Orijinalini görmek için tıklayınız : Counter-Strike 3D
1998 'de Half Life ile yola çıkan Sierra Online günümüze kadar bir çok cs versiyonu ile gelmiş bulunmaktadır.
11/08/2000 tarihinde Counter Strike
26/03/2004 tarihinde Counter Strike Condition Zero
07/10/2004 tarihinde Counter Strike Source
ile devam eden serüvenini bir adım ilerleterek 3D oyun haline getirmiş bulunmaktadırlar. Oyun piyasaya henüz çıkmadı fakat ilerleyen günlerde piyasaya çıkması bekleniyor...
http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0&feature=related
Grafikler oldukça iyi görünüyor.Son zamanlarda çıkan oyunlar Cs'yi unutturur nitelikteydi.Eğer oynabilirlik öncekiler kadar iyi olursa uzun süre dillerden düşmeyecek gibi.
Bu arada video etkileyici değil mi? :-*
evet video etkileyici cok severi mboyle videolari emegine saglik +
Akmehmet_Akif
05-14-2008, 16:21
yotube ye girilemiyor ama neyse birkaç güne kadar açılır +1
haritaci70
05-14-2008, 16:27
Youtube ağ bağlantılarım kısmından dns adresini değiştirerek girebilirsin
Akmehmet_Akif
05-15-2008, 16:33
biliyorum 1-2 defalığına girdimde ne uğraşacağım yarın açılır
By_ÇAKIR
05-16-2008, 11:41
o yontem geride kaldı :D benim dnsler hep değişik artık işi biliyor bizdkeiler DNS'yi yada Proxy'yi istediğin kadar değiştir bir kere youtube.com kapantımı açılmıyor. Ama eskiden kapatılan sansürlü siteler bu yöntem ile açılıyor...
Akmehmet_Akif
05-17-2008, 12:51
o yontem geride kaldı :D benim dnsler hep değişik artık işi biliyor bizdkeiler DNS'yi yada Proxy'yi istediğin kadar değiştir bir kere youtube.com kapantımı açılmıyor. Ama eskiden kapatılan sansürlü siteler bu yöntem ile açılıyor...
:D :D ;D :D
ENGİNEER
05-17-2008, 13:06
Bir zamanlar bu oyunun kralı bendim 8)
Yenildiğimi hatırlamam 8)
Akmehmet_Akif
05-29-2008, 21:45
Bir zamanlar bu oyunun kralı bendim 8)
Yenildiğimi hatırlamam 8)
bende geçen seydim ama artık sbs ye hazırlandığım için bakmıyorum bile oyuna
YavuzSultanSelim
05-29-2008, 21:50
bu hala oynayanlar var. onlara 2 oyun sölüyorum COD4 ve Crysis o oyunları oynadıktan sonra hala bunun yüzüne bakabilecekler mi acaba
bu hala oynayanlar var. onlara 2 oyun sölüyorum COD4 ve Crysis o oyunları oynadıktan sonra hala bunun yüzüne bakabilecekler mi acaba
Eheh..Bendensin. :-* CoD4 oynamaya başladığımdan beri başka oyun yüzü görmedim. 8)
YavuzSultanSelim
05-31-2008, 14:45
Eheh..Bendensin. :-* CoD4 oynamaya başladığımdan beri başka oyun yüzü görmedim. 8)
ya acayip gerçekçi herşeyi tam sistem bir bilgisayar COD4 ve Crysis'i oynıcaksın o zaman oyun oynadığını anlıyosun
ya acayip gerçekçi herşeyi tam sistem bir bilgisayar COD4 ve Crysis'i oynıcaksın o zaman oyun oynadığını anlıyosun
Aynen öyle.Sağlam bir kulaklığın varsa kendini savaşta sanıyorsun.Şuan online oynuyorum daha da bıkmadım.
YavuzSultanSelim
05-31-2008, 14:51
Ben online başlamadım daha. Bir kasma donma herhangi birşey oluyor mu? Yada orjinal oyun gerekiyor mu?
Bende hiçbir sorun yok.Normal oyundaki gibi, hiçbir fark yok.
Orjinal gerekmez.Belki servera göre değişiyodur ama benim ki orjinal değil.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.