fatih kısaparmak balon baskılı balon Delgado: Ne teklifi! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Delgado: Ne teklifi!

Parantez
04-21-2008, 16:11
Delgado: Ne teklifi!
Beşiktaş'ı Çaykur Rizespor karşısında galibiyete götüren gole imza atan Delgado, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu

Delgado, "Şu anda önümüzde 9 puan var. Bunları alırsak şampiyon bile olabiliriz. Bana gelen teklif yok. Ben bunları Türk gazetelerinde okuyorum, Türkiye'de çok mutluyum. Beşiktaşlılar'ın bana gösterdiği sevgiyi tam olarak geri verdiğimi düşünmüyorum. Umarım daha iyi olup, bu sevgiyi iade edebilirim" dedi.

kartalhaber.com

selahattin_ay
04-21-2008, 17:21
delgado çok güzeldi teşekkürler
bu arada çaykur rize inşallah küme düşersin
tello ya yaptığınız faullerin cezasını çekersiniz adam zor dayandı >:( >:( >:( >:(

politikaci
04-21-2008, 17:23
Babam delgadoyu çok beğeniyo gs li olduğu halde...diyo bjk de arkadaşlarıyla uuymsuzluk problemi var oynayış tarzı uymuyor diyor...ah bi galatasarayda olsa diyor :D

selahattin_ay
04-21-2008, 17:26
yoo ben hiç öle birşeyler görmedim ..
onun seviyesinde çok az oyuncu var ama orası doğru

Parantez
04-21-2008, 17:31
Babam delgadoyu çok beğeniyo gs li olduğu halde...diyo bjk de arkadaşlarıyla uuymsuzluk problemi var oynayış tarzı uymuyor diyor...ah bi galatasarayda olsa diyor :D

baban o yorumu geçen sezon yaptı sanırım ;)
bu sezon gayet mutlu ve uyumluyuz!

selahattin_ay
04-21-2008, 17:31

:D :D :D

politikaci
04-21-2008, 17:32

BEN MUTLULUKTAN BAHSETMEDİM...FUTBOL TARZI UYUMSUZLUĞU yani her takımın kendine göre oynama şekli var oda diyor gallatasaraya uyar ...yani sizdee amma büyüttünüz almıyoruz merak etmeyin :D :D :D sadece amatör bi yorum