fatih kısaparmak balon baskılı balon chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :))) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :)))

Müntesip
03-26-2008, 18:48
Aktüel Bilgiler
Şuan Boardumuzda: 8 (1 Kayıtlı ve 7 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 17 Üye ile (10 July 2007 Saat 15:00) gerçekleşmiştir.
CHP Gençlik Forum İstatistikleri
Konular: 240, Mesajlar: 429, Üyeler: 504, Aktif Üyeler: 63
Son kayıt olan Üyemiz, cumhursv

Müntesip
03-26-2008, 18:50
bu üyelerden biriside benim geriye kaldı 503 üye :D :D :D

mavera
03-26-2008, 18:51
Simdi neye varmaya calisiyoruz ben anlamadim :-X :-X

Müntesip
03-26-2008, 18:56
Toplam Üye Sayısı: 5136
Toplam Mesaj Sayısı: 250707
Toplam Konu Sayısı: 24184
Toplam Kategori: 19
Çevrimiçi Kullanıcılar: 80
En çok çevrim içi: 834 - Mart 14, 2008, 11:45:59 pm
Bugün online olan üye sayısı: 90
Bugün Online Olan AK Üyelerimiz: 147
Toplam sayfa görüntülenmesi: 7949711
Ortalama günlük kayıt: 20.73
Ortalama günlük atılan mesaj: 1138.97
Ortalama günlük açılan konu: 107.63
Toplam bölüm : 287
Son üye: akmehmet
Ortalama günlük çevrim içi üye: 50.89
Erkek Bayan oranı: 2.4:1
Ortalama günlük sayfa görüntülenmesi: 29552.83

bu da bizim forum nereye varmak istediğimi nasıl anlatayım ki komik geldi sadece :D !!!

maviinsan
03-26-2008, 18:58
hangi site bu? chpgencliği mi?

Hüdaverdi
03-26-2008, 18:58
Destek olalım bari o siteye :D
kardeş site yapalım :D

Müntesip
03-26-2008, 18:59
chpgenclik'in forum sayfası

mavera
03-26-2008, 18:59
Niyeki madem bir konu aciyorsun anlatta bizde bilgilenelim..Kardes amacimiz gövde gösterisimi yoksa sanalda bile onlari eziyoruz demeyemi getiriyoruz kaldiki sanirim yanlis forumu arastirdin benim üye oldugum bir forum sitesinde yeterince üye ve konu var ;)

mavera
03-26-2008, 19:00
hangi site bu? chpgencliği mi?

madem böyle bir ise kalkistin arkadasin verdigi siteyle karsilastirki bir ise yarasin kardes ;)

oguzdesouza
03-26-2008, 19:03
galiba sen yanlış siteyle karşılaştırmışsın öteki(chpgencligi.com) forumlarına girmeni bi tavsiye ederim mesela şu anda 66 kişi forumda görünüo..

mavera
03-26-2008, 19:04
galiba sen yanlış siteyle karşılaştırmışsın öteki(chpgencligi.com) forumlarına girmeni bi tavsiye ederim mesela şu anda 66 kişi forumda görünüo..

ama simdi arkadasin hayallerini yiktin, nasil olurda chp bizi gecer :D :D

maviinsan
03-26-2008, 19:05
Ben chpgencliğine üye olmuştum.Maviinsan takma adıyla. Sadece 1 cümle yazdım ve banladılar...

'BİR ULUSALCI OLARAK AB YE KARŞIYIM' diye bir başlık açılmış.Bende 'Baykal'da Ab taraftarı' dedim.Direk banladılar.
Adamlar bu kadar hoşgörüsüz yani...Oysa bizim forumda onca muhalif var.Hakaret etmediği müddetçe kimse uzaklaştırılmıyor... :-*

oguzdesouza
03-26-2008, 19:07

ama simdi arkadasin hayallerini yiktin, nasil olurda chp bizi gecer :D :D

yok bizi geçtikleri söylenemez ben baktım şimdi de biz daha iyiyiz onlardan.Hem online kişi sayısı olarak hem de mesaj sayısı olarak falan.

oguzdesouza
03-26-2008, 19:08
Ben chpgencliğine üye olmuştum.Maviinsan takma adıyla. Sadece 1 cümle yazdım ve banladılar...

'BİR ULUSALCI OLARAK AB YE KARŞIYIM' diye bir başlık açılmış.Bende 'Baykal'da Ab taraftarı' dedim.Direk banladılar.
Adamlar bu kadar hoşgörüsüz yani...Oysa bizim forumda onca muhalif var.Hakaret etmediği müddetçe kimse uzaklaştırılmıyor... :-*

aynen bende öyle bi şey yazmıştım.Uyarı falan yapmadan direk attılar.

mavera
03-26-2008, 19:10
ben daha birsey yazmadim oralarda dolaniyorum gecen bizim gazete cikan haberle ilgili konu acmislar ama orada bir cok kisi bu forumdaki nickini ifsa etmis iyi olmustu o baslik 8)

Beritan
03-26-2008, 19:10
bence gereksiz bir konu ne yani burdan bi kişi merak edip gidip üye olsa ALLAH muhavaza bide takılsa :-X

Hüdaverdi
03-26-2008, 19:11
oguzdesouza'nın verdiği sitede dini konular bölümü baya zengin,girin bakın derim.

mavera
03-26-2008, 19:13
oguzdesouza'nın verdiği sitede dini konular bölümü baya zengin,girin bakın derim.

o degilde gecen gülmekten öldüm adamlar ülkeri kiniyorlar cola turka icmeyecegiz diye yazmislarki coca cola ve pepsi abd emperyalizmin, cola turka seriatcilarin ya biz ne yapsak, kola icmesek mi elemanlarda arastirmis birisi atmis ortaya le cola var diye oda tayyibin adami zapsunun yazmislar en iyisi meyve suyu icelim filan yazmislar :D :D

oguzdesouza
03-26-2008, 19:14

valla ben o sitede dini konular bölümünü görmedim :D

maviinsan
03-26-2008, 19:15

o degilde gecen gülmekten öldüm adamlar ülkeri kiniyorlar cola turka icmeyecegiz diye yazmislarki coca cola ve pepsi abd emperyalizmin, cola turka seriatcilarin ya biz ne yapsak, kola icmesek mi elemanlarda arastirmis birisi atmis ortaya le cola var diye oda tayyibin adami zapsunun yazmislar en iyisi meyve suyu icelim filan yazmislar :D :D

O yazıyı ben de görmüştüm ;D

Müntesip
03-26-2008, 19:15
demek siz kendi içinizdekileride ötekileştirdiniz :D yahu burada ugrasacagınıza kendi arkadaslarınıza yardım edin bari !!!!

mavera
03-26-2008, 19:16
demek siz kendi içinizdekileride ötekileştirdiniz :D yahu burada ugrasacagınıza kendi arkadaslarınıza yardım edin bari !!!!

siz??, biz??

Hüdaverdi
03-26-2008, 19:18
meyve suyu ama hangi marka ? cappy'den mi ?
Su da içmesinler,mağlum barajlarla bilmemneyse akpliler ulaşıyor şirketlerden vergi alınıyor :)
----
oguzdesouza iyice bak tam orada kocaman ayrı özel bir bölüm açmışlar :D
adamlar valla islam aşkıyla yanıyor,peygamber aşkıylada tutuşuyor(!)
----
laik bir site olduğu için din bölümü açmamışlardır Allah bilir :D
Ama siyasi simgeye yer vermişler :)

Müntesip
03-26-2008, 19:18

[i][b][color=teal]Konular: 6.960,
Üyeler: 4.091

[b]Toplam Üye Sayısı: [color=black]5136
Toplam Mesaj Sayısı: 250707
Toplam Konu Sayısı: 24184

baktım kardes kıyaslıyorum simdide :D

Beritan
03-26-2008, 19:19
asimow resmen reklam yapıyosun

mavera
03-26-2008, 19:19
cidden din bölümü var mi hic dikkatimi cekmedi ama yakinda fethullah gülen hakkinda özel bir bölüm acacaklar gibi duruyor üc kelimelerinden biri Fethullah Gülen!..

maviinsan
03-26-2008, 19:20
Kemalistler.net adlı site de böyle

tayyipleyiz
03-26-2008, 19:22
cidden din bölümü var mi hic dikkatimi cekmedi ama yakinda fethullah gülen hakkinda özel bir bölüm acacaklar gibi duruyor üc kelimelerinden biri Fethullah Gülen!..

Sevgilii kardeşim, son cümleni neden kullandın bilmiyorum ama, rencide edici buldum...
Keşke müeddeb bir ifade kullanasaydın, sevgi ve saygılarımla... :)

mavera
03-26-2008, 19:23

Sevgilii kardeşim, son cümleni neden kullandın bilmiyorum ama, rencide edici buldum...

Haklisin aslinda abicigim bir nevi onlarin agzindan konusayim dedim ama o güzel insana birilerinin agziylada olsa o hitabi kullanmak yakisik almaz ;)

tayyipleyiz
03-26-2008, 19:25
cidden din bölümü var mi hic dikkatimi cekmedi ama yakinda fethullah gülen hakkinda özel bir bölüm acacaklar gibi duruyor üc kelimelerinden biri feto!..

Haklisin aslinda abicigim bir nevi onlarin agzindan konusayim dedim ama o güzel insana birilerinin agziylada olsa o hitabi kullanmak yakisik almaz ;)

Hassasiyetine teşekkür ederim, sevgilerimle... :)

oguzdesouza
03-26-2008, 19:25
anketler bölümüne girmenizi tavsiye ederim. Konu şu; CHP, YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLABİLİR Mİ?

yapılan yorumları görseniz adamlar daha başarabileceklerine inanmıyor.Eee daha ne olsun :D :D :D

Müntesip
03-26-2008, 19:28

carşı degil ümmü_seleme herseye karşı !!!
niye actım bu konuyu biliyormusunuz ??? bıktım bu kemalistim deyip te pervasızca iftira atanlardan artık anlasınlar ne olduklarını bizim onlara ne kadar toleranslı davrandıgımızı cok olmamıza ragmen hala onların iftiralarına ne kadar anlayısla karsılık verdiğimizi ,hiç düşünmüyorlar mı acaba onlar bizim yerimizde olsalardı bu kadar anlayışlı olabilirlermiydi ???

mavera
03-26-2008, 19:30
anketler bölümüne girmenizi tavsiye ederim. Konu şu; CHP, YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLABİLİR Mİ?

yapılan yorumları görseniz adamlar daha başarabileceklerine inanmıyor.Eee daha ne olsun :D :D :D

Aslinda o anketi mizah bölümünde acsaydilar daha gercekci olurdu :D :D

Hüdaverdi
03-26-2008, 19:31
anketi girdim,din düşmanı resmen bunlar,pardon din düşmanı değil hristiyan dini aşıkları adamlara bak coca cola diyor öh

Beritan
03-26-2008, 20:02

carşı degil ümmü_seleme herseye karşı !!!
niye actım bu konuyu biliyormusunuz ??? bıktım bu kemalistim deyip te pervasızca iftira atanlardan artık anlasınlar ne olduklarını bizim onlara ne kadar toleranslı davrandıgımızı cok olmamıza ragmen hala onların iftiralarına ne kadar anlayısla karsılık verdiğimizi ,hiç düşünmüyorlar mı acaba onlar bizim yerimizde olsalardı bu kadar anlayışlı olabilirlermiydi ???

bizi onların anlayışları ilgilndirmez çünkü onlar bizim yerimizde olup bizim gibi düşünemez

politikaci
03-26-2008, 20:03
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tayyipleyiz
03-26-2008, 20:05
Onları da bu siteye taşıyarak olmadıkları kadar popüler hale getirdiniz ya... :D

Beritan
03-26-2008, 20:06
Onları da bu siteye taşıyarak olmadıkları kadar popüler hale getirdiniz ya... :D

bende tanm olarak onu diyorum lüzumsuz insanlardan bahsediyoruz.....bahsedeceksek neden bu insanlar banlanıyo vaalla biz kendimizi rahat bırakmıyoruz

RDönmezs
03-26-2008, 21:21
boş insanlar topluluğu :D

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 21:22
ALLAH RIZASI İÇİN BİR ÜYE :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 21:24
BİR ÜYE OLUP GERÇEKLERİ YAZALIM DOLARIN DÜŞMESİNİ FALAN BİRÇOK ŞEYİ NE DİİYECEKLER ACABA

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 21:39
SİTEDE KONU BİLE AÇAMIYORSUN ONLARIN SİTESİNDDE ABUK SUBUK ŞEYLER VAR GRAFİK DENEN DOĞRU DÜZGÜN BİRŞEY YOK BU SİTENİN TIRNAĞINI BİLE YAPAMAZLAR.
CHP YE ALLAH RIZASI İÇİN BİR YARDIM TOPLAYIP BİLGİSAYAR ÖĞRETELİM.

Beritan
03-26-2008, 21:40
SİTEDE KONU BİLE AÇAMIYORSUN ONLARIN SİTESİNDDE ABUK SUBUK ŞEYLER VAR GRAFİK DENEN DOĞRU DÜZGÜN BİRŞEY YOK BU SİTENİN TIRNAĞINI BİLE YAPAMAZLAR.
CHP YE ALLAH RIZASI İÇİN BİR YARDIM TOPLAYIP BİLGİSAYAR ÖĞRETELİM.

ya ben onlar için kılımı bile kıbırdatmam
o siteye girmen bile hata
balık baştan kokar :D

EpiVaTeS
03-26-2008, 21:42
biri benim niki kaydetmiş orada (eski olanı) başka bir nik ile üye oldum daha üyelik onaylanmadı mesaj yazamıyorum sadece bize karşı muhalefet var sitede başka hic bir sey yok üzerimize oynamaktanda baska bir şey bildikleri yok zaten

ENGİNEER
03-26-2008, 21:44
Gerçekten çok kalabalıkmış...