fatih kısaparmak balon baskılı balon çooooooook canım sıkkın çok!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((( - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çooooooook canım sıkkın çok!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((

LâHuTî
06-17-2011, 22:22
az önce pencereden dışarı öylesine bakarken yan apartmanın çöplerinde yemek arayanhamile kediyi ve bir diğer kediyi taşlayan koca popolu şişman bir bi kadın gördüm.eliyle kovalıyordu,bir yandan da o patlayasıca ağzına bir şeyler tıkıştırıyordu.boğazında kalasıca!ben bunları izlerken bir iki kere hiştledim durdu duracak gibi oldu etrafına bakındı ama bir süre sonra yeniden devam etti.bende dayanamadım o anda ağzıma ne gelirse saydım bi güzel küfrettim!sana ne ya sana ne hayvan orada rızkını çıkarma aç karnını doyurmaya çalışıyor kime ne zararı var ey Allahsız pislik!tabi hemen geri çekildim ama kendimi gösterdim.durdu yine mal mal bakındı ağır ağır hareketlerle.yanında bi de mal bi adam var sırıtıyo salak salak.sinirimden ağladım.elim ayağım titriyor zaten şu anda.kendimde zaten rahatsızım yanlarına inemedim sadece camdan bağırmakla yetindim.inseydim bende onları taşlardım çünkü!aşağı indim dedemlerin yanına onlarda bana bi güzel gülüp sanane demezler mi?!daha çok sinir oldum.. ne yapıcam ben böyle insanlara karşı hayvan seven hiç kimse yok etrafımda.çocuklar tekme atıyor,büyükler taşlıyor..bu nasıl iş?!çankırı gibi berbat bir yerdeyim ve tek bir veteriner var sadece.imkanlarım çok kısıtlı hatta yok denecek kadar az ne yapanilirim ki?nasıl laf anlatmalı nasıl davranmalıyım ben böyle insan kılıklı mahluklara karşı..?bilemiyorum artık nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi..öyle yüzü kızarmayan insanlar ki..öyle cahiller var ki..Allahtan korkmaz kuldan utanmaz insanlar bunlar..bıktım bıktım artık bu manzaraları izleyip elimden bir şey gelmemesinden.bıktım artık duyarsız insanların arasında laf anlatmaya çalışmaktan..deliriyorum şu anda..her zaman bunları gördükçe de aynı şey oluyor zaten .ama aldıran nerde..ben yine kendimi yediğimle kalıyorum...birde maharetmiş gibi gülüyorlar iyimi..hayvanları ezmenin neresi komik olabilir?!. hayvanlara eziyet eden çocuklarına annaleri babalarıda bir şey demiyor!düşünseniz bir en yakınlarım bile benimle alay edip kedi köpek gözlüyor diyorlar bana!yok yok yok!insanlıkları yok bitmiş tükenmiş!acıma duyguları yok!hep bi bencillik!evet şimdi söyleyin lütfen bana hayvanların varlığının kıymetini bilen güzel insanlar ; bi öneriniz olacakmı benim gibi korkak bi zavallıya .... :((((((

İntifada
06-17-2011, 22:34
Taş depola kardeşim yada yumurta...
Bir daha gördüğüne fırlat...
Hangisi hayvan anlamadımki...

*KORSAN*
06-17-2011, 23:24
O kediyi yakala sen güzel kardeşim bir çevirme yapalım forumla beraber

Katade
06-17-2011, 23:48
Çok akıcı olmuş ya heycanlandım okurkeen :))

Ammar
06-18-2011, 00:05
valla cahaletin çözümü çahaleti kaldırmaktır. bizde zamanında çok yaptık ::( gerçi büyüklerimiz yapmayın derdi burdaki gibi kendileri yapmazdı. işin zor kardeş...

Tarantula_
06-18-2011, 00:10
Durumunuza o kadar çok hüzünlendim ki muhterem :( Gerçekten bir duyarsızlık söz konusu, yahu bugünlerde insanlar neden hiç birşeyin ortasını bulamıyor ? Kokonaların bilmem kaç bin dolarlık köpeklere bakımı için yüzlerce dolar harcaması, kucaklarında gezdirmeleri sonrada buna hayvan sevgisi demeleri bir aşırılıktır sizin şu anlatıklarınızda vurdum duymazlığın son sahfasıdır neden herkes uçlarda bunları anlamak mümkün değil. Osmanlı'da sokakta aç kedi ve köpekler için et bırakılırmış ve yüzlerce hayvan, bitki koruma adına vakıf kurulmuş durumdaydı neydik ne olduk... Abla size yardımcı olacak donanımda değilim ne yazık fakat acınızda yalnız olmadığınızı ve bu kötü durum karşısında dua arkadaşınız olduğumu belirtmek isterim. Allah yâr ve yardımcımız olsun, Allah ıslah etsin, başları secdeden kalkmayasıcalar...!

LâHuTî
06-18-2011, 00:28
Şimdi daha iyiyim sakinleştim ama o sinirle neler yazdım dönüp bakmadım..
bir kusurum olduysa affola..
Yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşakkür ediyroyum.
Beni yalnız bırakmadınız sağolun.

İntifada
06-18-2011, 00:30
Napsak kardeşlik zarif bir durum değil...

Fırat
06-18-2011, 00:31

Seni de sos yaparız..

Tarantula_
06-18-2011, 00:36

Senin gibi mahluklar yüzünden bugün bu haldeyiz zaten... Terbiyesiz, hâdsiz... Nerde ne konuşacağını bile mi bilmiyorsun hoşgörü ve sevgiyi geçtim... Sizi foruma geldiğinizde herkes uyardı nasıl bir tavır takınırsanız öyle bir tavırla karşılanırsınız.! Artık size bakışım tamamen değişmiştir, böyle önemli ve hassas konuyu cıvıtma girişiminizi terbiyesizlik olarak nitelemek bile nezaket göstergesidir...!

İntifada
06-18-2011, 01:06
valla cahaletin çözümü çahaleti kaldırmaktır. bizde zamanında çok yaptık ::( gerçi büyüklerimiz yapmayın derdi burdaki gibi kendileri yapmazdı. işin zor kardeş...

La molla gözünü seveyim sen yorum yapma :)
çahalet ne lan :)

Ammar
06-18-2011, 01:13
La molla gözünü seveyim sen yorum yapma :)
çahalet ne lan :)

tamam yaw yaw cahillik diyecektik parmağımız sürçmüş ne olmuş yani :kızdım::@ :@ . bak böyle giderse kütahyaya gelirsem haber etmem haberin olsun :w::w::w::w: Saygı duyyy laa ... ;ı:

İntifada
06-18-2011, 01:21
Molla bundan sonra kütahyaya gelsende göremezsin :)
2 ay var sonra hep ıstanbul ama sultanahmette guresecegiz :)

Ammar
06-18-2011, 01:23
Molla bundan sonra kütahyaya gelsende göremezsin :)
2 ay var sonra hep ıstanbul ama sultanahmette guresecegiz :)

yok abi Sultan Ahmete gelmiyorum. ne işim olur yobazların arasında.

İntifada
06-18-2011, 01:26
Olurmu yav taksime çıkar kiliseye gideriz :)

Ammar
06-18-2011, 01:28
Olurmu yav taksime çıkar kiliseye gideriz :)

hangisi hangisiii :D :D :)

İntifada
06-18-2011, 01:32
Toptan hepsine gideriz
Hak dine davet ederiz :)

unnamed
06-18-2011, 01:52
bende acayip hayvan severimdir...
heleki mangal başında görünce hiç dayanamam...

EZEL
06-18-2011, 02:14
Vah vah ...

akmehmetakif
06-18-2011, 02:17
yok abi Sultan Ahmete gelmiyorum. ne işim olur yobazların arasında.
bidaha davosa gelmem gibi

Ammar
06-18-2011, 02:47
bidaha davosa gelmem gibi

he bi daha sultan Ahmete gelmem bu böyle biline :)

LâHuTî
06-18-2011, 13:54
işi geyiğe vurmuşsunuz yine beyler tebrikler

*KORSAN*
06-19-2011, 01:10
Seni de sos yaparız..

Dokanırım yiğidim sana ben:güzel:

akmehmetakif
06-19-2011, 06:07

Hüdaverdi
06-19-2011, 06:14
Videoya kayıt yapıp polise ihbar etseydin keşke.
Hayvanlara zarar verenleri anlamıyorum,anlamakta istemiyorum,anlaşılcak yanları yok zaten.
Bir an önce cezaların kat kat artması gerekiyor.

cartman
06-19-2011, 12:43
bence sorun toplumumuzda cocuklara hayvan sevgısını ogretmıyoruz.Onların bir hayvan beslemesıne ızın vermıyoruz.Sonucunda buyudugunde hayvanı bırakın ınsana bıle sefkat edemıyorlar..

ALmi´
06-19-2011, 22:34
Daha yanı başımızda birçok insan görünümlü HAYVAN dururken ; bizim başkalarını eleştirmemiz düşündürücü..

Birçok hayvan, birçok insanım diye yaşayanlardan kat kat daha anlayışlı, sadık, duyarlı. Bu üç sıfat aslında insana özgü. Ama bu zamanda bu sıfatları insanlardan çok hayvanlar hak ediyor.

Hayvanlara eziyet edip, bu durumdan zevk alanların canı cehenneme.

depare
06-20-2011, 19:09
Yokmuydu kafasına fırlatacak bir vazo filan..!
Beyinsiz gerizekalılar..

Şu haberi biraz önce okumuştum tamda üzerine gördüm konuyu;

Bir aydır sahibin'in mezarın dan ayrılmıyor

[/URL]
[URL="http://www.itibarhaber.com/images/stories/Haber/Yurttan/kpek-vefaa.jpg"]http://www.itibarhaber.com/images/resized/images/stories/haber/yurttan/kpek-vefaa_200_198.jpg (http://www.itibarhaber.com/yurttan/19978-kopegin-boylesine-vefasi-duygulandirdi?format=pdf)

İzmir Karşıyaka'daki Doğançay Mezarlığı'nda, doberman kırması bir köpek sahibinin mezarından ayrılmıyor.

Mezarlık görevlilerinin 'Öksüz' adını koydukları doberman kırması köpek, yaklaşık bir ay önce yoğun defin olduğu bir gün mezarlığa geldi.

Yeni gömü yapılan mezarların başından ayrılmadı. Mezarlık görevlileri bir süre sonra farkettikleri köpeği tüm çabalara rağmen uzaklaştıramadı. Aç susuz kalmasına rağmen hep aynı yerde dolaşan ve oldukça zayıflayan köpeğe görevliler su ve yiyecek vererek hayatta kalmasını sağladı.

Bir ay kadar önce mezarlıkta yoğun bir defin olduğunu belirten mezarlık görevlileri şunları anlattı:

"O gün cenaze aracının peşinde bir köpeğin geldiği gördük. Fakat bu köpeğin ölen sahibin peşinden gelen köpek olduğunu anlayamadık. Çünkü mezarlık içinde ve çevresinde çok sayıda sahipsiz köpek var. Onlardan biri olabilir diye düşündük. Fakat köpeğin mezarlıktan hiç ayrılmadığını mezarların üzerini kokladığı gördük. Daha sonra ölen sahibinin mezarını aradığını anladık. 'Öksüz' adını verdiğimiz köpek bir aydır burada yatıp kalkıyor. Biz de durumuna üzülüyoruz. Onun bu halini görenlerin de gözyaşı döktüğüne şahit olduk. Birkaç mezarın çevresinden ayrılmıyor ama, sahibinin mezarının hangisi olduğunu bilemiyoruz. Eğer bu köpeği tanıyan varsa gelip buradan alsın."

Kaynak: itibar haber