fatih kısaparmak balon baskılı balon coca cola nın anlamı (tersten okunuşu) (içenler için ) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : coca cola nın anlamı (tersten okunuşu) (içenler için )

suskun_prenses
08-26-2007, 19:18
http://img209.imageshack.us/img209/4893/cocacolasa3.gif
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç

akzeinebu
08-28-2007, 01:21
COLA TURKA İÇEN BİRİ OLARAK COCA COLAYA KARŞIYIMMM KARDEŞİMM ŞEREFSİZ HERİFLER KAZANDIĞI PARALARI İSRAİL ORDUSUNA BAĞIŞLAMIŞ ZATEN İÇMEM BU KOLAYI İÇİNCE KAN İÇİYOMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM >:(

dildade
08-28-2007, 01:23
onu evimize bile sokmuyoruz zatennn ;D

tuğra_26
08-28-2007, 19:06
Gelirinin yarısı İsrail Donanmasına giden bir firmayı kullanan Türk Müslümanları protesto ediyorum
verdikleri paralarla müslümanı müslümana kırdırıyorlar...
Cola Turka..

Ağa
09-11-2007, 02:04
COLA TURKA İÇEN BİRİ OLARAK COCA COLAYA KARŞIYIMMM KARDEŞİMM ŞEREFSİZ HERİFLER KAZANDIĞI PARALARI İSRAİL ORDUSUNA BAĞIŞLAMIŞ ZATEN İÇMEM BU KOLAYI İÇİNCE KAN İÇİYOMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM >:(

Çok Güzel Bi Şekilde İfade Etmişsiniz. Size Katılıyorum....

sidre
09-11-2007, 02:10
hıc bır sekılde bu urunlerı kullanmıyorum kullanmamanızıda onerıyorum gecen yıllarda yapılan bır arastırmaya gore herturlu asitlı ıcecekte az bır mıktarda olsa alkol bulundugu tespıt edıldı hem paramızla canımızı hemde zevk ıcın ahıretımızı maffetmeyelım

mavera,
09-11-2007, 02:16
arkadaslar tamam cola ya karsiyiz ancak yukarida yazilanlara inaniyormuyuz gercekten??..
yok yan cevirelim, ters okuyalim, sagdan bakalim, sola yatiralim niye bunlara gerek duyuluyor ki! icmeyin olsun bitsin ama böyle kelime oyunlari bana hic ama hic inandirici gelmiyor..
kimse kusura bakmasin ama coca cola bir markadir ve büyük bir kitleye hitap ediyor böyle büyük kitleye hitap eden bir marka böyle birseye tenezzül etmez..
colayi mi savunuyorum hayir! ama böyle basit seylerede acikcasi kendimi inandirmak istemiyorum..buyrun daha iyisini yapalimda, onu icelim...
kahrolsun amerika deriz amerika sigarasi, kolasi iceriz..var bir terslik ama nerede acaba ;)

parabol
09-11-2007, 02:21
arkadaslar tamam cola ya karsiyiz ancak yukarida yazilanlara inaniyormuyuz gercekten??..
yok yan cevirelim, ters okuyalim, sagdan bakalim, sola yatiralim niye bunlara gerek duyuluyor ki! icmeyin olsun bitsin ama böyle kelime oyunlari bana hic ama hic inandirici gelmiyor..
kimse kusura bakmasin ama coca cola bir markadir ve büyük bir kitleye hitap ediyor böyle büyük kitleye hitap eden bir marka böyle birseye tenezzül etmez..
colayi mi savunuyorum hayir! ama böyle basit seylerede acikcasi kendimi inandirmak istemiyorum..buyrun daha iyisini yapalimda, onu icelim...
kahrolsun amerika deriz amerika sigarasi, kolasi iceriz..var bir terslik ama nerede acaba ;)

haklısın...cok haklısın..acaba ne zaman bulcaz bu terslıgı.. :-\

mavera,
09-11-2007, 02:27

haklısın...cok haklısın..acaba ne zaman bulcaz bu terslıgı.. :-\

arapca bilmesem bende yukaridakilere kanmistim..inanirmisin kardes bana günde bir cok mail geliyor böyle..yok söyle okununca sunu kasdediyor, böyle olunca bu oluyor birde bunu bilmem kac kisiye gönder diye not düsmeyide eksik etmiyorlar..
artik o tür mailleri hic okumuyorum, siliyorum cogunun altinda iletmezsem helak olacagim yaziyordu!..
evet karholsun emperyalizm, kahrolsun amerika..ee ben levis giyiniyorum, agzimda malboro ve önümde coca cola var!..
bu basligi acan arkadasi tenzih ederim, sözüm meclisten disari yok yok disari degil meclisten iceri aslinda sorun nerede arkadaslar ya biz gercekten inanmiyoruz yada bazi seyler sadece lafta kaliyor...
buyrun bir arastirin coca cola en cok hangi ülkelerde tüketiliyor..amerikan mallarini yada o maillerle yollanilan ve devamli protesto edilmesi istenilen ürünler hangi ülkelerde cogunlukta tüketiliyor..
acaba düsünüyorum biz protesto ederken, reklam mi yapiyoruz!..neden daha iyisini üretip onu cezbedici yapmak yerine böyle kelime oyunlariyla caydirici olmaya calisiyoruz...
hadi ufakken cayardim icmezdim gerci o zaman paramiz yoktu ki icelim simdi ne kadar caydirici söyle bir etrafimiza bakalim ve öyle cevap verelim..
sürcü lisan ettiysek affola ;)..

parabol
09-11-2007, 02:34
vazgecılemıo hersey lafta kalıo ıste...ve bunun ıcın turlu bahaneler uretılıo...ınanılıomu gercekten bunlara yoksa ınanmakmı ıstenıo....cunku ıradeye soz gecırılemıo..bole seylere kendılerını avutuolar fırenlıor belkıde..yıllar once amerıka go home dıye bagırnların altındada amerıkadan almanyadan gelme kot pantolonlar yokmuydu..ıste yıne aynı sey...uyanırız ınsallah bıgun ama umarım cok gec olmaz..

mavera,
09-11-2007, 02:43
inanmiyoruz...inanmak basarmanin yarisidir ama bizler ancak kendimizi avutuyoruz..
protesto ediyoruz sonrada bilmem hangi ülkeye kac milyon dolar zarar verdik protestoya devam, yok efendim peygamber efendimize hakaret karikatürü cizen adam yanginda kül oldu ama bati basini gizliyor...
arkadaslar kimse kusura bakmasin ama biz bu kadar aciz olmasak zaten onlar bu tür terbiyesizliklere cürret etmezler, biz bu kadar gücsüz olmasak onlarin ürünlerine bu kadar bagimli olmazdik..
bir gaflet uykusudur almis basini gidiyor!..dünyada hüznün, acinin, acligin, karamsarligin,yoksullugun, kardes kavgasinin oldugu topraklara bakalim..nereleri onlar, onlar kim, biz kimiz!..
hani kardestik, hani islam kardeslik diniydi..
kahrolsun emperyalizm!

Sukût-u_Hayal
09-11-2007, 23:29

çok haklısın...katılıyorum sana tamam amerikan malıdır içmeyin ama altından başka birşey aramayın....

Esra KAÇ
09-11-2007, 23:38
Evet arkadaşlar eğer ki adamlar bu söyleneni ima etmek isteselerdi bunu tersten değil düzgün şekilde yazarlardı.
Yani bu söylentiler banada ters geliyor.

loneliness
09-11-2007, 23:54
Bu tür haberler bende inanmıyorum...Bu tür haberler bir noktadan sonra komik duruma düşmemize sebeb oluyor...Bu haber yeni değil 1 sene oldu belkide.... coca cola ile ilggili bir çok haber çıktı... Ama hala Türkiyede gazlı içecek pazarının değişmez hakimi... bu haberler çıkmasına rağmen bu marka gücünden bir şey kaybetmiyorsa o zaman bizde bir sorun var demektir....

Fransızlr ermeni yasası onayladılar boykot boykot ne oldu unutuldu.... şimdi bakıyorum fransız markaları aynen devam...

Bunlarla mücadele etmenin en iyi yöntemi onlara karşı aynı yöntemi kullanacaksın...

Markalar yaratacaksın....

R.T.E.
09-12-2007, 23:15
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç

walla herşeyi TERSTEN okumayın derim ben tamam yahudidir diye içmemek lazım gelir encek
bu latin harfleridir. oysa YAHUDİLER İBRANİCEyi kullanırlar. yani yahudiler dini bir felsefe yaymak için(ki din adamlarının ve dini kişilerin ibraniceden başka dil kullanması bu konuda yasaktır) İBRANİCEYİ kullanırlar.
hani ibranicede tersten olsa anlarım ama...
bunu bulan iyi bulmuş derim ben iyi bir polemik malzemesidir.
KESİN PEPSİ atmıştır ortaya biz de oltaya geliyoruz derim ben
KATILIYORUM "COCA COLA "İçmemek lazım ama bunun gibi olta şeyler yüzünden değil. YAHUDİ diye.

Ak_Kelebek
09-20-2007, 12:54
saol kardeş bilgi için ben uzun zamandır cola içmem zaten en güseli meyve suyu..

TÜRK EVLADI
09-20-2007, 16:25
Ya kolaların hepsi iğrenç zaten hem tadı iğrenç hemde bu bahsettiğimiz olay iğrenç...

Adamlara resmen para kazandırıyoruz bunları ülkeye sokarak!

ismet
09-22-2007, 02:05
böyle bir açıklama yapılmasa bile bir türk kola firması dururken yabancı bir firma dan almak pek mantıklı oluyor. Tabi böle bir anlama geldiğini bildikten sonra bir daha satın alınması hiç yakışı kalmaz zamanında biz de içtik coca coladan ama içtiğime pişmanım. işe bir de ekonomik yönden bakarsak 2,5 l coca cola 2.5 ytl , 3 litre cola turka 2,3 ytl ;D nese bu işin espiri tarafı lütfen içmeyiniz diyorum coca cola türk markası COLA TURKA (ülker) dururken coca cola YEDİGÜN (ülker) dururken fanta ÇAMLICA (ülker) dururken sprite DİMES meyva suyu dururken cappy meyva suyu satın almak biraz mantıksız. lütfen yerli malına daha önem verelim hem coca cola nın ne işler çevirdiğini herkes biliyor. arkadaşlar lütfen plastik şişe üzerindeki yazılara bakınız THE COCA COLA CAMPANY yazan tüm ürünler coca cola fabrikasına aittir mesela coca cola , fanta , sprite , sheveps , powerede , cappy (meyve suyu)gibi markalar lütfen bunları satın almamaya özen gösteriniz LÜTFEN

TÜRK IRKI
02-01-2008, 14:14
http://kaka_22_3570.sitemynet.com/mynet_resimlerim/xcv1ubzl0.jpg

AK_Türk
02-01-2008, 15:06
En iyisi COLA TURKA
baska kola icmem

sertkaya
02-15-2008, 17:10
allah senden razı olsun..

sandaliye
02-16-2008, 12:57
Bende sadece Cola Turka iciyorum... Ülker iyi götürüyo zatn :D

Hem coca colada alkol varmis... Gecen ülkere mail gönderdim sizdede var mi diye ... Yok diye güvence verdiler bizde güvendik

Esmanur
03-01-2008, 23:15
Kendi vucudumza zarar vermemiz çok günah olduğu düşününlürse zaten anamsızlığı ortada İsrail konusu ayrı bir mesele soykırım yapacaklarını kabul ediyorlar artık nasıl bir insanlık bu. bu kadar sapkınlık nasıl olabilir.

gerçekçi
03-02-2008, 00:56
Kola içmiyorum.Binde ibr maç izlerken arkadaşlarım bira içer ben o zaman fanta ya da kola söylerim ama genelde kullanmamaya özen gösteririm....

adalet nerde
03-03-2008, 18:12
İşte bunun cevabı:

seni takdir ettim. daha önce hiç böle bişeyi siteye yazmak aklıma gelmedi. ben sadece meil olarak yollamıştım arkadaşlarıma geçen sene bu konuyu.

Neşe
03-03-2008, 18:14
hiç bi şekilde bu ürünleri kullanmıyorum .
kullananlarıda şiddetle kınıyorum.
gözgöre göre hata yapılıyor bu hataya düşmeyelim...

unnamed
03-07-2008, 00:22

arkadaşım teşekkür ediyorum inan benim yada diğer bizim gibi düşünen arkadaşlara güzel bir tercüma olmuşsun....

Akmehmet_Akif
03-27-2008, 17:46
doğru.bide arkadaşlar coco cola ilk yaplıırken dondurmaymış.Adam içine içki koyuyormuş.herkez bağımlı olsun diye sonra America da içki yasağı olmuş.ADAM İLLAKİ NEYAPMALIYIM İLLAKİ MİLETİ BAĞIMLI YAPMALIYIM DİYE İÇİNE KAFEYİN KOYMUŞ.DONDURMAYI İYİ SATTIĞI İÇİN BUNU KOLADA DENEMEYE KARAR VERMİŞ.NEYSE BEN LAFA GELEYİM YANİ COCO COLA BAĞIMLILIKTA YAPIYOR. ::) ??? :-*

merve
03-27-2008, 18:05
kesinlikle içmiyorum, içenleride kınıyorum >:(

legend
03-27-2008, 18:11
ilginç bir teori, ama biraz daha kanıta ihtiyacı olabilir. bu arada bende içmem o markayı, sen içiyorsun diye böle yazıyorsun demesin kimse...

merve
03-27-2008, 18:13
bende bu bilginin kanıta ihtiyacı oldugunu düşünüyorum ama içmeyenlerdenim...

içmememin en önemli sebebi verdiğim paranın Filistindeki kardeşlerime kurşun olarak yağması :( :(

nar
03-27-2008, 18:17
Le cola'dan başkasını tanımam (bedava sirke baldan tatlidir) :D

Coca cola meselesinde ise paranoya yaşadığımızı düşünüyorum...

baran-ı_vuslat
03-27-2008, 19:24
zaten bu gavurların işi hep bel altı vurma.bunlar medeniyetin bakçisi olarak görüyo ama onlar görgüsüzler,onalar saygızızlar.bunu hep duyuyodum ama hiç inanasım gelmiyodu.yani şu 'la' olayını.zaten şu filistin olayından sonra çok sevmeme rağmen hemen hemen hiç içmedim. :(

ofluhanife
03-27-2008, 19:56
İşte bunun cevabı:

AYYYYY ALLAH RAZI OLSUNN HAŞAAAAAA SÜMME HAŞAAAA ALLAHIM SEN AFFET

Kırık_Çocuk
03-27-2008, 20:07
Bu sadece yapanın hayal gücüyle alakalı bişey..
Bence çok saçma hangi ideolojinin bi ürünüdür ki bu hangi filozofun sözü dür bu kime ne fayda verir ki?
Müslüman olmayan birinin Peygambere inanmasını bekleyemessiniz değil mi.Mekke de yeryüzünde olan bi şehirse bunu inkar etmenin coca cola cılara bi fayda vermeyeceği kesin.Ha mekkeyi yok etmek istediklerini düşünecek olursanız da hz.Muhammed i nasıl yok edecekler? uydurma ve hayal gücü

sumeyra
03-27-2008, 20:12
bu gibi haberler bazı kesimleri etkiliyor
yararı olabilir
ama bu markayı ve birçoğunu kullanmamak için daha geçerli sebeplerimiz var ;)

Hüdaverdi
03-28-2008, 12:26
var sayalım ki hayal ürünü bir şey.
her aldığımız kola israilin yararına olduğu gerçeğini değiştirmez.
zaten onların inancında ne Mekke vardır nede Peygamber efendimiz.

http://img86.imageshack.us/img86/46/cokead6bfwk0.jpg
COCA COLANIN DEGISIK YAHUDI BÖLGELERINDEKI REKLAMI:....Üstteki yazının tercümesi:.(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!)

Diğer yerin tercümesi:(Drink coca cola support ısrael)"ISRAEL E DESTEK OLMAK ICIN COCA COLA IC!!!!!""

http://img389.imageshack.us/img389/7654/coomz7.gif

Kırık_Çocuk
03-28-2008, 14:30
ben zaten alınsın demiyorum sadece logonun yorumuna hayal ürünü diyorum.