Orijinalini görmek için tıklayınız : Dağda üç beş domuz sürüsü
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
Mehmet KARACELİL
http://img178.imageshack.us/img178/6089/77zy.gif
Ne Mutlu Müslüman'ım diyipte Müslüman gibi yaşayabilene..
Teşekkürler gerçekten iğrençler
Soy sop karıştırmamak gerekir. Ha soy sop karıştırmışsın ha bütün kürtler PKK lı demişsin aynı hesaptır . Irkçılık kattımmı kaş yapayım derken göz çıkarıp farkında olmadan bölücülere yandaş kazandırmış olursun .
PKK'nın kandırıp dağa çıkardığı çoğu köylü saf cahil gençler işte bu yüzden Türk - Kürt kardeş olarak PKK'dan nefret etmeliyiz .
Terennüm
11-21-2010, 17:10
bence bu foruma yakışmayan bir paylaşım...
bence bu foruma yakışmayan bir paylaşım...
Neden yakışmasın ki abicim..
Ahmet kaya resimleri dolaşıyor sayfa sayfa onlar bu foruma yakışıyorda şanlı bayrağımız mı yakışmıyor..
Terennüm
11-21-2010, 17:13
biz kafatasçımıyız ki bunları bizimle paylaşıyorsun?
Neden yakışmasın ki abicim..
Ahmet kaya resimleri dolaşıyor sayfa sayfa onlar bu foruma yakışıyorda şanlı bayrağımız mı yakışmıyor..
Blur neden yakışmadığını ben söyliyeyim Büyük devletler büyük ordular ve büyük halklar 3-5 tane kandırılmış gençlerden oluşan eşkıyanın ölüleri ile övünmez böbürlenmez bu bizi ufaltır .
Blur neden yakışmadığını ben söyliyeyim Büyük devletler büyük ordular ve büyük halklar 3-5 tane kandırılmış gençlerden oluşan eşkıyanın ölüleri ile övünmez böbürlenmez bu bizi ufaltır .
hiç bu pencereden bakmamıştım şahsen :)
haklısınız
Saltuk Buğra Han
11-21-2010, 17:28
Hayır Ezel kardeşim.Herhalde yanlış anladın.
Arkadaş övünmekten çok tiksinmekten bahseden bir şiirle karşımıza çıkıyor.
Özgür Çağrı
11-21-2010, 17:41
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrdistan
cCc Blur Reyiz cCc Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin cCc
Özgür Çağrı
11-21-2010, 17:41
resim kaldırılmıştır,bu tarz resimleri akpartiforum da paylaşmayınız.
Sen tarih boyunca hiç bi bayrak altında toplanabildin mi ?
İnci yazarları gibi konuşuyorsun incide Allah'a kitaba peygamberimize küfürler ediliyor ayetlerle dalga geçiliyor..
kürdistan'ı kurma emeli taşıyan insanlara göstereceğimiz adres bellidir barzani itine gitsinler.. Bu arada bu şiiri paylaşınca kafatasçı olduğumuzu düşünenlerede gülüyorum :D
İntifada
11-21-2010, 22:01
CcC ergenekon yurdun adı börteçine kurdun adı CcC
Bazı arkadaşların övünülecek bir tarihi olmayabilir fakat ben Türkiye Cumhuriyetinden , Hun imparatorluğuna kadar bütün Türk devletlerini saygı ve rahmetle anıyorum :)
Bazı arkadaşların övünülecek bir tarihi olmayabilir fakat ben Türkiye Cumhuriyetinden , Hun imparatorluğuna kadar bütün Türk devletlerini saygı ve rahmetle anıyorum :)
merak ettimde müslüman olmayan türk tarihiylede övünüyormusun yok neden sorduguma gelince ben kendime müslüman olan bir yabanciyi, müslüman olmayan bir türkden daha yakin görüyor ve kabulleniyorum..
merak ettimde müslüman olmayan türk tarihiylede övünüyormusun yok neden sorduguma gelince ben kendime müslüman olan bir yabanciyi, müslüman olmayan bir türkden daha yakin görüyor ve kabulleniyorum..
Evet övünüyorum.. Sen kabul etsende etmesende bu devletler birbirlerinin devamıdır Türkiye Cumhuriyetine kadar böyledir.. Yaptığın kıyaslamanın çok saçma olduğunu düşünüyorum bence insanları sınıflara ayırmayalım derken sadece ırkı kapsıyor bu laf yani sizler için böyle olduğunu düşünüyorum eğer insanları sınıflara ayırmıyorsak bu din,dil,ırk daha detaya inersek mezhep vs.. olmalı diye düşünüyorum.. Yani demek istediğim müslümanın iyiside olur kötüsüde ama ateistinde iyiside olur kötüsüde fakat müslümanda ateistte türk olabilir :)
Cihan_ŞümuL
11-21-2010, 22:22
En kötü müslüman en iyi atesitten bin kat evladır..
insan olmadiktan sonra hangi dine, irka, mezhebe bagli olsan farketmez.. ama benim icin dinim her zaman birinci siradadir buna dilim, irkim, soyum, sopum, anam, babam hersey dahil sonucta bizler "Anam, Babam sana feda olsun Ya Rasüllallah" diyerek bu dine, bu yola herseyimizi vermisiz..
kendi adima türklükten tek ama tek övünc kaynagim peygamberimizin övgüsüne mazhar olmamdir ve neslimin islam dinini dünyanin dört bir yana yaymasidir..
yoksa türk, kürt, ermeni, arap bunlar sadece teferruattir ama müslümanlik asla ama asla teferruat degil aksine varolus nedenimdir..
belki iyi bir insan olabilirim ama müslüman olmadiktan sonra iyi bir insan olmam hic birsey ifade etmiyor yani iyi insan olmami tamamlayacak en önemli unsur inancimdir!..
o acidan hala daha ayni noktadayim bir türkün farki yoktur acemden, araptan üstünlük yalnizca takvadadir!..
insan olmadiktan sonra hangi dine, irka, mezhebe bagli olsan farketmez.. ama benim icin dinim her zaman birinci siradadir buna dilim, irkim, soyum, sopum, anam, babam hersey dahil sonucta bizler "Anam, Babam sana feda olsun Ya Rasüllallah" diyerek bu dine, bu yola herseyimizi vermisiz..
kendi adima türklükten tek ama tek övünc kaynagim peygamberimizin övgüsüne mazhar olmamdir ve neslimin islam dinini dünyanin dört bir yana yaymasidir..
yoksa türk, kürt, ermeni, arap bunlar sadece teferruattir ama müslümanlik asla ama asla teferruat degil aksine varolus nedenimdir..
belki iyi bir insan olabilirim ama müslüman olmadiktan sonra iyi bir insan olmam hic birsey ifade etmiyor yani iyi insan olmami tamamlayacak en önemli unsur inancimdir!..
o acidan hala daha ayni noktadayim bir türkün farki yoktur acemden, araptan üstünlük yalnizca takvadadir!..
Yukarıda ki mesajımdan türklüğü övdüğümü vs.. nasıl çıkardın merak ediyorum dediklerine katılıyorum ama ilk cümlenle çelişmişsin.. Ülkemizde görüyoruz ne müslüman takılanlar var her haltı yiyorlar şimdi bir insan müslüman diyelim kaçak elektrik kullanıyor , vergisini vermiyor , askere gitmiyor diğer yandan hristiyan bi Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşı saydıklarımı tam tersi şekilde uyguluyor şimdi 2 insanı yanyana koyduk diyelim sen hangisinin tarafını tutacaksın ben bunu kastediyorum..
aslinda ben celismiyorum, celisen müslümanligi tam olarak bilmeyenlerdir, nüfus kagidinda müslüman yazip dinden bihaber olanlardir..
evet her dinin, irkin, mezhebin iyisi ve kötüsü vardir ama biz olaya genel cercevede bakarsak din asla bir teferruat degil ana ögedir ama irk bir teferruattir cünkü bir kisi dinini degistirebilir, secebilir ama irk tamamen Allah vergisi bir durumdur o acidan irkinlla övünmek, böbürlenmek bana cok absürd geliyor..
kaldiki peygamber efendimiz veda hutbesinde irkciligi, kavimciligi ayaklar altina almistir o acidan olaya daha genis pencereden bakalim..
birde üstadim paylasimlarinizi, yorumlarinizi okuyorum sizde bir milliyetci hava seziyorum kisise bir soru sormak isterim size göre mhp ile ak parti arasindaki fark nedir neden mhp degilde ak parti?
Liberal olmaktansa Milliyetçi olmak daha iyidir liberal olup yanar döner olacağıma milliyetçi olurum daha iyi .
Liberal olmaktansa Milliyetçi olmak daha iyidir liberal olup yanar döner olacağıma milliyetçi olurum daha iyi .
ona liberal degil libos diyelim :)
aslinda ben celismiyorum, celisen müslümanligi tam olarak bilmeyenlerdir, nüfus kagidinda müslüman yazip dinden bihaber olanlardir..
evet her dinin, irkin, mezhebin iyisi ve kötüsü vardir ama biz olaya genel cercevede bakarsak din asla bir teferruat degil ana ögedir ama irk bir teferruattir cünkü bir kisi dinini degistirebilir, secebilir ama irk tamamen Allah vergisi bir durumdur o acidan irkinlla övünmek, böbürlenmek bana cok absürd geliyor..
kaldiki peygamber efendimiz veda hutbesinde irkciligi, kavimciligi ayaklar altina almistir o acidan olaya daha genis pencereden bakalim..
birde üstadim paylasimlarinizi, yorumlarinizi okuyorum sizde bir milliyetci hava seziyorum kisise bir soru sormak isterim size göre mhp ile ak parti arasindaki fark nedir neden mhp degilde ak parti?
Övünme meselesini bence yanlış yorumlamışsın tarihimle övünüyorum ben tarihimi övüyorum yüceltiyorum yani şöyle örnek vermeye çalışacak olursak mesela Osmanlı imparatorluğu savaşa giderken Türk milleti türk milleti diye gidiyordu değil mi ? Sizce Osmanlı imparatorluğu'da ırkçılık yapmışmıdır ? Milliyetçi bi görüşe sahip olduğum doğrudur fakat bu AK Partiyi seçmeme engel değildir bana soracak olursan şu an siyaset arenasındaki en milliyetçi parti akpartidir çünkü atp'sinden tut mhp'sine bbp'sine kadar hiç bir partide liderde ben icraat göremiyorum.. Eğer milliyetçi ve maneviyatçı cepheyi birleştirip ayakta tutabilecek bir insan olursa her zaman arkasında olmaya hazırım fakat bunu yapabilecek tek insan malesef aramızda değil.. Senin ve benim milliyetçilik çizgimiz çok farklı sanırım örneğin hocaefendi benim için günümüzün en büyük Türk milliyetçilerindendir çünkü şu anda bile ülkemizde milliyetçi takılanların %1'ini bile yapamacağı şeyler yapmıştır ve yapmaktadır ben icraata bakarım lafa değil .
Övünme meselesini bence yanlış yorumlamışsın tarihimle övünüyorum ben tarihimi övüyorum yüceltiyorum yani şöyle örnek vermeye çalışacak olursak mesela Osmanlı imparatorluğu savaşa giderken Türk milleti türk milleti diye gidiyordu değil mi ? Sizce Osmanlı imparatorluğu'da ırkçılık yapmışmıdır ? Milliyetçi bi görüşe sahip olduğum doğrudur fakat bu AK Partiyi seçmeme engel değildir bana soracak olursan şu an siyaset arenasındaki en milliyetçi parti akpartidir çünkü atp'sinden tut mhp'sine bbp'sine kadar hiç bir partide liderde ben icraat göremiyorum.. Eğer milliyetçi ve maneviyatçı cepheyi birleştirip ayakta tutabilecek bir insan olursa her zaman arkasında olmaya hazırım fakat bunu yapabilecek tek insan malesef aramızda değil.. Senin ve benim milliyetçilik çizgimiz çok farklı sanırım örneğin hocaefendi benim için günümüzün en büyük Türk milliyetçilerindendir çünkü şu anda bile ülkemizde milliyetçi takılanların %1'ini bile yapamacağı şeyler yapmıştır ve yapmaktadır ben icraata bakarım lafa değil .
Bunu yapabilecek tek insanı merak ettim ?
üstadim bak ne güzel diyorsun "türk milleti" diyor yani millet kavramini öne cikariyor bu paylasimda ise "türk" irki öne cikiyor, var ikisi arasindaki farki sen söyle..
bir noktada hemfikiriz partimiz tam anlamiyla maneviyatcidir yani birileri gibi sözde milliyetcilik yapmiyor gerek türki devletlere verdigi önemle gerek tarihimize sahip cikmasiyla gereksede osmanliyi andiran cikislariyla tam anlamiyla iyi bir örnek vermektedir..
bir noktada daha ayni fikirdeyiz türk okullari, türkce olimpiyatlari tam anlamiyla dilimizin, kültürümüzün tanitimi acisindan cok önemlidir bu acidan hocaefendi gerek bahceli, gerekse partisinden daha cok türkiyeye, türklüge,türkceye sahip cikiyor..
ayri oldugumuz nokta ise türküm diyenin mutlu olurken, birilerinin mutsuz olmasidir güzel kardesim ;)
Bunu yapabilecek tek insanı merak ettim ?
muhsin yazicioglu..
Kardeşim ben kimseye Türk'üm de yada deme demiyorum zaten bunu bu ülkede kimsenin demeye hakkı yok fakat kabul edilsede edilmesede bu devlet Türk kökenli bir devlet.. Sen kürd'üm de çerkezimde arabım de dilini konuş ama bayrağıma saygı göster , ülkeni benim gibi sev ben sana neden kucak açmayayım demek istediğim buydu.. İşte senin yorum farkın çıkıyor şurada ortaya hocaefendinin Türkçe öğretmeside bir nevi Türk'lüğe hizmettir bana göre çünkü daha adını bile bilmediğimiz ülkelerde istiklal marşımız okunuyor bunlar çok gurur verici şeyler :)
hocam o zaman bana senin perspektifinden "ne mutlu türküm diyene" sözünü acarmisin acaba burada vurgulanmak istenen millet kavramimi yoksa orada "ne mutlu türküm dogana" denilmiyor dolayisiyla bir irkcilik yok yaklasiminami katiliyorsunuz..
yine ayni cerceveden baktigimiz zaman bu ülkede yasayanlar bu sözü söylerken hangi hislere dayanarak söylemelidir..
Ben övünmüyorum!
Müslüman olmadıkta varsın benden uzak dursun ceddim. Müslümansa hakiki anlamda, ırk kimin umurunda.
Blur kardeşim avatarındaki o muhteşem büyük şair ve üstadımız bu konuda çok güzel bir şey demiş.
" Eğer gaye Türklükse , bilmek lazımdır ki , Türk Müslüman olduktan sonra Türktür ! " Necip Fazıl Kısakürek
hocam o zaman bana senin perspektifinden "ne mutlu türküm diyene" sözünü acarmisin acaba burada vurgulanmak istenen millet kavramimi yoksa orada "ne mutlu türküm dogana" denilmiyor dolayisiyla bir irkcilik yok yaklasiminami katiliyorsunuz..
yine ayni cerceveden baktigimiz zaman bu ülkede yasayanlar bu sözü söylerken hangi hislere dayanarak söylemelidir..
Dostum o sözü atatürk'ün ne maksatla söylediği tartışılır durulur senelerdir fakat bana soracak olursan geçmiş mesajlarımdada söylediğim gibi ülkemizde yaşayan herkes istediği ırka mensup olsun istediği dine hiç farketmez türk olsun yada olmasın ama bu vatanı sevsin bu vatan için bişeyler yapmaya çalışsın ben sadece buna bakarım şiirde benim ön plana çıkarmak istediğim şey türk'lük değil pkk leşleriydi yanlış anlamışsınız..
ayrıca altta bana necip fazıl'la göndermede bulunan kardeşimede şunları hatırlatayım ;
22 Mart 1946’dan:
"Soyumuzla, sopumuzla, derimizle, ruhumuzla, imanımızla mensubu olduğumuz aziz Türk milletinin hak ve haysiyet davacısı olarak.."
Dahası:
"Türk için orta yol, yarım oluş yoktur. Türk, olunca her şey olmağa, olmayınca hiçbir şey olmamağa mahkûmdur. İslam’ın zaferi, Türk’ün olmasına bağlıdır."
Konuşan Abdülhakim Arvasi’dir. Necip Fazıl’ın yol göstericisi...
"Ben bir seyyidim. Yani bu demektir ki Türk değilim. Ama yeryüzünde bütün Türkler silinse üç Türk kalsa biri ben olurdum. İki Türk kalsa yine biri ben olurdum. Son Türk kalsa da gene ben olurdum. Çünkü Türkler olmasa bugünkü mânada İslamiyet de olmazdı."
İşte Türklük...
Türklük bir ruh halidir. Büyük bir okyanustur. Hangi yağmur damlası buraya girerse, hangi dere akarsa o okyanustandır.
Ne diyordu Necip Fazıl:
"Yürü altın nesli tunçtan Oğuz’un
Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun."
Bu da Türk’e sesleniş:
"Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet
Güneşten başını göklere yükselt."
Kurtulmak... Türk’ün kurtuluşu... Tek çare var: Yeniden Türk olmak
...
İntifada
11-21-2010, 23:32
bana ahirette faydası olmayacak şeyle neden övüneyim...
İntifada
11-21-2010, 23:34
İlla bir şey alıntılayacaksak buyrun efendimizin veda hutbesinden...
"Arabın, arab olmayana, arab olmayanın da araba hiçbir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva ile yani gerçek dindarlık iledir."
Yani blur kardeşim.Türklükten dem vurulurken esas nokta islamiyet tutuluyor görürsen.
Bak onu bilmiyordum.İslamiyet ve Türklük mefhumlarının bir birine bağlı olduğu takdirde mana kazandıklarını söylediklerini bilmiyordum.
Mevla Razı olsun.
Türk değilim ama Müslümanım.Ve müslümanlığım bana en büyük ve en güzel nişan.
Mesele Türklük değil olamaz.Binlerce Hristiyan,Ateist türk var şimdi kalkıp bunun neresiyle nasıl övüneceğiz.Övüne bilen varsa yolu açık olsun.
Fakat benim Davam Irk değil.Mevla nasipte etmesin.
Milletin Millete üstünlüğü yoktur diyen bir peygambere tabi olmayı tercih ettim madem yolundan gitmek icap eder.
Beni forumun atsız'ı yaptınız :)
http://www.ataturktoday.com/Resim/BayrakTurkiye.gif
İstiklâl Marşı
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım.
Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım;
Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
Beni forumun atsız'ı yaptınız :)
atsiz degilde türkesi diyebiliriz :)
atsiz degilde türkesi diyebiliriz :)
Bence sağlıklı anlaşamadık ama olsun yinede seviyeli uslubunuz için teşekkür ederim.
Özgür Çağrı
11-22-2010, 00:13
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Türkistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Kürt'üm Diyene!!!
Şiiri böyle değiştirsek hissiyatını nasıl yansıtırsın ?
"Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı."
Güzel demiş üstat.Ben merak ediyorum.Bu gün Fatihim,Süleymanım,Osman Bey'im,Şeyh Edebalim.Kabirinden bir başını kaldırıp bize baksa ne derdi?
Alemlerin efendisi ne derdi vaziyetimize? Hz.Ömer ne derdi?Hz.Ebubekir ne derdi?
İşi hiç buradan düşünmüyoruz ne hikmetse.
"Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı."
Güzel demiş üstat.Ben merak ediyorum.Bu gün Fatihim,Süleymanım,Osman Bey'im,Şeyh Edebalim.Kabirinden bir başını kaldırıp bize baksa ne derdi?
Alemlerin efendisi ne derdi vaziyetimize? Hz.Ömer ne derdi?Hz.Ebubekir ne derdi?
İşi hiç buradan düşünmüyoruz ne hikmetse.
El Emin aynı zamanda Çanakkalede vede kurtuluş savaşında sırt sırta çarpışan atalarımızıda incitmemliyiz .
Muhammedim aynı zamanda Çanakkalede vede kurtuluş savaşında sırt sırta çarpışan atalarımızıda incitmemliyiz .
Kesinlikle.Onlar gibi ümmetçi olmalıyız.
Soy sop ırk derdine düşmemeliyiz.
"Yaşasın Türkler,Türkler yücedir,Kürtler bir tanedir" gibi propagandalar yapmamalıyız.
Hep birlikte ahdimizi seslendirmeliyiz.
Böyle menhus ve menfi olayları tepe taklak etmeliyiz.
Güzel bir nokta idi teşekkürler.
öyle bir hava olustuki.. haydin gencler israile savas aciyoruz desem hepiniz Allah Allah diye kalkacak gibi duruyorsunuz :)
Fena tespit.Vücudum Chi doldu.Büyük bir fenkşiyo oldu.:)
Delilin NuR
11-22-2010, 00:43
Kardeşim ben kimseye Türk'üm de yada deme demiyorum zaten bunu bu ülkede kimsenin demeye hakkı yok fakat kabul edilsede edilmesede bu devlet Türk kökenli bir devlet.. Sen kürd'üm de çerkezimde arabım de dilini konuş ama bayrağıma saygı göster , ülkeni benim gibi sev ben sana neden kucak açmayayım demek istediğim buydu.. İşte senin yorum farkın çıkıyor şurada ortaya hocaefendinin Türkçe öğretmeside bir nevi Türk'lüğe hizmettir bana göre çünkü daha adını bile bilmediğimiz ülkelerde istiklal marşımız okunuyor bunlar çok gurur verici şeyler :)
Kusura bakmayın ama siz kimsiniz ...?
Kim kimin yurdunda kime kucak açıyor...?
Bu ne saçma bir yazı...
Benki pkkdan nefret eden biriyim, bu tarz aşağılayıcı yazıları görünce benim bile pkk haklı diyesim geliyor...
Çünkü yapana değil yaptırana bak demişler...
Benki pkkdan nefret eden biriyim, bu tarz aşağılayıcı yazıları görünce benim bile pkk haklı diyesim geliyor...
Çünkü yapana değil yaptırana bak demişler...
saygılar ve sevgiler demokrasi sevdalıları
Delilin NuR
11-22-2010, 03:16
Bugün pkkya herhangi bir sebepten ötürü hakveren yarın başka şeyler de verebilir.
Toprak mesela..
Talihsiz bir yaklaşım olmuş kardeşim...
Talihsiz bir yaklaşım olmuş kardeşim...
bak şimdi öyle dedin içime dert oldu.sildim madem
Ne ve hangi koşulda olursa olsun pkk'ya sempati duyan adamın benim için sokaktaki itten farkı yoktur bu şiirde ırkçılık , kafatasçılık yada Türk Milliyetçiliğini değil pkk'ya karşı duruşumuzu tepkimizi , sitemimizi belirtiyoruz bunu anlayamayacak bi arkadaşın bu forumda olduğunu düşünmüyorum konuyu sürekli farklı yerlere çekmekten vazgeçin bence.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.