzden kopmuyor mu yaygara!..onlari bizlerin secmesi, bize yargisiz infaz hakki vermez!
........................

cartman
05-22-2008, 13:34
Benim kastım Hukuka aykırı söylemlerin sadece açıklamalarla bertaraf edilmeye çalışılması..Bunlar hakkında herhangi bir işlem yapılmaması.
...

Kuvvetler ayrılıgından da bilecegin gibi yargıtay bagımsız ve dokunulmaz ;) Hukumete baglı bı kurum degil anlıyacagın..Bu gibi durumda yaptıgı acıklama da ne seni tatmin etmedi anlamadım yada hukumetten bekledıgın bi tavır varsa acıklarsan sevınırım

politikaci
05-22-2008, 13:36
BEN KATILMIYORUM ÇOK GÜZEL Bİ AÇIKLAMA YAPMIŞ AYRICA SADECE CEMİL ÇİÇEK DEĞİLTÜM BAKANLAR KONUŞMA YAPACAKKEN BAŞBAKANA DANIŞIYOR BU BAŞBAKANIMIZIN ONAYLADIĞI SÖZLERDİR UNUTMAYIN

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 13:39
Benim kastım Hukuka aykırı söylemlerin sadece açıklamalarla bertaraf edilmeye çalışılması..Bunlar hakkında herhangi bir işlem yapılmaması.
...

Kuvvetler ayrılıgından da bilecegin gibi yargıtay bagımsız ve dokunulmaz ;) Hukumete baglı bı kurum degil anlıyacagın..Bu gibi durumda yaptıgı acıklama da ne seni tatmin etmedi anlamadım yada hukumetten bekledıgın bi tavır varsa acıklarsan sevınırım

Tamam dostum bu açıklama karşılıklı atışmaya dönüştüğünde göreceksin olaydaki vehameti ve hükümetin acizliğini...

ENGİNEER
05-22-2008, 13:40
Kırık Çocuk o acizlik dediğin stratejiyle Ordu'yu susturduk biz...

Ayrıca hiçbir zaman aciz felan olmadık şu ana kadar gördüğün ve görebileceğin en cesur hükümet bu...

politikaci
05-22-2008, 13:42
Ya biz seviniyoruz ne kadar açık sözlü bir hükümet diye. istediğini söyler akparti kapatılırsada yargının acizliğidir.. biz diceğimizi deriz.. CUMHURİYET CUMHURİYET diyenler CUMHURİYETTE HALKIN KENDİ KENDİNİ YÖNETTİĞİNİ BİLMEMEKTEN ACİZLER

cartman
05-22-2008, 13:43
...

Tamam dostum bu açıklama karşılıklı atışmaya dönüştüğünde göreceksin olaydaki vehameti ve hükümetin acizliğini...

Sen acizlik gorursun ben dirayet kardes..Hep beraber gorecegiz İnsallah nerden nereye geldigimizi ;)

tayyipleyiz
05-22-2008, 13:43
Hükümet net tavrını ortaya koydu ... Bu da yankı buldu, kanımca. Hükümetin tekrar tekrar polemiğe girmesi tepki çeker. Özerk sayılan erkle çok da dalaşılmaz bence ... Koz vermemek için ... ;)

Bizim yapmamız gereken, gereğini biran önce hayata geçirmek. Bağıran bağırmaya devam etsin. Neşter yerine vurulduğunda, sesler kesilecektir.

Demokrat
05-22-2008, 13:44
...

Biz burada Türkiye den mi bahsediyoruz? hani su yarginin, yürütmeyi güdümüne almaya calistigi, hükümetin her adiminin yargiya müdahale olarak algilandigi t+rkiye den!...
kardes bos konusuyorsun demistim ama sen inat edip dahada bos konusuyorsun!..hükümetin yapacagi düzenlemeler bir diger yargi kurumu olan anayasa mahkemesinin denetemindedir, oradan cikacak sonuc ne olacak onuda sen tahmin et ;)..
bazi seyleri zamana biraksak nasil olur yok amac ortami germekse bunun ülkeye faydasi ne olur!

Necip Fazil
05-22-2008, 13:44
Kırık Efendi, Türkiye'de yaşıyoruz ... Hani canı sıkılanın tankları alıp yollara döküldüğü ... Hani Başbakanların dar ağacında sallandığı ... Hani Bakanlara " Seni yağlı kazığa oturturum " denildiği memleket ... Yok siz başka bir alemde yaşıyor iseniz orasını bilemem ...

Şimdiye kadar her Başbakanın elinde GenelKurmay Başkanını görevden alma yetkisi vardı, neden onca çirkeflikler yaşandı da bu yerine gelmedi ? Hükümet aciz demişsiniz de, aciz olan Hükümet değil, biz ve siz 'iz ... Yani bu millet. İki safsatada, bile bile bizi temsil edenlere çatacaksak, o muhteremler bizim için hiç ter dökmesin daha iyi ...

VesseLam

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 13:47

yargisiz infaz etmiyorum..2003 ten beri hükümetiz tek başına..Hükümet bir olay başına gelmeden anayasal değişiklik düzenleme vesair yapmıyor.Çünkü niye bunları yapacak kafa hukukçu yok varsa da yanlış yerde...
Dikkat ettin mi bürekli bi yerden cephe açılıyor ve hükümet ondan sonra bu cepheyi kapatmaya çalışıyor..Anayasadan haberi olmayan ehil olmayan bakanlara ben ne deyim..

Nasıl bir yaptirimda bulunabilir..Onların ağzını açmasaydı bir yaptırıma ihtiyaç duyulmayacaktı..Yaptırım uygulamak içinyasa değiştirmeye düzenlemeye gerek olmayacaktı..İş yükü altındaki hakim savcıları yüksek zamlar ve iyileştirmelerle şımartmayabilirdi..
bkz erbakan askeriyeye zam..Hükümet hakime savcıya...biri darbeyle indi biri davayla inecek ve o gözleriniz halen nereye bakıyor bunu anlayamıyorum dostum...
Sadece bir paralellik var bunlar arasında..İster tesadüf de ister başka bişey..
İki sebep yüzünden bir kapandı bu da kapanacak..Vuracakmış gibi yapıp elini indirmez bunlar..

Kırık Efendi, Türkiye'de yaşıyoruz ... Hani canı sıkılanın tankları alıp yollara döküldüğü ... Hani Başbakanların dar ağacında sallandığı ... Hani Bakanlara " Seni yağlı kazığa oturturum " denildiği memleket ... Yok siz başka bir alemde yaşıyor iseniz orasını bilemem ...

Şimdiye kadar her Başbakanın elinde GenelKurmay Başkanını görevden alma yetkisi vardı, neden onca çirkeflikler yaşandı da bu yerine gelmedi ? Hükümet aciz demişsiniz de, aciz olan Hükümet değil, biz ve siz 'iz ... Yani bu millet. İki safsatada, bile bile bizi temsil edenlere çatacaksak, o muhteremler bizim için hiç ter dökmesin daha iyi ...

VesseLam

Hocam 2 dönemdir anayasayı değiştiremiyormuyuz benim yakınmam biz bu düzenlemeleri niçin başımıza birşey gelmeden yapmıyoruz yapamıyoruz bunun cevabı çok mu zor..
Bana göresi Hukukçularımızın işe yaramazlığı..Varmı başka bi sebep söyleyen kimseyi karalamıyorum ancak bi tembellik sözkonusu değil mi..canı sıkılanın tanklarla yollara düşmesi mi gerekiyor onları engellemek için dediğim budur..saygılar

ENGİNEER
05-22-2008, 13:49
Hoca sen Ak Parti'de adam gibi hukukçu olmadığını söylerken kaybettin zaten..Yani o partide ki hukukçular ülkede bulabileceğin en iyi adamlar..Burhan Kuzu örneğin...

Fakat biz önceden anayasa değişikliği yaparsak karşıdakilerde aptal değil ki bunu farketmeyecekler.Biz Anayasa'da önce veya sonra hangi değişikliği yapacak olsak sorun çıkıyor zaten...

Müntesip
05-22-2008, 13:50
Vakti gelmeden açan gülün akıbeti hazandır !!!
Farklı erkler arasındaki dalaş sadece kamu otoritesine zarar verir.Özellikle bizim sistemimizde halkın seçtiklerinden ziyade seçilmişlerin sözleri nedense daha fazla sesi çıkıyor,bu da bunun bir tezahürü olsa gerek ! Diyecek birşey yok.sabırla beklemek lazım !!!

Necip Fazil
05-22-2008, 13:51
Peki, şu soruya samimiyetle cevap veriver.

Şuan Anayasa değişikliği yapılsa, CHP de her zamanki gibi bunu mahkemeye verse, iptal olur mu olmaz mı ?

Hükümet bekliyorsa bir bildiği yokmudur ? Bakın 1 sene sonra Anayasa mahkemesinin 5 tane elemanı değişiyor ve bunları Abdullah Gül atayacak. Anayasa Mahkemesinde, 367 ciler oturdukça, ne değiştirirseniz değiştirin. Ne farkeder ?

VesseLam

Demokrat
05-22-2008, 13:54
sunu unutma kardes herseyin bir zamani vardir..bana göre bu kapatma partisi cok hayirli olmustur bu son hamleleri onlar bütün kozlarini denediler ve en son hamleyi oynadilar hep beraber görecegiz bu hamlede ters dönecek..
hani o sesini her daim cikaran asker nerede, hani her yolladigimiz geriye dönen cumhurbaskani nerede, hani hükümete kafa tutan yök baskani nerede, hani darbe cigirtkanligi yapan sabah, kanaltürk nerede...
Ellerinde son oyuncak yargi kaldi ve hükümette bunu biliyor bu nedele hsyk de degisiklik yapiyor, bu kopan yaygarada bundan dolayi cünkü yillardir belli bir kesimin kadrolastigi yargida elden giderse türkiye birilerinin cikarlari dogrultusunda yöneltilen degil, demokrasiyle yönetilen ülke olacak..
hükümet ilk 5 senede ekonomiye yöneldi, ülkenin kalkinmasi icin caba gösterdi eger direkt damardan girseydi emin olki bu kapatma davasi cok ama cok önce acilirdi, dikkat edersen kapatma gerekceleri hep gecen dönemden ;)
herseyin bir yeri ve zamani vardir..müsterih olunuz biz ne badireler atlattik biz 367 diye önümüze koyulan engelleri halkla astik, bu engelleride asacagiz ;)

Demokrat
05-22-2008, 13:55
Hoca sen Ak Parti'de adam gibi hukukçu olmadığını söylerken kaybettin zaten..Yani o partide ki hukukçular ülkede bulabileceğin en iyi adamlar..Burhan Kuzu örneğin...

Fakat biz önceden anayasa değişikliği yaparsak karşıdakilerde aptal değil ki bunu farketmeyecekler.Biz Anayasa'da önce veya sonra hangi değişikliği yapacak olsak sorun çıkıyor zaten...

ak partide adam gibi hukukcu vardir, hemde fazlasiyla ama sorun ak partide ve hukukcularda degil sorun ülkemizde cünkü ülkemizin hukuk sistemi adam gibi degildir ;)

bu arada övünmek gibi olmasin burhan kuzu, ünv tede benim hocamdi 8)

ENGİNEER
05-22-2008, 13:57
Bu tartışmadan Yargının dokunulmaz olduğunuda öğrenmiş oldum ayrıca...
Ama çok saçma bir kuralmış gerçekten..
Yani Yargıtayın başındakiler suç işleyemez diye birşey mi var?

Demokrat
05-22-2008, 13:58

sadece yarginin mi ünv rektörlerinin de dokunulmazligi vardir! adam tarihi eser kaciriyor, adama dokunamiyorsun varmi böyle bir hukuk devleti!

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 13:58
Peki, şu soruya samimiyetle cevap veriver.

Şuan Anayasa değişikliği yapılsa, CHP de her zamanki gibi bunu mahkemeye verse, iptal olur mu olmaz mı ?

Hükümet bekliyorsa bir bildiği yokmudur ? Bakın 1 sene sonra Anayasa mahkemesinin 5 tane elemanı değişiyor ve bunları Abdullah Gül atayacak. Anayasa Mahkemesinde, 367 ciler oturdukça, ne değiştirirseniz değiştirin. Ne farkeder ?

VesseLam

Sence tüm kararları chp nin istediği yönde aldı mı..Çok yakın bir tarihe bakabiliriz..Tüm kararları iptal edemeyecktir..

Niye cemil çiçek m.ali şahini örnek vermiyorsun..Sırf kurucu üye diye bakan olan ehil olmayan insan dediğimde boş konuşmuş oluyorum..dün söylediğim m.ali şahinin ayaküstü cevabını bugün yargıtayda dillendirdi..geçelim..Burhan kuzuyu örnek veriyorsan demekki ben haklıyım ve saydığım isimlerin yakınlıktan başka bi nitelikleri yok..Canlı yayında konuşmayı bilmeyen adama saygı duymak zorunda değilim(dünkü konuşmalar değil)

politikaci
05-22-2008, 13:59
?
Vallaha yargı kimki dokunulmaz olacak.ama bu sefer onu kim yargılayacak?[

Benide_Kapatın
05-22-2008, 13:59
Hükümetin verdiği cevap, milletin beklediği cevaptı ve verildi,

Bence sözü uzatmaya gerek yok,

Ülkede yapılması gereken onca iş var,

Ülkede sadece adalet ve savunma bakanlığı yok, onca bakanlık harıl harıl calışıyor, millette bunu görüyor zaten,

Varmı başka bir alternatif? yok yok yok,

bir on onbeş yıl daha Ak Partiye alternatif arar dururlar..

Demokrat
05-22-2008, 14:01
black senin sahini ve cicegi elestirmen icin 40 firin ekmek yemen lazim ;) kusura bakma sana ve birilerine yaranmak icin degil olmasi gerektigi gibi konusuyorlar!..
onlar o makama kayirmayla gelmedi, isin ehli olmasalar bir dönem sonra azledilirlerdi..sen malum medyanin etkisinde kalarak o kisileri sucluyorsun tahminim o ki senin bir gocunman var ama daha cözemedim ;)

ENGİNEER
05-22-2008, 14:02
Abi gerçekten inanamıyorum.Bak bu yaptığın çok yanlış...

Bir siyasi partide bırak bakan olmayı, yönetimde basit bir görev almak bir danışman olmak bile büyük emekler, yetenek ve çaba ister...Mehmet Ali Şahin yada Cemil Çiçek yıllarca siyasetin içinde kavrulmuş kişiler...

Bu adamları bu kadar küçümsemen gerçekten çok garip?
Yani tabi ki herşeyi doğru yapacak değiller ama yanlış adam olsalar bunu emin ol senden başka parti içinde görnlerde olur ve alınırlar görevden..

Necip Fazil
05-22-2008, 14:05
İptal etmediği ne var ? Cumhurbaşkanını halkın seçmesi yönündeki karar ... Hatırlarsanız o zaman bizim Sülü'yü öne sürüyorlardı ... Meclisin seçeceği belli nasıl olsa, belki bu yolla birşeyler olur diye ...

Şimdi neden yargı konuşup duruyor peki? Anayasa Mahkemesinden çıkacak olan kapatma ve türban yasağının kaldırılmasının iptalini meşrulaştırmak için ... Bunu anlamak hiçte zor değil.

VesseLam

Benide_Kapatın
05-22-2008, 14:05
Cemil çiçek zamanın birinde Abbas Güçlünün genç bakış programına cıkmıştı, oradaki kişiler ve topladıkları gençler malum kesimden..

Ve sorular hep aleyhte sorulardı, ve ben tüm samimiyetimle söylüyorum, Cemil CİCek oradaki programcıları ve gençleri tek başına susturdu, hemde hamaset yapmadan akıl ve mantıkla...

O programın videolarını bulursam koyarım..

cartman
05-22-2008, 14:09
Anayasayı degıstırme cogunlugu 367 dir.Bu sayı sanırım hafızalardan kolay kolay silinmez..İlk donemde oncelik batmıs bir ekonomiyi ayaga kaldırmaktı hepımızınde ıyı bilecegi gibi ..Cumhurbaskanı secımıınde bile yıllardır uygulanan kararı farklı yorumluyolar ki Ak partinin tek cogunlukla Yeni anayasa yapmasını beklemek buyuk bi yanılgıdır.Anayasa ıcın en uygun ortam sımdıkı gıbı her partinin bulundugu tum toplumuun benımseyecegi bir yeni anayasa calısması yapılma fırsatıdır. ;)

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 14:10
Cemil çiçek zamanın birinde Abbas Güçlünün genç bakış programına cıkmıştı, oradaki kişiler ve topladıkları gençler malum kesimden..

Ve sorular hep aleyhte sorulardı, ve ben tüm samimiyetimle söylüyorum, Cemil CİCek oradaki programcıları ve gençleri tek başına susturdu, hemde hamaset yapmadan akıl ve mantıkla...

O programın videolarını bulursam koyarım..

evet bende izlemiştim o programı saniyesi saniyesine. çok kötü yapmıştı herkesi. sonunda da alkış almıştı bütün herkesden

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:11
black senin sahini ve cicegi elestirmen icin 40 firin ekmek yemen lazim ;) kusura bakma sana ve birilerine yaranmak icin degil olmasi gerektigi gibi konusuyorlar!..
onlar o makama kayirmayla gelmedi, isin ehli olmasalar bir dönem sonra azledilirlerdi..sen malum medyanin etkisinde kalarak o kisileri sucluyorsun tahminim o ki senin bir gocunman var ama daha cözemedim ;)

Sana inandığım tüm değerler üzerine yemin edebilirim ki medyadan bu yönde birşey okumadım, Bunları karalaya nkötüleyen birşey asla..! Hukukçu deyince burhan kuzu ama adalet bakanı olamıyor..Cemil çiçek azledilmedi mi...
Çok ehil bir insandı da niçin ikinci donem bakan değil..
Burhan kuzu Prof M.ali şahin Değil hangisi ehil??

sunu unutma kardes herseyin bir zamani vardir..bana göre bu kapatma partisi cok hayirli olmustur bu son hamleleri onlar bütün kozlarini denediler ve en son hamleyi oynadilar hep beraber görecegiz bu hamlede ters dönecek..
hani o sesini her daim cikaran asker nerede, hani her yolladigimiz geriye dönen cumhurbaskani nerede, hani hükümete kafa tutan yök baskani nerede, hani darbe cigirtkanligi yapan sabah, kanaltürk nerede...
Ellerinde son oyuncak yargi kaldi ve hükümette bunu biliyor bu nedele hsyk de degisiklik yapiyor, bu kopan yaygarada bundan dolayi cünkü yillardir belli bir kesimin kadrolastigi yargida elden giderse türkiye birilerinin cikarlari dogrultusunda yöneltilen degil, demokrasiyle yönetilen ülke olacak..
hükümet ilk 5 senede ekonomiye yöneldi, ülkenin kalkinmasi icin caba gösterdi eger direkt damardan girseydi emin olki bu kapatma davasi cok ama cok önce acilirdi, dikkat edersen kapatma gerekceleri hep gecen dönemden ;)
herseyin bir yeri ve zamani vardir..müsterih olunuz biz ne badireler atlattik biz 367 diye önümüze koyulan engelleri halkla astik, bu engelleride asacagiz ;)

buna zaten katılıyorum amacımın başka bişeyi dillendirmek olduğunu biliyorsun.ve bu eleştirileri niçin kabullenemiyorsun orasını da idrak edemedim..

Abi gerçekten inanamıyorum.Bak bu yaptığın çok yanlış...

Bir siyasi partide bırak bakan olmayı, yönetimde basit bir görev almak bir danışman olmak bile büyük emekler, yetenek ve çaba ister...Mehmet Ali Şahin yada Cemil Çiçek yıllarca siyasetin içinde kavrulmuş kişiler...

Bu adamları bu kadar küçümsemen gerçekten çok garip?
Yani tabi ki herşeyi doğru yapacak değiller ama yanlış adam olsalar bunu emin ol senden başka parti içinde görnlerde olur ve alınırlar görevden..

Cemil çiçek başarısız olmuş bakanlıktan alınmışır haklıyım..
M ali şahin basit bir avukat iki dönem faziletten refahtan sezçilmesi siyasetin içinde kavrulduğu anlamına gelmez..
Bir futbol federasyonuna 5 yıl diş geçiremeyip türkiyenin imajını çijmiştir zedelemiştir..Tüzük bile uygulanmamıştır sesi çıkamamıştır..ÇÜNKÜ İŞİN EHLİ DEĞİL BUNDA ANLAMAYAÇAK BİSEY GOREMİYORUM..Bide bu halle prof dururken onu adalet bakanı yapmıslar ben niye endiselenmeyim bana niye endişelenmemem gerektigini açıklarsan yemin ederim çok mutlu olacagğım

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:12
ayrıca genç bakışı 1 kere bile izlediğiimi hatırlamıyorum...

Benide_Kapatın
05-22-2008, 14:13
ayrıca genç bakışı 1 kere bile izlediğiimi hatırlamıyorum...

Cemil Ciceği tanıman acısından iyi olurdu o program, keşke izleseydin..

Demokrat
05-22-2008, 14:16
kirik sana siyaset cok basit geliyor...o kisileri en yakindan basbakan taniyor biz görünen yüzünü görüyoruz bakiniz iyi bir hukukcu olmak, iyi bir bakan olacagi anlamina gelmez..
Nasil ki her iyi futbolcu iyi bir teknik direktör olamiyorsa bakanlikta da bu böyledir, ayrica burhan kuzu anayasa komisyonu baskanliginda cok güzel hizmetler veriyor..
partimizde hukukcu yok dedin bir cirpida aklima gelenleri sayayim.. burhan kuzu, zafer üskül, ahmet iyimaya, sadullah ergin, köksal toptan...
sen o insanlara karsi önyargili yaklasiyorsun, neden diger bakanlari irdelemiyorsan adalet bakanlarini inceliyorsun, samimi anlamda soruyorum nereden kaynaklaniyor bu husumet?

ENGİNEER
05-22-2008, 14:18
Arkadaş sen siyasette pişmeyi sadece gördüğün 6 yılda ki süreç sanıyorsan yanılırsın.Bu iş gençlik kollarında başlar ve yıllarca düşe kalka kademe kademe yükselirsin.Bu adamlar gençlikten gelmeler.Yani ülkenin nasıl idare edileceğini emin ol şu anda en fazla okula gibip evde pc başında durmakta olan bizden katbekat iyi bilirler...
Cemil Çiçek bakanlıktan alındıysa atılmadı ki adam Başbakan Yardımcısı şu değil mi şu anda?

Ayrıca Mehmet Ali Şahin'in 2 dönem Refah'tan seçilmesinide bayağı küçümsemişsin.Heralde bu ülkede her 100 kişiden 99'u seçiliyor yani bu kadar basit bir meslek bu ve sen adamı küçümsüyosun...

Buyur adamın kısacık bir öz geçmişi..

Cemil Çiçek;
1946 yılında Yozgat'da doğdu.1971 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.10 yıl serbest avukatlık yaptıktan sonra Yozgat Belediye Başkanlığı,Yozgat Milletvekilliği görevlerinde bulundu.Turgut Özal,Yıldırım Akbulut ve Mesut Yılmaz hükümetlerinde Devlet Bakanı olarakk görev yaptı.TBMM Uzlaşma Komisyonu ve Anayasa Komisyonu Üyesi,Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlementer Assamble Üyes.Adalet Ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili.İngilizce ve Fransızca biliyor

Endişelenme çünkü bu adamlar Tayyip Erdoğan tarafından atanan adamlar..

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:22
kirik sana siyaset cok basit geliyor...o kisileri en yakindan basbakan taniyor biz görünen yüzünü görüyoruz bakiniz iyi bir hukukcu olmak, iyi bir bakan olacagi anlamina gelmez..
Nasil ki her iyi futbolcu iyi bir teknik direktör olamiyorsa bakanlikta da bu böyledir, ayrica burhan kuzu anayasa komisyonu baskanliginda cok güzel hizmetler veriyor..
partimizde hukukcu yok dedin bir cirpida aklima gelenleri sayayim.. burhan kuzu, zafer üskül, ahmet iyimaya, sadullah ergin, köksal toptan...
sen o insanlara karsi önyargili yaklasiyorsun, neden diger bakanlari irdelemiyorsan adalet bakanlarini inceliyorsun, samimi anlamda soruyorum nereden kaynaklaniyor bu husumet?

Varsa da yanlış yerde dedim.Yani doğru yerde başkaları duruyor..

Arkadaş sen siyasette pişmeyi sadece gördüğün 6 yılda ki süreç sanıyorsan yanılırsın.Bu iş gençlik kollarında başlar ve yıllarca düşe kalka kademe kademe yükselirsin.Bu adamlar gençlikten gelmeler.Yani ülkenin nasıl idare edileceğini emin ol şu anda en fazla okula gibip evde pc başında durmakta olan bizden katbekat iyi bilirler...
Cemil Çiçek bakanlıktan alındıysa atılmadı ki adam Başbakan Yardımcısı şu değil mi şu anda?

Ayrıca Mehmet Ali Şahin'in 2 dönem Refah'tan seçilmesinide bayağı küçümsemişsin.Heralde bu ülkede her 100 kişiden 99'u seçiliyor yani bu kadar basit bir meslek bu ve sen adamı küçümsüyosun...

Buyur adamın kısacık bir öz geçmişi..

Cemil Çiçek;
1946 yılında Yozgat'da doğdu.1971 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.10 yıl serbest avukatlık yaptıktan sonra Yozgat Belediye Başkanlığı,Yozgat Milletvekilliği görevlerinde bulundu.Turgut Özal,Yıldırım Akbulut ve Mesut Yılmaz hükümetlerinde Devlet Bakanı olarakk görev yaptı.TBMM Uzlaşma Komisyonu ve Anayasa Komisyonu Üyesi,Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlementer Assamble Üyes.Adalet Ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili.İngilizce ve Fransızca biliyor

Endişelenme çünkü bu adamlar Tayyip Erdoğan tarafından atanan adamlar..

TBMM Uzlaşma Komisyonu ve Anayasa Komisyonu Üyesi,
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlementer Assamble Üyesi
Spordan sorumlu devlet bakanı
Adalet bakanlığı

hahahah ya adam çok zeki becerikli yetenekli..Yada belli bir UZMAN lık alanı yok ordan oraya ne iş versen yaparım abi..

ENGİNEER
05-22-2008, 14:24
Kırık sana çok basit geldi..Bakanlıklarla bile dalga geçiyosun ama sen ne işe yarıyosun onu bilmiyorum (:

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:26
Kırık sana çok basit geldi..Bakanlıklarla bile dalga geçiyosun ama sen ne işe yarıyosun onu bilmiyorum (:

ali babacanı yarın enerji bakanı
sonra
spordan sorumlu bakan görsek acaba yine aynı şeyi mi diyceksin bana dostum

Demokrat
05-22-2008, 14:27
kirik soruma cevap alamadim, adalet bakanlariyla sorunun nedir ;)

ENGİNEER
05-22-2008, 14:29
O adamlar o görevlerde tecrübe kazanıyorlar.Ayrıca sen çok biliyorsunda o görevlere o adamları veren Başbakan bilmiyor mu bu adamların neyi yapıp neyi yapamayacağını?

Yani kişisel olarak tanıyomusun sen bu adamları?
Askerlik arakdaşın mı?

Adam hukukçu diye spordan anlayamaz mı?

Bak ben elektronik okuyorum ama şu anda tarih bilgim en az tarih bölümü öğrencisi kadardır...
Olayları yanlış değerlendiriyorsun ve kendini bayağı üstün görüyorsun..

Ben ilk defa bakanlık yapan biriyle bakanlık yapmasından dolayı dalga geçildiğini görüyorum..

İlginç (:

Müntesip
05-22-2008, 14:29
TBMM Uzlaşma Komisyonu ve Anayasa Komisyonu Üyesi,
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlementer Assamble Üyesi
Spordan sorumlu devlet bakanı
Adalet bakanlığı

İlk ve son görev cevab niteliğinde,spordan sorumlu devlet bakanlığı ise renk katmış ;).

Demokrat
05-22-2008, 14:33
kirik madem cok bilgilisin br zahmet beni bilgilendir ;) eski basbakanlardan demirel,ecevit, erbakan, yilmaz, ciller, özal bunlardan hangisi siyasal mezunu ;)

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:36
O adamlar o görevlerde tecrübe kazanıyorlar.Ayrıca sen çok biliyorsunda o görevlere o adamları veren Başbakan bilmiyor mu bu adamların neyi yapıp neyi yapamayacağını?

Yani kişisel olarak tanıyomusun sen bu adamları?
Askerlik arakdaşın mı?

Adam hukukçu diye spordan anlayamaz mı?

Bak ben elektronik okuyorum ama şu anda tarih bilgim en az tarih bölümü öğrencisi kadardır...
Olayları yanlış değerlendiriyorsun ve kendini bayağı üstün görüyorsun..

Ben ilk defa bakanlık yapan biriyle bakanlık yapmasından dolayı dalga geçildiğini görüyorum..

İlginç (:
Bak dostum spordan anlamaması değil konumuz Spor bakanlığı yaptığında TFF ile ilgili mevzular once bunları araştır.artık soylemekten dilimde tüy bitti konuşmayacağım yani..işin uzmanı mı 5 yıl boyunca ne yaptı,Adalet bakanlığında İSTİKRAR dan bahseden hükümetimiz niye acaba istikrar abidesi Çiçegi geri çekti, Madem burda bir değişim gerekiyordu parti imajını çizmemek için mi 5 yıl bekledi..bunları eleştirmem sizin zorunuza niye bu kadar gidiyor..Eleştiriye niye kapalısınız..Yav dur bakim ne yapmış demiyorsunuz..Bunlar peygamber değil bunlar da beşer dikkatinizi çekmek istiyorum..Biraz eleştirel bakamıyorsunuz çünkü fanatizm ruhunuza işlemiş..

ENGİNEER
05-22-2008, 14:37
Allah'ını seversen ne hata yapmışlar bakanlık dönemlerinde bi anlat gözünü seveyim Kırık?

Bak takip ediyosun bu kadar bi dinleyelim eleştirdiğin noktaları?

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:38
kirik madem cok bilgilisin br zahmet beni bilgilendir ;) eski basbakanlardan demirel,ecevit, erbakan, yilmaz, ciller, özal bunlardan hangisi siyasal mezunu ;)

Mantıklı olan şahit olduğum kadarını analiz etmektir..xSiyaset tarihini yazmak bana düşmüyor benim gündemim Partim ve Onun eylemleri Bundan önceki ...ler benim umrumda değil ki gündemim de olsun..Biz bugünü çözdük mü ki geçmişi geleceği sorguluyoruz..bize lazım olan sence çiller mi ecevitmi mi bugün mü?

ENGİNEER
05-22-2008, 14:39
Adalet Bakanlığında çalışmayan adamı 5 yıl tutarlar mı?

Erkan Mumcu'nun nasıl alındığından haberin yok mu?

Yani bu kadar mı kolay bir bakanın 5 yıl boyunca hiçbirşey yapmadığını söylemek.Sen herşeyini takip ediyor musun bu adamların?

Demokrat
05-22-2008, 14:40

Mantıklı olan şahit olduğum kadarını analiz etmektir..xSiyaset tarihini yazmak bana düşmüyor benim gündemim Partim ve Onun eylemleri Bundan önceki ...ler benim umrumda değil ki gündemim de olsun..Biz bugünü çözdük mü ki geçmişi geleceği sorguluyoruz..bize lazım olan sence çiller mi ecevitmi mi bugün mü?

eger bugünü konusuyorsak, bugün ki konjoktörüde göz önüne almaliyiz...zaman onlarin görevlerinin hakkini verip, vermedigini gösterecek..
o kisilerin hukuk cikisli olmalari illaki o alanda calismalari anlamina gelmez kaldiki görev aldiklari mevkilerde hukukla alakali ;)..
o insanlarin söylemlerini cimbizla alip burada carmiga germenin alemi yoktur,zaten belli kesimler yerden yere vuruyor bizde onlar zaten bos adamlar diyerek güvensizlik telkin edersek o malum kesimlerin ekmegine yag süreriz..
elestirmek baska birseydir, bos insanlar demek baska birseydir onlarin bos olup, olmadigina karar verecek kadar dolumuyuz onu tartisalim ;)

cartman
05-22-2008, 14:45
Kardes yargıda bakanda alınan kararda cıkarılan yasada elestirilir..Dunku hukumetin tavrından dolayı ben elestirilecek tek sey buldum o da senin actıgın baslıktı ..Dusunduklerine katılmayabilirim ama onu soylemen ıcın canımı verırım ;)(voltaire)

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:47
Allah'ını seversen ne hata yapmışlar bakanlık dönemlerinde bi anlat gözünü seveyim Kırık?

Bak takip ediyosun bu kadar bi dinleyelim eleştirdiğin noktaları?

sen galiba gündemden bir süre geri kalmışsın takip etmemişsin..İster m.alişahin-Halukulusoy karşılaşmalarını forumlardan ister haber sitelerinin dökümanlarından ister federasyonun resmi sitesinden rahatlıkla detaylıca araştır..Peşin hükümlerle savunma kimseyi..

Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki suiistimaller hakkında işlem tesis edilebilmesi için yapılacak şikâyet ve bildirimlerde, müştekinin suçtan zarar gören olması gerektiği, zarar görenin federasyon tüzel kişiliği olacağı tespitine yer verildiği görülmektedir. Bu durumda, heyetimizce tespit edilen ve suç teşkil eden hususlar hakkında Devlet Bakanlığınca suç duyurusunda bulunulmasına imkân olmadığı, bu konuda Futbol Federasyonu tüzel kişiliğince bir işlem yapılabileceği anlaşılmaktadır…”

Beceriksizliğiyle sonuçlanan atışmaları başbakanlık teftiş kurulu tarafından yapılan bu raporla m.ali şahinin cezai işlem yapma yetkisini kendisinde görmesini yalanlamıştır.
Bu ufacık bir gelişme fazlası senin de dediğin gibi internetten de bulabilirsin istersen aç kendisine sor :P
XOnun döneminde hergün Futbol federasyonuna bi seçim bi kongre diye diş geçiremedigini de biliyoruz.Fifa bile gelip denetleme yapıyordu siyaset federasyona müdahale ediyormu al sana imaz zedelenmesi..araştırrrmak lazım

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:49

eger bugünü konusuyorsak, bugün ki konjoktörüde göz önüne almaliyiz...zaman onlarin görevlerinin hakkini verip, vermedigini gösterecek..
o kisilerin hukuk cikisli olmalari illaki o alanda calismalari anlamina gelmez kaldiki görev aldiklari mevkilerde hukukla alakali ;)..
o insanlarin söylemlerini cimbizla alip burada carmiga germenin alemi yoktur,zaten belli kesimler yerden yere vuruyor bizde onlar zaten bos adamlar diyerek güvensizlik telkin edersek o malum kesimlerin ekmegine yag süreriz..
elestirmek baska birseydir, bos insanlar demek baska birseydir onlarin bos olup, olmadigina karar verecek kadar dolumuyuz onu tartisalim ;)

Haklısın belki ifadem biraz ağır olmuş ama konuşmaları havada kalmış olacağından kimse bundan çekinip ve ya nasiplenmeyeceğinden açıkçası yargının halen bizi sallamayacağından ötürü kızkınlıkla boş konuşuyor diyorum..neyse

ENGİNEER
05-22-2008, 14:52
Sen bunu yazarken bende ak icraatlar yazarak internetten yapılan onlarca icraati buldum.Kulüplere felan yapılan yardımlar çok fazla...

Tek bir olay yüzünden bütün bir 5 yıl kötülenebililr mi?

Aç araştır diyorsunda benim sana anlatmak istediğim şu.Bu adam bir tane örneğinle kötülenebiliyor ama partide başarısız bir adam olsa bunu görevden zaten alırlar.Yani sen kendi kafanda geçenlerin kimsenin kafasından geçmediğini mi düşünüyorsun?
Tek düşünen varlık mısın?

Parti içinde ki insanlar 5 yıl boyunca hiçbirşey yapmayan adamı postalarlar.Devletin başına gelmek öyle hatıra gelecek şiyde değil li torpili var diyesin...
Adam başarlı oldu ki tuttular o makamda ama daha iyi yapabileceğini düşündükleri varsa bu sefer onu geçirebilirlerde bunda bir orun görmüyorum...

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:53
Ulusoydan hukuk dersleri

Ceza davaları hapis süresi talebiyle açılmaz. Başsavcılığın açtığı dava sonrası medyada yer alan ceza süresine bağlı bir yoruma paralel görüş bildirmek, hukukçu kimliğini taşıyan Sayın Bakan’ın, engin hukuk deneyimiyle ne ölçüde örtüşüyor? Kaldı ki Sayın Bakan açıklamalarında hukuk sürecinin başladığından da söz ediyor. Oysa başlayan hukuk değil, yine bir hukukçunun çok iyi bilmesi gerektiği gibi yargı süreci. Ve bu süreçte, hukuka göre suskun kalmak zorunluluğunu sanırız herkesten fazla Sayın Bakan’ın bilmesi gerekiyor.

benim bu zoruma gidiyor dostum anladın mı az evvelki başbakanlık teftiş kurulu tarafından yapılan rapor da bakanı yalanlar nitelikte

Ben bu hukukçuluğu sorguluyorsam suçlumuyum kardeşim...Bu adam şuanda adalet bakanıysa ben bundan niye endişe duymayayım bunu açıklayan yok..

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:53
Kusura bakma ama herhalde televizyorn izlemiyordun o zamanlar.Her akşam spor haberlerindeki atışmaları unuttun galiba :D

ENGİNEER
05-22-2008, 14:55
Ben spor haberlerini izlemem kardeş.Sporla hiç alakam yoktur.Bjk'nin sırasını bile bilmem.Açıkçası Spor Bakanlığı kadarda gereksiz bir makam yok ama o mevkiye gelecek adamın yapabileceği fazla bir icraatte yok zaten...

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 14:56
ama ben endişelerimi giderecek şeyler duymuyorum mallesef sonrada boş konuşuyorsun damgası yiyoruz..Demokrasiyi çoksesliliği eleştiriyi hazmetmiş bir partinin üyeleri olduğunuzu düşünüyorum yinede..

Demokrat
05-22-2008, 14:58
ama ben endişelerimi giderecek şeyler duymuyorum mallesef sonrada boş konuşuyorsun damgası yiyoruz..Demokrasiyi çoksesliliği eleştiriyi hazmetmiş bir partinin üyeleri olduğunuzu düşünüyorum yinede..

bizim "bos konusma" dedigimiz bakanlara bos konusuyorsun söylemlerindir, ben hala daha icini dolduramadigin icin ayni görüsteyim evet demokrasiyi hazmettik ama hükümetin bir bakanina bos bir bakan demek sanki biraz hakarete giriyor ;)

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 15:01

bizim "bos konusma" dedigimiz bakanlara bos konusuyorsun söylemlerindir, ben hala daha icini dolduramadigin icin ayni görüsteyim evet demokrasiyi hazmettik ama hükümetin bir bakanina bos bir bakan demek sanki biraz hakarete giriyor ;)

o halkınakonusmasınlar ben personeldenh sorumlu bilmem neydim ben bilirim.Çalışmayacaklarsa bıraksın yerine çalışacak adam çok gibi hakaretler ederken ben seçtiğim adama bunu soylemişim hiç de çok değil kanaatindeyim neyse..Dönüp dönüp aynı şeyleri konuşuyoruz bir yerede geldiğimiz yok..

Demokrat
05-22-2008, 15:03

o halkınakonusmasınlar ben personeldenh sorumlu bilmem neydim ben bilirim.Çalışmayacaklarsa bıraksın yerine çalışacak adam çok gibi hakaretler ederken ben seçtiğim adama bunu soylemişim hiç de çok değil kanaatindeyim neyse..Dönüp dönüp aynı şeyleri konuşuyoruz bir yerede geldiğimiz yok..

evet ayni seyleri diyoruz.. o zaman nasil ki sen onlara bos deme hakkini kendinde buluyor ve bunu normal karsiliyorsan o zaman benimde senin yazilarina bos dememe saygi duymani bekliyorum ;)

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 15:06
senin için değersiz şeyler olabilir ancak boş diye genellememen gerekir bu saygı çerçevesinden çıkar.Eğer bende aynı ithamlarla konuşuyor isem o zaman haklısın..
Ki ben yukarda az evvel kimin nasıl konuştuğu yüzünden boyle konuşma hakkımı belirttim..yanılıyor muyum..

Abdullah ak
05-22-2008, 15:08
Uhud harbinde şehid olan bir gencin annesi, oğlunu kanlar içinde görünce, (Oğlum sana Cennet müjde olsun!) demesi üzerine Peygamber efendimiz aleyhisselam buyurdu ki:
(Ne biliyorsun, belki boş sözler konuşurdu.) Ama belkide Cemil Çicek dolu konuşuyor...! Sonucu değiştirmeyecegini bildigin halde "vah şöyle olaydı da böyle gideydi" şeklinde yakınmalar da bu sınıfa girer.bazen insan kendi de farkındadır boş konuştugunun fakat her ne sebepse engelleyemez,belki de bir tür deşarj olma hadisesidir.

Demokrat
05-22-2008, 15:09
senin için değersiz şeyler olabilir ancak boş diye genellememen gerekir bu saygı çerçevesinden çıkar.Eğer bende aynı ithamlarla konuşuyor isem o zaman haklısın..
Ki ben yukarda az evvel kimin nasıl konuştuğu yüzünden boyle konuşma hakkımı belirttim..yanılıyor muyum..

bak ayni seyi diyoruz..sen onlara bos deyince elestiri hatta özelestiri oluyor biz sana deyince hakaret oluyor..senin onlara o lafi söylemen icin kendince nedenlerin var, bizimde sana o lafi söylememiz icin kendimizce nedenimiz var..
yok ben onlara oy verdim, buda bana konusma hakki verir dersen iyi o zaman 10 binlerce oya hitap eden asiret agalarida agizlarina geleni söyleme hakkina sahip!

Kırık_Çocuk
05-22-2008, 15:18
kendi seçmenine kullandığı usluptan kasıt herhalde ona oy verdiğimi kanıtlar nitelikte dikkatl iokuma tlep ediyorum..

hiperaktif
05-22-2008, 15:32
Yapacakları birşey yok ki yargı'ya ama iyi laf söylediler muhalifet partisi gibi davranamaz Yargı tarafsızlıgını yitirmiştir. Kendileri istifa etmelidir. Bunlar düzen bozmak için yapılan oyunlar ve bu oyunları bu millet yutmaz Akpartinin arkasında Millet vardır.

Demokrat
05-22-2008, 15:34
kendi seçmenine kullandığı usluptan kasıt herhalde ona oy verdiğimi kanıtlar nitelikte dikkatl iokuma tlep ediyorum..

ama yinede onlara neden bos dedigin konusunda ben tatmin olmadim ;)