fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'nin şimdide başörtüsünü kullanmasını protesto ediyorum!!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'nin şimdide başörtüsünü kullanmasını protesto ediyorum!!!

berre
07-13-2007, 23:18
Bizi inancımız ve hayallerimiz arasında seçim yapmak zorunda bıraktıran,başımızın tacı başörtümüzü bize zorla çıkarttıran,geleceğimizle oynayan,fikirlerimizi yok sayan,farzımızı basite alıp,onu yasaklatıp, üstüne bide 'ben bu sorunu çözerim' diyen CHP'yi protesto ediyorum,kınıyorum.Hatta mümkünse onların varlıklarını da protesto ediyorum.

murselyavuz
07-16-2007, 03:52
evet arkadaşlar her fırsatta inançlı insanların inançlarıyla dalga geçip ondan sonra ben başörtüsü sorununu halledeceğim diyenleri ben de protesto ediyorum...
ama asıl protesto ettiğim kişiler o vaadlere inanıp başörtüsü sorununu çözeceğine inanıp CHP'ye oy verenlerdir...

Nazende
07-16-2007, 03:57
bu protestoyu sonuna kadar destekliyorum ne biçim bir vaaddir bu, haklısınız aslında bu gerçek dışı vaadler değil ilginç olan beni şaşırtan inananlar

hayat
07-16-2007, 04:17
bunların yalan olduğu apaçık belli

nasıl insanlarımız hala inanıpta oy verebilirler ki

yaparlarsa yanlıs yapacakları bi şekilde anlatılmalı

bu insanlara

EnSaR
07-16-2007, 05:09
bide by_kal ın mitinglerine dikkat edin. Ezan vaktine ayarlamış ve Ezan okunmaya başladığı zaman güya saygıdan dolayı mitingi kesiyor. Ezan bitince devam ediyor. Bunu izledikten sonra chpnin şimdide başörtüsünü kullanmasını gayet doğal karşılıyorum :D

HUZUR
07-16-2007, 17:46
bunların yalan olduğu apaçık belli

nasıl insanlarımız hala inanıpta oy verebilirler ki

yaparlarsa yanlıs yapacakları bi şekilde anlatılmalı

bu insanlara

YAA ONLAR YAPSADA CAHİL KİŞİLERİ KANDIRABİLİRLER ANCAK..
MANTIKLI İNSANLAR AKLI BAŞINDA İNSANLAR ONLARA KANMAZ ONLARIN PİS VE FIRSATÇI
İŞLERİNE ORTAK OLMAZLAR...SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR OY UĞRUNA BUNLARI YAPIYORLAR YA
BUNLAR REZİLLERİN DANİSKALARI..BU TÜR REZİLLİK ANCAK BUNLARDAN BEKLENİR...
....FIRFATÇILARA YOL VERMEYİN...BİLİN Kİ TEK YOL BİZİM Kİ.. DURMAK YOK YOLA DEVAM....

Ömer_Furkan
07-16-2007, 17:50
aaa nie öle diyosunuzz chpden ismini unuttum ama soy adı ateş olan bi millet vekili başörtüsü sorunu sadece bizz çözebilirizz dedi yani chp.. ;D ;D ...bu chplilere show falan hazırlayalım ya iyi güldürüyolar bizi..

gmz
07-16-2007, 18:13
arkadaslar dikkat ettiyseniz baaykalda bazı farklılık var seçim propagandalarından biri heraalde dini kullanmak.mitinglerinde haramdan helelden bahsedio hadisler sölüo.dualar istio.hiçte baykaldan gördüğümüz seyler deildi bunlar.halkımızın dini duygularını kullanıo şimdide

ta kendisi!
07-16-2007, 18:38
Başörtümüzü bir sorun haline getirenler sizlersiniz şimdi de çıkmış bu sorunu çözmekten bahsediyorsunuz. Yazık! ilk olarak inancımın gereği olan başörtümü menfaatin için kullanmanı ikinci olarak da başörtülülere karşı olan etiksiz, seviyesiz tavırlarınızı ( çünkü bu tavırlara maruz kaldım ) şiddetle kınıyorum. Şimdilik kınıyorum en büyük cevabı 22 temmuda vericez inşaallah. Ayette de geçtiği gibi "inanıyorsanız üstün sizsiniz". Elhamdülillah...

nk1985
07-17-2007, 20:57
arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi chp nedense mitinglerine kara çarşaf bayanlar götürmeye başladı. artık o çarşafın altındaki gerçekmi yoksa sözde propaganda yapmaya çalışan chpli erkekler mii merak ediyorum ne yalan söyleyim

berre
07-18-2007, 23:02
zaten bide başımıza hoca kesildi.Altınları(!) almak caizdir oy vermek günahdır diye...

gauche34
07-19-2007, 00:13
aaa nie öle diyosunuzz chpden ismini unuttum ama soy adı ateş olan bi millet vekili başörtüsü sorunu sadece bizz çözebilirizz dedi yani chp.. ;D ;D ...bu chplilere show falan hazırlayalım ya iyi güldürüyolar bizi..
ya arkadaşlar daha düne kadar çankayada başörtülü first lady istemiyoruz diyen mitingler düzenleyenlere şimdi ne oldu.yoksa oy için mi?al sana .................................................. ............oy

ısırgan
07-19-2007, 00:29
Niye bu kadar şaşırdınız ki gayet normal bunu kullanması...
Kimler kullanmadı ki başörtüsünü, varsın bir de o kullansın, iki eksik bir fazla...
Buyurun bu da örtüme dokunana cevap:

"Dediniz: Çıkacak başınızdan
Başörtünüz!
Alın -öyleyse- onunla
Yüzünüzü örtünüz!"
A. Nihat ASYA

kod adı istanbul
07-19-2007, 01:55
yanlışmı biliyorum erdoğanda başörtüsü namusumuzdur dedi...birde kızım başörtüsünü moda için örtüyor dememişmiydi...mehmet ali şahinde başörtüsü yüzde bir buçuğun sorunu demişti...

ertan
07-19-2007, 01:58
arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi chp nedense mitinglerine kara çarşaf bayanlar götürmeye başladı. artık o çarşafın altındaki gerçekmi yoksa sözde propaganda yapmaya çalışan chpli erkekler mii merak ediyorum ne yalan söyleyim

kesin erkektir onlar buna şüphem yok..hatta kadrolu elemanları bile olabilirler.rizeye gelirse mitinge bi tanesine dikkatli bakacağım ;D ;D

gülsima
07-19-2007, 03:29
valla başörtü konusunda hiç kimse tayyib erdoğana laf uzatmasın.elinden geleni yapıo.herşey zamanla yavaş yavaş olucak.hiçbişey biranda olamaz.iktidara geldiğinden beri okulda çok rahatız.inş yine gelicek iktidara dahada iyi yapıcak.ona çokkkkkk güvenioruz

murselyavuz
07-19-2007, 05:16
kızım başörtüsünü moda için örtüyor dedi diyerek adama iftira atıyorsun...
arkadaşlar yapmayın...
titreyin kendinize gelin bi...
ne yapmaya çalıştığınızı, amacınızın ne olduğunu düşünün!!
iftira ederek bir yere varamazsınız!!!

ısırgan
07-19-2007, 05:54
Başörtüsü üzerine kim oyun oynuyorsa suratına tükürmek istiyorum >:(
Yazıklar olsun yaa, Kurtuluş savaşında canla başla savaşan ninelerimiz şu halimize ne derdi acaba?Başörtülü kahramanlarımız, şehitlerimiz bu hale gelelim diye mi verdiler canlarını?
pesss , pesss başka diyecek bir şey bulamıyorum...

c-duz
07-22-2007, 03:47
Bu memleketin insanlarını kullanmak ısteyenlerı biz kullandırtmayacagız....

saygılarımla

Meftun
07-29-2007, 18:42
mehmet ali şahinin öyle demesinin sebebi yapılan anketler olabilir..hani işsizlik hep 1.sırada çıkıyor...eminim o da bunun gibi birşeyden bahsediyordur da her zaamnki gibi herkes işine gelen cümleyi alıp yorum yapıyordur metni tam okuma alışkanlığımız yok ki.....
ayrıca başbakanın moda için dediğine ihtimal bile vermiyorum..lafınızı bilin...hem moda olsa vatanından ayrı okur muydu paşa paşa okurdu ülkesinde keyfinden gitti sanki.....

unnamed
07-29-2007, 22:21
Bizi inancımız ve hayallerimiz arasında seçim yapmak zorunda bıraktıran,başımızın tacı başörtümüzü bize zorla çıkarttıran,geleceğimizle oynayan,fikirlerimizi yok sayan,farzımızı basite alıp,onu yasaklatıp, üstüne bide 'ben bu sorunu çözerim' diyen CHP'yi protesto ediyorum,kınıyorum.Hatta mümkünse onların varlıklarını da protesto ediyorum.

kardeşim bu adamların zihniyeti bu bunlar halkı hor ve cahil görürler, hani bi laf vardır dakka bir gol bir daha seçim günü başörtüsünü çekemeyip başörtülü kardeşlerimizi ysk'ya şikayet edip sanndıktan attıra bunlardır.....

unnamed
08-02-2007, 00:40
bide by_kal ın mitinglerine dikkat edin. Ezan vaktine ayarlamış ve Ezan okunmaya başladığı zaman güya saygıdan dolayı mitingi kesiyor. Ezan bitince devam ediyor. Bunu izledikten sonra chpnin şimdide başörtüsünü kullanmasını gayet doğal karşılıyorum :D

çok güzel bi tespit hiç farketmedim ben bunu tebrik ederim