fatih kısaparmak balon baskılı balon Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr.... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr....

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:09
Cumhuriyet Mitingleri geliyorr.

Bölücü ve Şeratçı lara Özgürlük adı altında sonsuz özgürlük saglandıgı günlerde,Ülkesini Vatanını seven insanlara karşı demokrasi dışı uygulamalar halkta gerginlik yaratmasının ardından ADD Yönetim kurulu İstanbulda büyük bir miting kararı aldı..İstanbul Kadıköyde 19 TEMMUS da büyük yapılacagı bildirildi.Mitinge katılacak sanatçılar arasında Tolga Çandar ve Edip Akbayram ın oldugu açıklandı.

Haberinyeri

Meftun
07-13-2008, 16:10
ehhh 7 temmuz darbesi için düzenlenen 6 temuz mitinglerini gördük...250 kişi :D

neyse siz yapın,orada deşarj oluyorsunuz sağa sola saldırmazsınız en azından :D

a bu arada siz kaç kişisiniz?

ümitli_bekleyis
07-13-2008, 16:11
Şu geldiği gibi giden mitingler mi ? Gelsin tabi gelsin .. :)

LoNeLiNeSS
Hadi çıkında Kazlıçeşmede yapın bakalım.. Sizin ne halt olduğunuzu bilmiyoruz sanki.. 50 kişiyi halka 1000 ler olarak yansıtıyorsunuz..

Demokrat
desene bindirilmis kitalar yine meydana cikiyor :).. bu arada satici tuncayda olacak mi sen ondan haber ver, yok oda olacaksa ben irtibata geceyim kac paralik adamsaniz basalim parasini alalim, hemde abd dolarina ama size kiyak gecip ab eurosuda verebilirim 8)

aşk-ı ilahi
biraz daha sanatçı açıklasaydınız belki..... :D :D :D

Hıfz-ı lisan
07-13-2008, 16:12
şeriatçılara hayır demek için ha.... ;D 8)

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:13
desene bindirilmis kitalar yine meydana cikiyor :).. bu arada satici tuncayda olacak mi sen ondan haber ver, yok oda olacaksa ben irtibata geceyim kac paralik adamsaniz basalim parasini alalim, hemde abd dolarina ama size kiyak gecip ab eurosuda verebilirim 8)

Alamazsan NAMERTSİN..

Hıfz-ı lisan
Uzan gibi oldu ya..onun yanında sanatçılar olunca destekten değil dinlemek için gelmişlerdi..adamı dinleyende yoktu :D :D

Demokrat
ajdara da teklif yapmislar ama ajdar ben delikanli adamim bu miting beni bozar demis o nedenle edip akbayramla idare etme karari vermisler, birde deniz baykal istek üzerine "sari gül kirmizi gül güller arasindan gelir.." adli parcayi seslendirecekmis..
add mitingi düzenleme ve yasatma komitesi 8)

LoNeLiNeSS
07-13-2008, 16:14

Alamazsan NAMERTSİN..

Neden önüne gelen satın alıyorda bizler mi alamayacaz...

Demokrat
07-13-2008, 16:15

Alamazsan NAMERTSİN..

etiketini göremedim hele bir göster, sen kac para oldugundan haber versene.. :) bizim köydeki esege para verecegime, sana veririm yok bir farkiniz he tabiki var o hayvanda onur, gurur var 8)

Ulusalbakış
Daha kaliteli espiriler bekliyorum....Sayın demokrat (kendine)

Mcht_Ln
Gelsin gelsin, gülmeye ihtiyacımız vardı. :D

Demokrat
07-13-2008, 16:16

ne yaparsin senin kalitene göre belli oluyor espiriler, sen kaliteni yükseltirsen bizim espirilerinde kalitesi yükselir ama görüyorum ki senin cehallet baki zaten digeri ezelden, ebede baki kalmis 8)

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:17
Bu mitinglere,türklüge,cumhuriyete karşı çıkanlar bu mitinglerin altında ezilecekler günü gelince.

r@vd@
:D bugün aldığım en güzel haber bu olsa gerek.. inanırmısın gülmeye çok ihtiyacım vardı. oh be keyfim yerine gelcek.sakın geç kalma erken gel... :D :D

LoNeLiNeSS

Karşısındakinin seviyesine göre belirliyor kalite seviyesini.. :D :D :D :D :D :D :D :-X

sertkaya
07-13-2008, 16:18
Gelsin gelsin, gülmeye ihtiyacımız vardı. :D

onlarda kendi çaplarında egleniyolar ne yapsın garibanlar :D

Meftun
Bu mitinglere,türklüge,cumhuriyete karşı çıkanlar bu mitinglerin altında ezilecekler günü gelince.

valla 22 temmuzda bir ezildik ki sorma hala etkisindeyiz

LoNeLiNeSS

Boş söylemler bunları allaha şükür sizden iyi koruyoruz..

aşk-ı ilahi

:D

allah sizi bildiği gibi yapsın ya....

üniversitelerde kapalı....kayda gelince şart koşarsınız artık...ilk kez yaptığınız bir şey değil ya...

Demokrat

;D ;D ;D o mitingi düzenleyenler simdi mapus damindalar, sener eruygur simdi edip akbayram dan "aldirma gönül" adli sarkiyi dinliyor belli olmaz belki yakinda canli canli dinler ama disarida degil 8)..
bu arada sen ezilmissin, ezilecegin kadar bu arada bana hala daha kac paralik adam oldugunu söylemedim basacam alacam dedim hemide abd dolariyla 8)

Hüdaverdi
07-13-2008, 16:19
Ahh siz kemalistlerin ikide bir çıkıp Başörtüsüne Şeriat'a hakaret etmeleri ile danimarkadakilerin karikatürleri arasında hiç fark yok.Ama Danimarkadakilere sesimizi yükseltebiliyoruz fakat içimizdeki irlandalılara ses çıkaramıyoruz.Onun da günü gelecek.Mekke'de ilk günler çektirilen azaplar nasıl son bulduysa buradaki de bir gün son bulacaktır.Çağdaş Lehebleri de Allah'ın cezalandıracağı gün gelecektir.Bakalım babaları evlatlarına o zaman sahip çıkabilecek mi ?

Ayrıca bu tür ajdarın şarkılarından daha saçma konular bugünden sonra açmayız heralde değil mi ?
Çamhuriyet mitingleri yapılacaksa yapılır,bu hiç bir Ak Partiliyi ilgilendirmez,anca sizin gibi çağdaş leheblere gülmemize vesile olur o kadar ;)

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:19

ne yaparsin senin kalitene göre belli oluyor espiriler, sen kaliteni yükseltirsen bizim espirilerinde kalitesi yükselir ama görüyorum ki senin cehallet baki zaten digeri ezelden, ebede baki kalmis 8)

Niye arkadaşım sen benim cahil oldugum olmadıgım konusunda fikir belirtemezsin.Gel tartışalım msn den ama lafı çarpıtmadan cevap ver şimdi varmısın

LoNeLiNeSS
07-13-2008, 16:20

Niye arkadaşım sen benim cahil oldugum olmadıgım konusunda fikir belirtemezsin.Gel tartışalım msn den ama lafı çarpıtmadan cevap ver şimdi varmısın

Ama olmaz ki bizde takip etmek istiyoruz senin o bilgili alim yazılarını :D :D :D :D :D

Demokrat
07-13-2008, 16:20

kusura bakma ben msn e her ipini koparani kaydetseydim isim vardi, sen git adam ol gel burada fikrin neyse konus.. bu arada sen degil aga baban gelse ne yazar birak bu sümsük coluk, cocuk ayaklarini 8)

Hıfz-ı lisan
07-13-2008, 16:21
Var mısın ,yok musun yarışmasını hatırladım birden :P :D

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:22
Ahh siz kemalistlerin ikide bir çıkıp Başörtüsüne Şeriat'a hakaret etmeleri ile danimarkadakilerin karikatürleri arasında hiç fark yok.Ama Danimarkadakilere sesimizi yükseltebiliyoruz fakat içimizdeki irlandalılara ses çıkaramıyoruz.Onun da günü gelecek.Mekke'de ilk günler çektirilen azaplar nasıl son bulduysa buradaki de bir gün son bulacaktır.Çağdaş Lehebleri de Allah'ın cezalandıracağı gün gelecektir.Bakalım babaları evlatlarına o zaman sahip çıkabilecek mi ?

Ayrıca bu tür ajdarın şarkılarından daha saçma konular bugünden sonra açmayız heralde değil mi ?
Çamhuriyet mitingleri yapılacaksa yapılır,bu hiç bir Ak Partiliyi ilgilendirmez,anca sizin gibi çağdaş leheblere gülmemize vesile olur o kadar ;)

Sen kimsin ya konuşmalara bak..Konuyu nereye getirdin.Bence Kimin daha iyi müslüman oldugunu ALLAH a Bırak....ben kendime güvenioyurm ama

r@vd@
07-13-2008, 16:23
bence üye olmalarında hiç bir sakınca yok. gülmek ömrü uzatır ;)

Demokrat
07-13-2008, 16:23
pazar günü calismayi sevmem ama böyle tipler olunca senleniyro pazar günüm.. msn de tartisalim diyor :) sen git, ayilinca gel sonra agzini iyi bir calkala sonrada iki kelimeyi yan yana getirip ne demek istiyorsan söyle bakalim 8)

Meftun
07-13-2008, 16:24
biz olsak şimdiye çoktan chpde ban yemiştik...

ne kadar demokratız...

bu arda mitingte demokrasi için darbeye hayır diyebilecek misiniz?

Nagihan

:D :D :D Tabi yaa... Daha önce bu mitinglere karşı çıkanlar mı almıştı derslerini yoksa düzenleyenler mi... :-X hatırlayamadım ;D

Hem ADD para bulmuş mu ki miting düzenliyor bi ara kart istiyorlardı üyelerden paraları toplamak için. ;D

Ulusalbakış

kusura bakma ben msn e her ipini koparani kaydetseydim isim vardi, sen git adam ol gel burada fikrin neyse konus.. bu arada sen degil aga baban gelse ne yazar birak bu sümsük coluk, cocuk ayaklarini 8)

Evt içinizdeki vatan sevgisini görebiliyorum

Demokrat
07-13-2008, 16:25
Ya bunlarin bir tanesimi iki kelimeyi bir araya getiremez, ya bir tane kültürlüsüne rastlamadim.. isleri, gücleri kopyala yapistir sonra gel tartisalim bende böylelerine diyorum sen gibi aga baban baykal gelsin belki iki kelimeyi bir araya getirir yada her zaman yaptigi gibi kivirir!

sertkaya
chp li enayiler varken para aramaya ne gerek var :D

Ulusalbakış

ne kadar demokratız...

Miting konuşmaları ab den gelmiyor bu ülkenin aydınları bizzat yazıcaklar

LoNeLiNeSS
07-13-2008, 16:26

evet içinizdeki vatan sevgisini görebiliyorum

Hadi ama daha yaratıcı şeyler bekliyoruz senden :( :(.. Sıkıcı olmaya başladın.. Formdan düşüyorsunuz hiç sizin gibi bir komedyene yakışıyormu :-X :-X :-X

r@vd@

ne kadar demokratız...

8)woww ülkenin aydınları ha.. iddialı 8) :D

sertkaya
google den mi yazacaklar yoksa youtube den mı :D

Demokrat

evet içinizdeki vatan sevgisini görebiliyorum

Sizinkilerinde vatan sevgisini gördük o kadar yüzsüz, karektersiz, sahsiyetsiniz ki küfür ettiginiz kesime hic düsünmeden kanali sattiniz hemde o lanet okudugunuz abd dolarina.. sen neysen bahsediyrosun söyle durda yüzüne tüküreyim kirden, pastan görünmüyor, yagmur niyetine gecsin.. 8)

Meftun
07-13-2008, 16:27

ne kadar demokratız...

laf etti bal kabağı....

peki sizin o bu ülkenin karanlık aydınları darbeye ses çıkartabiliyorlar mı?

benimkisi sırf merak valla

Hıfz-ı lisan
burada ayarlıyorlar paraya gerek yok..gençleri gezdirme bahanesiyle birkaç kıramayacağı hocaları arıyor..bizim gecimizde yeni şehir görme umduyla gidiyor..bir bakıyorki mitingin ortasında kendini buluyor.. yalan deme gibi lüksünüz yok çünkü bunu çok iyi bildiğim arkadaşlarım yaşadı ve kendilerini chp mitingi ortasında buldular :)

aşk-ı ilahi

ne kadar demokratız...

:D :D :D
metrisin ziyaretçi günleri ne zaman ya... ;D

Demokrat
07-13-2008, 16:28
Ya bunlarin bir tanesimi iki kelimeyi bir araya getiremez, ya bir tane kültürlüsüne rastlamadim.. isleri, gücleri kopyala yapistir sonra gel tartisalim bende böylelerine diyorum sen gibi aga baban baykal gelsin belki iki kelimeyi bir araya getirir yada her zaman yaptigi gibi kivirir!

Hadi canım boş konuşma

bos adama bos konusuruz sümsük insan :).. sen beynini doldur gel, bende seninle dolu konusayim.. 8)

Ulusalbakış
07-13-2008, 16:28

ne kadar demokratız...

Evet sivil diktatörlüge sonuna kadar karşıyım...

laf etti bal kabağı....

peki sizin o bu ülkenin karanlık aydınları darbeye ses çıkartabiliyorlar mı?

benimkisi sırf merak valla

Meftun
07-13-2008, 16:29
sivil diktatörlük....

sivil insiyatif demek istedin anlıyorum...

tabii insan sivile karşı olunca

askeri vesayet,otoriter yönetim,başbakan sinan aygün ister..

tabii tabii

sen uyan da bi balık ısmarla bize

Hüdaverdi
07-13-2008, 16:30
bence üye olmalarında hiç bir sakınca yok. gülmek ömrü uzatır ;)
''Çok gülme; hele kahkahayla gülmemeye dikkat et! Çok gülmek kalbi öldürür. Fakat tebessümü de elden bırakma.'' Abdulhalik Gücdüvani Hz. oğluna vasiyeti

Bunlar bizi güldürerek öldürmeye çalışanlardan ;D

sertkaya
07-13-2008, 16:30
sivil diktatörlük....

tabii tabii

lütfen haram yemeyelim :D

LoNeLiNeSS
07-13-2008, 16:31
sivil diktatörlük....

tabii tabii

:D :D :D :D :D :D :D

Demokrat
insan asalak olmaya görsün böyle kendini rezil eder :).. Ya ciddi diyorum sizde iki kelimeyi bir araya getirmis, ilkokul mezunuda olsa bir Allahin kulu yok mu yoksa bizim siteye gelenler sizin embesil kesim mi diyecegim ama daha akillinizida rastlamadim :)

r@vd@
sivil diktatörlük....

tabii tabii

:D :D :D :D :D :D :D
:D :D

Demokrat
07-13-2008, 16:35
bu arada yeni üye olmus bir parazit konuyu izliyor, simdi damlar :) bugün herhalde ciftlikte izin günü baksaniza elemanlar cirit atiyor 8)

sertkaya
07-13-2008, 16:36
bunlar çin malı abi yeni eldi :D

tayyipleyiz
Global bakış nedir biliyormusun sevgili kardeşim; Ben den biz e geçebilmek, ırktan ümmete terfi etmek, vatanını hediye görebilmek, herkesi eş tutabilmek, kimseyi ötekileşetirmemek, hakettiği değeri verebilemektir. Ulustan, uluslarası bir yapıya geçebilmek bir nevi İkinci Osmanlı olabilmektir.

Vatan sevgisi içe kapalı, herkesi dışlayıcı, dünya gerçeklerinden bihaber yaşamaksa biz bu tanımı çoktan aştık. İslam sancağı gibi birleştirici bir unsur var iken; gayrısı gayrı olanların olsun. Diğerleri sadece teferruat kalır.

Hıfz-ı lisan
bu arada yeni üye olmus bir parazit konuyu izliyor, simdi damlar :) bugün herhalde ciftlikte izin günü baksaniza elemanlar cirit atiyor 8)
abi ilk mesajı burada olursa arkadaşları geldi demektir ::) :D :D

Hüdaverdi
07-13-2008, 16:37
Günümüz bereketli hocam ;D
Kötü bir gece geçirdim,saolsun güldürüyorlar :)
+1 hepsine

KAPİTALİST
07-13-2008, 16:37

Bölücü ve Şeratçı lara Özgürlük adı altında sonsuz özgürlük saglandıgı günlerde,Ülkesini Vatanını seven insanlara karşı demokrasi dışı uygulamalar halkta gerginlik yaratmasının ardından ADD Yönetim kurulu İstanbulda büyük bir miting kararı aldı..İstanbul Kadıköyde 19 TEMMUS da büyük yapılacagı bildirildi.Mitinge katılacak sanatçılar arasında Tolga Çandar ve Edip Akbayram ın oldugu açıklandı.

Haberinyeri

Ulusalcılar, Kemalistler, Cumhuriyetçiler istediğiniz kadar miting yapabilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Demokrasi dışı uygulamalara karşı çıkıp, anti demokrat eylem ve söylemlerde bulnuyorsunuz. Bu büyük bir çelişki. Ne demek şeriatçılara ve bölücülere sonsuz özgürlük veriliyor? Zaten böyle bir şey demekle ne kadar özgürlük karşıtı olduğunuz ortada.

Ulusalcıların bir gün demokrasiye muhtaç olacağı aklıma hiç gelmemişti. Traji komik bir olay. Sosyolojik olarak incelenmeliler bu Kemalistler.

Meftun
07-13-2008, 16:39
önyargı mı şaka mı?

kartaLiçe
07-13-2008, 16:40

Haberinyeri

yaa bunlar daha TEMMUZ yazamayan insanlar ..
uğraşmaya bile değmez ;)
o kadar ATATÜRK'ü benimsediniz madem ilk olarak
türkçemizi öğren sonra gel ;) ;)

Demokrat
Eleman bizden cikti ya :).. bir artida benden gelsin bu güzel yazisindan dolayi kapitalist kardesime ;)

Demokrat
kapitalist bu arada resim, isim sekil yapmisiz abi :)

KAPİTALİST
07-13-2008, 16:42

Aynen. Resmimi beğendiğine sevindim. Resimdeki çok sevdiğim bir grup olan Kid Rock a ait.

Demokrat
07-13-2008, 16:44

Aynen. Resmimi beğendiğine sevindim. Resimdeki çok sevdiğim bir grup olan Kid Rock a ait.

Tamam sen kesin muhittin sin :) nerde olsa tanirim seni.. ee muhittin görmeyeli nasilsin, ne diyorsun bu ergenokonculara ne yapalim 8)

KAPİTALİST
07-13-2008, 16:45

Tamam sen kesin muhittin sin :) nerde olsa tanirim seni.. ee muhittin görmeyeli nasilsin, ne diyorsun bu ergenokonculara ne yapalim 8)

Ben Muhittin değilim. Adım Veli Burak. Ama istersen Muhittin diyebilirsin. No problem. Ergenekoncularla uğraşmak zor ama imkansız değil.

Demokrat
07-13-2008, 16:46
evet simdi kesinlesti sen muhittin(liberal demorkat) sin.. ne diyrosun ak parti basarili olur mu bu cetelerle mücadelede muhittin ;)

KAPİTALİST
07-13-2008, 16:49
ne diyrosun Ak Parti basarili olur mu bu cetelerle mücadelede muhittin ;)

Başarılı olması çok zor. Çünkü TSK bir yerde DUR DER.

Demokrat
07-13-2008, 16:51

Ak parti degilsin anlasilan?

Berika
07-13-2008, 16:53
:)

kayısıkentli44
07-13-2008, 16:54
ülkeni vatanını sevsen önce TEMMUSyazmazsın...dogru düzgün TEMMUZyazarsın...vatanını milletini dilini nasıl sevdigini gördük ;)

KAPİTALİST
07-13-2008, 17:01

Ak Parti degilsin anlasilan?

AKP li değilim. Çünkü AKP kapitalist değil.

Demokrat
07-13-2008, 17:03

Ak Parti li değilim. Çünkü Ak Parti kapitalist değil.

Yoksa ldp limisin :).. buarada ak parti iyiki kapitalist degil ;)

KAPİTALİST
07-13-2008, 17:04

Ak Parti li değilim. Çünkü Ak Parti kapitalist değil.

Yoksa ldp limisin :).. buarada Ak Parti iyiki kapitalist degil ;)

Evet LDP'liyim. Doğru cevap + aldın.

osman_akp
07-13-2008, 19:24

Atatürk ün kurdugu Cumhuriyeti Çamur olarak gören bir zihniyete bu ülke hic bir zaman teslim edilemeyecek böyle hukumet olursunuz 400 500 milletvekili ile gelirsiniz ama bu zihniyetteyseniz 1 yasa cıkaramazsınız.

Zaten cumhuriyeti demokrasi ile yıkmaya calısan bir kesime karsılık demokrasi ile degil tekrar kuvayi milli ye ile silahlar cevap verilir

yazıklar olsun senin gibi bu vatanın ekmegini yiyen hainlere

Demokrat kendine dikkat bak Allah cocuguna veriyor Gecmis olsun ucuz yırtmıssın bu dunyada yaptıgın haksızlıklar hakaretler elindekini haksız yere kullanman obur dunyayı beklemeden sana dönüyor.

Bir cocugun var dikkat et kendine Allah daha beterinden saklasın

Supraliminal
07-13-2008, 19:30
kadiköyde miting ha ne kadar demokratlar ya orası zaten cehape .türkiye genelinde yapsanıza cumhuriyet (anticumhuriyet)mitinglerini.Görsek ne kadarsınız.

osman_akp
07-13-2008, 19:31
kadiköyde miting ha ne kadar demokratlar ya orası zaten cehape .Türkiye genelinde yapsanıza cumhuriyet (anticumhuriyet)mitinglerini.Görsek ne kadarsınız.

anticumhuriyetciler kimler sizden baska varmı :)

Supraliminal
07-13-2008, 19:32
kadiköyde miting ha ne kadar demokratlar ya orası zaten cehape .Türkiye genelinde yapsanıza cumhuriyet (anticumhuriyet)mitinglerini.Görsek ne kadarsınız.

kafanı kumdan çıkar ve tarafsızca ,akıllıca,mantıklıca etrafına bak anlarsın ;)

KAPİTALİST
07-13-2008, 19:33
Kemalistler galiba Fenerli. Kadıköyde miting yaptıklarına göre :P

Şaka bir yana. Cumhuriyet tehlikede değil ki, Cumhuriyet mitingleri yapılıyor. Tehlikede olan demokrasi. Bu ülke darbelerden, darbecilerden çok çekti. Biraz bunu düşünsek daha iyi olmaz mı?Kuşkusuz daha iyi olur. Ama Kemalistler kim demokrasi kim.

dildade
07-13-2008, 19:34

Biz sizin gibi saymıyoruz "biz kaç kişiyiz" diye. :D :D :D

osman_akp

kafanı kumdan çıkar ve tarafsızca ,akıllıca,mantıklıca etrafına bak anlarsın ;)

Çamhuriyet mitingleri yapılacaksa yapılır

evet 1 akp linin cmhuriyet icin dedigi laf camhuriyet sizmi bu ulkeyi yoneteceksiniz? Size mi güvenecek bu insanlar bu zihniyette oldugunuz sürece

Nice 27 Mayıslara

Nice Ergenekonlara

Supraliminal
Kemalistler galiba Fenerli. Kadıköyde miting yaptıklarına göre :P

Şaka bir yana. Cumhuriyet tehlikede değil ki, Cumhuriyet mitingleri yapılıyor. Tehlikede olan demokrasi. Bu ülke darbelerden, darbecilerden çok çekti. Biraz bunu düşünsek daha iyi olmaz mı?Kuşkusuz daha iyi olur. Ama Kemalistler kim demokrasi kim.

:-* :-* :-* :-* :-*

oguzdesouza
07-13-2008, 19:35

Cumhuriyet nedir desem bilmezsin gelmiş burada vızıldıyorsun...

osman_akp
07-13-2008, 19:35

yok olmaya mahkumsunuz o yuzdendir serefli Subaylar sizlere bunları soracak gene daragacında düsükler imralıda

Supraliminal
07-13-2008, 19:36
senin o şerefli subaylar dediğin idamlık aslında ;)..Ayrıca içerdeler.

osman_akp
07-13-2008, 19:37

Siz düsman oldugunuz cumhuriyetin anlamını biliyormusun vızıldayan zavallı yaratık

Cumhuriyet, başta devlet başkanı olmak üzere, devletin başlıca temel organlarının belli aralıklarla yinelenen seçimlerle göreve getirildiği bir “yönetim biçimi”dir.

Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimleri, yöneticilerin göreve getirilmesinde veraset yöntemini reddetmiştir.

Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimlerinde halk, yönetimini beğenmediği yöneticileri, belli aralıklarla yinelenen seçimlerde değiştirebilmek olanağına sahiptir.Bu nedenle yöneticiler, toplumu keyfi biçimde yönetemezler; halkın isteklerini ve beğenilerini gözönünde tutmak zorunda kalırlar. Bir başka deyişle, yöneticilerin iradesi mutlak değil, halk iradesi ile sınırlıdır.

osman_akp
07-13-2008, 19:37
senin o şerefli subaylar dediğin idamlık aslında ;)..Ayrıca içerdeler.

Onlar subay degil General. 27 Mayıs darbesi nasıl oldu generallere ragmen bilmiyorsan 1 kac kitap oku

Supraliminal
07-13-2008, 19:39
sen gelip burda darbeciliği savunuyorsan bana cumhuriyetten bahsetme .yoksa seni kaala bile almam.

dildade
07-13-2008, 19:40
Cumhuriyet=darbe değildir bir anlasanız o zaman Cumhuriyet tehlike altında olmaktan kurtulacak. ;)

KAPİTALİST
07-13-2008, 19:41

yok olmaya mahkumsunuz o yuzdendir serefli Subaylar sizlere bunları soracak gene daragacında düsükler imralıda

Arkadaşım biraz sakin olur musun. Ne genç subayı, ne İmralısı. Sen darbeci misin. Biraz demokrat olmayı denese.

Ülkemiz 3 tane darbe ve bir sürü muhtıra geçirdi. Yapılan her darbede, her muhtırada demokrasiden, özgürlüklerden bir adım daha uzaklaştık. AKP yi beğenmiyor olabilirsin, ki ben de beğenmiyorum. Ama senin gibi ihtilal çağrısı, darbe çığırtkanlığı yapmıyorum. Seçimle gelen seçimle gider. Bu ülkenin insanı CHP yi MHP yi vs sini iktidara getirmiyorsa, bu partiler çeki düzen vermesi gerekir demektir. Muhalefette de sorun var demektir.

Demokrasiye bir nebze olsun inanıyorsan, darbeleri savunmasın.Ne çabuk unutuldu, 12 Mart ve 12 Eylül'ün sol cenahta açtığı yaralar.

Tabi beyefendi solcu mu onu da bilmiyoruz? Ağzına anti-emperyalizm lafı ile sömürü lafını çok alıyor ama dile getirdiği kelamların enternasyonel sol ile alakası yok. Hangi gerçek sosyalist, askeri darbeyi desteklee? Benim bildiğim, he türlü zorba ve otoriteye karşı işçiler önderliğinde proleter devrimi savunur sosyalistler. İşçi bulamadınız da sırtınızı askere mi dayadınız ?

osman_akp
07-13-2008, 19:43
Cumhuriyet=darbe değildir bir anlasanız o zaman Cumhuriyet tehlike altında olmaktan kurtulacak. ;)

Bir kesim demokrasi adı altında cumhuriyeti yıkmaya calısıyorsa ve Bu kesim iktidarsa. Bu kesimin uyeleri Cumhuriyete Camur diyebiliyorsa. iktidar partisi kendi gorusune sahip insanları devletin üst yerlerine yerlestirip diktatörlük isine girmislerse.

Ne yapmak lazım ya darbe ya kurtulus savası bunun aksi varmı?

Atamız Genclige hitabede cumhuriyeti bizlere emanet etmedimi? Silahlı kuvvetlerin görevi dusmanı ic ve dıs dusmana karsı korumak degilmi? Genelkurmay baskanımız bugun 19 mayıs 1919 daki durumla aynı durumdayız diyorsa.

Kör gözleri acıp cumhuriyete sahip cıkmak gerekir

kanla canla

Supraliminal
07-13-2008, 19:43

Arkadaşım biraz sakin olur musun. Ne genç subayı, ne İmralısı. Sen darbeci misin. Biraz demokrat olmayı denese.

Ülkemiz 3 tane darbe ve bir sürü muhtıra geçirdi. Yapılan her darbede, her muhtırada demokrasiden, özgürlüklerden bir adım daha uzaklaştık. Ak Parti yi beğenmiyor olabilirsin, ki ben de beğenmiyorum. Ama senin gibi ihtilal çağrısı, darbe çığırtkanlığı yapmıyorum. Seçimle gelen seçimle gider. Bu ülkenin insanı CHP yi MHP yi vs sini iktidara getirmiyorsa, bu partiler çeki düzen vermesi gerekir demektir. Muhalefette de sorun var demektir.

Demokrasiye bir nebze olsun inanıyorsan, darbeleri savunmasın.Ne çabuk unutuldu, 12 Mart ve 12 Eylül'ün sol cenahta açtığı yaralar.

Tabi beyefendi solcu mu onu da bilmiyoruz? Ağzına anti-emperyalizm lafı ile sömürü lafını çok alıyor ama dile getirdiği kelamların enternasyonel sol ile alakası yok. Hangi gerçek sosyalist, askeri darbeyi desteklee? Benim bildiğim, he türlü zorba ve otoriteye karşı işçiler önderliğinde proleter devrimi savunur sosyalistler. İşçi bulamadınız da sırtınızı askere mi dayadınız ?

:-* :-* :-* :-* :-* :-* güzel yorumdu

dildade
07-13-2008, 19:44

Bir kesim demokrasi adı altında cumhuriyeti yıkmaya calısıyorsa ve Bu kesim iktidarsa. Bu kesimin uyeleri Cumhuriyete Camur diyebiliyorsa. iktidar partisi kendi gorusune sahip insanları devletin üst yerlerine yerlestirip diktatörlük isine girmislerse.

Atamız Genclige hitabede cumhuriyeti bizlere emanet etmedimi? Silahlı kuvvetlerin görevi dusmanı ic ve dıs dusmana karsı korumak degilmi? Genelkurmay baskanımız bugun 19 mayıs 1919 daki durumla aynı durumdayız diyorsa.

kanla canla
OOO! Hoşgeldin Ergenekon'cu. :P

kartaLiçe
07-13-2008, 19:44

Siz düsman oldugunuz cumhuriyetin anlamını biliyormusun vızıldayan zavallı yaratık

Cumhuriyet, başta devlet başkanı olmak üzere, devletin başlıca temel organlarının belli aralıklarla yinelenen seçimlerle göreve getirildiği bir “yönetim biçimi”dir.

Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimleri, yöneticilerin göreve getirilmesinde veraset yöntemini reddetmiştir.

Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimlerinde halk, yönetimini beğenmediği yöneticileri, belli aralıklarla yinelenen seçimlerde değiştirebilmek olanağına sahiptir.Bu nedenle yöneticiler, toplumu keyfi biçimde yönetemezler; halkın isteklerini ve beğenilerini gözönünde tutmak zorunda kalırlar. Bir başka deyişle, yöneticilerin iradesi mutlak değil, halk iradesi ile sınırlıdır.

dediğin gibi bu yönetim biçimine göre halk AK PARTİ hükümetini seçtii ..
peki yaa sizin derdiniz ne herşey cumhuriyet yönetimine göre ilerliyor :o :o

Beritan
07-13-2008, 19:45
okadar yapıldıda ne oldu...sonuş...koskoca 0

Supraliminal
07-13-2008, 19:45
savunduğu düşünce aslında cumhuriyeti yıkmaya yönelik o yorumcunun.

Supraliminal
07-13-2008, 19:47
evet bizde cumhuriyeti yıkmaya çalışanları içeri tıktık işte ;).

dildade
07-13-2008, 19:48

Ülkemiz 3 tane darbe ve bir sürü muhtıra geçirdi. Yapılan her darbede, her muhtırada demokrasiden, özgürlüklerden bir adım daha uzaklaştık. Ak Parti yi beğenmiyor olabilirsin, ki ben de beğenmiyorum. Ama senin gibi ihtilal çağrısı, darbe çığırtkanlığı yapmıyorum. Seçimle gelen seçimle gider. Bu ülkenin insanı CHP yi MHP yi vs sini iktidara getirmiyorsa, bu partiler çeki düzen vermesi gerekir demektir. Muhalefette de sorun var demektir.

Bizim ülkemizde isci önderligi politer devrim daha gelismedi 80 de gelismeye baslanan tırpanlandı kurutuldu. Cumhuriyete sahip cıkmak her Türk vatandasının oldugu kadar askerinde görevidir.

Demokrasi adı altında Cumhuriyeti yıkmaya calısıyorken bir kesim ne yapmamızı beklersin?

Darbeler kötüdür ama 100 senede yapılacak isler 2 senede biter devletin tüm kurumlarındaki örümceleklesmis cumhuriyet karsıtlarını hesaba almak icin en iyi yoldur
Ve... ekonomi 100 sene geriler....

Duygu'Seli~
07-13-2008, 19:48

kanla canla

Bir avuç AZINLIK büyük bir topluluğa(%47) tahakküm edemez dostum.. ;) Bence o karga sesinizi kesin ve kaderinize razı olun.. :)

KAPİTALİST
07-13-2008, 19:49

kanla canla

Hayır efendim TSK nın görevi değildir Cumhuriyeti korumak. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde demokrasiyi, laikliği ordular korumaz. Ordunun görevi güvenliktir. Güvenlik konusunda bile konuşmaya hakkı yoktur. Güvenlik ile ilgili Hükümet karar alır, Ordu uygular.

ABD de Başkan Bush un izni olmadan Genelkurmay Başkanı konuşamaz. Bırakın ABD de ordunun siyasi konularda konuşmasını, güvenlik konularında Başkan dan izin alır.

Genelkurmay Başkanı, ülkeyi savaşta sanıyor galiba. Kendisi bilmiyorsa biz söyleyelim. Ülkemiz savaşta değil, barıştadır. AKP ile sorununuz varsa, ya parti kurar demokratik mücadelenizi verirsiniz ya da yakın olduğunuz bir partiye gider muhalafetinizi yaparsınız. Bunları yapmıyorsanız lütfen SUSUNUZ. Bizim vergilerimizle bize karşı darbe yapamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tayyipleyiz
07-13-2008, 19:50
Ak Parti forum da kimse darbeyi savunamaz. Darbe çığırtkanlığı da yapamaz. Gereken yapılmıştır. :)

Supraliminal
07-13-2008, 19:50

kanla canla

Hayır efendim TSK nın görevi değildir Cumhuriyeti korumak. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde demokrasiyi, laikliği ordular korumaz. Ordunun görevi güvenliktir. Güvenlik konusunda bile konuşmaya hakkı yoktur. Güvenlik ile ilgili Hükümet karar alır, Ordu uygular.

ABD de Başkan Bush un izni olmadan Genelkurmay Başkanı konuşamaz. Bırakın ABD de ordunun siyasi konularda konuşmasını, güvenlik konularında Başkan dan izin alır.

Genelkurmay Başkanı, ülkeyi savaşta sanıyor galiba. Kendisi bilmiyorsa biz söyleyelim. Ülkemiz savaşta değil, barıştadır. Ak Parti ile sorununuz varsa, ya parti kurar demokratik mücadelenizi verirsiniz ya da yakın olduğunuz bir partiye gider muhalafetinizi yaparsınız. Bunları yapmıyorsanız lütfen SUSUNUZ. Bizim vergilerimizle bize karşı darbe yapamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*güzel yorumdu ;)

Demokrat
07-13-2008, 19:51
iki dakka bos birakmaya gelmiyor ha :)

Supraliminal
07-13-2008, 19:52
darbecilere karşı mücadele ediyoruz burda :) :)

tayyipleyiz
07-13-2008, 19:53
O darbeyi savunuyor, bende banlıyorum. Bir nevi darp ediyoruz yani ... :)

KAPİTALİST
Atatürk demiş ki "Ordu siyaset dışıdır ve öyle de kalmalıdır."

Atatürkçüler diyor ki "Ordu Göreve"

Bunda bir çelişki yok mu?

Ben ordunun siyasette yerinin olmadığına inandığımdan, ben bu sözde Atatürkçülerden daha Atatürkçü olmuyor muyum?

Supraliminal
O darbeyi savunuyor, bende banlıyorum. Bir nevi darp ediyoruz yani ... :)

RDönmezs
Bende katılım göstereceğim :D

Supraliminal
07-13-2008, 19:55
Atatürk demiş ki "Ordu siyaset dışıdır ve öyle de kalmalıdır."

Atatürkçüler diyor ki "Ordu Göreve"

Bunda bir çelişki yok mu?

Ben ordunun siyasette yerinin olmadığına inandığımdan, ben bu sözde Atatürkçülerden daha Atatürkçü olmuyor muyum?

sen Atatürkün fikirlerini savuyorsun ve doğrusuda budur.Fakat Atatürk(çü)ler örn;simit(çi) onlarda Atatürkü kullanıyorlar.

oguzdesouza
07-13-2008, 19:56
ne gariptir ki ilk gelir gelmez bu konuyu görüyorsun...

Ne gariptir ki biraz önce yaratık diyen osman diye bir örümcek beyinliyle aynı düşünceyi savunuyorsun...

Ne gariptir ki sen osmansın ve

Devamını getirmek istemiyorum

Demokrat
07-13-2008, 19:58
Levent abi su hayvanat bahcesinden kacan arkadaslara gerekeni yapsana :).. kafesleri iyi yapmiyorlar baksana evrimini tamamlayaman mahlukatlar kolayca kaciyor 8)

tayyipleyiz
07-13-2008, 19:58
5 defa banladım yahu ... :)

oguzdesouza
07-13-2008, 19:59
Şİmdi biri daha gelirse şaşmayın

tayyipleyiz
07-13-2008, 19:59
Bu arada silinen hitabe değildir. Sadece banlanan üyelerin mesajı silinir. :)

kartaLiçe
07-13-2008, 20:00
bu hitabeyi buraya yazmakla ATATÜRKçü olunsaydın ooooooooooo :D :D

benim söylediklerimle ben bunun bir bağlantısını çıkaramadım :o :o
bence sen bana sorduğun soruları ilk olarak kendine sor !
senin okuman yazman varmı ?
yada anlayabilme yeteneğin ?
bir düşün istersen tabi düşünebiliyorsan !

ben sadece sizin derdine düştüğünüz cumhuriyet yönetiminin bir getirisi olarak Ak Parti hükümeti başta !

anlamışsındır umarım !

sanırım mesaj böyle daha uygun oldu

Demokrat
07-13-2008, 20:01
Cin isi Alemeti farika da var, su konuyu takip edenleri hic gözüm tutmasi bunlara topluca katliam yapmak gerekir :) soykirimda kabulumdur 8)

tayyipleyiz
07-13-2008, 20:02
Lütfen gereksizin mesajından alıntı yapmayalım. :)

oguzdesouza
07-13-2008, 20:02
Dakika 1 gol 1...

Ben bu işin uzmanıyım be 8)

kardelen007
07-13-2008, 20:05
o neydi be...Yazdıklarına bakıp gülüyodum sadece. Gereksizlik yapmaktan ne anlıyolar yok... çekmişler canım....:D :D :D
Dakika 1 gol 1...

Ben bu işin uzmanıyım be 8)

Dengizik
07-13-2008, 20:54
Daha geçen yıla kadar, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 3 büyük şehirde de Tuncay Özkan önderliğinde mitingler düzenlendi. Ama nasıl düzenleniyor. Meydana 1 milyon kişi topluyorlar, bunlardan 300.000 kişi hariç diğer 700.000 kişilik kitle, Türkiye'nin çeşitli illerindeki vatandaşların zorunlu bir şekilde getirilmesiyle oluşuyor. Genelkurmay başta olmak üzere bazı devlet resmi kurumları bünyesinde görev alan çoğu kişi, bu kurumların bu mitingi zorunlu göstermesiyle, zorunlu bir şekilde de İstanbul ve İzmir meydanlarına konvoy eşliğinde katıldı.

Samsun'da oturan, Kayseri'li eski bir komşumuz vardı. AK Parti'ye oy ve gönül verdiği halde seçimlerden bir müddet sonra Kayseri'ye geldi. Çağlayan mitingine hanımıyla birlikte katıldığını bildirdi. Nedenini sorunca 'Hadi ne yaparsın? Katılmasan ekmek elden gidecek, katılsan o zihniyetin içinde olmam içime hiç sinmiyor. Ekmeğimden olmamak, benim için öncelikti ve o zihniyetin içinde olmayı seçtim' dedi. Kendisi Genelkurmay bünyesindeki OYAK Bank'ta görev yapıyordu ve bir kısım personeli zorunlu götürdüklerini söyledi.

Durum budur. 1 Milyon küsüratında kişiyi memleketin 4 bir yanından toplayıp getirerek, sonra 2-3 boyutlu kesimlerden fotoğraflar çekip dergi ve gazete manşetlerinde 'işte Laikliğin gücü' diye nara atan Ulusalcı zihniyet. Eğer bir grup ya da bir kesim; kendini böyle sokak ve meydanlara atıp, bununla birlikte naralar atıyorsa, belli bir kesimi eleştiriyorsa, bu o kesimin son çırpınışları olduğunu gözler önüne serer.

Ama 15 Temmuz'daki Kazlıçeşme mitingini unutamam. 1,5 milyon insanın kendi gönlüyle, iradesiyle katıldığı dev bir mitingti. İşte Cumhuriyet Mitinglerine verilen en devasa cevap buydu. Zaten Cumhuriyet mitingleri düzenlendiği günler itibariyle, halkın damarına basmış ve halkta bunun cevabını meydanlarda, en önmlisi Kazlıçeşme'de ve genel olarak ta seçimde vermişti.

Şimdi ki miting düzenleme planlarına gelince, artık millet bu tip Ulusalcı mitinglerine eskisi kadar rağbet göstermiyor. Artık Tuncay Özkan'ı görüyoruz; Büyükşehirler'de düzenlediği mitinge parmakla sayılacak kadar insan geliyor. Çünkü, 1 yıl içinde yaşanan 2. büyük iktidarlık, kapatma davası, başörtüsü meselesi bir çok olayın seyrini değiştirdi. Büyük kutuplaşmalar oldu. Halkın büyük çoğunluğu artık kimden yana olacağını biliyor. Tuncay Özkan yerin dibine girdiğine göre Sabih Kanadoğlu hayli hayli girer.

Onlar istediği kadar irili ufaklı miting düzenlesin, bizim çoğunluğumuz ve otoritemiz belli. Yeter ki biz ayaklanmayalım 8)