Orijinalini görmek için tıklayınız : Cuma Namazını 4 Rekat Kıldırdı >!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1819904332287&oid=134713446568607&comments
Ahmet Yasin
05-01-2011, 00:04
Allahtan Fatih Altaylıya kanıp 5 rekat kıldırmamış....:)
Ahmet Yasin
05-01-2011, 00:09
Şunu da hatırlatmakta faysa var eğer cuma namazını kıldırmşsa yanlış ıldırmış yok değilse imam öğle namazını kıldırmış olabilir Şafii'ler cuma namazından sonra öğle namazını cemaatla klar ve normal olarak sessiz olur.
Bunu açıklığa kavuşturmak daha iyi olur...
Her halükarda yanlış kılınmış bir namaz..:)
http://www.habereditor.com/images/news/27221.jpg
Kıble İmralı olunca, böyle haberleri de normal karşılamak gerekir.
Özgür Çağrı
05-01-2011, 00:49
Apoizm dininde böyledir belki :)
kıbleleri roj tv haşa peygamberleri APO olanlardan ne beklenir. Hüseyin Yılmaz Akit gazetesi Roportajından
“Camiyi boykot edenler neden okulları boykot etmiyor?”
" Camiyi boykot edenler gerekçelerinde doğru iseler o halde neden okulları boykot etmiyorlar? Dertleri asimilasyon ise Kürtçe ise yanlış yöne bakıyorlar. Camilerde değil okullarda Türkçe öğretiliyor. Asimileden söz edilecekse bu okullarda yapılıyor. Öğretmenler devletin öğretmenleri değil mi? Okullar devletin okulları değil mi? Neden okul değil de “devletin camisi” diyerek camiyi boykot ediyorlar. Bunda iyi niyet görmüyorum. Kaldı ki tüm camiler Müslüman halkın parası ile yapılıyor. Cami ve imamları boykot düşüncesi BDP’nin değil Öcalan’ın yani PKK’nın düşüncesidir. Yaklaşık iki ay önceki avukat görüşme notlarına bakılırsa bu açıkça görülecektir. Yani İmralı’nın talimatıdır. Müslüman Kürtlerdeki İslam kardeşliği düşüncesini ortadan kaldırmak amacıyla kurulan bir tuzaktır. Bazıları bilmeden buna alet oluyor. Amaç Kütçe hutbe okunması, okutulması değildir. "
http://hurseda.net/Roportaj/44644-Kurt-Halkini-Isl%C3%A2m%E2%80%99dan-Koparmak-Istiyorlar_.html
BeldeiTAYYIBe
05-01-2011, 01:58
itikat'i mezhebi firka-i pkk,
ameli mezhebi imami apo...
Klavuzu karga olanin hali budur...baska söze ne hacet.
sallayın hepsini ağalar....
Beylerbeyi
05-01-2011, 11:44
biz Şafilerde Cuma namazı kılındıktan sonra 4 rekatlık öğle namazı da cemaatle kılınır. verilen videodan tam olarak anlaşılmıyor ama eğer Cuma kılınmışsa videodaki imamın yaptığı doğru bir davranış. bilgisiz bir kişinin imam sıfatıyla tüm kameraların önünde yanlış bir Cuma kıldıracağını pek tahmin etmiyorum.
biz Şafilerde Cuma namazı kılındıktan sonra 4 rekatlık öğle namazı da cemaatle kılınır. verilen videodan tam olarak anlaşılmıyor ama eğer Cuma kılınmışsa videodaki imamın yaptığı doğru bir davranış. bilgisiz bir kişinin imam sıfatıyla tüm kameraların önünde yanlış bir Cuma kıldıracağını pek tahmin etmiyorum.
valla bende bi ihrtimal görüyorum. samanyoluna sormak lazım açıkçası bende kuşku ile bakıyorum. Ahmet Yasin dedikten sonra düşündüm.
bunların fikri neyse ZİKİRLERİDE o olmuş..bunlarda din iman kuşkulu olduğu için ,cuma namazını 4 rekat kıldırmaları yanında hiçbişey, onuda yaparlar kardeşim, tabiki dediklerinede mutabıkım,yani haklı olabilirsin,iftira atmamak gerekir. ama bu zamana kadar yaptıkları ne ALLAH'ın DİN'i ne nede devlete faydaları olmamıştır,
kıbleleri roj tv haşa peygamberleri APO olanlardan ne beklenir. Hüseyin Yılmaz Akit gazetesi Roportajından
“Camiyi boykot edenler neden okulları boykot etmiyor?”
" Camiyi boykot edenler gerekçelerinde doğru iseler o halde neden okulları boykot etmiyorlar? Dertleri asimilasyon ise Kürtçe ise yanlış yöne bakıyorlar. Camilerde değil okullarda Türkçe öğretiliyor. Asimileden söz edilecekse bu okullarda yapılıyor. Öğretmenler devletin öğretmenleri değil mi? Okullar devletin okulları değil mi? Neden okul değil de “devletin camisi” diyerek camiyi boykot ediyorlar. Bunda iyi niyet görmüyorum. Kaldı ki tüm camiler Müslüman halkın parası ile yapılıyor. Cami ve imamları boykot düşüncesi BDP’nin değil Öcalan’ın yani PKK’nın düşüncesidir. Yaklaşık iki ay önceki avukat görüşme notlarına bakılırsa bu açıkça görülecektir. Yani İmralı’nın talimatıdır. Müslüman Kürtlerdeki İslam kardeşliği düşüncesini ortadan kaldırmak amacıyla kurulan bir tuzaktır. Bazıları bilmeden buna alet oluyor. Amaç Kütçe hutbe okunması, okutulması değildir. "
http://hurseda.net/Roportaj/44644-Kurt-Halkini-Isl%C3%A2m%E2%80%99dan-Koparmak-Istiyorlar_.html
hoca direk dışardan alıyorlar emirleri. apoya böyle yapacaksınız deniliyor, apoda bunlara öyle yaptırıyor, hepside birbirinden beter,ALLAH islah etsin nedeyim daha
Hüdaverdi
05-01-2011, 14:05
Bilmeme hatırlayan var mı,2 veya 3 yıl kadar önce,2 yıl olması lazım,yine başörtüsü sorunu gündeme oturduğunda,bdp ne yapmıştı ?
Az ipucu vereyim,yer meclis.
Bilene,eğer yavru kuşum olursa kendisine bir tane hediye edicem :güzel:
kesk sohr ve ser renkli örtü takıp DTP kuruluna mı haftalık konuşmasına mı ne yan yana katılmışlardı.
Hüdaverdi
05-01-2011, 15:31
Anlamadım ;D
kesk ( yeşil ) sohr ( kırmızı ) ve ser (sarı ) renklerinde başörtüsü takıp DTP haftalık meclis konuşmasına mı ne yan yana katılmışlardı.
Hüdaverdi
05-01-2011, 15:49
Evet o ;D
Tebrik hafıza güzel ;D
sözelde kötüyüm görselde iyi :D
Hüdaverdi
05-01-2011, 16:19
Şnsına küs daha yavrulamadılar :w:
idare edecez artık ne yapalım :)
Asi_isyankar
05-01-2011, 18:14
Cuma namazı iki rekaatır fakat biz Şafiiler Cuma Namazından hemen sonra
Öğlen namazı için saf tutarız
Ve imam ses çıkarmadan öğlen namazımızı da kılarız.
Burada ya bir yanlışlık var yada bir çarpıtma söz konusudur.
Muhtemelen çarpıtma ve karalamadır...
Ahmet Yasin
05-01-2011, 19:59
Üzerilerine iki tas su döktüler diye cunupları gitmez bunların....
İntifada
05-01-2011, 20:00
Üzerilerine iki tas su döktüler diye cunupları gitmez bunların....
polis ondan panzerden su tutuyorya zaten bunlara
Ahmet Yasin
05-01-2011, 20:03
polis ondan panzerden su tutuyorya zaten bunlara
;D;D;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.