fatih kısaparmak balon baskılı balon 'Ceza AK Parti ile anlaştı' Aramızda Kocaman Bir Fark Var Sayın Muhalefetler! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Ceza AK Parti ile anlaştı' Aramızda Kocaman Bir Fark Var Sayın Muhalefetler!

ishakyilmaz
02-24-2009, 17:02
şarkı için partiler birbiriyle yarıştı!!! Ceza hangisiyle anlaştı? VİDEO
29 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça partiler arasındaki çekişmede iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. Oy kapma yarışı seçim şovuna da yansıdı.
http://www.medyafaresi.com/haber_resim/20090223174604.jpg
PARTİLER ŞOV ARAYIŞI
Saadet Partisi ve AK Parti arasında yaşanan oy kapışması başka bir alana taşındı. Partiler birbiri ardına miting alanlarına inmeye başladı. Seçim mitinglerinde farklı şov yapmak isteyen herkes arayışa da başladı. Onur Akın, Kılıçdaroğlu için bir seçim şarkısı besteledi.

FARK VAR SAADET VAR
Saadet Partisi de "Fark var Saadet var" sloganıyla seçim kampanyasına başladı. www.farkvar.org (http://www.farkvar.org/) sitesini de açan parti, Ceza'nın fark var şarkısına da talip oldu. Kampanyayla da ötüşen şarkı için gruba teklif götürüldü.

SAADET'E AK PARTİ SÜRPRİZİ
Ceza'ya teklif götüren Saadet Partisi kötü bir sürprizle karşılaştı. Kampanyayla şarkının örtüşmesiyle heyecanlanan partiye kötü haberi Ceza verdi. "Şarkınıza talibiz"in cevabı, Biz AK Partiyle anlaştık oldu. En azından şarkıyı alalım diyen partinin şansı burda da dönmedi.

65 KONSERLİK ANLAŞMA
AK Parti 29 Mart yerel seçimleri için Ceza grubuyla anlaşmıştı. Seçim alanlarına gençleri çekmenin yolunu arayan AK Parti, 65 konserlik bir anlaşmayla gençleri de alanlara toplayacak

NOT;Ceza'nın fark var şarkısını AK Partimizle uyuşmadığını yani negatif düşünenler münasip bir lisanla dile getirebilirler!

Supraliminal
02-24-2009, 17:05
Fark Var Darbecilerle Aramızda Büyük Bir Fark Var ,Fark Var Faşistlerle Aramızda irice Bir Fark Var,Fark Var AntiDemokratlarla Aramızda büyük bir Fark Vaaaaaaarrrr.

son durak
02-24-2009, 17:07
süper haber yaa..........

her yere fark var yazıp duruyorlardı mors olurlar artık.........

muhafazakargenc
02-24-2009, 17:09
Olmaz ceza olmaz bize uymaz

ishakyilmaz
02-24-2009, 17:11
[Nakarat]fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran...maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış, korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm kavga etmek istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver,burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe...[Nakarat]iyice havaya gir havaya gir iyice, ben yorulmam kondisyonum tahtta dj, sahnede büyülerim tam bir buçuk saat, seyirciyle birleşir bir bütün oluruz o an, gözünü kapat ve dinle bence en azından, yüzde yüz gerçek ve canlı çokta rahatız burada,gönlünü sen hoş tut, olacaksın hoşnut, boşluklar dolar yavrum biz boşuna mı koştuk, ayrılmış birbirinden millet, hep uzak blok blok,sallandıkça kendinden geçmiş sınıflar hep tok, yeni moda glock, bizde ise barış stok, yanlış söyler horoskop ve vakitsiz ötmüş horoz,festivaller özgürlük, barış demekti n'oldu, insanoğlu İstanbul'da bu kuralı bozdu, neyse bizim işimiz çok dinlemek ve eğlenmek,dinletmek ve eğlemek gerek beklerler çünkü bizde...[Nakarat]uzaklaştıkça uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı, kördüğümle düğümlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz, her gün bayram olmaz ancak arada bir coşmak farz, kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak, yosun tutan bir kimse değil de ışığı parlayan olmak, sen sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak için hazır gönüllerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde kağıt kalemim, elimde açık kartlarım ve elimde ki mikrofonla... [Nakarat]

ishakyilmaz
02-24-2009, 17:13
İYİ ile KÖTÜ arasındaki farkı anlatması münasebetiyle mükemel bir şarkı..!

FarukARSLAN.
02-24-2009, 17:13
Evet yaa, Saadet o gün gazetelere tam sayfa reklam vermişti;

FARK VAR
SAADET VAR diye.. Allah Allaah, bu bana bi yerden tanıdık geliyor diyordum..:hihi2:

AK Parti 29 Mart yerel seçimleri için Ceza grubuyla anlaşmıştı.

Ceza grup değil ki, solo.

Seçim alanlarına gençleri çekmenin yolunu arayan AK Parti, 65 konserlik bir anlaşmayla gençleri de alanlara toplayacak

Sadece Ceza mı çıkacak acep konsere ;ı: :hihi2:

ishakyilmaz
02-24-2009, 17:17
Evet diğer partilerinde özelikle,ısrarla istedikleri,teklif götürdükleri ceza kararını AK Parti lehine vermiş gözüküyor.Gerçekten benim açımdan oldukça olumlu bir proje kim düşünüp,hayatta geçirecekse AK Parti adına hayırlı bir iş yapmış sayılır.Cezanın AK Partiyi tercih etmesnin TEK bir nedeni var!AK PARTİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİ..!Cezada büyük düşüdü böylece:)

redyellow
02-24-2009, 17:22
Yukardaki haberde Ceza'nın "biz akparti ile anlaştık" dediği yazılı.

'Rap' açılımı yapan SP, 'Ceza' olarak tanınan ünlü rapçi Bilgin Özçalkan'ın parçası 'Fark Var' adlı şarkının adını slogan olarak seçti.

SP İstanbul Tanıtım Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, 'Ceza'nın şarkısındaki 'Fark Var' ifadesini hepimiz çok beğendik. Bu sözü müziği ile birlikte kullanmak için menajeri Murat Çam'la görüşüldü. Ceza'nın şarkılarının halka mal olduğunu bu nedenle siyasi amaçlı kullanılmaması konusunda prensip kararları bulunduğunu söyledi. Biz sloganı aldık uygun bir müzik oluşturacağız.

http://www.showhaber.com/107123/Manset/Iste-saadetin-rap-tarzi-secim-sloganlari.html

Birinde akparti ile anlaştı deniyor, birinde prensip olarak siyaset olarak kullanılmasını istemiyorlar deniyor.

ben de anlamadım.

:)

Supraliminal
02-24-2009, 17:24
Fark Var Cezayla Diğer Rapçiler Arasında Büyük Bir Fark Var.

redyellow
02-24-2009, 17:24
Ayrıca ben bir saadetçi olarak bu tür şeylere karşıyım....

Ceza felan kim?

Daha doğru dürüst, bizim muziğimize (burda muzik'in eski dildeki anlamını yazmıştım ama forum uygunsuz kelime diyor:)) yakışır tarzda şeyler daha güzel olmaz mı?

Bu tür şeyleri yapan partim de olsa kınıyorum.

Cerrah
02-24-2009, 17:34
Şimdi ceza anlaştımı anlaşmadımı?

ishakyilmaz
02-24-2009, 18:13
Şimdi ceza anlaştımı anlaşmadımı?
Takip ettiğim kadarıyla çok büyük bir ihtimal ile AK Partimiz için evet dediklerini öğrendim.

Zeynep
02-24-2009, 18:35
Bence güzel olmuş seviyorum bu şarkıyı müziğide süper :)

*AZRA*
02-24-2009, 18:41
niye yaff bence tam uydu ne güzel şarkı doğru ama;1 fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var ne güzel yaa;1
cezada anlamışki ak partiyi uygun görmüş akıllı :karizmatik:

islam
02-24-2009, 19:04
Ceza Tek Başına Biri Olsada BiR Grup RApcıler... KAdiKÖY ACİL !!!
Ama bunların R.T.E'a Kayıtları var ...
Eğer AKP ile ankalştıkları kesinleşirse Koymaya çalışırım ama hiç hoş değil...:utandım:
Slogan Güzel Ama ... Bi Milli Görüşçü olarak Daha düzgün bi adama teklif götürülmesini isterdim...Ama hayırlsı.. Kimle Anlaşırsa Onun için hayırlısı olsun...

muhafazakargenc
02-24-2009, 19:19
Bizim birşey dememizin ne haceti varken zaten herşey önceden belli olmuş . Ceza felan tanımam ben arkadaş.. Kubat Mubat gelip müzik yapsın . Cezaymış bu kadarda olmaz..

FarukARSLAN.
02-24-2009, 19:19
Ceza Tek Başına Biri Olsada BiR Grup RApcıler... KAdiKÖY ACİL !!!
Ama bunların R.T.E'a Kayıtları var ...
Eğer AKP ile ankalştıkları kesinleşirse Koymaya çalışırım ama hiç hoş değil...:utandım:
Slogan Güzel Ama ... Bi Milli Görüşçü olarak Daha düzgün bi adama teklif götürülmesini isterdim...Ama hayırlsı.. Kimle Anlaşırsa Onun için hayırlısı olsun...

Hayır, Kadıköy Acil yalnızca Ceza'nın beslemeleri. O kadar:)
K.A da ayrı Ceza da ayrı normalde..
(Kayıtları hangi kayır, yollasan bana bi???)

islam
02-24-2009, 19:30
Hayır, Kadıköy Acil yalnızca Ceza'nın beslemeleri. O kadar:)
K.A da ayrı Ceza da ayrı normalde..
(Kayıtları hangi kayır, yollasan bana bi???)

Şimdi Bu Bilgisayarımda Yok... Olsa Koyacaktım !!!( ampülleri kapama vakti Diye idi Galiba )Benim Rapla uğraşan arkadaşlarım var kadıköyde boğanın orda sütüdyoları var.. Oyüzden biraz bilgim var .. Onların pcde dinledim Feat olarak girmişlerdi...
KAdı Köy Acil Hiçte senin dediğin Kadar Besleme Falan Değil, Oradan Sansar' Fuat, Doğa, Ramiz, Hatta Olimpos R. bile ordan doğdu;;) hepsi oradan geçti ...Bide Tabi Ayben :) Ama arkadaşlarım dahil hiç bir rapcı onlaı sevmez onlar lüks içinmde yüerken diğerleri sürünüyo .. kıskanclık
tabi bence...

Ertuğrul ÖZGÜL
02-24-2009, 19:42
olsada hoş olmasada

Mahmud Necmi
02-24-2009, 20:12
milli görüş camiasına yarar değil zarar getirirdi sanırım kabul etmesi durumunda..
elhamdülillah Allah korumuş:)
ne işi olur fethe gönül vermiş FATİH ADAYLARININ cezalarla mezalarla yav:)
söylenti olduğunuda düşünmüyor değilim..
böyle bir işe ne üst düzey görevlilerimizin nede dava erlerinin rızası yoktur.

ishakyilmaz
02-24-2009, 20:31
Görüyorum ki bazı milli görüşlü kardeşlerimiz olayı saptırma yoluna düşmüşler..!Bu noktada gözden kaçırdıkları çok önemli ve eleştirilere kendilerinden yola koyularak çıkacakları bir ayrıntı sözkonusu...Bu önemli ayrıntı;Saadet partisinin ısrarla ve şidetle bu şarkıyı istemek için teklif götürdükleri..!;;)

ATmaCA53
02-24-2009, 20:34
bende cezanın bir tek parçasını beğeniyorum oda fark var :D adanalıyı izlediğim için ordan seviyorum bu parçayı, 2 parça hariç diğerleri iğrenç parça...

Cerrah
02-24-2009, 21:36
Son aldığım bilgilere göre haberin aslı yokmuş

crisTiano
02-24-2009, 21:59
>BEnce süpper olmuş ....

islam
02-25-2009, 00:14
Görüyorum ki bazı milli görüşlü kardeşlerimiz olayı saptırma yoluna düşmüşler..!Bu noktada gözden kaçırdıkları çok önemli ve eleştirilere kendilerinden yola koyularak çıkacakları bir ayrıntı sözkonusu...Bu önemli ayrıntı;Saadet partisinin ısrarla ve şidetle bu şarkıyı istemek için teklif götürdükleri..!;;)

Evet Tek O parçayı bende isterim Ama Konser falan ona karşıyım ben abi...

ishakyilmaz
02-25-2009, 12:01
Evet Tek O parçayı bende isterim Ama Konser falan ona karşıyım ben abi...
Şimdi konser mevzusu cezanın isteği ve programı doğrultusunda olmayacak.AK Partinin mevzuatı ve vizyonu doğrultusunda olacaktır.

*AZRA*
02-25-2009, 12:06
bak sen saadet partisine :w::w:
yaff ceza şarkıyı hiçbir partiye vermeyi düşünmediğini söylemiş doğrumu?????

ishakyilmaz
02-25-2009, 12:19
bak sen saadet partisine :w::w:
yaff ceza şarkıyı hiçbir partiye vermeyi düşünmediğini söylemiş doğrumu?????
Bir tek AK Partinin teklifine olumlu cevap vermişler.Haberlerde de geçtiği üzere..

Ak_Kelebek
02-25-2009, 12:28
Arkadaşlar bence mükemmel olumlu bir karadır bu.AK PARTİ'ye bu tarz hareketli parçalar yakışıyor zaten.Burada bunu tartışmak yersiz ama şöylede bir olay var bazı saadetlilerde hazımsızlık yapmış olacak ki bu haberi burada tartışma konusu yapmışlar.Zaten sizin tarzınıza uymaz bu şarkılar siz aslında marş yada türkü tazı bişiler bulun en iyisi :w::w:

*AZRA*
02-25-2009, 12:39
Arkadaşlar bence mükemmel olumlu bir karadır bu.AK PARTİ'ye bu tarz hareketli parçalar yakışıyor zaten.Burada bunu tartışmak yersiz ama şöylede bir olay var bazı saadetlilerde hazımsızlık yapmış olacak ki bu haberi burada tartışma konusu yapmışlar.Zaten sizin tarzınıza uymaz bu şarkılar siz aslında marş yada türkü tazı bişiler bulun en iyisi :w::w:
:D:D:D

FarukARSLAN.
02-25-2009, 13:46
Şimdi Bu Bilgisayarımda Yok... Olsa Koyacaktım !!!( ampülleri kapama vakti Diye idi Galiba )Benim Rapla uğraşan arkadaşlarım var kadıköyde boğanın orda sütüdyoları var.. Oyüzden biraz bilgim var .. Onların pcde dinledim Feat olarak girmişlerdi...
KAdı Köy Acil Hiçte senin dediğin Kadar Besleme Falan Değil, Oradan Sansar' Fuat, Doğa, Ramiz, Hatta Olimpos R. bile ordan doğdu;;) hepsi oradan geçti ...Bide Tabi Ayben :) Ama arkadaşlarım dahil hiç bir rapcı onlaı sevmez onlar lüks içinmde yüerken diğerleri sürünüyo .. kıskanclık
tabi bence...

Konumuz değil ama, kıskançlıkla alakası yok, stüdyolarında herkes kayıt alabiliyor belirli bi ücretle.. De o oluşuma en büyük katkıyı sağlayan Ceza idi. En büyük maddi desteği o verdi, sahnelerde back vokallerini hep o oluşumdan seçti. Çıktığı konserlere hep o adamları da çıkardı. İş böyle yürüdü onlar da öyle nam saldı olay bu yani..

Fuat'ın Ramiz'in felan ordan doğduğu yokk.. Fuat onlardan çoook eski, Ramiz'de Kadıköy, yani Anadolu değil değil Avrupa yakasında gelişti. Halen de öyle..
Doa'da popçu zaten.. Ceza ile bi şeyler yapmaya çalışmıştı işte o kadar. KA ile alakası felan yok..

Yani uzak da değil, benim de stüdyo Üsküdar'da. Yakın Kadıköy'e.. Benim de bu kadar içli içine bilmem anormal olmaz değil mi :w:

islam
02-25-2009, 14:16
yo... Faruk KArdeş ben bunu havasını değil bunalrı tanıdığımı anlatmak için anlattım ... Eğer Rapçileri Tanıyorsun Anladığım kadarı ile Benim Akadaşlar Dikkat R. Yazı Turadan ayrıldılar.. kendi sütüdyoları...Ben parçayı orda dinleim ama inşallah yarın kadıköydeyim... ( Bu sened ÖSS'ye girmeyi düşünüyom Kayıt için kartala gitmem gerek :D )O parçaya bakacam inş..
Ben du dediklerini Devamlı KAdıköy Acilde Gördüm...Bil hassa SAnsarı ve Fuat orda devamlı...Ama önemli değil doğru senin dediğin olabilir ama yorum yapmama kızan senin gibi anlayan anlaşlar olabilir... Anlamadığı konuya yorum yapanları her daim eleştirel bakmışımdır oyüzden kendimi o pencereden çıkarmak için konuştum... Üstadım..

FarukARSLAN.
02-25-2009, 14:35
... Eğer Rapçileri Tanıyorsun Anladığım kadarı ile Benim Akadaşlar Dikkat R. Yazı Turadan ayrıldılar.. kendi sütüdyoları...Ben parçayı orda dinleim ama inşallah yarın kadıköydeyim... ( Bu sened ÖSS'ye girmeyi düşünüyom Kayıt için kartala gitmem gerek :D )O parçaya bakacam inş..

Dikkat R, Dikkat Recordz'mu ???
Oradan ayrılmışlarsa sor Aruz'u tanıyorlardır. O da ordan ayrılmıştı, şimdi benimle beraber :w:

Kadıköy Acil'in olabilir öyle parçası evet ancak Ceza'nın olmaz. KA'dan Emre Baransel sosyalist biri zaten. Çok siyaset yapıp sataşıyor hükümete parçalarında yahut profillerinde..

--
Fuat felan da evet şimdi gidiyor olabilirler oraya doğrudur ancak orada doğmamışlardır yani.. Çok mesafe var aralarında

islam
02-25-2009, 14:50
[B]Dikkat R, Dikkat Recordz'mu Bizimkiler orda Onlar Kurdu Kadıköy Boğanın Oda bi PAsaj...
Yazı Turadan Ayrıldılar ve açtılar benim İmam Hatipten kankam Onlarla idi,
Sokrat ST. Mortal, Merwe, cumali falan ...olarak çalısıyorlardı...

redyellow
02-25-2009, 16:42
Ya bu kadar sözkonusu olan şarkı neymiş? nerden dinleyebilirim, bi dinlemek istiyorum.

Dinleyebileceğim bir yer varsa, bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

FarukARSLAN.
02-25-2009, 16:46
Ya bu kadar sözkonusu olan şarkı neymiş? nerden dinleyebilirim, bi dinlemek istiyorum.

Dinleyebileceğim bir yer varsa, bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=a1Uaj1PA5Xw

Hüdaverdi
02-25-2009, 17:00
milliyet gibi bir paçavranın reklamında oynayıp inançlı insanlara laf atan,abuk subuk sözler yazıp şarkı diye okuyan yerli yalakayla anlaşmak mantıklı değil,saadet nasıl teklif götürmüş anlamadım :S

Ula sagopa varken ne cezası :D

FarukARSLAN.
02-25-2009, 17:22
Evet klasik bir Sago Fanı.. (:
Arkadaşım burda 'Salako Kajmer' diyen oldu mu ki de kalkıp bi şarkıcıya 'Yerli Yalaka' diyorsunuz..
Ohoo biz bu ağızları da biliriz :w:

Hüdaverdi
02-25-2009, 20:01
doğan gazetesi reklamında oynamayıp kendince zikir çekenlere laf atmasaydı,sagopa gibi doğru yolu bulup insanlara o güzel yolu anlatmış birisine laf atmasaydı 'yerli yalaka' demezdim ;)

Ne güzel demiş sagopa,

İlahi merhamet sarayı; Ya Hannan! Sensin Rana, sensin Mana, sensin Rahman, sensin Canan!
Ruhum işgalden kurtulmaz, vatan infilak eder alev ateş volkan, hislerim kırık var. Püskürüyor üstüme lav! Kıvılcım korlar!
Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar.
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış.
Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış.
Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış!..

themither!
02-25-2009, 20:06
ceza akp yle anlaştı..ha bi de ceza imam hatipliymiş galiba öle duydum..

themither!
02-25-2009, 20:08
doğan gazetesi reklamında oynamayıp kendince zikir çekenlere laf atmasaydı,sagopa gibi doğru yolu bulup insanlara o güzel yolu anlatmış birisine laf atmasaydı 'yerli yalaka' demezdim ;)

Ne güzel demiş sagopa,

İlahi merhamet sarayı; Ya Hannan! Sensin Rana, sensin Mana, sensin Rahman, sensin Canan!
Ruhum işgalden kurtulmaz, vatan infilak eder alev ateş volkan, hislerim kırık var. Püskürüyor üstüme lav! Kıvılcım korlar!
Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar.
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış.
Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış.
Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış!..

benim için tek RAPçi ceza!..sagopa güzel sözler yazmış olabilir..saygı duyarım..ancak RAPta cezadan başkasını tanımam...

Hüdaverdi
02-25-2009, 20:09
İmam hatip değil,meslek lisesi mezunu ;) ya tesviye ya elektirikti.

Sagopa: ''Alimler olmasaydı biz şu anda kördük'' ;)

FarukARSLAN.
02-25-2009, 22:13
Ya Sagopanın dini yanını alıp Ceza'yla kıyaslamaya ne gerek var ki.. İlahi dalında yarıştırmıyoruz bunları..

Adam fark var demiş yetmiş işte partiler peşinde (: ..
İkisi de iyi müzik yapıyordur, sevenleri olur sevmeyenleri olur. Burda alakasızca o değil bu demenin yeri yok ki
Milliyetin reklamına da çıkmışta ne olmuş, Rap müziği için çok iyi olmuş işte o kadar ön planda olmayan bi müzikti..
Teklif gelirse uygun da olursa yapacaksın Milliyete de Hürriyete de Zürriyete de (müziğin ilahi değilse tabii):hihi2:

Hüdaverdi
02-25-2009, 23:25
Dini inancını kendince yaşayan insanların görüntüsünü milliyet reklamına koyup o insanlara karşı ağır sözler söyleyen sagopa dahi olsa eleştiririm,bu yüzden dini yönüne bakarım kişinin.Öyle bir reklamda o sözleri söyleyip ardından ak partinin bu kişiyle anlaşması ak partiye çok ters ;)

Aksi halde istediği gazetenin reklamını yapsın beni ilgilendirmez,hedef aldığı kişi ve sözlerine bakarım ona göre kişiye göre muamele uygularım ;)

FarukARSLAN.
02-26-2009, 15:00
O reklamda geçen 'dini kişilik'ler 28 şubat'ın bugün "çakma" olduğunu anladığımız Aczimendi tarikatı'nın idi..

Dini söylem felan arıyorsanız 'rap' değil yalnızca 'sagopa' deyin..
Onun da son parçalarına bakın, diğerleri yine üslubunuzu bozabilir!..

Bi adamın karşısında diye onu elekten geçirip şurası böyle burası böyle deyip AK Partiye yakıştırmamak olmaz bence. Ki böyle bir parça için AK Parti Sagopa'ya teklif götürse idi eminim ki hiç bi Ceza severi çıkıp buna laf atmazdı..
Buda Sa...onun özelliği işte.. Neyse ;D

FarukARSLAN.
02-26-2009, 18:52
Arkadaşlar bugün (26 şub.) Saadet, Milli Gazete üzerinden açıklama yaptı. Fark Var Saadet Var sloganının o parça ile alakalı olmadığı ile ilgili.
İşte bugün ki Milli Gazete'deki o küpür:

http://img6.imageshack.us/img6/6091/dasdap.jpg

minegül
02-26-2009, 19:14
Arkadaşlar bugün (26 şub.) Saadet, Milli Gazete üzerinden açıklama yaptı. Fark Var Saadet Var sloganının o parça ile alakalı olmadığı ile ilgili.
İşte bugün ki Milli Gazete'deki o küpür:

http://img6.imageshack.us/img6/6091/dasdap.jpg

Dediğinize göre Ceza Akparti ile anlaşmış. Eğer bu tam tersi olup, Saadet PArtisi ile anlaşmış olsaydı bu küpür bugün bu gazete de olmazdı gibime geliyor.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 19:23
ne sagopa yı tanırım nede cezayı güzel bi şarkı olsun ve inşallah bu vatanı en çok seven okusun