Orijinalini görmek için tıklayınız : Dani Güiza Fenerbahçe'de !!
politikaci
07-08-2008, 19:36
Kadıköy'ün Yeni Boğası GÜİZA!!!!
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/guiza100708_ES.jpg
İspanyol oyuncu Daniel Gonzalez Güiza ile kulübümüz arasında 4 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Güiza, 14 Temmuz 2008 Pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve 15 Temmuz Salı günü kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi imzayı atacak. Oyuncumuz daha sonra takımımızın kampına katılacak.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Güiza Kimdir? ==> http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=52763.0
Tarih:23 Haziran 2008 ==> http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=52434.0 Fenerbahçe Bölümü Farkı 8)
özgürtutsak
07-08-2008, 19:53
hayırlı olsun ne diyelim.hiç beğenmedim ama guizayı.
politikaci
07-08-2008, 19:54
çok iyi adam ya 27 gol atmış bir sezonda hemde oynadığı gibi bir ligde :o
Sukût-u_Hayal
07-08-2008, 19:56
Hayırlı olsun ... Fener sonunda iyi bir forvet oyuncusu aldı .. Şimdi önemli olan Guiza ile kim oynayacak Semih yine mi yedek kalıcak ... :-\ ??? Bunlardan bananeyse artık orasıda fenerin derdi .. :) ::) ???
özgürtutsak
07-08-2008, 19:57
euro 2008 de izledim sadece.pek de beğenmedim.yani rakip defansı çok da etkileyen bi futbolcu değil gibime geliyor.pek bi artısını göremedim yani.
politikaci
07-08-2008, 19:58
euro 2008 de izledim sadece.pek de beğenmedim.yani rakip defansı çok da etkileyen bi futbolcu değil gibime geliyor.pek bi artısını göremedim yani.
kendi liginde gol kralıymış ya.. bende ondan bahsettim sadece..hadi bakalım hayırlısı :)
Ömer_Furkan
07-08-2008, 21:41
maliyeti cok yüksek ama yerinde transferr cok basarılı olcakk..cok yetenkli bi golcü...
oguzdesouza
07-08-2008, 21:41
Kadıköy'ün yeni boğasına Türkiye avında başarılar 8)
politikaci
07-08-2008, 21:42
neden konum değiştirildi ben böyle açmamıştm.. beğenilmediyse söyleyin birdaha açmam :-*
oguzdesouza
07-08-2008, 21:44
neden konum değiştirildi ben böyle açmamıştm.. beğenilmediyse söyleyin birdaha açmam :-*
yok hatice estağfurullah..
Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların transfer haberleriyle ilgili konuları açarken belli bir şablon şeklinde açıyoruz o yüzden.. :)
politikaci
07-08-2008, 21:45
Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların transfer haberleriyle ilgili konuları açarken belli bir şablon şeklinde açıyoruz o yüzden.. :)
neyse tamam şablona uymadığım için pardon.
oguzdesouza
07-08-2008, 21:46
Yanlış anladın... Konuyu açtığın için teşekkür ederim.. Ama bu çok farklı bir olay... :)
politikaci
07-08-2008, 21:47
Yanlış anladın... Konuyu açtığın için teşekkür ederim.. Ama bu çok farklı bir olay... :)
yanlış anlamadım özür diledim işte şablona uymadığım için pek bu kuralı bilmiyordum onun için hata yapmış ıolabilirim özür dilerim bunun yüzünden :) :-*
oguzdesouza
07-08-2008, 22:35
yanlış anlamadım özür diledim işte şablona uymadığım için pek bu kuralı bilmiyordum onun için hata yapmış ıolabilirim özür dilerim bunun yüzünden :) :-*
Önemli değil ;)
Akmehmet_Akif
07-09-2008, 17:19
laligada 27 gol ne demek dünyanın en iyi ligi
Supraliminal
07-09-2008, 17:22
La liga gol kralı .Daha ne olsun .
Hoş geldin guıza
politikaci
07-09-2008, 19:07
laligada 27 gol ne demek dünyanın en iyi ligi
tamam başarılı dedim zaten.. ama dünyanın en iyi ligi primier ligdir.
Ömer_Furkan
07-09-2008, 22:10
onun yanında oynayan 2 tane daha adam var onlarda cok ii onların sayesinde gol kralı oldu bunu herkes biliyor..inş. bizdede alex besler onu ::)
İspanya gol kralını takımıza getiren herkese sonsuz teşekkürler! :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.