Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha İyi Bir Forum İçin Neler Yapalım Ak Gençlik ?
Abdullah KAÇ
07-04-2007, 20:41
Arkadaşlar förumda eklenmesi gereken konular bölümler veya istek tavsiyeler gibi tüm önerilerinizi bekliyorum.
Önerilerinizin tümü ciddiyetle düşünülecektir.
Teşekkürler.
subcomandante
07-05-2007, 11:13
mesela kişisel bilgierin altına yorum yapılabilir o kişi hakkında...
Abdullah KAÇ
07-05-2007, 12:55
Öneri için teşekkürler.
replikler olsun üyelerin gönderdiği konulara göre(puanlar yani)
Abdullah KAÇ
07-05-2007, 13:19
Rep olayı mı?
Üyeler puan verebilsen yada alabilsin öyle mi?
yani gönderdiği konulara göre rütbeleri belirlensin diyorumm :)
ewet öle diyorum ??? ???
Abdullah KAÇ
07-05-2007, 13:27
Avatarın üzerinde Beğeni durumu ve altında oy verip almak için iki buton var.
Bunu mu kastetiniz.
beğeni??? kim veriyor bunu
Abdullah KAÇ
07-05-2007, 16:13
Herkez kendisi dışındaki üyelere + puan verebilir.
Adına rep demek istemedim...
Rep her yerde kullanılan ve bazen rep almak için boş cevaplar verilen bir kavram oldu...
Beğeniden farklı bir isim varsa aklınızda onuda yapabiliriz.
Ve birde sizin dediğiniz şey bu muydu?
Üyeler diğer üyelere + veya - puan verecek.?
Bunu mu kastettiniz?
ewet yolladığı konulara göre diye düşündüm
KÖTÜ MÜ?? ???
Abdullah KAÇ
07-05-2007, 16:22
hayır.
Güzel tabiki...
Bu sayede kimin daha kaliteli konular açıp daha kaliteli cevaplar verdiğini anlayabiliriz.
Ve tabi aktif olduğunu.
teşekkürler siz kendinize veremezsiniz dediniz zbne zaten onu biliyorum yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum anlamayın da
Abdullah KAÇ
07-06-2007, 13:53
Evet.
Olur tabiki.
Program web master ve benzeri bölümler açaktık.
daha ilk günden arkadaşları boğmayalım diye düşündük.
Bir iki güne kadar biraz daha oturduğunda site açacağız.
Daha farklı bölümlerde açacağız. ;)
BİZ AKPARTİ LİLER OLDUĞUMUZ İÇİN AVATAR BÖLÜMÜ AK PARTİ BAKANLARI VE BAŞBAKANIMIZ RESİMLERİ OLABİLİR Mİ????YADA AK RESİMLER OLABLİRMİ??
Abdullah KAÇ
07-07-2007, 15:39
Çok haklısın.
Vakit alacak ama en kısa zamanda bu düzenlemeyi yapacağım inşallah.
Alternatif için teşekkürler.
herkes düşüncesini söylüyor cok güzel ama inanın sitenin suan %40 kapasitelerde olduğunu söyleyebilirim site üzerinde zamanı geldiği zaman yapılabilecek değişiklikler bizlerin daha çok hoşuna gidecektir
Üyeler diğer üyelere + veya - puan verecek.?
Bunu mu kastettiniz?
+,- yapmışsınız ama bana kalırsa sadece + olsun.çünkü:
bizim üniversitenin forumunda da böyle +,- puan verme olayı olmuştu.ama - puanlar yüzünden millet birbirine girdi.sadece + olsa daha hoş olmaz mı?
herkes düşüncesini söylüyor cok güzel ama inanın sitenin suan %40 kapasitelerde olduğunu söyleyebilirim site üzerinde zamanı geldiği zaman yapılabilecek değişiklikler bizlerin daha çok hoşuna gidecektir
ne demek istediğini inan anlıyamadım :(
ne demek istediğini inan anlıyamadım :(
zamanı geldiği zaman söyleyeceğim Kübra hanım ;)
DEGERLI YONETICILER
Bence Basinda AK PARTI diye bi bolum acilabilir basida cikan AK PARTI haberleri tum forum uyelerine ulastirilabilir.Ayrica bu sayede bazi onemli kose yazarlarinin partimiz hakkindaki yazilari yorum ve dusunceleride paylasilabilir.
saygilar
Hasan ERBEK
07-11-2007, 10:11
ZANNEDERSEM BÖLE Bİ BÖLÜM VAR.
hocam ak partinin müziklerinden yok mu yeniden türkiyem parcası süper onu yayınlayın siteyi
SİTEMİZE BİR SOHBET ALANI ŞART ARKADAŞLAR
"şiir" "kitap" gibi bölümler var forumumuzda ama "deneme ve alıntı yazıları" ekleyebileceğimiz bir bölüm olsa iyi olur diye düşünüyorum.. Okumayı seven, edebiyata düşkün arkadaşlarımız ve benim için çok çok iyi olur.. :)
mesudum47
07-12-2007, 12:39
ben bunu abdullah'a idealistgençte iken de söylemiştim edebiyat diye bir bölüm açmasını daha açmadı...
ama açar eli kulağındadır...
evet çok güzel olur değilmi. birbirimizi kıracağımıza yazılarımızı paylaşırız. en kısa zamanda açılacağını umut ediyorum...
+ puan alınca ne oluyor - puan alınca ne oluyor?
bence puan veren(+ - farketmez) neden verdiğini belirtsin pm atsın
+ puan alınca ne oluyor - puan alınca ne oluyor?
bence puan veren(+ - farketmez) neden verdiğini belirtsin pm atsın
yoladığın konulara göre +rep veriliyor o bir nevi karizma demek oluyor size rep verildiğinde konularınızın beğenildiği anlamındadır...
açıklama ve ilginiz için sağolun
yolladığımız konu derken mesajları kastedmiyorsunuz demi?
ben kendi adıma bana - veya +verenin neden verdiğini açıklamasını da isterim :)
konular diyorum eklediğiniz güzel konular bilgi verici olanları yada daha değişik konular
tamam sakin
ii günler ii forumlar
üyelik bilgileri içerisinde,o üyenin(bilgiye bakıldığı zaman zarfı içerisinde) nerede olduğu yazsın bence
forum neden kapandı 2 gündür bu 2. defa oluyor
forumun ara vermemesi gerekiyor. asla
hem bazı değişikler olmuş neden
mavi ve sarı ampuller kullanılıyordu. onlar neden kaldırıldı..
yha bir problem yaşanmış da sunucuyu taşımışlar
AkGenc57
07-29-2007, 20:21
Rep Olayına bence hiç girmeyin derim çünkü bu sefer hiç anlayamıyorsunuz kimin iyi olup olmadığını kişi güzel konular açabilir yada açmayanlarda olablilr kasıtlı olarak kullanılabilir kişi iyiyse zaten iyidir bunun yerine haftanın üyesi yada ayın üyesi şeklınde değerlendirilebilir SaygıLarımla
dişi kartal
07-29-2007, 20:26
rep olayına girlmesin bizde kimse eksi alacak kişiler değil çünkü herkes ak partili. bence site biraz daha sadeleşsin ve geyiğide bi yere kadar kullanalım
Daha iyi bir forum için...
İyi ne demek? Benim daha iyi bir forumdan anladığım şey şunlar;
1) Daha fazla üye (sayısal olarak - yani nicelik)
2) Daha kaliteli üye (yorumların zenginliği ve kalitesi- yani nitelik)
Bence bu noktadan hareket etmeliyiz. İnternet bize daha hızlı bir şekilde birbirimizle iletişim kurma imkanı veriyor.
Daha fazla üye için bir reklam ve tutundurma faaliyeti planlamalıyız.
Daha kaliteli yorum zenginliği içiniçeriği zenginleştirmeli ve forumda somut katkılar teşvik edilmeli ve ödüllendirilmeli (ödül sadece maddi olmaz).
Daha iyi bir forum için...
İyi ne demek? Benim daha iyi bir forumdan anladığım şey şunlar;
1) Daha fazla üye (sayısal olarak - yani nicelik)
2) Daha kaliteli üye (yorumların zenginliği ve kalitesi- yani nitelik)
Bence bu noktadan hareket etmeliyiz. İnternet bize daha hızlı bir şekilde birbirimizle iletişim kurma imkanı veriyor.
Daha fazla üye için bir reklam ve tutundurma faaliyeti planlamalıyız.
Daha kaliteli yorum zenginliği içiniçeriği zenginleştirmeli ve forumda somut katkılar teşvik edilmeli ve ödüllendirilmeli (ödül sadece maddi olmaz).
bütün fikirlerinize katılıyorum
galiba içimizde en cok forum kültürüne sahip olan üye sizsiniz
hala bitmedimi şu sunucu işi yarım saattde bir kapanıp duruyor.. bende mi bir problem var yoksa
hiç yakılşmıyor.. bize.. lütfenn
ak_fatih
08-02-2007, 00:05
ya bişey soracam milletin maili bana geliyo halbuki ne ben onları ekledim nede onlar beni birbirlerine gönderdikleri mailler bana geliyor sıkıldım artık napacam bi çözüm yolu gösterirseniz memnun olurum yoksa forumdan üyeliğimi mi kaldırıyım anlamadım?
FORUMA BİR CHAT KISMI KONULABİLİR VE DAHA HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİRBİRİMİZLE TEMASA GEÇEBİLİR KONULARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ.BENCE ÖNEMLİ CHAT KONULURSA İYİ OLUR.FORUM İÇİ İLETİŞİM İÇİN MÜKEMMEL OLABİLİR KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI,SOHBETİNİ GELİŞTİRMESİ VE DAHA YARARLI ÇALIŞMALARA ULAŞMASI İÇİN ÇOK GÜZEL ABDULLAH BEY
SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR....
Fahrenheit
08-06-2007, 11:31
FORUMA BİR CHAT KISMI KONULABİLİR VE DAHA HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİRBİRİMİZLE TEMASA GEÇEBİLİR KONULARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ.BENCE ÖNEMLİ CHAT KONULURSA İYİ OLUR.FORUM İÇİ İLETİŞİM İÇİN MÜKEMMEL OLABİLİR KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI,SOHBETİNİ GELİŞTİRMESİ VE DAHA YARARLI ÇALIŞMALARA ULAŞMASI İÇİN ÇOK GÜZEL ABDULLAH BEY
SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR....
bende düşünmüştüm böyle bir şeyi,sonradan lüzümü yok gibi geldi tanışmak ve sohbet için gayet güzel bölümlerimizin mevcut olduğunu düşünüyorum ... Ayrıca forum sayfası fazlasıyla uzayacak...Hayırlısı..
Burası bi siyasi parti forumu olduğu için geyik bölümlerinin fazla olması hoş durmuyor. Ne bileyim buraya sadece Ak Parti üyeleri gelmiyor. Başka partiden biri gelip en alttaki son atılan mesajlara baktığında orada dolu dolu bir içerik görmesi hoş olur. Ama ben ne zaman baksam orada forum oyunlarından bir başlık duruyor çünkü siyaset konuşulmuyor artık nedense. Mesaj sayısı her şey değildir hatta hiçbir şeydir.. Post kasmak için güzel paylaşım sağol gibi mesajlar görüyoruz artık..
Fahrenheit
08-06-2007, 12:24
haklısın seçim öncesi daha çok siyasi mesele konuşuluyordu seçim sonrası ise geyik ve paylaşım arttı...ve tartışacak konuların sayısı azaldı ve provakatif arkadaşlar gelmez oldu ...
Çok fazla geyik yapılıyor.Yani aşırı ;)
İnterferon
08-07-2007, 00:56
Malesef :(
belki gozumden kacmis olabilir ama yok sanirim.
donanimhaber.com'da "benim forumlarim" diye bir bolum var oraya takip ettiginiz topic'leri ekliyorsunuz ve tikladiginizda sadece onlar cikiyor. dedigim anlasildi sanirim ?
fatih_44
08-10-2007, 11:44
haklısın seçim öncesi daha çok siyasi mesele konuşuluyordu seçim sonrası ise geyik ve paylaşım arttı...ve tartışacak konuların sayısı azaldı ve provakatif arkadaşlar gelmez oldu ...
katılıyom bende geyik arttı
ama oda olmasa sıte az bıras cıddı oluo buda gerekıobı hem
abılerle ablalarla bu sekılde tanısmıs oluorusss
bu arada yarısmalar duzenleyıp hedıyeler yolanabılır uyelere
kendı cektıgımız doga fotgrafkarını falan sergıleyeblırızz
gıbı daha cok secenek konulabılır tabee
mehmetal
10-23-2007, 11:04
forumları ayakta tutan nedenlerden biride geyiktir. bu insanları birbirine daha çok bağlıyor ve arkadaşlık seviyesini artırıyor tabi aşırıya kaçtığında amaç değişiyor
bence de aşırı derecede gereksiz konu başlıkları açılıyor ve bukonular konuşuluyor..
HOGE_MERA
10-23-2007, 16:42
Anılarını paylaşmak isteyenler için bir bölüm açılabilir.
selahattin_ay
10-23-2007, 16:45
s.a
radyoyu dinleyemiyorum. internetim kisitli ama yine de cogu radyoyu, forum radyolarini da dinleyebiliyorum..
bazi sitelerde oldugu gibi acilir acilmaz ustten cikan bir kutucuk ile verebilir miyiz ?? ya da farkli bir yontem bilmiyorum teknik konulari ...
tesekkurler
bunun için "üye köşesi" bölümünde "biyografi ve yaşam" alt bölümü mevcuttur.
bazi sitelerde oldugu gibi acilir acilmaz ustten cikan bir kutucuk ile verebilir miyiz ??
tesekkurler
Bence de bu çok güzel olurdu
HOGE_MERA
10-23-2007, 17:56
bunun için "üye köşesi" bölümünde "biyografi ve yaşam" alt bölümü mevcuttur.
Tamamdır. Tşk..
SAHILL35
01-13-2008, 22:53
YA YAŞADIĞIM Bİ DURUMDAN AKLIMA BİR ÖNERİ GELDİ..
FORUMDA 1 AY SÜREKLİ ONLINE OLMAYAN ÜYELERİMİZE "MERHABA" MESAJI ATALIM..
BEN BİR PROGRAM İNDİRMEK İÇİN BİR PC FORUMUNA ÜYE OLMUŞTUM,İNDİRDİKTEN SONRADA Bİ DAHA GİRMEDİM..AMA HER AY BANA MAİL ATIYORLAR: "FORUMA KATILMIYORSUN,SENİ ÇOK ÖZLEDİK,SEN OLMADAN EKSİĞİZ" GİBİ ŞEYLER YAZIYORLAR VE HEP FARKLI ÜYELER YOLLUYOR BU MAİLLERİ..
SANIRIM BİR EKİP KURMUŞLAR 5-10 KİŞİLİK,BUNLAR AKTİF OLMAYAN ÜYELERE BÖYLE DAVET MAİLLERİ YOLLUYOR..
BENDE ONLARIN EMEKLERİ ZİYAN OLMASIN DİYE,KIYAMIYORUM HER AY BİR KEZ FİLAN GİRİYORUM O SİTEYE..
GİRMİŞKEN ŞU KONU NEYMİŞ DİYE İLGİMİ ÇEKEN BİR BAŞLIK OLUYOR,BAYA TAKILIYORUM :)
AYRICA BAZEN "1 AYDIR FORUMDA YOKSUN..SİFRENİMİ UNUTTUN?"DİYE BİR MAİL GELİYOR,O MAILDEKİ LİNKE TIKLAYINCA KULLANICI ADIM VE ŞİFREMİN YAZILI OLDUĞU OTOMATİK BİR MESAJ GELİYOR...
BİZ DE AKFORUMUMUZDA BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPSAK AKTİF OLMAYAN ÜYELERİMİZİ KAZANABİLİR MİYİZ?
DİYE AKLIMA Bİ DÜŞÜNCE GELDİ..YAZAYIM DEDİM..
BELKİ İŞE YARAR :)
SAHILL35
01-13-2008, 22:54
BİRDE VİDEO LAR İLE İLGİLİ BİŞEY GÖRDÜM,MESAJ PANELİNDE YOUTUBE İKONU OLAN Bİ SİSTEM KURMUŞLAR,ONA TIKLIYORSUNUZ,ORAYA KODUNU EKLEDİĞİNİZDE LİNK DEĞİLDE,VİDEO OLARAK AÇILIYOR SAYFADA GÖRÜNTÜ...belki buda işe yarayabilir diye düşündüm :)
ATmaCA53
02-04-2008, 18:58
arkadaşlar siteye ne olmuş ya tanıyamaz oldum girerken siteye, ak partiye ait logosu kaldırıldı sanki bazı birşeyler kaldırılmış gibi geldi bana...
Duygu'Seli~
02-05-2008, 15:03
arkadaşlar siteye ne olmuş ya tanıyamaz oldum girerken siteye, ak partiye ait logosu kaldırıldı sanki bazı birşeyler kaldırılmış gibi geldi bana...
Bence çok güzel olmuş.. ;) yeni hali çok hoşuma gitti.. ;D yapanların eline sağlık.. ;)
Abdullah KAÇ
02-05-2008, 15:20
Eski logomuz 2007 ye ait idi. Yeni yıl ile yeni logomuzu koyacaktık fakat sunucumuzu taşımayı bekledik. Şimdi sunucu taşıma işlemlerimizi tamamladık. Ve bir iki değişiklik yaptık önceden tek ve turuncu renk tema kullanma durumundayken şimdi renklerimiz geniş çeşitli olmuş oldu. Ve yeni logomuzuda en kısa sürede forumumuza katacağız İnşallah.
Duygu'Seli~
02-05-2008, 15:26
Renklerin çeşitleri olması ve değişiklikler çok hoş.
"Tebdili mekanda ferahlık vardır" tabi ama arka fondaki siyah gerçekten çok ağrıttı gözlerimi, alışırmıyız ki ??? :-\ :-\
Alışırsın alışırsın.. ;D Ben özellikle siyahı beğendim zaten.. ;D ;D eskisinden daha güzel olmuş..Uzun zamandır yoktum iyi geldi böyle görünce.. ;D ;D
yasinarslanpay
02-05-2008, 15:29
Forumun yeni durumunu çok beğendim .Elinize saglık renklerin çeşitlenmeside hoş olmuş.
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:35
Teşekkür ederim böyle bir başlık için.
Bence dini bölümlerin artırılması lazım.
Birde erkekler ve hanımlar için ayrı bölümler olması güzel olur.
Teşekkür ederim böyle bir başlık için.
Bence dini bölümlerin artırılması lazım.
Birde erkekler ve hanımlar için ayrı bölümler olması güzel olur.
Güzel düşünce, kadınların ve erkeklerin kendilerine özgü ortak problemlerini dile getirip tartışabilecekleri bölümler olabilir. Sağlık sorunları, sosyal hayat v.s. ama kim erkek, kim bayan nerden bilecen? :D
Yine de yararlı olabilir diye düşünüyorum.
Forum yeni hali ise müthiş olmuş. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
RDönmezs
02-07-2008, 13:37
forumun temasına ne oldu böle yaa :D
manifesto
03-11-2008, 19:03
Arkadaşlar daha önce birkaç kez daha yazdım ama önemsenmiyor sanırım
Forum da görsellik sorunu var
Aşağıda online bulunan üyelerin nick nameleri dahi okunmuyor
Tuhaf renkler ve yazımlar, konu başlıklarını yeni mesajları gösteren konular yeşil ve belirgin değil
Gerçekten okumakta zorlanıyor insan monitöre yakınlaşmalı sanki
AKP için daha ergonomik bir forum
Online olan üyeler kısmında herkesin adı okunmak zorunda değil. Biraz emek sarf eden üyelerin adları daha belirgin oluyor. ;) Herşeyi düşündük merak etmeyin. Forumun rengini istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Mavi,Turuncu,Kırmızı...
İlginiz için teşekkürler.
akgenclik56
05-09-2008, 12:08
Online olan üyeler kısmında herkesin adı okunmak zorunda değil. Biraz emek sarf eden üyelerin adları daha belirgin oluyor. Herşeyi düşündük merak etmeyin. Forumun rengini istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Mavi,Turuncu,Kırmızı...
İlginiz için teşekkürler.
BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ.
NİCE GÜZEL GÜNLERE
DURMAK YOK YOLA DEVAM!!
MertcAn_1903
07-02-2008, 02:46
Bazı arkadaşların imzası çok aşırıya kaçıyor.
Örneğin büyük yazı ve resimler göze hoş gelmiyor.
Bu konu hakkında yapabileceğiniz bir şey var mı ?
Yok ise de canınız sağolsun :)
Necip Fazıl
07-03-2008, 18:49
bence forumun bir arka planı yani teması olmalı başbakanın resmi olabilir tabii :-*
politikaci
07-03-2008, 18:52
bence forumun bir arka planı yani teması olmalı başbakanın resmi olabilir tabii :-*
buna bende katılıyorum :)
Necip Fazıl
07-03-2008, 18:53
dimi ama yaa beyaza bakmaktan gözlerim ağırıyor :'(
Hüdaverdi
07-03-2008, 18:56
Bazı arkadaşların imzası çok aşırıya kaçıyor.
Örneğin büyük yazı ve resimler göze hoş gelmiyor.
Bu konu hakkında yapabileceğiniz bir şey var mı ?
Yok ise de canınız sağolsun :)
Yönetim bu konu hakkında duyuru yapmıştı :-*
imzalarımızın yüksekliğini ayarlıyalım! (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=20690.0)
o imza konusunda yonetim eskiden duyuru yapmisti guncel olarakta ben bir ara belirtmistim bu sorunu fakat sanirim artik pes edildi
politikaci
07-03-2008, 18:59
dimi ama yaa beyaza bakmaktan gözlerim ağırıyor :'(
benim arka planım siyah bir onu dene en güzeli o :)
Necip Fazıl
07-03-2008, 19:00
tamam daa başbakanın resmi olsa arkada ne güzel olur dimi :)
politikaci
07-03-2008, 19:02
tamam daa başbakanın resmi olsa arkada ne güzel olur dimi :)
oda var tabii
akgençlk
12-21-2008, 00:44
Yeni başlık açmaktansa, dikkatimi çeken bir şeyi bu başlıktan yönetime arz etmek istiyorum.
Akpartiforum'u google'dan aratınca eskiden ilk başta çıkıyordu şimdi ise hiç çıkmıyor, neden acaba???? Bu durum geçici olur umarım.
Yeni başlık açmaktansa, dikkatimi çeken bir şeyi bu başlıktan yönetime arz etmek istiyorum.
Akpartiforum'u google'dan aratınca eskiden ilk başta çıkıyordu şimdi ise hiç çıkmıyor, neden acaba???? Bu durum geçici olur umarım.
Evet geçici inşaAllah. Sunucu çökünce sorunlar üst üste geldi, kısa bir süre googlede yokuz. Ve yakında yerimizi alacağız tabi ki :) Şimdilik sık kullanılanlar listenize forumu ekleyebilirsiniz.
Her şeyde bir hayır vardır.
Kadim Sevgiler..
neden eklenti yükleme yetkimiz yok acaba? bilgi verirseniz seviniriz.......
Üç mevsim
01-08-2009, 03:38
neden eklenti yükleme yetkimiz yok acaba? bilgi verirseniz seviniriz.......
Sorunuzu biraz açabilir misiniz.. Eklenti yüklemek derken.. ???
Sorunuzu biraz açabilir misiniz.. Eklenti yüklemek derken.. ???
dosya vs..... ayrıca resim ve fotolarda içinde
akgençlk
01-15-2009, 01:56
Resim yada foto yüklenebiliyor. Herhangibir dosyayı rapide upload edip linkini buraya eklemen gerekiyor. Burası upload sitesi değil, forum sitesidir.
ulas eryurek
02-01-2009, 17:58
bir kaç arkadaş belirtmiş ama bende yazmak istedim forum açılışına müzik konursa güzel olur
tek_hece
02-08-2009, 17:35
bir kaç arkadaş belirtmiş ama bende yazmak istedim forum açılışına müzik konursa güzel olur
Bu dedigin öneri guzeldir fakat her üye girişinde bu müzigi dinlemeye kalkarsa server aşırı kasma yapar ve biz burda konulara bakmaya çalışırken sayfaların açılmasını bayagı bi zaman beklemek zorunda kalırız. Sistemin hızlı işlemesi açısından bu tür multimedya eklentiler iyi olmaz.
Necip Fazıl
02-08-2009, 17:37
Bu dedigin öneri guzeldir fakat her üye girişinde bu müzigi dinlemeye kalkarsa server aşırı kasma yapar ve biz burda konulara bakmaya çalışırken sayfaların açılmasını bayagı bi zaman beklemek zorunda kalırız. Sistemin hızlı işlemesi açısından bu tür multimedya eklentiler iyi olmaz.
benim üye olduğum bir sitede çalıyo ama hiç sorun olmuyo yaff... ;;)
tek_hece
02-08-2009, 18:20
benim üye olduğum bir sitede çalıyo ama hiç sorun olmuyo yaff... ;;)
dogrudur olmayabilir fakat şu şekilde bir durum var.. daha once de soyledigim gibi bu tur icerikler sunucuyu kasar. kasmaması icin cok iyi bir sunucu kullanmak gerekir. orta sınıf sunucular bu dediginizi belli bir yerden sonra kaldırmaz. bahsettiginiz site buyuk ihtimalle ya kullanıcısı az olan bir sitedir ya da cok iyi bir sunucuda barınıyordur. kullanıcıların yogunlugu bu tur icerik olmayan sistemleri bile olumsuz olarak cok etkiler ..
Necip Fazıl
02-08-2009, 23:18
dogrudur olmayabilir fakat şu şekilde bir durum var.. daha once de soyledigim gibi bu tur icerikler sunucuyu kasar. kasmaması icin cok iyi bir sunucu kullanmak gerekir. orta sınıf sunucular bu dediginizi belli bir yerden sonra kaldırmaz. bahsettiginiz site buyuk ihtimalle ya kullanıcısı az olan bir sitedir ya da cok iyi bir sunucuda barınıyordur. kullanıcıların yogunlugu bu tur icerik olmayan sistemleri bile olumsuz olarak cok etkiler ..
o sitenin yanlış hatırlamıyosam 27 bin üyesi var... ama sunucunun durumunu bilemem...
tek_hece
02-10-2009, 02:09
o sitenin yanlış hatırlamıyosam 27 bin üyesi var... ama sunucunun durumunu bilemem...
üye sayısından ziyade anlık online kullanıcı sayısı cok daha onemlidir. 27000 uyenin ne kadarı aynı anda online olabiliyor acaba.? onemli olan budur. 10.000 uyesi olan kaliteli bir forumda aynı anda 4000 online kullanıcı olabilir. bunun yanında 27000 uyesi olan bir forumda belki bunun yarısı kadar da online kullanıcı olmayabilir. yani bu tamamen anlık kullanıcı sayısına baglı bir durum diye düşünüyorum .
utkukuyumcu
03-06-2009, 20:41
Öncelikle bütün herkesi saygıyla selamlamak isterim.Agustos 2008 de üye oldum lakin e-mail adresim bloke olduydu ancak düzelttirebildim.aranıza katıldım.Öncelikle 1-2 Haftadan beri foruma katılan bir acemi üye olarak bazı öneriler yapmak istedim.
1)Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mitingleri Canlı yayınla gösterilebilir.
2)Bizler AK üye olarak partinin Fahri temsilcileriyiz,arkadaşlara gene online eğitim olarak icraatlar hakkında bilgiler verilebir.Eğitimli kadrolar ile başarımız daha kesin olacaktır.
3)Üye arkadaşlar kamuoyu yoklamaları yapabilir.bunlarıparti büyüklerimizle paylaşabiliriz.
4)bir kaç basit 3d oyun ile arkadaşlarımızın diğer sitelerde vakit geçirilmesi engellenebilir.
Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.Hoşça kalın.
Facebook paylaş butonu eklensin diye diye dilim kurudu.
Güzel fikir hemde facebookta haberi gören siteye uğrar daha aktif oluruz. Hayran sayfası baya aktif. Konu linkleri üyeler tarafından eklense süper olur.
İntifada
07-02-2010, 21:43
Facebook gibi bir sanal alem nimeti varken forum olarak tam manasıyla yararlanamamk çok kötü...
paylaş butonu olmadı facebook video kodu istiyoruz...
genchayat
07-30-2016, 00:10
siyasi politikalar için çeşitli fikirlerin öne sürülebileceği özel bir alan oluşturulabilir
Allah razı olsun sağol gardaşım.
DilberAkarsuAk
12-20-2017, 18:10
bence face te tivıtırda filan tanıtımlar verebilirsiniz.
aleyna500
01-29-2019, 21:31
cok tesekkurler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.