fatih kısaparmak balon baskılı balon cnn türkteki bu kadına dikkat - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cnn türkteki bu kadına dikkat

Hüdaverdi
01-25-2012, 06:28
Adı göksel göksu,yaptığı haberlerin çoğu ne çoğu hepsi yalana veya hakarete dayalı.
Mesela az önce izledim,neymiş Taksim yayalaşacakmış,neymiş ağaçlar kesilecekmiş,insanlar yapının bozulmamasını istiyormuş.Ulyn Taksimin ne gibi yapısı var ki bozulacak ? İlla sövdürecekler ha ;D Taksim'in ortasında ağaç mı var la ? Direk kaynıyor anasını satayım.Algı sorunu da var bunlarda.
Hele mikrofon uzattığı kişiler öyle tipler ki gelde gülme la ;D Neymiş binalara dokunulcakmışta yapıları bozulmasınmışta ulan binanın sahibimisin ? Sanki tünel binanın içinden geçecekte yıkılacak bina ;D

İstiklalin ortasındaki ağaçlar kesilmesinde dedi bunlar,kesildide ne oldu tadı tuzumu kaçtı gitmeyen mi oldu la ?
Daha öncede bir haberinde nasıl din düşmanı olduğunu göstermişti kendisi,din demeyimde cemaatler üzerinden dine saldırış diyeyim daha net olsun bilinç altı ;D

Bu kadını takip edin.
Üstadın dediği gibi 'okuyun görün sövün' ;D

Saçma sapan haberler yapıyor la dellencem ha.Beni neden muhabir yapmıyorlar 7/24 çakayım bunlara lafı ;D

Ohh rahatladım yahu ;D