fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'li vekiller Suriyelilerin kaldığı çadır kente alınmadı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'li vekiller Suriyelilerin kaldığı çadır kente alınmadı

manifesto
08-26-2012, 20:01
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’a giden CHP milletvekilleri Hurşit Güneş ve Süleyman Çelebi’nin Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kente girmelerine izin verilmemesine tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu, "Milletvekillerimizi gönderdim; ’Gidin o kampa bakın, ajanlar, casuslar cirit atıyor’ diye. Hükümet yasak getirmiş ’Bu kampa giremezsiniz’ diye. Şimdi ben cevap bekliyorum hükümetten. O kampta kimleri eğitiyorsunuz? Müslüman kanı dökülsün diye adam mı yetiştiriyorsunuz.Milletvekillerimize diyorlar ki: Siz bu kampa giremezsiniz. Niye giremiyoruz? Orası ABD üssü mü? Hayır. Türkiye Cumhuriyeti'nin toprakları. Bir milletvekiline 'Siz bu kampa giremezseniz' dediğiniz andan itibaren o kampta gayri meşru işler var demektir" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21308989.asp

Bugünlerde kamplar ile ilgili şikayetler çoğaldı.İnsanlar evlerinde huzursuz olmaya başlamış saldırgan şekilde davranıyorlar.Özellikle bu kamplarda muhaliflere silahlı eğitim verildiğiyle alakalı dedikodular çoğaldı.
Vekillerin içeri alınmaması ise çok ayıp.

Gönülden
08-26-2012, 20:04
CHP'li milleteklillerine özel olarak böyle bir ayrımcılık yapılacağını düşünmüyorum...muhakkak bunun mantıklı bir açıklaması yapılacaktır

ali1986
08-28-2012, 00:39
bu aç köpeklerin ayaklarına gideceklerine türkiyedeki garibanın ayağına gitseler keşke

manifesto
08-28-2012, 01:30
bu aç köpeklerin ayaklarına gideceklerine türkiyedeki garibanın ayağına gitseler keşke

Aç köpekler kimler ,Suriye'li sığınmacılar mı?

ali1986
08-28-2012, 01:37
Aç köpekler kimler ,Suriye'li sığınmacılar mı?

evet onlar aç köpekler onlar onlar yüzünden antepte insanlar öldü öyle yada böyle onlarında etkisi var

manifesto
08-28-2012, 01:47
evet onlar aç köpekler onlar onlar yüzünden antepte insanlar öldü öyle yada böyle onlarında etkisi var

:) falan filan..pkk'nın hiç etkisi yok zaten.hep Suriye'li mülteciler yüzünden.Daha önce hiç olmamıştı onlar gelince oldu.