fatih kısaparmak balon baskılı balon Cinnet geçiren baba ailesini katletti - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cinnet geçiren baba ailesini katletti

Yavuz_ErTürk
01-08-2008, 00:28
Trabzon'un Sürmene ilçesinde cinnet geçiren bir şahıs; eşi, kızları ve oğullarını silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma sürerken firardaki baba aranıyor.

Sürmene ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Hasan D. (42) isimli şahıs, cinnet geçirerek eşi Hashatun, oğulları Emrullah ve Coşkun ile kızları Havva, Melek ve Nurten'i silahla vurarak öldürdü.

İşten çıkarıldığı için girdiği bunalım sonucu cinnet geçirdiği öğrenilen ve firarda olan Hasan D.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER 7

ümitli_bekleyis
01-08-2008, 00:40
>:( :( :( Nasıl bir vicdan ya.Aynı olay burada(Sakarya 'da ) haftalar önce oldu. Mahallemizde .İnanamıyorum.Nasıl bir insanlık >:( Burada olanda, adam kendini de vurmuştu.Allah 'ım ne günler göreceğiz daha ...

ak_mavish
01-08-2008, 00:41
Allah kimseyi bu durumlara getirmesin..akıl fikir versin..

Sukût-u_Hayal
01-08-2008, 01:01
>:( :( :( Nasıl bir vicdan ya.Aynı olay burada(Sakarya 'da ) haftalar önce oldu. Mahallemizde .İnanamıyorum.Nasıl bir insanlık >:( Burada olanda, adam kendini de vurmuştu.Allah 'ım ne günler göreceğiz daha ...

nasıl bir ruh halidir , nasıl bir gözü dönmüşlüktür anlamıyorum ... bir insanı bu noktaya getirecek kadar çileden çıkaran nedir >:(