Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Feneri sanıklarının mal varlıklarına konan tedbir kaldırıldı
rikopasa
10-20-2011, 16:35
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nin, "Deniz Feneri e.V." soruşturmasının şüphelilerinin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihinden önce edindikleri mallar üzerindeki tedbirin kaldırılmasına ilişkin kararını, uygulanması istemiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne gönderdi.
Başsavcıvekili Harun Kodalak’ın koordinesinde soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Veli Dalgalı ve Hakan Pektaş, Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nin, şüphelilerin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihinden önce edindikleri malları üzerindeki tedbirin kaldırılması yönündeki kararı üzerine harekete geçti.
Savcılar, bu kararın uygulanması istemiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tasarruf İşlemleri Daire Başkanlığına yazı yazdı. Yazıda, soruşturma kapsamındaki tüm şüphelilerin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihi olan 27 Şubat 1999’dan önce edindiği mallar üzerindeki tedbirin kaldırılması istendi.
Dalgalı ve Pektaş ayrıca, "tahrifat" iddialarına neden olan Ankara 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararının tam metnini de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne göndererek, şüphelilerin ortağı oldukları şirketlerin sahip olduğu taşınmazlar üzerindeki tedbirlerin kaldırılmasını talep etti.
Milliyet
rikopasa
10-20-2011, 16:36
Müthiş zamanlama ...
Hüdaverdi
10-20-2011, 16:42
Dernek öncesi kazançlarının iadesi,gayet doğal.
rikopasa
10-20-2011, 16:51
Ya zaten toplanan paralar yanlarına kar kalacakta, ben şeyi merak ettim şimdi eğer bir mucize olur bu deniz fenerinin alehine gelişirse olaylar ve paraların geri verilmesi söz konusu olursa ve deniz fenerinden sonra elde ettikleri mallar yetmez ise ne olacak ???
Hasan ERBEK
10-20-2011, 17:00
Ya zaten toplanan paralar yanlarına kar kalacakta, ben şeyi merak ettim şimdi eğer bir mucize olur bu deniz fenerinin alehine gelişirse olaylar ve paraların geri verilmesi söz konusu olursa ve deniz fenerinden sonra elde ettikleri mallar yetmez ise ne olacak ???
Eger yetim;yoksul;oksuz;fakirin hakkini aldiysa merak etme kardan cok zarardalar.Zira bu dunya bir nefeslik,zahirde kar gorursun lakin ahiret aleminde zararin en buyugunu etmis olurlar.Allah(C.C) Adaleti kimsenin hakkini kimsede birakmaz
rikopasa
10-20-2011, 17:08
Eger yetim;yoksul;oksuz;fakirin hakkini aldiysa merak etme kardan cok zarardalar.Zira bu dunya bir nefeslik,zahirde kar gorursun lakin ahiret aleminde zararin en buyugunu etmis olurlar.Allah(C.C) Adaleti kimsenin hakkini kimsede birakmaz
ohhh beee içim rahatladı bak şimdi ...
İntifada
10-20-2011, 18:03
ne olacaktı ?
rikopasa
10-20-2011, 19:17
Suçlu oldukları daha kanıtlanmayan insanlar içeri atılıp nasıl özgürlükleri kısıtlanıyorsa bunlarında herşeyi kısıtlanacaktı.
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.
İntifada
10-20-2011, 19:28
alakaya maydanoz...
deniz fenerinden nasıl parasız eğitim isteyen dhkpc lilere getirdin...
etö konusuna hiç girmeye gerek yok...
darbe teşebbüsündeki adamlar itiraflar,ıslak imzalar,günlükler,deliller...
bana şu bu deme...
ne olacaktı onu söyle...
rikopasa
10-20-2011, 19:44
alakaya maydanoz...
deniz fenerinden nasıl parasız eğitim isteyen dhkpc lilere getirdin...
etö konusuna hiç girmeye gerek yok...
darbe teşebbüsündeki adamlar itiraflar,ıslak imzalar,günlükler,deliller...
bana şu bu deme...
ne olacaktı onu söyle...
tamam şunu bunu demiyorum direk söylüyorum, malları üzerindeki tedbir kaldırılmayacaktı.
şimdide sen sakın bana şunu bunu deme.
İntifada
10-20-2011, 22:34
tamam şunu bunu demiyorum direk söylüyorum, malları üzerindeki tedbir kaldırılmayacaktı.
şimdide sen sakın bana şunu bunu deme.
tamam şunu bunu demiyorum...
soruyorum neden ?
parasız eğitim isteyen (!) öğrenciler tutuklandığı için mi ?
Zahit Akman uzaktan bir akrabamızın kocası olur umarım bir suç işlememiştir ve bu olayların sonun da alnının akıyla çıkar..
Hüdaverdi
10-21-2011, 00:15
Suçlu oldukları daha kanıtlanmayan insanlar içeri atılıp nasıl özgürlükleri kısıtlanıyorsa bunlarında herşeyi kısıtlanacaktı.
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.Parasız ğeğitim isteyen lavuklar sadece 1 pankarttan mı dolayı içeri tıkıldı yoksa başka suçlamalar var mıydı ? Madem takipçisin bunuda iyi bilmelisin.
rikopasa
10-21-2011, 18:21
Zahit Akman uzaktan bir akrabamızın kocası olur umarım bir suç işlememiştir ve bu olayların sonun da alnının akıyla çıkar..
Hadi gözüna aydın Deniz Feneri davasıyla ilgilenen savcılar önce görevden alındı şimdide Zahit Akman dahil 6 kişi serbest bırakıldı.
Yıldırım
10-21-2011, 18:48
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.
Kardeşim yanlışın var.
Bahsettiğin kişiler pankart açtığı için değil ''Silahlı terör örgütüne (DHKP/C) üye olmak, terör örgütü (DHKP/C) propagandası yapmak suçlamalarından dolayı" yargılanmışlardır.
Hadi gözüna aydın Deniz Feneri davasıyla ilgilenen savcılar önce görevden alındı şimdide Zahit Akman dahil 6 kişi serbest bırakıldı.
Aradım bugün zor yırttık torpil,morpil şimdilik işi götürüyoruz sağolsun büyüklerimiz arkamız da dedi :)
Sanki ben suçu olduğunu biliyorum da arkasın da duruyorum :)
Suçu varsa kimseye acımam cezasını sonuna kadar çeksin ama sizin bu paranoyak teorileriniz ile bir sonuca malesef gidilemiyor...
rikopasa
10-21-2011, 19:02
Aradım bugün zor yırttık torpil,morpil şimdilik işi götürüyoruz sağolsun büyüklerimiz arkamız da dedi :)
Sanki ben suçu olduğunu biliyorum da arkasın da duruyorum :)
Suçu varsa kimseye acımam cezasını sonuna kadar çeksin ama sizin bu paranoyak teorileriniz ile bir sonuca malesef gidilemiyor...
Suçu varsa kimse kimseye acımaz zaten.
Ergenekon'dan içeride yatanların suçları sabitlendimi ? hayır ama içerideler .
Bunlar neden salınıyor kardeşim o zaman, tamam normali tutuksuz yargılanmaları zaten ama Ergenekon'dan yatanlar salınmıyor o zaman.
Adaletsizlik diz boyu ...
Yıldırım
10-21-2011, 19:05
Suçu varsa kimse kimseye acımaz zaten.
Ergenekon'dan içeride yatanların suçları sabitlendimi ? hayır ama içerideler .
Bunlar neden salınıyor kardeşim o zaman, tamam normali tutuksuz yargılanmaları zaten ama Ergenekon'dan yatanlar salınmıyor o zaman.
Adaletsizlik diz boyu ...
Kardeşim bir örgüt dolandırıcılıkla suçlanıyor
Diğer örgüt ise Türkiye Cumhuriyet'ini ortadan kaldırmak için kurulan silahlı terör örgütü olmakla suçlanıyor...
Sence yeterince fark yokmu?
rikopasa
10-21-2011, 19:31
Kardeşim bir örgüt dolandırıcılıkla suçlanıyor
Diğer örgüt ise Türkiye Cumhuriyet'ini ortadan kaldırmak için kurulan silahlı terör örgütü olmakla suçlanıyor...
Sence yeterince fark yokmu?
Yahu illaki aralarında fark var.
Ben onu demiyorum, ikiside suçlanıyorlar daha ve birisi salınıyor diğeri içeride tutuluyor.
Ya zaten şu dönemde bu işin yapılması bile yeter be kardeşim, başka zamanmı yoktuda gündem bu kadar acıyla doluyken, gündem bu kadar yoğunken bunu yaptın. Ya vallahi billahi yazık be kardeşim Bu kadarda olmaz.
Yahu salacaksan bile dersinki arkadaşlar tamam suçsuzsunuz ve salınacaksınız ama bazı kesimler bunu yanlış anlayabilir, fırsatçılık yapıldığını zannedebilir, o insanlarıda düşünmek lazım bir iki hafta daha bekleyelim, sonra salaınıverilirsiniz. Yok ama kendinden olmayanların hiçbir önemi yok bunlar için.
Yapılan doğrudur, tutuksuz yargılanmalıdırlar ama ya içeri almayacaktın yada böyle şaibeli şekilde salmayacaktın. Bu iş baştan aşağı şaibeli.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.