fatih kısaparmak balon baskılı balon Cübbeli Hocayı Pprotesto Edenleri Pprotesto Ediyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Hocayı Pprotesto Edenleri Pprotesto Ediyorum

orhan gündoğdu
10-28-2010, 20:04
İNSAN BİRAZ DÜŞÜNCELİ OLUR.DÜNYANIN dört bir yanından 400 e yakın alim istanbula gelip efendi hz. ödül verecek bunula ilgili merasime herkes ortak olsun bu güzel anı ve peygamber varisi olan alimleri görsünler diye tertip edilen geceyi zehir eden ve dialog adı altında vatikan projelerine destek veren yeni şafak gazetesini ve cübbeliyi hocayı protesto edenleri protesto ediyorum

Menderesay
10-28-2010, 20:06
protesto ederken yanlışlarını kınıyoruz iyi yönleri çoktur

hatalarını yanlışlarını söylemek erdemliliktir..

Terennüm
10-28-2010, 20:10
İNSAN BİRAZ DÜŞÜNCELİ OLUR.DÜNYANIN dört bir yanından 400 e yakın alim istanbula gelip efendi hz. ödül verecek bunula ilgili merasime herkes ortak olsun bu güzel anı ve peygamber varisi olan alimleri görsünler diye tertip edilen geceyi zehir eden ve dialog adı altında vatikan projelerine destek veren yeni şafak gazetesini ve cübbeliyi hocayı protesto edenleri protesto ediyorum
:) afferin orhan güzel bir damar buldun...

Menderesay
10-28-2010, 20:12
Protesto serbest, protesto edeni protesto etmek de serbest :)
Demokratik ve özgürlükler forumu :)

Süper

unnamed
10-28-2010, 20:14
adam hakli beyler....
katiliyorum...

Mavera
10-29-2010, 00:10
yok kardesim demokrasi bize göre degil iki yüz buldugumuz zaman herseyi protesto ediyoruz..
biz yaptik, oldu diye yönetilmeliyiz yoksa böyle her kafadan bir ses cikiyor!..

murat kurt
10-29-2010, 00:17
Ha bu yukarıdaki şahsı bu sözlerinden ötürü protesto ediyrum.;D

Mavera
10-29-2010, 00:20
de get simdi sana özel baslik acacam..

akobalı-akkurt
10-29-2010, 00:33
elmalılı hamdi yazır ı da bilirdik ...

bilirdikde yanlış bilirdik...

bu zatı çok az mohterem aslında abdulhakhamithanın hal fetvasını halife yerine düzenleyen dümbük imiş...

küçük hüseyin efendiyide bilirdik...

bilirdikde yanlış bilirdik...

üzeyir garih in cesedi meğerse mor eşal fevzi ile çükükün mezarı arasına atılınca çükük hüssü efendi siyonistinin kimliği ortaya çıkdı...

cübbelimidir nedir bu adamda önce rüştünü ispatlamalıdır...

hele az zaman geçsin , en iyi siyonist e yukarıda iki örnek verdim...

günümüzdede bu iki ördeğe benzerler çirit atmakda...

şarapçı müslüm gündüz sabetay dümbüğü ortaya çıkdı ya herşey bu şerefsiz medyadan beklenir...

aman dikkat...

.

depare
10-29-2010, 18:03
Şunuda yazmanın zamanı geldi kendi partisini provokatiflikle suçlayan bir gazeteyi de ilk defa görüyoruz...

Bravo diyoruz herkese nasip olmaz..!

Wow otel kültür bakanlığın'ın yurt dışından gelen önemli misafirleri ağırladığı bir oteldir...

Dün uluslararası hukukçular Türkiyeye geldi araştırın onları da devlet misafir ediyordur..

Yani o 320 alim devlet eliyle misafir edildi hani adları kullanılmışya o bakımdan yazıyoruz :)

Hukukçu,siyasetçi,sanatçı olunca sorun olmaz ama Dinci(!) olunca ses biraz zayıf çıkıyor..

Bu arada Mahmud Efendi (k.s) hazretleri de Yeni Şafağa İhtarname çekti...

orhan gündoğdu
10-29-2010, 19:15
şurada yorumyazan bazı arkadşlar gerçek ten ve kalpten bunu açıkca ifade ediyorumki zır cahil.özellikle islami hassasiyeti zayıf insanların efendimizin buyurduğu alimler peygamberlerin varisleridir hadisini ya unutuyorlar yada bilmedikleri için abuk subuk yazıp yanlış yapan zalimi bile savunur duruma geliyorlar.

murat kurt
10-30-2010, 01:56
Bir üstteki arkadaşımızın ilk cümlesini okumanız,başkalarının ilim derecesini tayin ederken kendisinin ne kadar alim olduğu konusunda yeterli bilgiyi de vermektedir.

unnamed
10-30-2010, 02:28
o adam boş konuşuyor aga...
haklılık derecesi var ama yazmayı bilmiyor...
yazdıklarında prove amacı var...

hipermuhafazakar
10-30-2010, 12:20
dialog adı altında vatikan projelerine destek veren yeni şafak gazetesini ve cübbeliyi hocayı protesto edenleri protesto ediyorum

milli hastalıklı görüşçü orhan, islamın ak yüzünün dünya çapında karartıldığı bir zamanda yanlış tanıtılan Türkleri ve müslümanlığı dinler arası hoşgörü ve diyalog çalışmalarıyla doğru tanıtılmasına müslümanlığın güzelce tanıtılmasına gösterilmesine neye dayanarak vatikan projesi diyorsun ??? ispatlamazsan eğer şerefsizsin tamammı bu kadar açık yazıyorum !
CHP'lilerin statükocuların başörtüsü sorununun çözülmemesine cüppelinin açık açık malzeme vermesini bu forumda yeterinden fazlaca tartıştık ! Yeni Şafak'ın Y'si kadar ülkeye bir faydanızı görmüyorum. Faydayı geçtim doğru düzgün sağlıklı bir yorumunuzuda görmüyorum

EZEL
10-30-2010, 13:44
Niyet okuyarak eleştiri yapılmaz ..

ahmetermiş
10-30-2010, 14:23
Fadıl Akgündüz'den ilginç iddia

Geçtiğimiz hafta İsmailağa cemaatinin programında sarık ve cübbe ile görüntülendikten sonra gündem olan Fadıl Akgündüz Cihan'a özel açıklamalarda bulundu. Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca'nın kendisine gönderdiği sarık ve cübbe ile programa katıldığını söyleyen Akgündüz, dolandırıcılık yaptığı iddialarına tepki gösterdi. http://www.habervaktim.com/resim/resim150995_2.jpgAkgündüz, "Bir kişiye dolandırıcı demeniz için bunu ispat etmeniz lazım. Benim bütün dava dosyalarım ortadan kalkmış. Benim otelimde bir yılda 630 bin kişi konaklamış. Bu muhafazakar insanlar, bir üçkağıtçının, bir düzenbazın, bir sahtekarın oteline gider mi?" dedi. Türkiye'de otomobil üretmenin belli çevreler tarafından engellendiğini düşünen Akgündüz, "Sabancı grubu, yeni bir otomobil projesi nedeniyle bir insanını kaybetti. Özdemir Sabancı öldürülmedi mi? Mesaj ve işaret net." ifadelerini kullandı

depare
10-30-2010, 19:44
Bu Fadıl kimin nesidir kimin fesidir bilmiyorum da programa erkekler davetliydi geleni de kovacak değiller..!

Deniz Baykal da gelse kimse kovmaz geleni kovmak kimin adetidir..? Müslüman adeti olamayacağı belli..

Ticaret niyetiyle oteline müşteri çekme niyetiyle gelmiştir o kendi kusuru ameller niyetlere göredir..

Mahmud Efendi (k.s) evlere ne zamandan beri sarık,cübbe yolluyormuş bu yalan bir kere :)

Kendisi programa katılacak diye sarık ve cübbeyi bir yerlerden temin etmiştir... Sanki zor bulunacak bir şeyde Mahmud Efendi (k.s) yollayacak..

Fatihte bir dünya sarıkçı,cübbeci dükkanı var ayrıcı programda sarıksız cübbesiz insanlar da vardı onlara herhalde yollamamışlar ya da çok yoğun istek yüzünden kalmamıştır :)

orhan gündoğdu
11-04-2010, 10:37
hipermuhafazakar herhalde karşında klavyeye
dokunurken ayna varda kendine bakıp yazıyorsun.eğer gerçekten sen şerefsiz olmasa idin böyle bir hakaret yazmazdın.gerçek şerefsizler böyle yazı ve bilgi kıtlığından dolayı hakaret edenlerdin.şerefsizlerinde belki adaleti olur o kelimeye hakaretederek sana şerefsiz demek hafif kalır..konuya gelince öncelikle bölüm sorumlusu böyle adi yaratıkların yazdıklarını görmüyormu neden müdahale etmiyor.benim açtığım başlıkların hangisinde veya yazdığım yorumların hangisinde hakaret var.böyle aşağılık kişilere forum kuralları neden hatırlatılmıyor.yeni şafak gazetesinin hatasını cümle alem kabul edrken bir avuç insanın kabul etmemesi gazetenin haklılığını ortaya koymaz.yarın seçim olduğunda bunun acı reçetesini karşımızda görünce o zaman burada hakaret eden şerefsize asıl yazacağım.ismail ağa cemaatindn oy alamadınmı o zaman görüşeceğiz.şimdilik bu kadar yazıyorum.bölüm sorumlusunu göreve davet ediyorum..

orhan gündoğdu
11-04-2010, 10:38
hipermuhafazakar herhalde karşında klavyeye
dokunurken ayna varda kendine bakıp yazıyorsun.eğer gerçekten sen şerefsiz olmasa idin böyle bir hakaret yazmazdın.gerçek şerefsizler böyle yazı ve bilgi kıtlığından dolayı hakaret edenlerdin.şerefsizlerinde belki adaleti olur o kelimeye hakaretederek sana şerefsiz demek hafif kalır..konuya gelince öncelikle bölüm sorumlusu böyle adi yaratıkların yazdıklarını görmüyormu neden müdahale etmiyor.benim açtığım başlıkların hangisinde veya yazdığım yorumların hangisinde hakaret var.böyle aşağılık kişilere forum kuralları neden hatırlatılmıyor.yeni şafak gazetesinin hatasını cümle alem kabul edrken bir avuç insanın kabul etmemesi gazetenin haklılığını ortaya koymaz.yarın seçim olduğunda bunun acı reçetesini karşımızda görünce o zaman burada hakaret eden şerefsize asıl yazacağım.ismail ağa cemaatindn oy alamadınmı o zaman görüşeceğiz.şimdilik bu kadar yazıyorum.bölüm sorumlusunu göreve davet ediyorum..