Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Ahmet Hoca - Kurban Hikayesi
isin espirisi bir yana tespitler bence cok yerinde..
EeNtBx23gYk
Tarantula_
09-22-2011, 03:14
Abi hayırdır :) ?
Cübbeli Hoca şuan TNT 'de bizleri aydınlatmaktadır...
hayir kardesim.. benim cübbeli hocaya sempatim vardir bu aksam tv de görünce öyle eski vaazlarina sardim az önce tnt de bu vaaz yayinlandi, bende paylasim dedim, hosuma gittide :)
Özgür Çağrı
09-22-2011, 03:16
yuh cübbeli tntyemi transfer olmuş
kurtulmuş flashtan demek :)
Tarantula_
09-22-2011, 03:17
hayir kardesim.. benim cübbeli hocaya sempatim vardir bu aksam tv de görünce öyle eski vaazlarina sardim az önce tnt de bu vaaz yayinlandi, bende paylasim dedim, hosuma gittide :)
Eyvallah abi... :saygılar:
Hurilerle ilgili olan yer ilgimi çekti mübarek... ;D
tnt kurtlar vadisinide aldi yani transferler saglam..
Tarantula_
09-22-2011, 03:18
tnt kurtlar vadisinide aldi yani transferler saglam..
Gündüz izdivaç gece vaaz... :güzel:
ikiside lazim be kardesim :)
İntifada
09-22-2011, 03:48
x9534q
taviz verilmeden tv ye çıkılmıyormuş öyle diyor ;D
Hüdavendigâr
09-22-2011, 23:18
anlaşılan mavera benhurun yanında staja başlamış..
anlaşılan mavera benhurun yanında staja başlamış..
sen herhalde bu konuyu dalga amacli actigimi saniyorsun.. ben begendigim icin, hosuma gittigi icin actim ki yazdigim mesaja dikkat et..
sunada emin ol sen ne kadar cübbeliyi seviyor ve sayiyorsan bende o kadar seviyorum..
her 2-3 aya viyanaya gelir ve ne kadar önemli isim olursa olsun erteleyip, sohbetlerini kacirmamaya özen gösteririm..
lütfen su bagnazliklari ve önyargilari birakalim..
Hüdavendigâr
09-22-2011, 23:22
adamın yüzlerce sohbeti arasından milletin suistimal edeceğini bile bile aradan bunu seçer çıkarırsan dalga geçtiğini düşünmem gayet normal..bunu görünce millet, cübbeli sabah akşam şaka,espri yapıyor zannediyor..
gelelim o noktaya.. bu sohbeti neden koydum aksam tnt dide cübbeli hocayi dinliyordum ve bu sohbeti yayinlandi cok hosuma gitti ve paylasma geregi duydum ki sadece bunu degil, mehdiyle alakali videosunuda paylastim yani lütfen arastirmadan suizanda bulunmayalim ;)..
ben yurtdisinda yasadigim icin ve bir nevi gavurlarin icinde yasadigim icin bu sohbet ve nükdeler cok hosuma gitti, ilk mesajimdada özellikle isin espirisi bir yana söylememe ragmen bana karsi önyargili olman beni ne kadar tanidigini gösterir!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.